3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιταλία - Ισπανία

6/7/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 112
1 - 1*
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1024 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ισπανία - Ιταλία στις 15/6/2023

Προϊστορία

15/6/2023 ΙσπανίαΙταλία 2 - 1
6/10/2021 ΙταλίαΙσπανία 1 - 2
6/7/2021 ΙταλίαΙσπανία 1 - 1
2/9/2017 ΙσπανίαΙταλία 3 - 0
6/10/2016 ΙταλίαΙσπανία 1 - 1
27/6/2016 ΙταλίαΙσπανία 2 - 0
24/3/2016 ΙταλίαΙσπανία 1 - 1
5/3/2014 ΙσπανίαΙταλία 1 - 0
27/6/2013 ΙσπανίαΙταλία 0 - 0
1/7/2012 ΙσπανίαΙταλία 4 - 0
10/6/2012 ΙσπανίαΙταλία 1 - 1
10/8/2011 ΙταλίαΙσπανία 2 - 1
4/7/2009 ΙταλίαΙσπανία 1 - 2
26/3/2008 ΙσπανίαΙταλία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 8,320,797 58.9%
X
€ 2,221,814 15.7%
2
€ 3,579,249 25.3%
Over
€ 374,847 29.9%
Under
€ 877,521 70.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

277 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Wembley
  • Χωρητικότητα: 90000
  • Θεατές: 57811
Πείθει περισσότερο η Ιταλία

Πείθει περισσότερο η Ιταλία

Ιταλία και Ισπανία έρχονται αντιμέτωπες στο Λονδίνο για τον πρώτο ημιτελικό του Euro 2020. Αμφότερες τρέχουν ένα αήττητο σερί αγώνων.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τα ημιτελικά του του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι στη συνέχεια. Όποιος προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του Αγγλία-Δανία.

* Αυτή είναι η 4η σερί φορά που οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες σε νοκ άουτ παιχνίδι Ευρωπαικού Πρωταθλήματος. Η μία ήταν μάλιστα σε τελικό το 2012 με την Ισπανία να κατακτά το τρόπαιο

ΙΤΑΛΙΑ

Είχε δύσκολο έργο στα προημιτελικά απέναντι στο Βέλγιο, έδειξε όμως χαρακτήρα και πήρε μία σπουδαία νίκη με 2-1. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 14’ ο Κιελίνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ήταν όμως εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ. Η ίδια προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο και απειλούνταν κυρίως από αντεπιθέσεις, όμως ο Ντοναρούμα ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του. Ανέβασε την απόδοση της και στο 31’ άνοιξε το σκορ, όταν ο Βεράτι έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, πάσαρε για τον Μπαρέλα και αυτός με ωραία ενέργεια την έστειλε στα δίχτυα. Το γκολ αυτό της έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία και στο 41’ ο Ινσίνιε πήρε την μπάλα, πέρασε ωραία τον Τίλεμανς και με υπέροχο πλασέ έκανε το 2-0.

Είδε το Βέλγιο να μειώνει το σκορ με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λουκάκου στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, μπήκε δυνατά και στην επανάληψη αλλά όσο περνούσε η ώρα το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να κρατήσει την πολύτιμη νίκη της. Ο Σπινατσόλα στο 61’ αποσόβησε σίγουρο γκολ κρατώντας όρθια την ομάδα του αλλά ένα τέταρτο μετά περίπου αποχώρησε από το παιχνίδι με δάκρυα στα μάτια, υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα. Οι συμπαίκτες του βέβαια πανηγύρισαν στο τέλος καθώς δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από το Βέλγιο.

Συμπλήρωσε αισίως 32 αγωνιστικές (27-5-0) χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, τίποτα όμως από αυτά δεν θα έχει σημασία αν δεν φτάσει ως το τέλος της διαδρομής. Με το Βέλγιο έδειξε πως μπορεί να παίξει και καλό ποδόσφαιρο, ήταν η πρώτη φορά στο τουρνουά που δεν είχε τον ρόλο του μεγάλου φαβορί. Αμυντικά ήταν πάντοτε σταθερή, επιθετικά μπορεί να της λείπει ο μεγάλος σταρ αλλά βρίσκει λύσεις από όλους.

«Ξέρουμε ότι θα χρειαστούμε μία μεγάλη εμφάνιση καθώς η Ισπανία είναι σπουδαία ομάδα. Παρά το γεγονός ότι έχουν αρκετούς νέους παίκτες παραμένουν ένα τρομερό σύνολο και περιμένω δύσκολο παιχνίδι όπως και με το Βέλγιο. Η διαφορά είναι ότι οι δύο αυτές ομάδες δεν έχουν το ίδιο στυλ παιχνιδιού οπότε θα προετοιμαστούμε διαφορετικά», τόνισε ο κόουτς Μαντσίνι

Αγωνιστικά Νέα: Ο Σπινατσόλα ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες όχι μόνο της Ιταλίας αλλά το τουρνουά, βρίσκεται όμως ήδη στην χώρα του και έχει αρχίσει την αποκατάσταση του. Οι Μπελότι και Τολόι αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα αλλά είναι διαθέσιμοι.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Άλεξ Μερέτ (Νάπολι), Σαλβατόρε Σιρίγκου (Τορίνο)

Αμυντικοί: Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Λάτσιο), Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ίντερ), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Τζόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ραφαέλ Τολόι (Αταλάντα), Έμερσον (Τσέλσι)

Μέσοι: Νικολό Μπαρέλα (Ίντερ), Μπρίαν Κριστάντε (Ρόμα), Μάνουελ Λοκατέλι (Σασουόλο), Γκαετάνο Καστροβίλι (Φιορεντίνα), Ματέο Πεσίνα (Αταλάντα), Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζορζίνιο (Τσέλσι).

Επιθετικοί: Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Ντομένικο Μπεράρντι (Σασουόλο), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Φεντερίκο Κιέζα (Γιουβέντους),Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Λορέντσο Ινσίνιε (Νάπολι), Τζιάκομο Ρασπαντόρι (Σασουόλο)

ΙΣΠΑΝΙΑ

Είδε έναν υπέροχο Ζόμερ στον προημιτελικό με την Ελβετία να προσπαθεί να την αφήσει εκτός διοργάνωσης, ήταν όμως πιο ψύχραιμη στην διαδικασία των πέναλτι την οποία και χρειάστηκε για να κάμψει την αντίσταση των Ελβετών μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας αλλά και της παράτασης.

Μπήκε σαφώς πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στο 8’ όταν ο Ζόρντι Άλμπα έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα χτύπησε στον Ζακάρια και άλλαξε πορεία μπερδεύοντας τον Ζόμερ για το 1-0. Το πρώτο ημίχρονο στη συνέχεια δεν είχε γρήγορο ρυθμό, η ίδια κρατούσε εύκολα το προβάδισμα της και η Ελβετία δεν απειλούσε ιδιαίτερα. Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν αναγκασμένοι να πιέσουν για την ισοφάριση, στο 56’ την άγγιξαν με τον Ακάντζι και τελικά την βρήκαν στο 68’. Λαπόρτ και Πάου Τόρες μπερδεύτηκαν μέσα στην περιοχή και αυτό στοίχισε την ισοφάριση στην ομάδα τους. Εννιά λεπτά μετά ωστόσο απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Φρόιλερ, δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί ως το τέλος αλλά στην παράταση «πολιόρκησε» την αντίπαλη εστία.

Έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μορένο στο 92’ για να κάνει το 2-1 και στη συνέχεια όποια επιθετική προσπάθεια και να πήρε, έβλεπε τον Ζόμερ να την σταματάει. Στην διαδικασία των πέναλτι ο Μπουσκέτς μπορεί να αστόχησε στην αρχή, ο Σιμόν όμως έπιασε δύο συνεχόμενες εκτελέσεις των Ελβετών και έκλεψε την δόξα του Ζόμερ στο παιχνίδι.

Για 2ο σερί παιχνίδι μετά την Κροατία πήρε την πρόκριση μετά τα πρώτα 90 λεπτά, τρέχει όμως ένα αήττητο 13 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (5-8-0). Στην ως τώρα πορεία της στην διοργάνωση μπορούμε να πούμε πως πληρώνει την απουσία ενός κλασικού σκόρερ. Μοράτα και Μορένο δεν είναι κακοί παίκτες αλλά φαίνεται να έχουν παραπάνω πίεση πάνω τους. Το σύνολο του Λουίς Ενρίκε βέβαια είναι ικανό να νικήσει κάθε αντίπαλο, αυτή την φορά όμως είναι το αουτσάιντερ.

«Δεν νομίζω ότι μπορούν και οι δύο ομάδες να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα έχει τα ηνία. Πέρα από καλούς παίκτες, η Ιταλία διαθέτει μία αληθινή ομάδα. Αμύνονται και πιέζουν σαν σύνολο και σε αυτό μοιάζουν με εμάς. Θα έχουμε και οι δύο τις στιγμές μας», τόνισε ο κόουτς Λουίς Ενρίκε.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Σαράμπια ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις και δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ουνάι Σιμόν (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Νταβίντ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρόμπερτ Σάντσεθ (Μπράιτον)

Αμυντικοί: Γκαγιά (Βαλένθια), Ζόρντι Άμπα (Μπαρτσελόνα), Πάου Τόρες (Βιγιαρεάλ), Λαπόρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Έρικ Γκαρσία (Μάντσεστερ Σίτι), Ντιέγκο Γιορέντε (Λιντς), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Μάρκος Γιορέντε (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι), Πέδρι (Μπαρτσελόνα), Τιάγκο (Λίβερπουλ), Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Φαμπιάν (Νάπολι)

Επιθετικοί: Ντάνι Όλμο (Λειψία), Οϊαρθάμπαλ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Μοράτα (Γιουβέντους), Μορένο (Βιγιαρεάλ), Φεράν Τόρες (Μάντσεστερ Σίτι), Αντάμα Τραορέ (Γουλβς), Σαράμπια (Παρί Σεν Ζερμέν)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Φαβορί ξεκάθαρο μπορεί να μην υπάρχει στο παιχνίδι αλλά η Ιταλία μοιάζει αυτή την στιγμή σε καλύτερη κατάσταση. Η συνολική της εικόνα στην διοργάνωση είναι πιο πειστική, είναι πιο ξεκούραστη και μπορούμε να την εμπιστευτούμε. Από την άλλη η Ισπανία παραμένει ποιοτική ομάδα, αν είναι αποτελεσματική επιθετικά μπορεί να πάρει την πρόκριση αλλά αμυντικά δεν πείθει. Θα πάμε με τον άσο.

FACTS

  • Η ομάδα Ισπανία έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 3.13 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ιταλία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.11 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ιταλία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.95 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: 1X
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +11.29% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες