5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολλανδία - Ιταλία

7/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 988
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1344 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ολλανδία - Ιταλία στις 18/6/2023

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 23' D'ambrosio Danilo
  2. 45' Barella Nicolo

2ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 69' Veltman Joel
  2. 84' Wijnaldum Georginio
  3. 84' Cristante Bryan
  4. 88' Chiellini Giorgio
  5. 90' Depay Memphis

      Προϊστορία

      18/6/2023 ΟλλανδίαΙταλία 2 - 3
      14/10/2020 ΙταλίαΟλλανδία 1 - 1
      7/9/2020 ΟλλανδίαΙταλία 0 - 1
      4/6/2018 ΙταλίαΟλλανδία 1 - 1
      28/3/2017 ΟλλανδίαΙταλία 1 - 2
      4/9/2014 ΙταλίαΟλλανδία 2 - 0
      6/2/2013 ΟλλανδίαΙταλία 1 - 1
      14/11/2009 ΙταλίαΟλλανδία 0 - 0
      9/6/2008 ΟλλανδίαΙταλία 3 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 326,382 66.5%
      X
      € 81,460 16.6%
      2
      € 83,173 16.9%
      Over
      € 39,221 34.9%
      Under
      € 73,220 65.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Δευτέρα, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      282 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Johan Cruyff Arena
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 54990
      Για το 2x2 η Ολλανδία, ψάχνει αντίδραση η Ιταλία

      Για το 2x2 η Ολλανδία, ψάχνει αντίδραση η Ιταλία

      Η Ολλανδία που μπήκε με το δεξί στο Nations League επικρατώντας με 1-0 της Πολωνίας, υποδέχεται την Ιταλία, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Βοσνία στην έδρα της και γνώρισε την πρώτη της απώλεια μετά από 11 σερί νίκες.

      ΟΛΛΑΝΔΙΑ

      Μπήκε με το… δεξί στο Nations League, επικρατώντας με 1-0 της Πολωνίας στην έδρα της. Ανώτερη σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όντας αυτή που προσπαθούσε να φτιάξει ευκαιρίες. Είχε δοκάρι κι άλλη μια καλή στιγμή στο πρώτο μέρος και η πίεση της μετουσιώθηκε σε γκολ στο 61’ με το παρθενικό γκολ του Μπέρντβάιν με το εθνόσημο. Απειλήθηκε μονάχα σε μία φάση σε όλο το παιχνίδι και το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε.

      Νικηφόρο το ντεμπούτο του υπηρεσιακού Ντουάιτ Λοντεβέχες, ο οποίος μαζί με τον Ρουντ Φαν Νίστελρόι ανέλαβαν προσωρινά την ομάδα μετά την αποχώρηση του Ρόναλντ Κούμαν για την Μπαρτσελόνα. Την Κυριακή κυκλοφόρησε φήμη που ήθελε τους παίκτες να προτείνουν στην Ομοσπονδία το όνομα του άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε ως αντικαταστάτη του Κούμαν. Πάντως ο άσος της Αταλάντα, Ντε Ρόουν το διέψευσε σχολιάζοντας την είδηση ως «μεγάλη ανοησία».

      Ο Λοντεβέχες ρωτήθηκε σχετικά με τη συγκεκριμένη είδηση αναφέροντας πως: «Δεν απαντώ σε αυτό» και αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι: «Πρόκειται για κορυφαία Εθνική ομάδα που άλλαξε εντελώς το στυλ παιχνιδιού της σε σχέση με πριν μερικά χρόνια. Μοιάζουμε αρκετά, θέλουμε και οι δύο να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Μπορεί να γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι».

      Αγωνιστικά Νέα: Έχασε το προηγούμενο αλλά επιστρέφει ο μπακ Ντάμφρις (Αιντχόβεν) που έγινε πατέρας. Κατεβαίνει και στο σημερινό με απουσίες στην άμυνα, αφού δεν υπολογίζονται οι τραυματίες στόπερ Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Ντε Φράι (Ίντερ) κι ο στόπερ/μπακ Μπλιντ (Άγιαξ) που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην καρδιά.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Σίλεσεν (Βαλένθια), Κρουλ (Νόριτς), Μπίζοτ (Άλκμααρ)

      Αμυντικοί: Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Φέλτμαν (Μπράιτον), Άκε (Μάντσεστερ Σίτι), Τετέ (Λυώ), Χάτεμπουρ (Αταλάντα), Βάινταλ (Άλκμααρ)

      Μέσοι: Βαινάλντουμ (Λίβερπουλ), Στρόοτμαν (Μαρσέιγ), Ντε Ρόουν (Αταλάντα), Φ. Ντε Γιόνγκ (Μπαρτσελόνα), Φερ (Φέγιενορντ), Φαν Ντε Μπέκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ιχαταρέν (Αιντχόβεν)

      Επιθετικοί: Μπάμπελ (Γαλατασαράι), Ντεπάι (Λυών), Πρόμες (Άγιαξ), Λ. Ντε Γιόνγκ (Σεβίλλη), Μπεργκβάιν (Τότεναμ).

      ΙΤΑΛΙΑ

      Μπήκε με το αριστερό στη διοργάνωση, μένοντας στο 1-1 με την Βοσνία στην έδρα της. Είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα αλλά δυσκολεύονταν να βρει λύσεις απέναντι στην κλειστή άμυνα των γηπεδούχων και περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή σ’ όλο το πρώτο μέρος. Δυνατό ξεκίνημα, με την κάθε ομάδα να είχε από ένα δοκάρι, αλλά στο 57’ δέχτηκε το 0-1 από στατική φάση. Ισοφάρισε δέκα λεπτά μετά με τυχερό γκολ του Σένσι κι είχε μία καλή στιγμή για να ολοκληρώσει την ανατροπή, χωρίς αποτέλεσμα. Παράλληλα, είχε αργές επιστροφές και κινδύνεψε σε 1-2 φάσεις από τις αντεπιθέσεις των Βόσνιων, με το σκορ όμως να μην αλλάζει ως το φινάλε.

      Έλαβε τέλος το νικηφόρο σερί 11 αγώνων που έτρεχε. Υπενθυμίζεται πως προκρίθηκε στο Euro κάνοντας το 10x10 στον προκριματικό όμιλο. Εμφάνιση-πισωγύρισμα μετά την εικόνα που είχε δείξει το προηγούμενο διάστημα, καθώς παρουσίασε μεγάλα προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι, ωστόσο έχει προφανώς το ελαφρυντικό ότι έχουν περάσει 10 μήνες από το τελευταίο παιχνίδι.

      Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει θέσει ως στόχο την πρωτιά του ομίλου κι εν όψει του σημερινού δήλωσε: «Ελπίζω η ομάδα μου να παίξει καλά γιατί μετά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής, πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι στον όμιλο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα ήταν καλύτερα να παίζαμε τον Οκτώβριο. Είμαι χαρούμενος που ο αντίπαλος προπονητής αναγνώρισε την ποιότητα μας, ειδικά όταν πρόκειται για τη χώρα που έφερε το Total Football. Σίγουρα θα είναι ένα πιο ψυχαγωγικό παιχνίδι από αυτό με τη Βοσνία διότι θα παίξουν πιο ανοιχτά και θα μας επιτεθούν περισσότερο».

      Αγωνιστικά Νέα: Ροτέισον προανήγγειλε ο Μαντσίνι, καθώς οι παίκτες δεν έχουν κάνει πολλές προπονήσεις με τους συλλόγους και δε θέλει να ρισκάρει ππιθανούς τραυματισμούς. Ο ίδιος έθεσε ως παράδειγμα τον σκόρερ με τη Βοσνία, Σένσι, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να παίξει δύο παιχνίδια σε τρεις ημέρες. Ο Ιταλός επιβεβαίωσε 4 από τους 11 παίκτες της ενδεκάδας. Πρόκειται για τον γκολκίπερ Ντοναρούμα, τον αμυντικό Κιελίνι, τον μέσο Ζορζίνιο και τον φορ Ιμόμπιλε, ο οποίος παρότι κέρδισε το «χρυσό παπούτσι» δε βρέθηκε στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Βοσνία. Εκτός αποστολής έχουν μείνει ο μέσος Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν) που έπαιξε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κι ο εξτρέμ Μπερναντέσκι (Γιουβέντους) λόγω τραυματισμού.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Σίριγκου (Τορίνο), Ντοναρούμα (Μίλαν), Μερέτ (Νάπολι), Κράνιο (Κάλιαρι)

      Αμυντικοί: Κιελίνι, Μπονούτσι, Πελεγκρίνι (Γιουβέντους), Φλορέντσι, Σπινατσόλα, Μαντσίνι (Ρόμα), Μπιράγκι, Ντ’ Αμπρόζιο, Μπαστόνι (Ιντερ), Ατσέρμπι (Λάτσιο), Καλντάρα (Αταλάντα), Ντι Λορέντζο (Νάπολι)

      Μέσοι: Ζορζίνιο (Τσέλσι), Γκαλιαρντίνι, Μποναβεντούρα, Μπαρέλα, Στέφανο, Σένσι (Ιντερ), Πελεγκρίνι, Κριστάντε, Τζανιόλο (Ρόμα), Καστροβίλι (Φιορεντίνα), Λοκατέλι (Σασσουόλο)

      Επιθετικοί: Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Ινσίνιε (Νάπολι), Μπελότι (Τορίνο), Κιέζα (Φιορεντίνα), Ελ Σααράουι (Σανγκάη Σενχούα), Λαζάνια (Ουντινέζε), Κιν (Εβερτον), Ορσολίνι (Μπολόνια), Καπούτο (Σασσουόλο)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το παιχνίδι που κλέβει τα φώτα στο σημερινό πρόγραμμα του Nations League. Η Ολλανδία έβαλε πολλά προβλήματα στην Πολωνία και πήρε δίκαια τη νίκη στην πρεμιέρα, αντίθετα η Ιταλία τα βρήκε σκούρα απέναντι στο αμυντικό παιχνίδι των Βόσνιων κι έχασε βαθμούς. Αρκετά ποιότητες και οι δύο ομάδες, πρόκειται για παιχνίδι που μπορεί να πάει παντού και δεν πιάνεται εύκολα σε σημείο. Αμφότερες έχουν παρόμοιο στυλ παιχνιδιού, αφού αρέσκονται να έχουν την κατοχή και να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ. Η Ιταλία θα βρει περισσότερους χώρους από ότι στο παιχνίδι κόντρα στους Βόσνιους, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την Ολλανδία, σε σχέση με το ματς κόντρα στους Πολωνούς. Οι δύο προπονητές περιμένουν ανοιχτό παιχνίδι, δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε. Στο 1.80 το G/G.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.16% έπαιξε: Goal
      • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες