Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέλγιο - Γαλλία

Προϊστορία

7/10/2021 ΒέλγιοΓαλλία 2 - 3
10/7/2018 ΓαλλίαΒέλγιο 1 - 0
7/6/2015 ΓαλλίαΒέλγιο 3 - 4
14/8/2013 ΒέλγιοΓαλλία 0 - 0
15/11/2011 ΓαλλίαΒέλγιο 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 326,485 19.6%
X
€ 343,561 20.6%
2
€ 997,256 59.8%
Over
€ 86,524 24.4%
Under
€ 267,855 75.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

194 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Allianz Stadium
  • Χωρητικότητα: 41507
  • Θεατές: 12409
Το θέλει πολύ το Βέλγιο

Το θέλει πολύ το Βέλγιο

Για τον δεύτερο ημιτελικό του Nations League, η Γαλλία υποδέχεται στο ουδέτερο «Αλιάνζ Στέντιουμ» στο Τορίνο τo Βέλγιο με φόντο τον τελικό και το τρόπαιο.

Τι ισχύει: Ημιτελικός για την τελική φάση του Nations League, που διεξάγεται στην Ιταλία. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής θα παίξει στον τελικό της Κυριακής στο «Σαν Σίρο». Ο ηττημένος θα παίξει στον μικρό τελικό στο «Αλιάνζ Στέντιουμ».

* Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, με τη Γαλλία να επικρατεί με 1-0.

* Το Βέλγιο δεν έχει νικήσει τη Γαλλία σε επίσημο παιχνίδι από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1981.

ΒΕΛΓΙΟ

Θα μπορούσε να πάει και καλύτερα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2020, αλλά αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Ιταλία που μετέπειτα κατέκτησε το τρόπαιο. Πάντως, έκτοτε έχει αήττητο σερί πέντε αγώνων (4-1-0) για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Οι Βέλγοι θέλουν διακαώς το τρόπαιο και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του προπονητή Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος διέψευσε τις φήμες περί Μπαρτσελόνα και ρίχνει όλο το βάρος στο Nations League.

«Είναι μέρος της ζωής ενός προπονητή οι φήμες και τα σενάρια. Όταν η ομάδα κερδίζει, ακούμε για καλά πράγματα και όταν η ομάδα χάνει, είμαστε έτοιμοι να απολυθούμε. Το συνηθίζεις με το ζόρι. Για την Μπάρτσα, δεν το σκέφτηκα. Έχω στο μυαλό μου το Nations League εδώ και ενάμιση χρόνο. Το Nations League είναι ένα μεγάλο τουρνουά και θα ήταν πολύ σημαντικό να το κερδίσουμε. Θα παίξουμε εναντίον εθνικών ομάδων που βρίσκονται κοντά μας στην κατάταξη και για να φτάσουμε εδώ έχουμε ξεπεράσει την Αγγλία και τη Δανία. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε δύο υπέροχα παιχνίδια. Το σημαντικό είναι να έχουμε χρόνο και μέσα για να χτίσουμε κάτι μακροπρόθεσμα. Έχω μια πολύ καλή ιδέα για τον Μαντσίνι. Έκανε εξαιρετική δουλειά δημιουργώντας μια ομάδα με στυλ παιχνιδιού που μοιάζει περισσότερο με σύλλογο παρά με εθνική ομάδα» ανέφερε ο τεχνικός Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μπακ Μενιέ είναι τραυματίας όπως και ο χαφ Τοργκάν Αζάρ. Εκτός έμεινε και ο στόπερ Βερμάελεν, αφού δεν μπορεί να ταξιδέψει από την Ιαπωνία λόγω καραντίνας.

Η αποστολή του Βελγίου

Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Κάστελς (Βόλφσμπουργκ), Σελς (Στρασμπούργκ), Μινιολέ (Κλαμπ Μπριζ).

Αμυντικοί: Βερτόγκεν (Μπενφίκα), Αλντερβάιρελντ (Αλ Ντουχαίλ), Μπογιατά (Χέρτα), Ντενάγιερ (Λυών), Ντεντόνκερ (Γουλβς), Τεάτε (Μπολόνια), Καστάνιε (Λέστερ).

Μέσοι: Βίτσελ (Ντόρτμουντ), Καράσκο (Ατλέτικο Μ.), Φοκέτ (Ρεμς), Τίλεμανς (Λέστερ), Βανάκεν (Κλαμπ Μπριζ), Σαλεμέικερς (Μίλαν), Ντε Μπρούινε (Μάντσεστερ Σίτι).

Επιθετικοί: Εντέν Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Λουκάκου (Τσέλσι), Τροσάρντ (Μπράιτον), Ντε Κέτελερ (Κλαμπ Μπριζ), Μπατσουαγί (Μπεσίκτας), Λουντεμπάκιο (Χέρτα).

ΓΑΛΛΙΑ

Στις 28 Ιουνίου αποχαιρέτησε το EURO 2020 με ήττα στα νοκ άουτ από την Ελβετία. Οι τρικολόρ ήταν απογοητευτικοί στο τουρνουά και αποκλείστηκαν στην φάση των "16" στη διαδικασία των πέναλτι. Δεν παίζουν καλά τελευταία και ο Ντεσάν δείχνει να προτιμά το σύστημα 3-4-3.

Παράλληλα με την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, κυκλοφορούν φήμες για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, άλλωστε εξακολουθεί να είναι ελεύθερος μετά την αποχώρηση του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Με οδηγεί μια άθικτη επιθυμία και αποφασιστικότητα, με τη βαθιά πεποίθηση ότι υπάρχουν ακόμα μεγάλα πράγματα να κάνουμε. Είμαι σε ειρήνη και γαλήνη. Το Βέλγιο είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, οι παίκτες το θέλουν. Κάναμε τα πάντα για να φτάσουμε στο Final Four. Κάναμε τα πάντα για να προκριθούμε. Είμαι ανταγωνιστής, οι παίκτες επίσης, θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο. Μαζί με την Ιταλία, είναι μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες αυτή τη στιγμή» τόνισε ο προπονητής Ντιντιέ Ντεσάν.

Αγωνιστικά Νέα: Θα παραταχθεί χωρίς τον χαφ Καντέ, ο οποίος είναι σε καραντίνα λόγω κορονοϊού, ενώ τραυματίας είναι ο εξτρέμ Κομάν.

Η αποστολή της Γαλλίας

Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τότεναμ), Μενιάν (Μίλαν), Κοστίλ (Μπορντό).

Αμυντικοί: Ντιν (Εβερτον), Ντιμπουά (Λυών), Λ. Ερνταντέζ (Μπάγερν), Κιμπεμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Κουντέ (Σεβίλλη), Παβάρ (Μπάγερν Μονάχου), Ουπαμεκανό (Μπάγερν Μονάχου), Βαράν (Μάντσεστερ Γ.).

Μέσοι: Γκουεντουζί (Μαρσέιγ), Τεό Ερναντέζ (Μίλαν), Πογκμπά (Μάντσεστερ Γ.), Ραμπιό (Γιουβέντους), Τσουαμενί (Μονακό), Βερετού (Ρόμα).

Επιθετικοί: Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μαρσιάλ (Μάντσεστερ Γ.), Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντιαμπί (Λεβερκούζεν), Μπεν Γέντερ (Μονακό).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Βέλγιο έχει τεράστια ποιότητα μεσοεπιθετικά, αλλά και η Γαλλία δεν πάει πίσω. Στο ουδέτερο Τορίνο, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι στα μάτια μας το φαβορί, καθώς φαίνεται να έχει περισσότερη δίψα για το τρόπαιο, ενώ βρίσκεται και σε καλύτερη κατάσταση. Από την άλλη πλευρά, οι τρικολόρ δείχνουν να ψάχνουν τον επόμενο προπονητή τους. Πάντως, πρόκειται για μάχη δύο μεγαθηρίων και θα ποντάρουμε στο υψηλό Over.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο erase, με το υψηλότερο yield +61.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +21.42% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες