1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολλανδία - Ισπανία

Προϊστορία

11/11/2020 ΟλλανδίαΙσπανία 1 - 1
31/3/2015 ΟλλανδίαΙσπανία 2 - 0
13/6/2014 ΙσπανίαΟλλανδία 1 - 5
11/7/2010 ΟλλανδίαΙσπανία 0 - 1*

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 25,630 19.2%
X
€ 40,958 30.7%
2
€ 66,871 50.1%
Over
€ 23,869 41.7%
Under
€ 33,355 58.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

94 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
30 έτη

Προπονητής: Luis Enrique

10  Marco Asensio Traore Adama Αλλαγή 61'

7  Alvaro Morata Torres Ferran Αλλαγή 61'

9  Gerard Moreno Olmo Dani Αλλαγή 61'

6  Sergio Canales Llorente Marcos Αλλαγή 72'

16 Rodri

8 Koke

14  Jose Gaya Reguilon Sergio Αλλαγή 29'

4  Inigo Martinez Ramos Sergio Αλλαγή 85'

12 Eric Garcia

22 Hector Bellerin

23 Unai Simon

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Johan Cruijff ArenA
  • Χωρητικότητα: 56130
Ψάχνει την πρώτη του νίκη με τους «Οράνιε» ο Ντε Μπουρ

Ψάχνει την πρώτη του νίκη με τους «Οράνιε» ο Ντε Μπουρ

Η Ολλανδία φιλοξενεί την Ισπανία σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία με την Ιταλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι από απρόσμενη ήττα στην Ουκρανία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Στο τελευταίο της επίσημο παιχνίδι ταξίδεψε στην Ιταλία ούτως ώστε να την αντιμετωπίσει εκτός έδρας. Δεν μπόρεσε να πάρει το διπλό αλλά δεν ηττήθηκε κιόλας, φεύγοντας με την ισοπαλία (1-1), σ’ έναν αγώνα που θα μπορούσε πάντως να επικρατήσει. Χωρίς να έχει απειληθεί μέχρι εκείνο το σημείο, στο 16’ έμεινε πίσω στο σκορ από ωραίο πλασέ του Πελεγκρίνι μετά από ωραία πάσα του Μπαρέλα η οποία εξέθεσε την άμυνα της. Βγήκε αμέσως στην επίθεση αναζητώντας την ισοφάριση και τη βρήκε πολύ γρήγορα, καθώς ο Φαν ντε Μπέικ δεν συγχώρησε μέσα από την περιοχή στο 25’. Συνέχισε να πιέζει μέχρι το φινάλε του πρώτου σαρανταπενταλέπτου όμως δεν έφτασε στην ανατροπή. Ξεκίνησε δυνατά και στην επανάληψη και μάλιστα θα μπορούσε να προηγηθεί στο 54’, όμως το πλασέ του Ντεπάι έφυγε λίγο άουτ. Ήταν καλύτερη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή όμως δεν σκόραρε και περιορίστηκε στην ισοπαλία.

Η Ολλανδία έχει συμπληρώσει τρεις διαδοχικούς επίσημους αγώνες χωρίς νίκη, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα μία ήττα και δύο ισοπαλίες. Έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου του Nations League, απέχοντας δύο πόντους από την πρωτοπόρο Πολωνία. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under, ενώ τα τρία από αυτά ήταν και No Goal.

Ο τεχνικός των «Οράνιε» Φρανκ Ντε Μπουρ ο οποίος μετράει δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα τρία πρώτα του παιχνίδια ως προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του επισήμανε: «Ήμουν σοκαρισμένος βλέποντας το σοβαρό τραυματισμό του Φαν Ντάικ ζωντανά στην τηλεόραση. Είπα κάποια άσχημα λόγια. Είναι ο αρχηγός μας και θα μας λείψει αφού είναι πολύ σημαντικός παίκτης. ».

Αγωνιστικά Νέα: Τρία προβλήματα της τελευταίας στιγμής, αφού αποχώρησαν λόγω προβλημάτων ο γκολκίπερ Μπάιλοου (0/0), ο μέσος Βιλένα (15/0) και ο εξτρέμ Μπέρχαους (18/0). Εκτός επίσης ο γκολκίπερ Σίλεσεν (60/0), ο αμυντικός Φαν Ντάικ (38/4) που χάνει τη σεζόν, ο επίσης στόπερ Ντε Λιχτ (23/2). Στα «πιτς» και το νέο μεγάλο αστέρι του ολλανδικού ποδοσφαίρου και της Αϊντχόφεν, Ιχατάρεν (0/0) ο οποίος έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού και δεν θα κάνει το ντεμπούτο του.

Η αποστολή της Ολλανδίας:

Τερματοφύλακες: Κρουλ (Νόριτς), Μπιζότ (Άλκμααρ), Ντρόμελ (Τβέντε)

Αμυντικοί: Χάτεμπουρ (Αταλάντα), Φέλτμαν (Μπράιτον), Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντε Βράι (Ίντερ), Βίνταλ (Άλκμααρ), Μπλιντ (Άγιαξ), Φαν Άανχολτ (Κρίσταλ Πάλας), Ντάμφρις (Αϊντχόφεν)

Μέσοι: Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Κόοπμαϊνερς (Άλκμααρ), Φαν ντε Μπέικ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Κλάασεν (Άγιαξ)

Επιθετικοί : Μπάμπελ (Γαλατάσαραϊ), Ντεπάι (Λυών), Πρόμες (Άγιαξ), Μάλεν (Αϊντχόφεν), Στενγκς (Άλκμααρ), Λ. Ντε Γιονγκ (Σεβίλλη)



ΙΣΠΑΝΙΑ

Ήταν το μεγάλο φαβορί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουκρανία στο Κίεβο πριν από περίπου ένα μήνα. Φάνηκε να υποτίμησε την αντίπαλό της και το «πλήρωσε» γνωρίζοντας μία απρόσμενη ήττα με 1-0. Από το ξεκίνημα του αγώνα ήταν στην επίθεση και δημιουργούσε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη όμως έπεσε πάνω σ’ έναν εκπληκτικό Μπούστσαν ο οποίος είχε «κατεβάσει ρολά». Δεν σταμάτησε να πιέζει όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε σε όλες τις περιπτώσεις. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο του ματς. Δεν σταμάτησε να πιέζει ψάχνοντας το γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού και θα της έδινε προβάδισμα νίκης. Δεν το βρήκε ποτέ και στο 76’ είδε τους γηπεδούχους να σκοράρουν με ωραίο πλασέ του Τσιγκάνκοφ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα κενό στο κέντρο της άμυνας της. Έψαξε το τέρμα της ισοφάρισης αλλά δεν το βρήκε και μοιραία ηττήθηκε.

Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα στο Nations League και πλέον δεν μπορεί να νιώθει καθόλου σίγουρη για τη συμμετοχή της στην τελική φάση. Η συγκομιδή των 7 βαθμών τη φέρνει στην πρώτη θέση του τετάρτου ομίλου της διοργάνωσης, ωστόσο η Γερμανία αλλά και η Ουκρανία, ακολουθούν μόλις έναν πόντο πίσω της. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under και φαίνεται να ταλαιπωρείται από σημαντικό πρόβλημα το σκοράρισμα.

«Δεν μπορώ να προσποιούμαι ότι θα τους ευχαριστήσω όλους. Μπορώ να μιλάω μόνο για όσους ποδοσφαιριστές είναι μαζί μου. Έχω πολλούς Ολλανδούς φίλους, μου αρέσει το συγκεκριμένο γήπεδο και μου φέρνει στο μυαλό ευχάριστες αναμνήσεις. Υπήρξαμε για χρόνια συμπαίκτες με τον Φρανκ Ντε Μπουρ και είμαστε καλοί φίλοι. Μοιραζόμαστε ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά και οι ιδέες του για το ποδόσφαιρο είναι σύμφωνες με τον τρόπο που παίζουν στη χώρα του» ήταν τα λόγια του προπονητή των «φούριας ρόχας», Λουίς Ενρίκε.

Αγωνιστικά Νέα: Το χρονικά τελευταίο πρόβλημα ήταν αυτό του Άνσου Φάτι (4/1) με το νέο παιδί-θαύμα της Μπαρτσελόνα να τραυματίζεται και να μην μπορεί να αγωνιστεί, καθώς υπέστη ρήξη μηνίσκου. Εκτός βρίσκονται ακόμα οι τραυματίες αμυντικοί Χεσούς Νάβας (46/5), Ντιέγκο Γιορέντε (6/0) και Ντάνι Καρβαχάλ (25/0). Δεν είναι διαθέσιμος και ο κεντρικός χαφ Τιάγκο Αλκάνταρ (39/2) λόγω Covid-19.

Η αποστολή της Ισπανίας:

Τερματοφύλακες: Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κέπα (Τσέλσι), Σιμόν (Αθλέτικ Μπιλμπάο)

Αμυντικοί: Ράμος (Ρέαλ Μαδρίτης), Μαρτίνεθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Γκαγιά (Βαλένθια), Τόρες (Βιγιαρεάλ), Μπεγερίν (Άρσεναλ), Ρεγκιλόν (Τότεναμ), Γκαρσία (Μάντσεστερ Σίτι)

Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ασένσιο (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι), Σέρτζι Ρομπέρτο (Μπαρτσελόνα), Φαμπιάν (Νάπολι), Μερίνο (Σοσιεδάδ), Μ. Γιορέντε (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Επιθετικοί : Μοράτα (Γιουβέντους), Οϊαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ), Ζεράρ (Βιγιαρεάλ), Όλμο (Λειψία)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ολλανδία μετά την αποχώρηση του Ρόναλντ Κούμαν με προορισμό την Καταλονία και την Μπαρτσελόνα, δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει κάποια νίκη, έχοντας δώσει βέβαια όλα κι όλα τρία παιχνίδια. Το έργο της δεν θα είναι εύκολο φυσικά ούτε απέναντι στην Ισπανία, η οποία με τη σειρά της προέρχεται από απρόσμενη ήττα από την Ουκρανία εκτός έδρας. Φιλικό παιχνίδι για δοκιμές, με δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να κοντράρονται. Δεν θα ρισκάρουμε με σημείο, όμως θα προτιμήσουμε το Under, αφού αμφότερες δείχνουν να προσέχουν πρώτα την άμυνα τους.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Ολλανδία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ισπανία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pantazo.71, με το υψηλότερο yield +12.72% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Φιλικά] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες