3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Ολλανδία

11/10/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 368
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1298 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ολλανδία - Βοσνία & Ερζεγοβίνη στις 15/11/2020

Προϊστορία

15/11/2020 ΟλλανδίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 3 - 1
11/10/2020 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΟλλανδία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 38,854 4.2%
X
€ 65,112 7.0%
2
€ 830,782 88.9%
Over
€ 20,521 43.2%
Under
€ 26,954 56.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

131 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Bilino Polje Stadium
  • Θεατές: 1600
Απογοητευμένοι οι γηπεδούχοι

Απογοητευμένοι οι γηπεδούχοι

Η Βοσνία υποδέχεται την Ολλανδία στην Ζένιτσα για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας του Nations League. Απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό τους στα πλέι οφ της διοργάνωσης είναι οι γηπεδούχοι, ψάχνουν μία καλή εμφάνιση με τον Ντε Μπουρ στον πάγκο οι φιλοξενούμενοι.

ΒΟΣΝΙΑ

Υποδέχτηκε την Πέμπτη στο Σεράγιεβο την Βόρεια Ιρλανδία για τα ημιτελικά του Nations League και ήταν το μεγάλο φαβορί για να πάρει την πρόκριση στον τελικό και να διεκδικήσει το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού. Δυσκολεύτηκε ωστόσο απέναντι σε μία αξιόλογη αντίπαλο και τελικά γνώρισε έναν αναπάντεχο αποκλεισμό στα πέναλτι. Μόλις στο 13’ άνοιξε το σκορ με πλασέ του Κρούνιτς μέσα από την περιοχή και στην επόμενη φάση χρειάστηκε μία φοβερή επέμβαση του Σέχιτς για να κρατήσει το μηδέν. Έψαξε το δεύτερο τέρμα που θα της έδινε ασφάλεια, αντ΄αυτού όμως δέχτηκε την ισοφάριση στο 53’ . Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό, ο Πιάνιτς σημάδεψε το δοκάρι στο 62’ και τελικά το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση όπου όμως το σκορ δεν άλλαξε. Χαϊραντίνοβιτς και Βίσκα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στα πέναλτι και έτσι η Βοσνία γνώρισε τον αποκλεισμό.

Με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει κάποια νίκη. Το ντεμπούτο βέβαια ήταν θετικό, με τους Βόσνιους να παίρνουν σπουδαία ισοπαλία (1-1) εκτός έδρας με την Ιταλία τον Σεπτέμβριο. Λίγες μέρες μετά όμως γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Πολωνία (1-2) και πλέον μοναδικός στόχος είναι να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου.

Ο πολύπειρος τεχνικός άλλωστε προσλήφθηκε με μοναδικό στόχο να οδηγήσει την ομάδα στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτι όμως που δεν κατέστη εφικτό. Γι΄αυτό το λόγο όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας τον Οκτώβριο θα αποχωρήσει από την Εθνική.

«Ο στόχος μου είναι να τελειώσει όλο αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στη συνέχεια η εθνική θα έχει τον προπονητή που θέλει. Είμαι εδώ για ο,τι χρειαστεί. Πιστευω ότι υπάρχουν αρκετοί φιλόδοξοι τεχνικοί, ικανοί να οδηγήσουν την ομάδα. Όλοι ξέρουν τι μας περιμένει απέναντι στην Ολλανδία, δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε», σημείωσε ο κόουτς Μπάγεβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ οι στόπερ Μπίτσακτσιτς (Χοφενχάιμ), Κοβάτσεβιτς (Φερεντσβάρος) και Σούνιτς (Χενάν), ο μπακ Τσίβιτς (Φερεντσβάρος) κι οι εξτρέμ Ντούλιεβιτς (Νιμ), Στεβάνοβιτς (Σερβέτ).

αποστολή της Βοσνίας:

Τερματοφύλακες: Μπέγκοβιτς (Μπόρνμουθ), Σέχιτς (Κόνιασπορ), Μπούριτς (Χαποέλ Χάιφα), Πίριτς (Μάριμπορ)

Αμυντικοί: Ζουκάνοβιτς (Φατίχ), Τοντόροβιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Νάστιτς (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Κολάσινατς (Αρσεναλ), Τσίπετιτς (Σιρόκι Μπρίγιεγκ), Σανίτσανιν (Βοϊβοντίνα), Αχμέντχότζιτς (Μάλμε), Χατζκάντουνιτς (Ροστόφ), Κάντουσιτς (Τσέλιε)

Μέσοι: Πιάνιτς (Μπαρτσελόνα), Βίσκα (Μπασακσεχίρ), Κρούνιτς (Μίλαν), Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Γκόγιακ (Τορίνο), Μιλόσεβιτς, Χατζιαχμέτοβιτς (Κόνιασπορ), Χαΐραντίνοβιτς (Κασίμπασα), Λοντσάρ (Ριέκα), Χότιτς (Σέρκλ Μπριζ), Τατάρ (Σαράγιεβο)

Επιθετικοί: Τζέκο (Ρόμα), Χότζιτς (Κασίμπασα), Ντούριτς (Σαλερνιτάνα), Πρέβιγιακ (Έουπεν)

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Φρανκ Ντε Μπουρ στον πάγκο της ομάδας, ηττήθηκε με 1-0 την Τετάρτη σε φιλική αναμέτρηση με το Μεξικό στο Άμστερνταμ. Ο νέος προπονητής των Ολλανδών παρέταξε μία ομάδα με αρκετούς βασικούς παίκτες, οι οράνιε όμως δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους. Δημιουργικά δεν ήταν σε καλό βράδυ, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 60’ και είχαν την καλύτερη τους στιγμή στο 88’ όταν ο Ντε Γιονγκ νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στη συνέχεια ο Ντεπάι έστειλε από κοντά την μπάλα στο δοκάρι.

Στο μεταξύ στο νέo Nations League είχε παραταχθεί με υπηρεσιακό τεχνικό, τον Ντουάιτ Λοντεβέχες με την εικόνα της ομάδας να είναι μέτρια. Αρχικά επικράτησε με 1-0 της Πολωνίας χωρίς να εντυπωσιάσει και στην συνέχεια ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από την Ιταλία. Αναιμική η εμφάνιση της στο πρώτο μέρος όπου και βρέθηκε πίσω στο σκορ, βελτιώθηκε στην επανάληψη αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο Ντε Μπουρ καλείται να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας αλλά και να αντιμετωπίσει και ο ίδιος τα ΜΜΕ της χώρας του που ούτε λίγο ούτε πολύ δεν τον βρήκαν άξιο αντικαταστάτη του Ρόναλντ Κούμαν.

Η αποστολή της Ολλανδίας: Τιμωρημένος ο πολύτιμος φορ Ντεπάι (Λυών) που όμως βρίσκεται στην αποστολή.

Τερματοφύλακες: Σίλεσεν (Βαλένθια), Κρουλ (Νόριτς), Μπίζοτ (Αλκμααρ)

Αμυντικοί: Ντε Φράι (Ιντερ), Ντ. Μπλιντ (Αγιαξ), Ακε (Μάντσεστερ Σίτι), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Χάτεμπουρ (Αταλάντα), Φέλτμαν (Μπράιτον), Ντάμφρις (Αϊντχόφεν), Βάινταλ (Αλκμααρ)

Μέσοι: Φαν ντε Μπέεκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φρ. Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Ντε Ρόουν (Αταλάντα), Στρούτμαν (Μαρσέιγ), Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Κόουπμεϊνερς (Φέγενορντ)

Επιθετικοί: Μπάμπελ (Γαλατάσαραϊ), Ντεπάι (Λυών), Λουκ Ντε Γιονγκ (Σεβίλλη), Στενχς (Αλκμααρ), Πρόμες (Αγιαξ), Μάλεν (Αϊντχόφεν), Μπέρχαους (Φέγενορντ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βοσνία είναι απογοητευμένη μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό στα πλέι οφ του Nations League καθώς έχασε τον βασικότερο στόχο που είχε θέσει. Από την άλλη ο Ντε Μπουρ θέλει να εκμεταλλευτεί αυτήν την κατάσταση και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη, ιδανικά παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο. Διαφορά ποιότητας υπάρχει, το διπλό είναι χαμηλά, σε αντίθεση με το No Goal που το βλέπουμε σε τιμές διπλασιασμού. Δεν θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα βγάλουν αντίδραση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Ολλανδία 6 11 3 2 1 7:4
  4 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 6 2 0 2 4 3:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο thanasis1963, με το υψηλότερο yield +7.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες