Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισπανία - Γεωργία

Προϊστορία

19/11/2023 ΙσπανίαΓεωργία 3 - 1
8/9/2023 ΓεωργίαΙσπανία 1 - 7
5/9/2021 ΙσπανίαΓεωργία 4 - 0
28/3/2021 ΓεωργίαΙσπανία 1 - 2
7/6/2016 ΙσπανίαΓεωργία 0 - 1
15/10/2013 ΙσπανίαΓεωργία 2 - 0
11/9/2012 ΓεωργίαΙσπανία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 733,904 96.5%
X
€ 19,029 2.5%
2
€ 7,468 1.0%
Over
€ 44,623 81.4%
Under
€ 10,203 18.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

166 ψήφοι:

8

Σουτ στην εστία

1

7

Σουτ εκτός εστίας

5

68%

Κατοχή μπάλας

32%

2

Οφσάιντ

1

0

Αποκρούσεις

6

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

3

26

Σέντρες

3

4

Αλλαγές

5

9

Φάουλ

9

2

Ασίστ

1

1

Αντεπιθέσεις

6

16

Πλάγια Άουτ

8

10

Εκτελέσεις Φάουλ

11

1

Ελεύθερα Λακτίσματα

7

19

Προσπάθειες Για Γκολ

8

4

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Jose Zorrilla
  • Χωρητικότητα: 26512
  • Θεατές: 24146
Θέλουν να γιορτάσουν την πρόκριση με σόου οι Ίβηρες

Θέλουν να γιορτάσουν την πρόκριση με σόου οι Ίβηρες

Η Ισπανία υποδέχεται τη Γεωργία στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στην Κύπρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με τη Σκωτία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στη Λεμεσό. Έπρεπε να επιβεβαιώσει εντός των τεσσάρων γραμμών την ανωτερότητά της και το έκανε εύκολα κι απλά (1-3). Χρειάστηκε μόλις ένα πεντάλεπτο για να διασπάσει με ωραία συνεργασία την άμυνα των γηπεδούχων και να ανοίξει το σκορ με τον Γιαμάλ. Συνέχισε με το πόδι στο... γκάζι και στο 22’ ο Οϊαρθάμπαλ με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-2. Αρχικά το τέρμα του ακυρώθηκε για οφσάιντ αλλά στη συνέχεια μέτρησε μετά από χρήση VAR. Πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 28’ με τον Χοσέλου και «καθάρισε» την υπόθεση πάρα πολύ νωρίς. Χαλάρωσε κι επέτρεψε στους Κύπριους να ισορροπήσουν. Μάλιστα βρήκαν και το γκολ της τιμής στο 75’ με τον Πηλέα και διαμορφώθηκε το τελικό 1-3.

Με αυτόν τον εμφατικό τρόπο η Ισπανία απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι ήταν η καλύτερη -και με διαφορά- ομάδα του ομίλου της στην προκριματική φάση του Euro 2024. «Τρέχει» νικηφόρο σερί πέντε αναμετρήσεων κι έχει συγκεντρώσει 18 βαθμούς. Βρίσκεται στην κορυφή γκρουπ της κι έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό μία θέση στα γήπεδα της Γερμανίας. Συνδυάζει την ουσία με το θέαμα και παράλληλα η άμυνά της δουλεύει συνήθως υποδειγματικά. Τα έξι από τα επτά ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε στο προηγούμενο ο επιθετικός Οϊαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ) και θα προστατευτεί. Γνωστές οι υπόλοιπες απουσίες. Εκτός ο γκολκίπερ Κέπα (Ρεάλ) και ο εξτρέμ Όλμο (Λειψία). Σε σχέση με τα ματς του Οκτωβρίου εκτός επιλογών έμειναν οι αμυντικοί Λαπόρτ (Αλ Νασρ), Μπαλντέ (Μπαρτσελόνα), Γκαρθία (Ρεάλ Μαδρίτης) και οι επιθετικοί Πίνο (Βιγιαρέαλ), Φάτι (Μπράιτον).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ραγιά (Άρσεναλ), Σιμόν (Μπιλμπάο), Ρεμίρο (Σοσιεδάδ)

Αμυντικοί: Καρβαχάλ (Ρεάλ), Ι. Μαρτίνεθ (Μπαρτσελόνα), Π. Τόρες (Άστον Βίλα), Λε Νορμάν (Σοσιεδάδ), Γκαγιά (Βαλένθια), Ν. Γκαρσία (Οσασούνα), Γκριμάλντο (Λεβερκούζεν), Νάβας (Σεβίλλη)

Μέσοι: Μερίνο (Σοσιεδάδ), Ρουίθ (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκάβι (Μπαρτσελόνα), Σάνσετ (Μπιλμπάο), Ρόντρι (Μάντσεστερ Σίτι), Θουμπιμέντι (Σοσιεδάδ), Α. Γκαρσία (Χιρόνα), Ρικέλμε (Ατλέτικο)

Επιθετικοί: Μοράτα (Ατλέτικο), Φ. Τόρες (Μπαρτσελόνα), Χοσέλου (Ρεάλ), Γιαμάλ (Μπαρτσελόνα), Γουίλιαμς (Μπιλμπάο), Οϊαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ)

Την περασμένη Πέμπτη γνώριζε ότι είχε δύσκολο έργο απέναντι στη Σκωτία εντός έδρας. Πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και «φλέρταρε» με τη νίκη, ωστόσο δεν τα κατάφερε και παραχώρησε ισοπαλία 2-2. Ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και προηγήθηκε δίκαια με -ποιον άλλον;- τον Κχβαρακτσέλια στο 15’. Σπατάλησε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ και τελικά πήγε προηγούμενη με 1-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη είδε τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν κόντρα στη ροή του ματς με τον ΜακΤόμινεϊ στο 49’. Αντέδρασε υπέροχα κι οκτώ λεπτά αργότερα ξανά ο σούπερ σταρ της Νάπολι με φοβερή ατομική ενέργεια και συρτό σουτ, της έδωσε εκ νέου το προβάδισμα. Πιέστηκε στο φινάλε και στο 92’ δέχτηκε την ισοφάριση από κεφαλιά του Σάνκλαντ, στερώντας της μία σίγουρα νίκη.

Η Γεωργία θέλει να τελειώσει με ψηλά το κεφάλι την προσπάθειά της στην προκριματική φάση του Euro 2024, καθώς ήξερε από την αρχή ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσε να φτάσει μέχρι την πρώτη δυάδα. Η συγκομιδή των 8 πόντων έφερε τους «σταυροφόρους» στην 4η θέση της κατάταξης κι εκεί λογικά θα τερματίσουν. Παρ’ όλα αυτά το συγκρότημα του Βίλι Σανιόλ θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία προκειμένου να διεκδικήσει το όνειρο της παρθενικής συμμετοχής του σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, καθώς θα λάβει μέρος στα πλέι οφ του προσεχούς Μαρτίου. Τα πέντε από τα επτά ματς των Γεωργιανών ήταν Over, ενώ πέντε ήταν και τα αμφίσκορα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζονται ο αμυντικός Μαμουτσασβίλι (Ντιναμό Μπατούμι), οι μέσοι Λομπζανίτζε (Ατλάντα Γιουν.) Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λόρια (Ντιναμό Τιφλίδας), Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια), Γκουγκεσασβίλι (Κάραμπαγκ)

Αμυντικοί: Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Κβιρκέλια (Αλ Αχντούντ), Αζάροφι (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Λοχοσβίλι (Κρεμονέζε), Γκελασβίλι (Σπέτσια), Κακαμπάτζε (Κρακοβία), Γκογκολεϊσβίλι (Σαχτάρ), Καλαντάτζε (Ντιναμό Τιφλίδας)

Μέσοι: Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Κι Νταβιτασβίλι (Μπορντό), Τσακβετάτζε (Γουότφορντ), Σενγκέλια (Παναιτωλικός), Μεκβαμπισβίλι (Ντιναμό Τιφλίδας), Αλτουνασβίλι (Βολφσμπέργκερ), Κοτσορασβίλι (Λεβάντε), Σίγκουα (Βασιλεία)

Επιθετικοί: Μιχαουτάτζε (Άγιαξ), Κχβαρατσκέλια (Νάπολι), Ζιβζιβάτζε (Καρλσρούη), Βολκόνι (Σαμπάχ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το τελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Euro 2024 έχει διαδικαστικό χαρακτήρα τόσο για την Ισπανία όσο και για τη Γεωργία. Οι «φούριας ρόχας» έκαναν το καθήκον τους κι εξασφάλισαν δίχως απρόοπτα την πρόκρισή τους στη γιορτή που θα λάβει χώρα στα γήπεδα της Γερμανίας το προσεχές καλοκαίρι. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό,τι μπορούσαν, δεν αποδείχθηκε αρκετό και θα έχουν δεύτερη ευκαιρία στα πλέι οφ του προσεχούς Μαρτίου. Στον πρώτο γύρο οι Ίβηρες είχαν κάνει «πάρτι» με νίκη 7-1 εκτός έδρας. Δεν περιμένουμε ξανά τέτοιες διαστάσεις στο σκορ και θα πάμε στα 4-6 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Ισπανία νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.09 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Γεωργία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά Euro: 1ος όμιλος
  1 Ισπανία 8 21 7 0 1 25:5
  4 Γεωργία 8 8 2 2 4 12:18
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.23% έπαιξε: 1
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο FVSTIRAS, με το υψηλότερο yield +3.13% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες