3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιταλία - Ισπανία

6/10/2021 21:50
Κωδ ΟΠΑΠ: 670
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 941 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ισπανία - Ιταλία στις 15/6/2023

Προϊστορία

15/6/2023 ΙσπανίαΙταλία 2 - 1
6/10/2021 ΙταλίαΙσπανία 1 - 2
6/7/2021 ΙταλίαΙσπανία 1 - 1
2/9/2017 ΙσπανίαΙταλία 3 - 0
6/10/2016 ΙταλίαΙσπανία 1 - 1
27/6/2016 ΙταλίαΙσπανία 2 - 0
24/3/2016 ΙταλίαΙσπανία 1 - 1
5/3/2014 ΙσπανίαΙταλία 1 - 0
27/6/2013 ΙσπανίαΙταλία 0 - 0
1/7/2012 ΙσπανίαΙταλία 4 - 0
10/6/2012 ΙσπανίαΙταλία 1 - 1
10/8/2011 ΙταλίαΙσπανία 2 - 1
4/7/2009 ΙταλίαΙσπανία 1 - 2
26/3/2008 ΙσπανίαΙταλία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 965,116 59.1%
X
€ 389,196 23.8%
2
€ 278,027 17.0%
Over
€ 49,853 20.1%
Under
€ 198,752 79.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:50

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

149 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: San Siro
  • Χωρητικότητα: 80018
  • Θεατές: 33524
Ξέμειναν από σέντερ φορ

Ξέμειναν από σέντερ φορ

Ιταλία και Ισπανία αναμετρούνται στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνο για τα ημιτελικά του Final Four του Nations League. Οι δύο ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά μετά τα ημιτελικά του Euro 2020, ενώ αμφότερες έχουν σημαντικές απουσίες στην επίθεση.

Τι ισχύει: Ημιτελικός για την τελική φάση του Nations League, που διεξάγεται στην Ιταλία. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής θα παίξει στον τελικό της Κυριακής στο «Σαν Σίρο» απέναντι στον νικητή του Γαλλία-Βέλγιο. Ο ηττημένος θα παίξει στον μικρό τελικό στο «Αλιάνζ Στέντιουμ» με τον ηττημένο του δεύτερου ημιτελικού.

* Αυτή είναι η 39η αναμέτρηση στην ιστορία των δύο ομάδων, με την Ιταλία να μετράει 11 νίκες, την Ισπανία 12, ενώ 15 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα

ΙΤΑΛΙΑ

Μετά την κατάκτηση του Euro το καλοκαίρι στο «Γουέμπλεϊ» έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμα ένα τρόπαιο, όντας η οικοδέσποινα του Final-4 του Nations League. Στον αποψινό ημιτελικό θα αντιμετωπίσει στο «Σαν Σίρο» την Ισπανία, ενώ ο νικητής θα παίξει απέναντι σε Βέλγιο ή Γαλλία για την κούπα της διοργάνωσης.

Όχι και η ιδανικότερη η συγκομιδή της στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Παρότι ήταν καλύτερη, έφερε ισοπαλίες με Βουλγαρία (1-1 εντός) και Ελβετία (0-0 εκτός), ωστόσο στη συνέχεια διέλυσε με 5-0 την Λιθουανία εντός και παραμένει στην κορυφή του ομίλου με +6 από την 2η Ελβετία (με δύο ματς περισσότερα). Παράλληλα, τρέχει ένα σερί 37 αγώνων χωρίς ήττα (28-9-0), έχει σπάσει το σχετικό παγκόσμιο ρεκόρ και συνεχίζει απτόητη.

Εν όψει του σημερινού ημιτελικού με την Ισπανία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μαντσίνι δήλωσε πως περιμένει διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό στα ημιτελικά του Euro «Η Ισπανία πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση εκείνη τη μέρα, ίσως την καλύτερη στο Euro. Είναι μια πολύ τεχνική ομάδα που παίζει έτσι για πολλά χρόνια. Μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα. Παρακολουθήσαμε το παιχνίδι και μελετήσαμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Όμως θεωρώ ότι θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, πολύ πιο ανοιχτό. Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν και πιστεύω θα είναι πιο διασκεδαστικό».

Αγωνιστικά Νέα: Έχει πρόβλημα στα φορ, αφού δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών οι Ιμόμπιλε (Λάτσιο) και Μπελότι (Τορίνο). Στη θέση τους κλήθηκαν οι νεαροί Κιν (Γιουβέντους) και Ρασπαντόρι (Σασουόλο). Ο Μαντσίνι ρωτήθηκε αν σκέφτεται να βάλει τον Κιέζα σε ρόλο ψευτοεννιαριού, με τον ίδιο να δηλώνει πως κάτι τέτοιο δε συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Εκτός επίσης έμειναν οι μπακ/χαφ Σπινατσόλα (Ρόμα), Φλορέντσι (Μίλαν), ο στόπερ Τολόι (Αταλάντα) και ο χαφ Πεσίνα (Αταλάντα).

Πιθανή Ενδεκάδα: Ντοναρούμα – Ντι Λορέντζο, Μπονούτσι, Μπαστόνι, Έμερσον – Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Λοκατέλι – Μπεράρντι, Ινσίνιε, Κιέζα

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σιρίγου (Τζένοα), Ντοναρούμα (Παρί Σεν Ζερμέν), Μέρετ (Νάπολι)

Αμυντικοί: Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Κιελίνι (Γιουβέντους), Καλάμπρια (Μίλαν), Ντιμάρκο (Ίντερ), Έμερσον (Λυών), Ατσέρμπι (Λάτσιο), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Μπαστόνι (Ίντερ)

Μέσοι: Λοκατέλι (Γιουβέντους), Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Πελεγκρίνι (Ρόμα), Ζορζίνιο (Τσέλσι), Κριστάντε (Ρόμα), Μπαρέλα (Ίντερ)

Επιθετικοί: Ρασπαντόρι (Σασουόλο), Ινσίνιε (Νάπολι), Μπεράρντι (Σασουόλο), Κίεζα (Γιουβέντους), Κιν (Γιουβέντους), Μπερναντέσκι (Γιουβέντους)ΙΣΠΑΝΙΑ

Λίγους μήνες μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από την Ιταλία στα ημιτελικά του Euro, βρίσκει ξανά μπροστά της την «σκουάτρα ατζούρα», αυτή τη φορά για τα ημιτελικά του Nations League.

Μπήκε σε περιπέτειες για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ μετά την ήττα του Σεπτεμβρίου με 2-1 από την Σουηδία στην Στοκχόλμη που έβαλε τέλος στο αήττητο 28 ετών που έτρεχε σε προκριματικά Μουντιάλ. Έβγαλε αντίδραση, κάνοντας στη συνέχεια το 2x2 κόντρα σε Γεωργία (4-0 εντός) και Κόσοβ (2-0 εκτός), ενώ η ήττα των Σουηδών στο ΟΑΚΑ της επέτρεψε να ξεφύγει με +4 από την 2η θέση, έχοντας όμως και δύο παιχνίδια περισσότερα από την Σουηδία.

«Είμαστε μια από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χρονιάς και αυτό είναι κάτι πολύ ενθαρρυντικό για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε και ελπίζουμε να κερδίσουμε κάτι. Είναι ένα πολύ μεγάλο βραβείο για εμάς και πρέπει να δείξουμε τη φιλοδοξία που έχουμε χάσει τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να προκριθούμε αλλά το πιο σημαντικό είναι να το απολαύσουμε», δήλωσε ο Ενρίκε και αναφέρθηκε στην Ιταλία: «Μοιάζουμε αρκετά σαν ομάδες, ξεκινούμε επίθεση από την άμυνα και θέλουμε να έχουμε κατοχή της μπάλας. Είναι τεράστια ευχαρίστηση που παίζουμε με τους πρωταθλητές Ευρώπης. Εάν είσαι αήττητος για 37 ματς σημαίνει ότι κάνεις πολλά πράγματα σωστά».

Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλες απουσίες στην αποστολή αφού δεν υπάρχει ούτε ένας καθαρόαιμος φορ. Απουσιάζουν λόγω τραυματισμών οι φορ Μοράτα, Μορένο κι έτσι ότι πιο κοντινό σε «9» είναι οι Τόρες και Ογιαρθάμπαλ, αφού ο Ενρίκε δε θέλησε να καλέσει άλλον κλασσικό σέντερ φορ. Εκτός επίσης οι χαφ/εξτρέμ Πέδρι (Μπαρτσελόνα), Γιορέντε (Ατλέτικο), Όλμο (Λειψία), Τραορέ (Γουλβς), Μέντες (Θέλτα), οι μπακ Γκαγιά (Βαλένθια), Άλμπα (Μπαρτσελόνα), ο μέσος Τιάγκο (Λίβερπουλ), ενώ σταθερά εκτός είναι ο στόπερ Ράμος (Παρί Σεν Ζερμέν).

Συζητήθηκε πολύ στα Μέσα η κλήση του 17χρονου χαφ της Μπαρτσελόνα Γκάβι –πήρε μάλιστα το νούμερο 9- και του 18χρονου εξτρέμ της Βιγιαρεάλ, Πίνο, καθώς και ότι ο «Λούτσο» δεν κάλεσε τους Ντίαζ (Μίλαν), Ερέρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Λουίς Αλμπέρτο και Ρουίθ (Νάπολι).

Πιθανή Ενδεκάδα:Σιμόν –Αθπιλικουέτα, Π. Τόρες, Λαπόρτ, Ρεγκιλόν – Μπουσκέτς, Κόκε, Μερίνο – Σαράμπια, Οϊαρθάμπαλ, Φ. Τόρες

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σάντσεθ (Μπράιτον), Σιμόν (Μπιλμπάο)

Αμυντικοί: Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Πάου Τόρες (Βιγιαρεάλ), Ίνιγο Μαρτίνεθ (Μπιλμπάο), Γκαρθία (Μπαρτσελόνα), Ρεγκιλόν (Τότεναμ), Πόρο (Σπόρτινγκ), Αλόνσο (Τσέλσι), Λαπόρτ (Μάντσεστερ Σίτι)

Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Κόκε (Ατλέτικο), Γκάβι (Μπαρτσελόνα), Ρομπέρτο (Μπαρτσελόνα), Ρόντρι (Μάντσεστερ Σίτι), Φορνάλς (Γουέστ Χαμ), Μερίνο (Σοσιεδάδ)

Επιθετικοί: Γκιλ (Τότεναμ), Πίνο (Βιγιαρεάλ), Φεράν Τόρες (Μάντσεστερ Σίτι), Οϊαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ), Σαράμπια (Σπόρτινγκ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η οικοδέσποινα Ιταλία υποδέχεται την Ισπανία στο «Σαν Σίρο» για την πρόκριση στον τελικό του Nations League. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στα ημιτελικά του πρόσφατου Euro, όπου οι «ατζούρι» πήραν την πρόκριση για τον τελικό στα πέναλτι. Αμφότερες κατεβαίνουν με σημαντικές απουσίες στη θέση του σέντερ φορ (Ιμόμπιλε, Μπελότι για Ιταλία, Μοράτα, Μορένο για Ισπανία) και υπάρχει πιθανότητα να δούμε και στις δύο πλευρές σχήματα με ψευτοεννιάρια. Περιμένουμε παιχνίδι λεπτομερειών αφού κρίνεται πρόκριση σε τελικό, πιθανό οι δύο πλευρές να λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση ή στα πέναλτι όπως τον Ιούνιο στο «Γουέμπλεϊ».

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο erase, με το υψηλότερο yield +61.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X
  • » Ο GEOGLIKOU, με το υψηλότερο yield +1.28% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες