2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πολωνία - Βέλγιο

Προϊστορία

14/6/2022 ΠολωνίαΒέλγιο 0 - 1
8/6/2022 ΒέλγιοΠολωνία 6 - 1
16/9/2015 ΒέλγιοΠολωνία 5 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 82,678 25.1%
X
€ 51,959 15.8%
2
€ 195,044 59.2%
Over
€ 24,288 53.0%
Under
€ 21,555 47.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

192 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

4

6

Σουτ εκτός εστίας

3

34%

Κατοχή μπάλας

66%

3

Οφσάιντ

8

3

Αποκρούσεις

1

1

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

4

16

Σέντρες

8

5

Αλλαγές

5

9

Φάουλ

11

0

Ασίστ

1

2

Αντεπιθέσεις

4

11

Πλάγια Άουτ

23

19

Εκτελέσεις Φάουλ

12

4

Ελεύθερα Λακτίσματα

6

10

Προσπάθειες Για Γκολ

11

3

«Κομμένα» Σουτ

4

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: National Stadium, Warsaw
  • Χωρητικότητα: 58500
  • Θεατές: 56803
Για την εκδίκηση η Πολωνία

Για την εκδίκηση η Πολωνία

Πριν από λίγες μέρες η Εθνική Πολωνίας έχασε από το Βέλγιο με 6-1 και τώρα το υποδέχεται στη Βαρσοβία για την 4η αγωνιστική του Nations League.

Μετά τη συντριβή στο Βέλγιο, πήγε στην Ολλανδία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Nations League και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 2-2. Μπορεί να μην αγωνίστηκε καθόλου ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Καμίλ Γκλικ, αλλά κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Κας άνοιξε το σκορ στο 19΄ και ο Ζιελίνσκι στο 50΄ έγραψε το 0-2, αλλά η Ολλανδία ένα λεπτό αργότερα μείωσε με τον Κλάασεν και τρία λεπτά μετά έφερε το ματς στα ίσα με τον Ντάμφρις. Η Πολωνία παραλίγο να χάσει και τον βαθμό, όμως, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μέμφις Ντεπάι αστόχησε σε πέναλτι.

Ο βασικός της στόχος της Πολωνίας παραμένει η αποφυγή της τελευταίας θέσης που σημαίνει και υποβιβασμός. Αξιοσημείωτο είναι πως στα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα ματς της έληξαν στο αμφίσκορο.

«Θα λείψει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, αλλά οι Βέλγοι θα συνεχίσουν να επιτίθενται με τρεις επιθετικούς. Εναλλακτικά, μπορούν να αλλάξουν τη σύνθεση από τρεις αμυντικούς σε τέσσερις, αν και υποθέτω ότι θα χρησιμοποιήσουν την πρώτη επιλογή. Στο Βέλγιο χάσαμε τις δυνάμεις μας και οι χώροι στο γήπεδο έγιναν πολύ μεγάλοι. Αν παίξουμε σταθερά αφού χάσουμε την μπάλα και αφού τη μαζέψουμε προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε γρήγορα προς την αντίπαλη εστία, θα είναι πολύ καλύτερα. Έχουμε ήδη μια επιλεγμένη ομάδα παικτών. Το 90% των παικτών από την τρέχουσα ομάδα θα ταξιδέψει στο Κατάρ.» ήταν τα λόγια του προπονητή Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει στην 11άδα ο Λεβαντόφσκι. Εκτός είναι ο σέντερ φορ Μίλικ, όπως επίσης ο μέσος Μπιέλικ και ο επιθετικός Μπούκσα.

Η αποστολή της Πολωνίας:

Τερματοφύλακες: Στσέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Ντραγκόφσκι (Φιορεντίνα), Γκραμπάρα Κοπεγχάγη)

Αμυντικοί: Γκλικ (Μπενεβέντο), Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Μπεντνάρεκ (Σαουθάμπτον), Κεντζιόρα (Λεχ Πόζναν), Πούχατζ (Τραμπζονσπόρ), Καμίνσκι (Σάλκε), Κας (Άστον Βίλα), Γκούμι (Άουγκσμπουργκ), Κιβιόρ (Σπέτσια), Πέστκα (Κρακόβια), Βιετέσκα (Λέγκια Βαρσοβίας)

Μέσοι: Κριχόβιακ (Κράσνονταρ), Γκορζίτσκι (Πογκόν), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Λινέτι (Τορίνο), Κλιχ (Λιντς), Φρανκφόσκι (Λανς), Γιόζβιακ (Σάρλοτ), Σ. Σιμάνσκι (Ντιναμό Μόσχας), Πλατσέτα (Νόριτς), Ντ. Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Μπιέλικ (Ντέρμπι), Γ. Καμίνσκι (Λεχ Πόζναν), Ζαλέφσκι (Ρόμα), Κουν (Ράκοβ Τσεστόχοβα), Μίχαλακ (Κόνιασπορ)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου), Μίλικ (Μαρσέιγ), Πιόντεκ (Φιορεντίνα), Σβιντέρσκι (Σάρλοτ), Μπούκσα (Λανς)

Μετά την εξάρα επί της Πολωνίας, σκόνταψε στο Κάρντιφ κόντρα στην Ουαλία φέρνοντας ισοπαλία με 1-1. Ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, όμως, δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει το τρίποντο. Οι Ουαλοί βρήκαν δίχτυα με τον Αμπαντού στο 5ο λεπτό αλλά ακυρώθηκε και το Βέλγιο έχασε τεράστιες ευκαιρίες με τον Τροσάρντ και τον Ντε Μπρόινε για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Ό,τι δεν μπόρεσε στο πρώτο μέρος, το πέτυχε έξι λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης με τον Τίλεμανς να πλασάρει σωστά από το ύψος του πέναλτι. Στη συνέχεια δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις, αλλά σε μια από αυτές ο Τζόνσον βρήκε εστία διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

«Δεν θα αλλάξω πάρα πολύ την ενδεκάδα, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές. Όλοι βγαίνουν καλά από αυτό το στρατόπεδο. Έχουν όντως γίνει βήματα προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ότι κάποιοι επιτρέπεται να πάνε σπίτι τους νωρίτερα; Αυτό εξαρτιόταν από το ατομικό πρόγραμμα των εν λόγω παικτών. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Αλλά βλέπετε ότι ομάδες δεν έχουν ακόμη καταφέρει να κερδίσουν. Ομάδες όπως η Γαλλία, η Ισπανία και ακόμη και η Ολλανδία έχουν επίσης σκαμπανεβάσματα. Αυτό είναι φυσιολογικό για αυτήν τη διοργάνωση αυτή τη στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να επιβιώνουμε σε αυτό το Nations League. Έχουμε άλλη μια ευκαιρία για τρεις βαθμούς. Όλα παραμένουν πιθανά. Θα υπάρχουν 50.000 οπαδοί στο γήπεδο και μετά ξέρεις ότι πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος. Νόμιζα ότι στην Ουαλία δεν τα πήγαμε πολύ άσχημα σε αυτόν τον τομέα. Η άμυνα ήταν καλή και συνολικά παίξαμε ένα καλό παιχνίδι.» ανέφερε ο προπονητής Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Αγωνιστικά Νέα: Αποχώρησαν από την αποστολή οι αμυντικοί Μενιέ, Μπογιάτα και οι μέσοι Καράσκο, Ντε Μπρόινε, ενώ ούτε τώρα θα παίξει ο Λουκάκου.

Η αποστολή του Βελγίου:

Τερματοφύλακες: Μινιολέ (Κλαμπ Μπριζ) Κάστελς (Βόλφσμπουργκ), Σελς (Στρασβούργο)

Αμυντικοί: Φερτόγκεν (Μπενφίκα), Μπογιατά (Χέρτα), Τεάτε (Μπολόνια), Καστάνιε (Λέστερ), Φάες (Ρεμς), Μέχελε (Μπριζ), Φοκέτ (Ρεμς)

Μέσοι: Βίτσελ (Ντόρτμουντ), Βανάκεν (Κλαμπ Μπριζ), Σαλεμάκερς (Μίλαν), Εντεν Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Τροσάρντ (Μπράιτον), Πρατ (Τορίνο), Ντεντόνκερ (Τότεναμ), Τίλεμανς (Λέστερ), Ονάνα (Λιλ).Τ. Αζάρ (Ντόρτμουντ)

Επιθετικοί Μέρτενς (Νάπολι), Ντε Κέτελερ (Κλαμπ Μπριζ), Λουκάκου (Τσέλσι), Μπατσουαγί (Μπεσίκτας) Γιανουζάι (Σοσιεδάδ), Οπέντα (Φίτεσε)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πολωνία είχε χάσει με 6-1 στο Βέλγιο και τώρα θέλει να πάρει τη ρεβάνς στη Βαρσοβία έχοντας ξεκούραστο και τον Λεβαντόφσκι. Από την απέναντι πλευρά, το Βέλγιο αποδέσμευσε τον Ντε Μπρόινε και αναμένεται να υπάρχει μικρό ροτέισον στην 11άδα. Αξιοσημείωτο είναι πως στα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα ματς της Πολωνίας έληξαν στο αμφίσκοροκαι σε αυτό θα ποντάρουμε.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Βέλγιο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  2 Βέλγιο 6 10 3 1 2 11:8
  3 Πολωνία 6 7 2 1 3 6:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο panathamexritelous με το υψηλότερο yield +7.72% έπαιξε: X
  • » Ο erase, με το υψηλότερο yield +61.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες