Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Σουηδία - Τσεχία

Προϊστορία

24/3/2022 ΣουηδίαΤσεχία 1 - 0*
29/3/2016 ΣουηδίαΤσεχία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 593,607 63.9%
X
€ 197,421 21.3%
2
€ 137,564 14.8%
Over
€ 8,490 30.8%
Under
€ 19,067 69.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

136 ψήφοι:

Ειδήσεις

2

Σουτ στην εστία

2

5

Σουτ εκτός εστίας

7

56%

Κατοχή μπάλας

44%

2

Οφσάιντ

1

2

Αποκρούσεις

1

5

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

6

26

Σέντρες

35

6

Αλλαγές

6

26

Φάουλ

18

1

Ασίστ

0

2

Αντεπιθέσεις

2

43

Πλάγια Άουτ

26

19

Εκτελέσεις Φάουλ

28

12

Ελεύθερα Λακτίσματα

6

10

Προσπάθειες Για Γκολ

11

3

«Κομμένα» Σουτ

2

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Friends Arena
  • Χωρητικότητα: 50653
  • Θεατές: 48628
«Πυροβολούν» και χωρίς τα «κανόνια» τους

«Πυροβολούν» και χωρίς τα «κανόνια» τους

Η Σουηδία υποδέχεται την Τουρκία στο «Friends Arena» στη Σόλνα στον νοκ άουτ ημιτελικό των Play Offs για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ ημιτελικός για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό εκτός έδρας την Πολωνία, η οποία προκρίθηκε άνευ αγώνα μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τη διοργάνωση, λόγω της στρατιωτικής εισβολής στην Ουκρανία.

ΣΟΥΗΔΙΑ

Την δεύτερη θέση στον 2ο προκριματικό όμιλο, πίσω από την Ισπανια και συγκεντρώνοντας 15 βαθμούς κατέκτησε η Σουηδία για να βρεθεί στα Play Offs. Οι Σκανδιναβοί είχαν το πάνω χέρι για την απευθείας πρόκριση, αλλά οι δύο ήττες στο φινάλε του ομίλου τους κόστισαν ακριβά.

Έπεσαν «θύμα» έκπληξης στην Γεωργία, όπου και ηττήθηκαν 2-0 και έτσι χρειάζονταν μόνο νίκη επί της Ισπανία εκτός έδρας στο τελευταίο ματς για να τερματίσουν πρώτοι. Το γκολ του Μοράτα στο 86' έβαλε τέλος στα όνειρα των Σουηδών, οι οποίοι δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν με αξιώσεις το τρίποντο.

Έτσι κατέληξαν στα Play Offs τα οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένα να διεξαχθούν στη Μόσχα, αλλά ο αποκλεισμός της Ρωσίας άλλαξε την κατάσταση και έδωσε ένα ανέλπιστο πλεονέκτημα στους Σουηδούς αναφορικά με την έδρα. Διαμαρτυρήθηκαν πάντως σε κάθε περίπτωση στην UEFA για το γεγονός πως η Ρωσία δεν αντικαταστάθηκε από ομάδα και έτσι οι Πολωνοί θα παίξουν όχι μόνο εντός έδρας τον τελικό, αλλά και ξεκούραστοι.

Κυριαρχική η εικόνα της Σουηδίας εντός έδρας σε όλα τα ματς των προκριματικών, καθώς στο «Friends Arena» νίκησε και τις τέσσερις αντιπάλους της στον όμιλο, μεταξύ των οποίων ήταν και η Ελλάδα. Εξάλλου οι Σκανδιναβοί έχουν να γνωρίσουν ήττα στην έδρα τους από τον Σεπτέμβριο του 2020.

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μία ομάδα που έδειξε στο Euro τι μπορεί να κάνει αήνοντας εκτός συνέχειας την Ολλανδία. Πιστεύω πως έχουμε αρκετές πιθανότητες πρόκρισης, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι» , τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, Γιάν Άντερσον.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι ο επιθετικός Ιμπραΐμοβιτς (Μίλαν) και ο αμυντικός Κραφτ (Νιουκάστλ). Ταλαιπωρούνται από ίωση οι Σούντγκρεν (Άρης), Ντάνιελσον (Ντάλιαν Προ) και Αουγκούστινσον (Σεβίλλη). Κληθηκε ο Μπένγκτσον (Τσουργκάρντεν) ως κάλυψη του τελευταίου στην άμυνα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Όλσεν (Άστον Βίλα), Λίντε (Γκρόιτερ Φιρθ), Νόρντφελντ (ΑΙΚ Στοκχόλμης)

Αμυντικοί: Λίντελοφ (Μάντσεστερ Σίτι) Αουγκούστινσον (Σεβίλλη), Κραφτ (Νιουκάστλ), Νίλσον (Αρμίνια Μπίλεφελντ) Στάρφελτ (Σέλτικ), Όλσον (Μάλμε), Σούντγκρεν (Άρης), Ντάνιελσον (Νταλιάν Προ), Μπένγκτσον (Τζουργκάρντεν)

Μέσοι: Κουλουσέφσκι (Τότεναμ), Φόρσμπεργκ (Λειψία) , Έκνταλ (Σαμπντόρια), Όλσον (Άντερλεχτ), Κάρλσον (Άλκμααρ), Κάλστρομ (Λεχ Πόζναν), Σβάνμπεργκ (Μπολόνια), Κλάεσον (ελεύθερος)

Επιθετικοί: Ιμπραΐμοβιτς (Μίλαν), Ελάνγκα Ρονάλντο(Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ίσακ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Κουάισον (Αλ Ετιφάκ), Χργκότα (Γκρόιτερ Φιρθ)



ΤΣΕΧΙΑ

Τερμάτισε στην 3η θέση του 5ου προκριματικού ομίλου, αφού νίκησε τους πάντες, εκτός από τις δύο ομάδες που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις. Η πρόκριση στα Play Offs ήρθε μέσω της πορείας τους στο Nations League και έτσι το όνειρο της συμμετοχής σε Μουντιάλ μετά από 16 χρόνια έμεινε «ζωντανό».

Οι Τσέχοι ήττηθηκαν εκτός έδρας 3-0 από το Βέλγιο και 1-0 από την Ουαλία, με τις οποίες έφεραν ισάριθμες ισοπαλίες με σκορ 1-1 στα εντός έδρας. Οι 14 βαθμοί που συγκέντρωσαν δεν έφτασαν, μιας και η νίκη επί της Εσθονίας την τελευταία αγωνιστική με τον άσο του Άρη, Μπράμπετς μάλιστα να ανοίγει το σκορ στο 59' και τον Σίκορα να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 85', συνδυάστηκε με ισοπαλία (1-1) στο Βέλγιο - Ουαλία και έμεινε στο -1 από τους Βρετανούς και στο -6 από τους «κόκκινους διαβόλους».

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς και είμαστε έτοιμοι και για την Πολωνία. Ξέρουμε πως έχουμε δύσκολο έργο και γίνεται δυσκολότερο λόγω των απουσιών, αλλά όσοι είμαστε εδώ θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση.» , τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τσεχίας, Σιλχάβι.

Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλο πλήγμα η απουσία του επιθετικού Σικ (Μπάγερ Λεβερκούζεν) που αντικαταστάθηκε από τον Γιουρέτσκα στην αποστολή (Σίγκμα Όλομουτς), ενώ εκτός είναι και ο επιθετικός Βίντρα (Μπέρνλι). Νοκ άουτ και ο γκολκίπερ Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης) με τον Χέτσα (Σπάρτα Πράγας) να παίρνει τη θέση του. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών και οι μπακ Τσουφάλ (Γουέστ Χαμ) και Μπορίλ (Σλάβια Πράγας) καθώς και οι στόπερ Τσελούτσκα (Σπάρτα Πράγας) και Κουντέλα (Σπάρτα Πράγας).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Βάτσλικ (Ολυμπιακός), Χέτσα (Σπάρτα Πράγας), Στάνκε (Βικτόρια Πλζεν)

Αμυντικοί: Ζίμα (Τορίνο), Ματέιου (Βενέτσια), Μπράμπετς (Άρης), Ζελένι (Γιάμπλονετς), Πετράσεκ (Ρουχ Χορζόφ)

Μέσοι: Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Μπαράκ (Βερόνα), Γιάνκτο (Χετάφε), Σάντιλεκ (Τβέντε), Κρέιτσι (Σπάρτα Πράγας), Πέσεκ (Σπάρτα Πράγας), Χόλες (Σλάβια Πράγας), Μάζοπουστ (Σλάβια Πράγας), Σίκορα (Βικτόρια Πλζεν)

Επιθετικοί: Κούχτα (Λοκομοτίβ Μόσχας), Πέκχαρτ (Λέγκια Βαρσοβίας), Λινγκρ (Σλάβια Πράγας), Χλόζεκ (Σπάρτα Πράγας), Γιουρέτσκα (Σίγκμα Όλομουτς)

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σουηδία παίρνει δύναμη από την έδρα της, ενώ είναι πάγιο χαρακτηριστικό της να παίζει επιθετικά κυνηγώντας το γκολ, ανεξαρτήτως συνθηκών και αντιπάλου, με συνέπεια να αφήνει χώρους που μπορεί να εκμεταλλευθεί η Τσεχία, αφού παρά τις απουσίες δεν υστερεί σε ποιότητα μεσοεπιθετικά. Εν ολίγοις παρά τις απουσίες των... πολυβόλων που λέγονται Σικ και Ιμπραΐμοβιτς θεωρώ πως γκολ θα βρουν και οι δύο ομάδες και πάω με το άκρως ικανοποιητικό σε απόδοση αμφίσκορο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
24/3/2022
Σουηδία
Τσεχία
0 - 0*
29/3/2016
Σουηδία
Τσεχία
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.36% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες