4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γεωργία - Ισπανία

8/9/2023 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 122
1 - 7
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 221 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ισπανία - Γεωργία στις 19/11/2023

Προϊστορία

19/11/2023 ΙσπανίαΓεωργία 3 - 1
8/9/2023 ΓεωργίαΙσπανία 1 - 7
5/9/2021 ΙσπανίαΓεωργία 4 - 0
28/3/2021 ΓεωργίαΙσπανία 1 - 2
7/6/2016 ΙσπανίαΓεωργία 0 - 1
15/10/2013 ΙσπανίαΓεωργία 2 - 0
11/9/2012 ΓεωργίαΙσπανία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 55,019 2.9%
X
€ 80,520 4.2%
2
€ 1,775,534 92.9%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

185 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

13

3

Σουτ εκτός εστίας

10

35%

Κατοχή μπάλας

65%

2

Οφσάιντ

2

7

Αποκρούσεις

1

5

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

6

5

Σέντρες

25

5

Αλλαγές

5

10

Φάουλ

5

0

Ασίστ

5

9

Αντεπιθέσεις

3

11

Πλάγια Άουτ

16

7

Εκτελέσεις Φάουλ

12

11

Ελεύθερα Λακτίσματα

3

5

Προσπάθειες Για Γκολ

32

0

«Κομμένα» Σουτ

9

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Boris Paichadze Dinamo Arena
  • Χωρητικότητα: 54549
  • Θεατές: 54549
Για την επιστροφή στις νίκες και στα προκριματικά

Για την επιστροφή στις νίκες και στα προκριματικά

Η Γεωργία υποδέχεται την Ισπανία για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Από ήττες προέρχονται αμφότερες.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Σκωτίας, δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική και δίκαια ηττήθηκε με 2-0. Ήξερε πως έχει δύσκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα με καλή ψυχολογία και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο δεν είχε κατάφερε να δείξει τις όποιες αρετές της. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6’, το παιχνίδι διακόπηκε στη συνέχεια για 1,5 ώρα με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο.

Στην επανέναρξη δεν άλλαξε κάτι, η ίδια περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και απλά με το ξεκίνημα της επανάληψης δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Θέλησε να βγει πιο μπροστά, δεν είχε ιδιαίτερες ευκαιρίες βέβαια αλλά στις καθυστερήσεις είδε τον Κβαρατσχέλια να αστοχεί σε πέναλτι.

Μπορεί να είναι στη 2η θέση με 4 βαθμούς αλλά ξέρει πως μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι από τον όμιλο. Η Σκωτία έχει ξεφύγει ήδη με 8 βαθμούς στην κορυφή και η Ισπανία έχει δώσει μόλις δύο παιχνίδια. Ακόμα και αποτέλεσμα να πάρει σήμερα θα είναι τεράστια έκπληξη αν αφήσει εκτός τους Ίβηρες. Ξεκίνησε με κάποιες κρυφές ελπίδες για πρόκριση, σήμερα μπορεί να ξεκαθαρίσουν πιο πολλά.

Αγωνιστικά Νέα: Αρκετές οι απουσίες σε σχέση με το προηγούμενο καθώς δεν είναι διαθέσιμοι οι αμυντικοί Κακανταμπάτζε (Κρακοβία), Ταμπίτζε (Ντιναμό Τιφλίδας), Λοκοσχβίλι (Κρεμονέζε), οι μέσοι Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Σενγκέλια (Παναιτωλικός), Αλτουνασχβίλι (Βόλφσμπεργκερ) και ο επιθετικός Κβιλιτάια (ΑΠΟΕΛ)

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια), Λόρια (Ντιναμό Τιφλίδας), Γκουγκεσασβίλι (Κάραμπαγκ)

Αμυντικοί: Ντβάλι (ΑΠΟΕΛ), Αζαρόβι (Σάχταρ Ντόνετσκ), Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Κβιρκβέλια (Αλ-Οκχόντ), Γκοτσολεϊσβίλι (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μαμουκασβίλι (Ντιναμό Μπατούμι), Σαζόνοφ (Τορίνο), Καλαντάντζε (Ντιναμό Τιφλίδας)

Μέσοι: Τσακβετάτζε (Γουότφορντ), Νταβιτασβίλι (Μπορντό), Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Γκαγκνίτζε (Ντιναμό Μόσχας), Αμπουράνια (Χατάισπορ), Λομπζχανίτζε (Ατλάντα), Κιτεσχβίλι (Στουρμ Γκρατς), Κοχορασβίλι (Λεβάντε), Νταβιτασχβίλι (Μπορντό)

Επιθετικοί: Κβαρατσκέλια (Νάπολι), Ζιβζιβάτζε (Καρλσρούη), Μικαουτάτζε (Άγιαξ)

Έχει δώσει μόλις δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καθώς συμμετείχε στην τελική φάση του Nations League. Αρχικά κέρδισε τη Νορβηγία με 3-0 αλλά στη Γλασκώβη παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα με 2-0. Έκανε πολλά παράπονα για το παιχνίδι των αντιπάλων της, οι οποίοι βέβαια έδειξαν πυγμή και με δύο γκολ του ΜακΤόμινεϊ πήραν τη νίκη.

Άφησε βέβαια πίσω αυτή την ήττα και συμμετείχε στο Final 4 του Nations League το οποίο και κατέκτησε. Αντιμετώπισε στον ημιτελικό την Ιταλία, προηγήθηκε με τον Πίνο στο 3’ αλλά στο 11’ δέχτηκε την ισοφάριση. Είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, στην επανάληψη το θέαμα δεν ήταν το ίδιο καλό αλλά ο Χοσελού στο 88’ της έδωσε τη νίκη.

Στον τελικό αντιμετώπισε την Κροατία και μετά από 120 λεπτά χωρίς γκολ, κατέκτησε το τρόπαιο καθώς επικράτησε στα πέναλτι της αντιπάλου της. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, οι ευκαιρίες ελάχιστες και η μία ομάδα εξουδετέρωνε την άλλη. Στη διαδικασία των πέναλτι ο Σιμόν αποδείχθηκε πρωταγωνιστής, έκανε δύο αποκρούσεις και έτσι η Ισπανία έφτασε στον τίτλο.

Σίγουρα αποτελεί επιτυχία ότι έφτασε σε μία κατάκτηση ενός τροπαίου, έδειξε ότι αφήνει πίσω της την ήττα από τη Σκωτία και επιστρέφει στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με μοναδικό στόχο να κερδίσει όσα παιχνίδια της απομένουν. Δεν είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά αλλά υπάρχει και η ασφάλεια της 2ης θέσης.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν βρίσκονται στην αποστολή σε σχέση με το Nations League οι αμυντικοί ,Ινίγο Μαρτίνεθ (Μπιλμπάο), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Χεσούς Νάβας (Σεβίλλη),ενώ είναι εκτός οι τραυματίες επιθετικοί Μορένο (Βιγιαρεάλ), Χιλ (Τότεναμ) και ο μέσος Πέδρι (Μπαρτσελόνα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κέπα (Ρεάλ Μαδρίτης), Σιμόν (Μπιλμπάο), Ράγια (Άρσεναλ) , Νάτσο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Αμυντικοί: Αθπιλικουέτα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λαπόρτ (Αλ Νασρ), Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Λε Νορμάντ (Σοσιεδάδ), Πάου Τόρες (Άστον Βίλα), Γκαγιά (Βαλένθια), Μπαλντέ (Μπαρτσελόνα), Νταβίν Γκαρθία (Οσασούνα)

Μέσοι: Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι), Ζουπιμέντι (Σοσιεδάδ), Μερίνο (Σοσιεδάδ), Γκάβι (Μπαρτσελόνα), Φάμπιαν Ρουίθ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπαένα (Βιγιαρεάλ)

Επιθετικοί: Μοράτα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντάνι Όλμο (Λειψία), Χοσέλου (Ρεάλ Μαδρίτης), Μάρκο Ασένσιο (Παρί Σεν Ζερμέν), Αμπέλ Ρουίθ (Μπράγκα), Γιαμάι (Μπαρτσελόνα), Νίκο Γουίλιαμς (Αθλέτικ Μπιλμπάο)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γεωργία ξέρει πως έχει ένα αρκετά δύσκολο έργο μπροστά της, είναι μαχητική στην έδρα της αλλά υπάρχει διαφορά στην ποιότητα απέναντι στην Ισπανία. Οι «Φούριος Ρόχας» προέρχονται από την κατάκτηση του Nations League, έχουν καλή ψυχολογία και σαφώς ανώτερη ομάδα. Θεωρώ πως θα πάρουν τη νίκη, δεν έχει αξία το διπλό βέβαια μόνο αν το προτιμήσουμε στο ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά Euro: 1ος όμιλος
  1 Ισπανία 8 21 7 0 1 25:5
  4 Γεωργία 8 8 2 2 4 12:18
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +2.18% έπαιξε: 2
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +27.41% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες