2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέλγιο - Καζακστάν

8/6/2019 21:45
3 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1791 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Καζακστάν - Βέλγιο στις 13/10/2019

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 11' Mertens Dries
  2. 14' Castagne Timothy
  3. 37' Beysebekov Abzal
  4. 47' Kuat Islambek

2ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 50' Lukaku Romelu
  2. 75' Vorogovskiy Yan

      Προϊστορία

      13/10/2019 ΚαζακστάνΒέλγιο 0 - 2
      8/6/2019 ΒέλγιοΚαζακστάν 3 - 0
      7/10/2011 ΒέλγιοΚαζακστάν 4 - 1
      8/10/2010 ΚαζακστάνΒέλγιο 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 1,284,061 99.8%
      X
      € 1,756 0.1%
      2
      € 1,316 0.1%
      Over
      € 9,623 92.1%
      Under
      € 826 7.9%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.
      Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας

      Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας

      Το Βέλγιο μετά το ιδανικό του ξεκίνημα στις δύο πρώτες αγωνιστικές υποδέχεται στις Βρυξέλλες το Καζακστάν ευελπιστώντας να περάσει ακόμη ένα εύκολο βράδυ.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΒΕΛΓΙΟ

      Την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 2-0 της Κύπρου εκτός έδρας παίζοντας όσο πρέπει για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Άνοιξε το σκορ στο 10' με ωραίο σουτ του Αζάρ μέσα από την περιοχή και οκτώ λεπτά αργότερα ο Μπατσουαγί πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Δεν χρειάστηκε να ρισκάρει για κάτι παραπάνω στη συνέχεια και απλά έκανε διαχείριση του αποτελέσματος.

      Στην πρεμιέρα επιβλήθηκε με 3-1 της Ρωσίας κάνοντας ξεκάθαρο από το πρώτο παιχνίδι ποιος θα είναι το αφεντικό στον όμιλο. Αναμένεται να έχει εύκολο έργο σήμερα ενώ ακολουθεί ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι με τη Σκωτία. Αν κάνει το δύο στα δύο θα βρίσκεται ήδη πολύ κοντά στην πρόκριση που είναι ο δεδομένος στόχος της ομάδας.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν ο τερματοφύλακας Κάστελς (Βόλφσμπουργκ) , ο μεσοεπιθετικός Ντεμπελέ ( Κουανγκτσόου) και οι στόπερ Μπογιατά (Σέλτικ) και Ντεναγιέρ (Λιόν).

      Η αποστολή του Βελγίου:

      Τερματοφύλακες: Τιμπό Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Σιμόν Μινιολέ (Λίβερπουλ), Σελς (Στρασβούργο)

      Αμυντικοί: Τόμπι Αλντερβέιρελντ (Τότεναμ), Τόμας Βερμάλεν (Μπαρτσελόνα), Γιαν Βερτόνγκεν (Τότεναμ), Μπράντον Μέκελε (Μπριζ), Τίμοθι Καστάν (Αταλάντα), Μενιέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Βινσέντ Κομπανί (Μάντσεστερ Σίτι)

      Μέσοι: Λίντερ Ντεντόνκερ (Γουλβς), Χανς Βάνακεν (Μπριζ), Γιούρι Τίλεμανς (Μονακό), Εντεν Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Τόργκαν Αζάρ (Γκλάντμπαχ), Αντνάν Γιανουζάι (Σοσιεδάδ), Ντένις Πράτ (Σαμπντόρια), Νάσερ Σάντλι (Μονακό), Βίτσελ (Ντόρτμουντ), Ντε Μπρούιν (Μάντσεστερ Σίτι)

      Επιθετικοί: Λεάντρο Τροσάρντ (Γκενκ), Γιανικ Καράσκο (Ντάλιαν Γιφάνκ), Ντίβοκ Ορίγκι (Λίβερπουλ), Ντρες Μέρτενς (Νάπολι), Κρίστιαν Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), Μίτσι Μπατσουαγί (Βαλένθια)

      ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

      Δε μπόρεσε να συνεχίσει την καλή εμφάνιση της πρεμιέρας και γνώρισε την ήττα από τη Ρωσία με 4-0. Δέχτηκε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά στο παιχνίδι. Στην πρεμιέρα ήταν εντυπωσιακή απέναντι στη Σκωτία και πήρε μία καθαρή νίκη με 3-0 η οποία δημιούργησε ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα.

      Το έργο του σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολο και μοιάζει απίθανο να μπορεί να κάνει κάποια ζημιά στο Βέλγιο. Την Τρίτη (11/6) υποδέχεται στην έδρα του το Σαν Μαρίνο και λογικά θα πάρει τη νίκη. Έξι βαθμοί στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια δεν θα είναι καθόλου άσχημη συγκομιδή.

      «Στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους γίνεται στα προκριματικά. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια φιλοσοφία με αυτή της πρεμιέρας. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και απλά ελπίζουμε να βγούμε στο γήπεδο και να δείξουμε τι είμαστε ικανοί να πετύχουμε», τόνισε ο προπονητής Μίκαλ Μπίλεκ.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμειναν οι φορ Σκέτκιν, Μουρταζάγιεβ (Αστάνα) και Σεϊντάκμετ.

      Η αποστολή του Καζακστάν:

      Τερματοφύλακες: Στας Ποκατίλοβ (Καϊράτ), Ντμίτρο Νεποχόντοβ (Ορνταμπασί), Ιγκόρ Σάτσκι (Σαχτιόρ)

      Αμυντικοί: Σεργκέι Μαλίγ (Αστάνα), Τεμιρλάν Γιερλάνοβ (Ορνταμπασί), Νουράλι Αλίπ (Καϊράτ), Εβγκένι Ποστνίκοβ (Αστάνα), Γιέλντος Ακμέτοβ (Καϊράτ), Γκαφουρτζάν Σουγιουμπάγιεβ (Καίράτ), Αμπτζάλ Μπεϊσεμπέκοβ (Αστάνα), Γιούρι Λογκβινένκο (Αστάνα)

      Μέσοι: Ισλαμπέκ Κουάτ (Καίράτ), Σερικζάν Μουζίκοβ (Αστάνα), Γιουρίτι Περτσούκ (Αστάνα), Γκεόργκι Τζούκοβ (Καϊράτ), Αλεξάντερ Μέρκελ (Χέρακλες), Ντμίτρι Σόμκο (Αστάνα), Μπακτιγιόρ Τζαϊνουτντίνοβ (Αστάνα)

      Επιθετικοί: Οραλκάν Ομιρτάγιεβ (Σαχτιόρ), Μπαουρζάν Τουρισμπέκ (Τομπόλ), Μαξίμ Φεντίν (Τομπόλ)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Απόλυτο φαβορί το Βέλγιο και ο άσος κυμαίνεται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Καμία αξία και το over που το συναντάμε κοντά στο 1.20. Αν το Καζακστάν είχε δείξει καλύτερο πρόσωπο και με τη Ρωσία ίσως να άξιζε το ρίσκο του G/G.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        44 Βέλγιο 10 30 10 0 0 40:3
        48 Καζακστάν 10 10 3 1 6 13:17
      9ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Βέλγιο 10 30 10 0 0 40:3
        5 Καζακστάν 10 10 3 1 6 13:17
      Εμφάνιση όλων

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες