3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κροατία - Ισπανία

18/6/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 1801
0 - 0*
Τελείωσε

Προϊστορία

18/6/2023 ΚροατίαΙσπανία 0 - 0
28/6/2021 ΚροατίαΙσπανία 3 - 5*
15/11/2018 ΚροατίαΙσπανία 3 - 2
11/9/2018 ΙσπανίαΚροατία 6 - 0
21/6/2016 ΚροατίαΙσπανία 2 - 1
18/6/2012 ΚροατίαΙσπανία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 240,530 17.1%
X
€ 260,833 18.5%
2
€ 908,868 64.4%
Over
€ 108,941 36.5%
Under
€ 189,223 63.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

286 ψήφοι:

Ειδήσεις

3

Σουτ στην εστία

1

2

Σουτ εκτός εστίας

8

46%

Κατοχή μπάλας

54%

3

Οφσάιντ

2

1

Αποκρούσεις

3

1

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

8

16

Σέντρες

19

4

Αλλαγές

6

11

Φάουλ

18

0

Ασίστ

0

1

Αντεπιθέσεις

0

17

Πλάγια Άουτ

16

20

Εκτελέσεις Φάουλ

14

17

Ελεύθερα Λακτίσματα

6

8

Προσπάθειες Για Γκολ

19

3

«Κομμένα» Σουτ

10

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
29 έτη

Προπονητής: Luis de la Fuente

7  Alvaro Morata Fati Ansu Αλλαγή 66'

15  Yeremi Pino Joselu Αλλαγή 66'

9  Gavi Olmo Dani Αλλαγή 87'

10 Marco Asensio

8  Fabian Ruiz Fernandez Nacho Αλλαγή 78'

16 Rodri

18 Jordi Alba

14 Aymeric Laporte

3  Robin Le Normand Merino Mikel Αλλαγή 78'

22  Jesus Navas Carvajal Daniel Αλλαγή 97'

23 Unai Simon

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: de Kuip
  • Χωρητικότητα: 51177
  • Θεατές: 41110
Για τον πρώτο τίτλο η Κροατία, για την ανάκαμψη η Ισπανία

Για τον πρώτο τίτλο η Κροατία, για την ανάκαμψη η Ισπανία

Η Κροατία και η Ισπανία έρχονται αντιμέτωπες στο «Ντε Κάουπ» για τον τελικό του Final 4 του Nations League.

Τι ισχύει: Τελικός του Final 4 της τελικής φάσης του Nations League, που φιλοξενείται στην Ολλανδία. Αν μετά το 90λεπτο δεν έχει προκύψει νικητής, ακολουθεί 30λεπτη παράταση και- -εφόσον χρειαστεί- πέναλτι.

Έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον ημιτελικό καθώς επικράτησε με 4-2 στην παράταση της Ολλανδίας μέσα στην έδρα της μάλιστα και πλέον έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της. Στο 34’ μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά δεν πτοήθηκε και μπήκε δυνατά στην επανάληψη. Έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Κράμαριτς στο 49’ και στο 53’ ο Μόντριτς κέρδισε πέναλτι. Ο Κράμαριτς ευστόχησε, η ίδια κυκλοφορούσε την μπάλα και στο 73’ ο Πάσαλιτς με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε την ανατροπή. Έδειχνε να κρατάει τη νίκη αλλά στις καθυστερήσεις δέχτηκε την ισοφάριση και το παιχνίδι πήγε στην παράταση.

Εκεί έδειξε βέβαια και πάλι πιο έτοιμη και στο 98’ ο Πέτκοβιτς με σουτ εκτός περιοχής της έδωσε και πάλι το προβάδισμα. Είχε καλύτερη ψυχολογία, έφτιαξε ευκαιρίες, είχε δοκάρι και στο 116’ πέτυχε και δεύτερο τέρμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μόντριτς.

Έδειξε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πόσο ήθελε την πρόκριση και την πήρε ενώ ήταν το αουτσάιντερ. Για άλλη μία φορά θα αντιμετωπίσει έναν θεωρητικά ανώτερη αντίπαλο αλλά είναι ικανή για όλα. Υπάρχει μεγάλη δίψα για να φτάσει στην κατάκτηση ενός τίτλου, του παρθενικού της και δεν την πειράζει καθόλου αν αυτός θα είναι του Nations League. Είναι αξιοσημείωτα τα πράγματα που καταφέρνει τα τελευταία χρόνια και αυτή η γενιά ψάχνει να φέρει και ένα χρυσό μετάλλιο πίσω στην πατρίδα της.

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο τελικός είναι ένα καλό παιχνίδι όπου θα δώσουμε τα πάντα. Ελπίζω να είναι αρκετό και να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για φαβορί. Θέλουμε να πάρουμε αποτελέσματα με το να το χαρούμε», σχολίασε ο κόουτς Ντάλιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Πάνοπλη κατεβαίνει στον τελικό.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ιβουσιτς (Πάφος), Λάμπροβιτς (Ριέκα)

Αμυντικοί: Γιουράνοβιτς (Ουνιόν Βερολίνου), Βίντα (ΑΕΚ), Σούταλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ερλιτς (Σασουόλο), Σόσα (Στουτγκάρδη), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Στάνισιτς (Μπάγερν Μονάχου)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Κόβατσιτς (Τσέλσι), Μάιερ (Ρεν), Βλάσιτς Τορίνο), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Ιβάνουσετς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Επιθετικοί: Πέρισιτς (Τότεναμ), Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μούσα (Μπενφίκα), Μπέλγιο (Άουγκσμπουργκ)

Είχε δύσκολο έργο απέναντι στην Ιταλία στον ημιτελικό, είχε όμως υπομονή και καλή απόδοση και έτσι έφτασε στη νίκη με 2-1. Φρόντισε από το ξεκίνημα να δείξει τη διάθεση της και μόλις στο 3’ προηγήθηκε με τον Πίνο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπονούτσι και πλάσαρε εύστοχα τον Ντοναρούμα. Οκτώ λεπτά μετά βέβαια δέχτηκε την ισοφάριση, είχε μεν την πρωτοβουλία αλλά δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική της προσπάθεια.

Ήταν ανώτερη και στην επανάληψη, είχε την μπάλα στα πόδια της αλλά πέρα από δύο ευκαιρίες στην αρχή δεν απείλησε όσο θα ήθελε. Η αναμέτρηση έδειχνε να οδηγείται στην παράταση αλλά στο 88’ ο Χοσελού βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση έπειτα από ένα σουτ του Ρόδρι που κόντραρε και με προβολή έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Είχε ανάγκη ένα τέτοιο αποτέλεσμα μετά την τελευταία εμφάνιση της στα προκριματικά του Euro και η κατάκτηση ενός τίτλου θα της δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Μπορεί για κάποια χρόνια να αποτελούσε την κυρίαρχη εθνική στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αλλά πλέον το τωρινό ρόστερ ψάχνει τη δική του διαδρομή. Δίνει άλλωστε τη δέουσα σημασία στη διοργάνωση και υπάρχει «δίψα» για διάκριση.

«Η ομάδα μου βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της μέσα στη σεζόν. Το κίνητρο είναι στα ύψη. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα όλοι μπορούμε να βελτιωθούμε. Θέλουμε να δώσουμε ό,τι μπορούμε στον τελικό. Θα χρειαστεί ηρεμία και καθαρό μυαλό απέναντι στην Κροατία. Έχω δει την ομάδα πολύ καλά και ικανή να αντέξει
παράταση ακόμα και ένα έξτρα παιχνίδι την επόμενη μέρα»
, επισήμανε ο κόουτς Ντε Λα Φουέντε.

Αγωνιστικά Νέα: Λογικά θα κατέβει με την ίδια ενδεκάδα όπως στον ημιτελικό. Δεν υπάρχουν προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κέπα (Τσέλσι), Σιμόν (Μπιλμπάο), Ράγια (Μπρέντφορντ)

Αμυντικοί: Λαπόρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Ινίγο Μαρτίνεθ (Μπιλμπάο), Νάτσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Φραν Γκαρθία (Βαγιεκάνο), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Λε Νορμάντ (Σοσιεδάδ), Χεσούς Νάβας (Σεβίλλη)

Μέσοι: Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι), Ζουπιμέντι (Σοσιεδάδ), Μερίνο (Σοσιεδάδ), Γκάβι (Μπαρτσελόνα), Φάμπιαν Ρουίθ (Παρί Σεν Ζερμέν), Σέρχιο Κανάλες (Ρεάλ Μπέτις)

Επιθετικοί: Μοράτα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντάνι Όλμο (Λειψία), Μπράιαν Χιλ (Σεβίλλη), Ιάγο Άσπας (Θέλτα), Χοσέλου (Εσπανιόλ), Ανσού Φατί (Μπαρτσελόνα), Μάρκο Ασένσιο (Ρεάλ Μαδρίτης), Πίνο (Βιγιαρεάλ), Ροντρίγκο (Λιντς)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κροατία είναι και πάλι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης αλλά έχει δείξει πως δεν επηρεάζεται από τέτοιους είδους καταστάσεις. Θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της και ίσως βγει μπροστά και δεν περιμένει τους Ισπανούς. Οι «Φούριος Ρόχας» έδειξαν πως θέλουν να παρουσιαστούν, η εμφάνιση τους ήταν καλή απέναντι στην Ιταλία και τώρα μπορούν να δώσουν συνέχεια. Είναι ένας τελικός αλλά δεν θεωρώ πως οι δύο ομάδες θα δείξουν μεγάλη σκοπιμότητα, δεν είναι στο στυλ τους άλλωστε. Με το over.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +4.28% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες