3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέλγιο - Πολωνία

8/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 137
6 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 694 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πολωνία - Βέλγιο στις 14/6/2022

Προϊστορία

14/6/2022 ΠολωνίαΒέλγιο 0 - 1
8/6/2022 ΒέλγιοΠολωνία 6 - 1
16/9/2015 ΒέλγιοΠολωνία 5 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 499,103 83.5%
X
€ 49,292 8.2%
2
€ 49,510 8.3%
Over
€ 67,743 64.2%
Under
€ 37,768 35.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

211 ψήφοι:

11

Σουτ στην εστία

2

4

Σουτ εκτός εστίας

2

60%

Κατοχή μπάλας

40%

3

Οφσάιντ

4

1

Αποκρούσεις

5

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

1

26

Σέντρες

10

5

Αλλαγές

5

12

Φάουλ

11

6

Ασίστ

1

2

Αντεπιθέσεις

2

17

Πλάγια Άουτ

23

15

Εκτελέσεις Φάουλ

15

6

Ελεύθερα Λακτίσματα

6

16

Προσπάθειες Για Γκολ

4

1

«Κομμένα» Σουτ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Koning Boudewijnstadion
  • Χωρητικότητα: 50122
  • Θεατές: 27409
«Καίγονται» για ξέσπασμα οι «κόκκινοι διάβολοι», πιο άνετοι οι «αετοί»

«Καίγονται» για ξέσπασμα οι «κόκκινοι διάβολοι», πιο άνετοι οι «αετοί»

Το Βέλγιο υποδέχεται την Πολωνία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διασυρμό στο «σπίτι» τους από την Ολλανδία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας την Ουαλία.

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της. Την περασμένη Παρασκευή αντιμετώπισε εντός έδρας την Ολλανδία σε παραδοσιακό γειτονικό ντέρμπι και διασύρθηκε (1-4), πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών. Είχε την πρώτη καλή στιγμή του ματς με το σουτ του Καστάνιε στο δοκάρι στο 13’ αλλά μετά από αυτή τη φάση έμοιαζε σαν να... εξαφανίστηκε από το γήπεδο. Δέχτηκε αφόρητη πίεση κι άντεξε μέχρι το 40’, όταν ο Μπεργκβάιν με υπέροχο σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα Μινιολέ για το 0-1. Στο πρώτο εικοσάλεπτο της επανάληψης δεν υπήρχε στο χορτάρι και το «πλήρωσε». Στο 51’ και το 65’ ο Ντεπάι με δύο άψογα τελειώματα μέσα από την περιοχή πέτυχε δύο γκολ κι ενδιάμεσα ο Ντάμφρις στο 61’ είχε βοηθήσει κι αυτός για να διαμορφωθεί το 0-4. Έψαξε απλώς το γκολ της τιμής και είχε νέο δοκάρι στο 80’ με τον Μέρτενς. Το πέτυχε πάντως στις καθυστερήσεις με τον Μπατσουαγί να «γράφει» το τελικό 1-4.

Με αυτόν τον κάκιστο τρόπο το Βέλγιο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Nations League, διοργάνωση που ιδανικά θα ήθελε να κατακτήσει, αν και κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει ρεαλιστικές πιθανότητες εφόσον συνεχίσει να παίζει στο επίπεδο που παρουσιάστηκε κόντρα στους Ολλανδούς. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προβληματίζουν πάντως μετά το περσινό Euro και ειδικά αμυντικά ταλαιπωρούνται από αρκετά θέματα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Ρομπέρτο Μαρτίνεθ υπογράμμισε: «Θα υπάρξουν κάποιες μικρές αλλαγές στον αγώνα με την Πολωνία αλλά δεν θέλω να πιστέψει ο κόσμος ότι αυτό θα συμβεί λόγω των αποτελεσμάτων. Οι αλλαγές είχαν σχεδιαστεί εκ των προτέρων με βάση το πόσο έπαιξαν οι παίκτες στις ομάδες τους. Δεν ευθύνεται ο αγώνας με την Ολλανδία για τις αλλαγές που θα δείτε. Όλοι πονάμε γιατί δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Είμαστε το ίδιο απογοητευμένοι με τον κόσμο. Δεν πρέπει να βελτιωθούμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά για την Πολωνία».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε και δεν μπορεί να προσφέρει ο στράικερ Ρομέλου Λουκάκου (Τσέλσι). Γνωστά τα υπόλοιπα προβλήματα.

Η αποστολή του Βελγίου:

Τερματοφύλακες: Μινιολέ (Κλαμπ Μπριζ) Κάστελς (Βόλφσμπουργκ), Σελς (Στρασβούργο)

Αμυντικοί: Φερτόγκεν (Μπενφίκα), Μπογιατά (Χέρτα), Τεάτε (Μπολόνια), Καστάνιε (Λέστερ), Μενιέ (Ντόρτμουντ) Φάες (Ρεμς), Μέχελε (Μπριζ), Φοκέτ (Ρεμς)

Μέσοι: Βίτσελ (Ντόρτμουντ), Καράσκο (Ατλέτικο Μ.), Βανάκεν (Κλαμπ Μπριζ), Σαλεμάκερς (Μίλαν), Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Εν. Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Τροσάρντ (Μπράιτον), Πρατ (Τορίνο), Ντεντόνκερ (Τότεναμ), Τίλεμανς (Λέστερ), Ονάνα (Λιλ).Τ. Αζάρ (Ντόρτμουντ)

Επιθετικοί Μέρτενς (Νάπολι), Ντε Κέτελερ (Κλαμπ Μπριζ), Λουκάκου (ίΤσέλσι), Μπατσουαγί (Μπεσίκτας) Γιανουζάι (Σοσιεδάδ), Οπέντα (Φίτεσε)

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Ουαλία πριν από ακριβώς μία εβδομάδα. Ζορίστηκε πάρα πολύ από τους «δράκους» αλλά κατόρθωσε να φτάσει στη σπουδαία νίκη (2-1) και μάλιστα με ανατροπή. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο της ανήκε καθώς κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του και πίεσε αναζητώντας το γκολ που θα την έβαζε σε θέση «οδηγού». Έχασε μία τεράστια ευκαιρία με τον Λεβαντόφσκι και κινδύνευσε μόνο μία φορά σε προσπάθεια του Τζέιμς. Στην επανάληψη είδε τους Βρετανούς να ανοίγουν το σκορ στο 52’ με πολύ ωραίο σουτ του Τζόναθαν Γουίλιαμς. Βγήκε μπροστά μαζικά και πίεσε για την ισοφάριση. Τη βρήκε στο 72’ με τον Καμίνσκι. Ο χρόνος κυλούσε και το άγχος μεγάλωνε. Στο 85’ μετά από φάση διαρκείας κι αρκετή δόση τύχης, η μπάλα βρέθηκε μπροστά στον Σβιντέρσκι στη μικρή περιοχή κι αυτός την έστειλε στα δίχτυα «υπογράφοντας» την επικράτησή της.

Η Πολωνία δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση φαβορί για την πρωτιά στον τέταρτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας του Nations League. Ο βασικός της στόχος θα είναι να αποφύγει την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό, χωρίς πάντως να είναι αρνητική σε μία ενδεχομένη διάκριση. Οι «αετοί» έχουν εξασφαλίσει και την πρόκρισή τους για το Μουντιάλ του Κατάρ το οποίο αναμφίβολα αποτελεί και την προτεραιότητά τους για το 2022. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς των «ερυθρόλευκων» ήταν αμφίσκορα.

«Δεν θέλουμε να γοητεύσουμε κανέναν πριν το ματς αλλά θέλουμε να το κάνουμε με το παιχνίδι μας. Έχουμε τις δικές μας δυνάμεις και διαθέτουμε πολλούς καλούς παίκτες. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά ξέρουμε ότι από αυτό το παιχνίδι θα γίνουμε σοφότεροι καθώς θα δούμε τις ελλείψεις που έχουμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Τσέσλαβ, Μίχνιεβιτς ο οποίος αποκάλυψε την ενδεκάδα που θα αποτελείται από τους: Ντραγκόφσκι, Γκούμι, Γκλικ, Μπεντνάρεκ, Πούχατζ, Ζουρκόφσκι, Κριχόβιακ, Καμίνσκι, Ζιελίνσκι, Σ. Σιμάνσκι, Λεβαντόφσκι.

Αγωνιστικά Νέα: Ο σέντερ φορ Μίλικ (Μαρσέιγ) είναι στην αποστολή αλλά δεν έπαιξε στο προηγούμενο και πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιηθεί ούτε τώρα.

Η αποστολή της Πολωνίας:

Τερματοφύλακες: Στσέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Ντραγκόφσκι (Φιορεντίνα), Γκραμπάρα Κοπεγχάγη)

Αμυντικοί: Γκλικ (Μπενεβέντο), Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Μπεντνάρεκ (Σαουθάμπτον), Κεντζιόρα (Λεχ Πόζναν), Πούχατζ (Τραμπζονσπόρ), Καμίνσκι (Σάλκε), Κας (Άστον Βίλα), Βαλούκιεβιτς (Κάλιαρι), Γκούμι (Άουγκσμπουργκ), Κιβιόρ (Σπέτσια), Πέστκα (Κρακόβια), Βιετέσκα (Λέγκια Βαρσοβίας)

Μέσοι: Κριχόβιακ (Κράσνονταρ), Γκορζίτσκι (Πογκόν), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Λινέτι (Τορίνο), Κλιχ (Λιντς), Φρανκφόσκι (Λανς), Γιόζβιακ (Σάρλοτ), Γκοράλσκι (Καϊράτ Αλμάτι), Σ. Σιμάνσκι (Ντιναμό Μόσχας), Πλατσέτα (Νόριτς), Ντ. Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Μπιέλικ (Ντέρμπι), Γ. Καμίνσκι (Λεχ Πόζναν), Ζαλέφσκι (Ρόμα), Κουν (Ράκοβ Τσεστόχοβα), Μίχαλακ (Κόνιασπορ)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου), Μίλικ (Μαρσέιγ), Πιόντεκ (Φιορεντίνα), Σβιντέρσκι (Σάρλοτ), Μπούκσα (Λανς)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Βέλγιο ξεκίνησε με ανώμαλη προσγείωση τις υποχρεώσεις του στο Nations League και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην Πολωνία. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν περιθώρια για νέο «στραβοπάτημα» αν θέλουν να διεκδικήσουν την πρωτιά του γκρουπ. Από την άλλη οι «αετοί» θα πάνε στο ματς χωρίς άγχος, μετά τη νίκη τους στην πρεμιέρα απέναντι στην Ουαλία. Ο «άσος» έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο αλλά στις τιμές που προσφέρεται δεν μας καλύπτει. Θα προτιμήσουμε το Over θεωρώντας ότι θα γίνει «ανοιχτό» ματς.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  2 Βέλγιο 6 10 3 1 2 11:8
  3 Πολωνία 6 7 2 1 3 6:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες