3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβενία - Δανία

19/6/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 271
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 314 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Δανία - Σλοβενία στις 17/11/2023

Προϊστορία

17/11/2023 ΔανίαΣλοβενία 2 - 1
19/6/2023 ΣλοβενίαΔανία 1 - 1
6/2/2008 ΣλοβενίαΔανία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 27,978 13.3%
X
€ 57,755 27.5%
2
€ 124,334 59.2%
Over
€ 7,381 12.1%
Under
€ 53,416 87.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

247 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

2

4

Σουτ εκτός εστίας

7

39%

Κατοχή μπάλας

61%

2

Οφσάιντ

0

1

Αποκρούσεις

1

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

10

8

Σέντρες

23

2

Αλλαγές

4

7

Φάουλ

12

1

Ασίστ

1

3

Αντεπιθέσεις

0

26

Πλάγια Άουτ

23

12

Εκτελέσεις Φάουλ

9

9

Ελεύθερα Λακτίσματα

9

6

Προσπάθειες Για Γκολ

12

0

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stozice Stadium, Ljubljana
  • Χωρητικότητα: 16038
  • Θεατές: 14382
«Ξεκαθάρισμα» στην κορυφή

«Ξεκαθάρισμα» στην κορυφή

Η Σλοβενία υποδέχεται τη Δανία στην 4η αγωνιστική του του 8ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Φινλανδία στην προηγούμενη αγωνιστική, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντίστοιχα επικράτησαν εντός έδρας της Βόρειας Ιρλανδίας.

* Sold Out το ματς.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Ηττήθηκε με 2-0 στη Φινλανδία πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 13', ενώ στη συνέχεια αν και δημιούργησε ευκαιρίες ήταν άστοχη και επιπόλαιοι, με τους Σέσκο, Σπόραρ και Στογιάνοβιτς να μην μπορούν να σκοράρουν. Το δεύτερο γκολ που δέχθηκε στο 64' «έσβησε» τελικά το ματς, που κύλησε χωρίς κάτι άλλο αξιόλογο έως το φινάλε.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Σλοβενίας μετά από ένα αήττητο σερί 8 αγώνων. Είχε μάλιστα ξεκινήσει με δύο νίκες στον 8ο όμιλο και πλέον βρίσκεται στους 6 βαθμούς και σε τετραπλή ισοβαθμία με Καζακστάν, Φινλανδία και τη σημερινή της αντίπαλο, που υποδεχθεί σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Σύνθημα αντεπίθεσης έδωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κεκ που τόνισε χαρακτηριστικά: «Με τη βοήθεια των φιλάθλων μας περιμένω να βγάλουμε αντίδραση. Δεν ήμαστε κακοί στη Φινλανδία αλλά αποδειχθήκαμε επιπόλαιοι. Έχουμε απουσίες αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία και πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα σε αυτό το πολύ κρίσιμο ματς».

Αγωνιστικά νέα: Μεγάλη η απουσία του βασικού τερματοφύλακα Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης). Έτσι στην αποστολή βρίσκονται δύο νέοι τερματοφύλακες που δεν έχουν ξανά αγωνιστεί με το εθνόσημο και είναι οι Βιντόβσεκ (Ολίμπια Λιουμπλιάνας), Ίβασιτς (Πόρτλαντ). Νοκ άουτ και ο Κούρτιτς (ΠΑΟΚ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπέλετς (ΑΠΟΕΛ), Βιντόβσεκ (Ολίμπια Λιουμπλιάνας), Ίβασιτς (Πόρτλαντ)

Αμυντικοί: Μπλάζιτς (Ανζέ), Στογιάνοβιτς (Έμπολι), Μπρέκαλο (Βίκινγκ), Μπιγιόλ (Ουντινέζε), Μπάλκοβετς (Αλάνιασπορ), Καρνίτσνικ (Τσέλιε), Ντρκούσιτς (Σότσι), Γιάνζα (Γκόρνικ)

Μέσοι: Τσέριν (Παναθηναϊκός), Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός), Ζάιτς (Φενέρμπαχτσε), Χόρβατ (Στουρμ Γκρατς), Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Λόβριτς (Ουντινέζε), Τσέρνιγκοτζ (Σαλερνιτάνα), Έλσνικ (Ολίμπια Λιουμπλιάνας)

Επιθετικοί: Σπόραρ (Παναθηναϊκός), Τσέλαρ (Λουγκάνο), Σέσκο (Λειψία), Ζάχοβιτς (Πογκόν), Μλάκαρ (Χάιντουκ Σπλιτ), Βιπότνικ (Μάριμπορ).

Νίκησε με πολύ άγχος 1-0 τη Βόρεια Ιρλανδία χωρίς να θέλξει με την απόδοσή της. Στο πρώτο μέρος οι «δυναμίτες» εγκλωβίστηκαν από το αμυντικό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, αλλά με το ξεκίνημα της επανάληψης (47') ευτύχησαν να πετύχουν το νικητήριο -όπως αποδείχθηκε- γκολ με δυνατό συρτό σουτ του Βιντ. Στο 52' και στο 55' οι Χόιμπιεργκ και Χόιλουντ έχασαν ευκαιρίες προκειμένου να διπλασιάσουν τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ ο Σμάιχελ στο 58' πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε σουτ κρατώντας το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 90'+4' πάντως «έσπασαν καρδιές» στο γήπεδο, καθώς οι Βορειο-Ιρλανδοί σκόραραν με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά ύστερα από πεντάλεπτο έλεγχο της φάσης στο VAR, το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ και οι Δανοί έφυγαν νικητές.

Η Δανία επανήλθε έτσι στις νίκες μετά την ήττα από το Καζακστάν και με 6 βαθμούς πάτησε στην κορυφή του 8ου ομίλου, ούσα βέβαια ισόβαθμη με άλλες τρεις ομάδες (Καζακστάν, Φινλανδία, Σλοβενία). Αν και είναι το φαβορί για την πρωτιά, δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα μέχρι τώρα και αν δεν συνέλθει σύντομα μπορεί να μπει σε περιπέτειες. «Τρέχει» αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη εκτός έδρας.

Δυσαρεστημένος ήταν ο κόουτς Χιούλμαντ από την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας πως ήταν απαράδεκτη η «κατάρρευση» των παικτών του στα τελευταία λεπτά, όταν και πιέστηκαν πολύ, ενώ προσέθεσε πως κρατά μόνο το αποτέλεσμα και τίποτα άλλο.

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολος είναι ο φορ Πουλσεν (Λειψία) που αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού, αλλά και ο αμυντικός Μπα (Μπενφίκα), ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί ο μπακ Μέλε (Αταλάντα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σμάιχελ (Νις), Ρένοβ (Ουνιόν Βερολίνου), Χέρμανσεν (Μπρόντμπι)

Αμυντικοί: Κίαερ (Μίλαν), Κρίστενσεν (Μπαρτσελόνα), Στρίγκερ Λάρσεν (Τραμπζονσπόρ), Μέλε (Αταλάντα), Γιόργκενσεν (Μπρέντφορντ), Άντερσεν (Κρίσταλ Πάλας), Κρίστενσεν (Λιντς), Νέλσον (Γαλατασαράι), Μπα (Μπενφίκα)

Μέσοι: Έρικσεν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Γιένσεν (Μπρέντφορντ), Ντάμσγκααρντ (Μπρέντφορντ), Μπίλινγκ (Μπόρνμουθ), Χιούλμαντ (Λέτσε)

Επιθετικοί: Πούλσεν (Λειψία), Μπρέιθγουάιτ (Εσπανιόλ), Σκοβ Όλσεν (Κλαμπ Μπριζ), Βιντ (Βόλφσμπουργκ), Λίνστρεμ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ντάραμι (Κοπεγχάγη), Χόιλουντ (Αταλάντα).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σλοβενία θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να πατήσει στην κορυφή του 8ου ομίλου, με τη βοήθεια των οπαδών της που θα γεμίσουν το γήπεδο κόντρα στους Δανούς, οι οποίοι είναι μεν το φαβορί αλλά δεν πατάνε καλά εσχάτως, ενώ εκτός έδρας μετρούν αισίως τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη σημείου, οπότε θα προτιμήσω τα τέρματα και συγκεκριμένα το να σημειωθούν 2-3, αφού δεν θεωρώ πως το ματς θα μείνει «άσφαιρο», αλλά ούτε και πως θα ανοίξει περισσότερο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 8ος Όμιλος
  1 Δανία 10 22 7 1 2 19:10
  2 Σλοβενία 10 22 7 1 2 20:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kostasa με το υψηλότερο yield +0.41% έπαιξε: 2
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες