Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νορβηγία - Σλοβενία

9/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 167
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 688 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σλοβενία - Νορβηγία στις 24/9/2022

Προϊστορία

24/9/2022 ΣλοβενίαΝορβηγία 2 - 1
9/6/2022 ΝορβηγίαΣλοβενία 0 - 0
16/11/2018 ΣλοβενίαΝορβηγία 1 - 1
13/10/2018 ΝορβηγίαΣλοβενία 1 - 0
11/10/2013 ΣλοβενίαΝορβηγία 3 - 0
11/9/2012 ΝορβηγίαΣλοβενία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 309,009 89.6%
X
€ 19,117 5.5%
2
€ 16,689 4.8%
Over
€ 12,540 61.7%
Under
€ 7,780 38.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

158 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

3

9

Σουτ εκτός εστίας

3

56%

Κατοχή μπάλας

44%

2

Οφσάιντ

1

3

Αποκρούσεις

5

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

1

9

Κόρνερ

1

32

Σέντρες

6

4

Αλλαγές

5

6

Φάουλ

6

0

Ασίστ

0

3

Αντεπιθέσεις

4

20

Πλάγια Άουτ

20

7

Εκτελέσεις Φάουλ

8

3

Ελεύθερα Λακτίσματα

12

17

Προσπάθειες Για Γκολ

8

3

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ullevaal
  • Χωρητικότητα: 27182
  • Θεατές: 18134
Φουριόζοι κι εντυπωσιακοί οι Νορβηγοί

Φουριόζοι κι εντυπωσιακοί οι Νορβηγοί

Η Νορβηγία υποδέχεται τη Σλοβενία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στη Σουηδία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εκτός έδρας από τη Σερβία.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στη γειτονική Σουηδία ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τους «κιτρινομπλέ». Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ θριάμβευσε 2-1. Το παιχνίδι είχε αποκτήσει «τρελό» ρυθμό από το ξεκίνημα και φαινόταν το γκολ να έρχεται για κάποια από τις δύο ομάδες. Στο 17’ κέρδισε ένα άκρως αμφισβητούμενο πέναλτι και τρία λεπτά αργότερα ο Χάαλαντ το εκτέλεσε σωστά «γράφοντας» το 0-1. Κινδύνευσε μία φορά αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Η επανάληψη τη βρήκε να κυριαρχεί πλήρως και να εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους βγαίνοντας διαρκώς επικίνδυνα στην αντεπίθεση. Στο 69’ ο Χάαλαντ με δεύτερο γκολ της έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων. Ακολούθησε σωρεία χαμένων ευκαιριών και τελικά στο 92’ οι γηπεδούχοι μείωσαν με πανέμορφο πλασέ του Ελάνγκα έξω από τη μεγάλη περιοχή για το τελικό 1-2.

Η Νορβηγία εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα του Nations League και είναι χαρακτηριστικό ότι μετράει δύο επιτυχίες σε ισάριθμους αγώνες, αμφότερες μάλιστα μακριά από τη βάση της, με το πρώτο εντός παιχνίδι της να είναι αυτό απέναντι στη Σλοβενία. Τα «λιοντάρια» λοιπόν φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του τετάρτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας έχοντας συγκεντρώσει 6 βαθμούς και θα προσπαθήσουν για ακόμα ένα «τρίποντο». Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Over.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Στάλε Σολμπάκεν υποστήριξε: «Πόσο πρέπει να κάθεται και να μιλάει ο Χάαλαντ; Πρέπει να σεβόμαστε ότι το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του είναι σε επίπεδο που πιθανώς δεν έχουμε δει ποτέ σε αθλητή στη Νορβηγία. Πιστεύω ότι χειρίζεται καλά την κατάσταση μέσα κι έξω από το γήπεδο. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε την κατάσταση που βρίσκεται. Πρέπει να το σεβόμαστε και νομίζω πάει καλά».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν νέοι «πονοκέφαλοι».

Η αποστολή της Νορβηγίας:

Τερματοφύλακες: Νίλαντ (Ρέντινγκ), Χάνσεν (Ρόζενμποργκ), Γκρίτεμπουστ (Άαλεσουντ)

Αμυντικοί: Μέλινγκ (Ρεν), Στράντμπεργκ (Σαλερνιτάνα), Χάνσε-Όλσεν (Γάνδη), Πέντερσεν (Φέγενορντ), Ράιερσον (Ουνιόν Βερολίνου), Μπιόρκαν (Χέρτα), Λόντε (Σάλκε), Όστιγκαρντ (Μπράιτον), Μόε (Μπόντο Γκλιμτ)

Μέσοι: Ελγιουνούσι (Σαουθάμπτον), Όντεγααρντ (Άρσεναλ), Νταλί (Νυρεμβέργη), Μπέργκε (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Θόρσμπι (Σαμπντόρια), Νόρμαν (Νόριτς), Μπεργκ (Λανς), Χάουγκε (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Αούρσνες (Φέγενορντ), Γιόνσεν (Βενέτσια)

Επιθετικοί: Κινγκ (Γουότφορντ), Σόρλοθ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Χάαλαντ (Ντόρτμουντ), Μπερίσα (Βίκινγκ)

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε δύσκολο έργο την περασμένη Κυριακή, καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ποιοτική αλλά και πληγωμένη Σερβία. Δεν παρουσιάστηκε καθόλου ανταγωνιστική και συνετρίβη 4-1, δίχως να κρατάει τίποτα καλό από το ματς. Δέχτηκε έντονη πίεση από το ξεκίνημα και στο 24’ ο Μίτροβιτς με κεφαλιά από κοντά «έγραψε» το 1-0. Απάντησε έξι λεπτά αργότερα κόντρα στη ροή του αγώνα με ωραίο πλασέ του Στογιάνοβιτς κι άντεξε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη είδε τους γηπεδούχους να παίρνουν ξανά το προβάδισμα στο 56’ με κεφαλιά του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έπειτα από κόρνερ του Τάντιτς. Όχι μόνο δεν αντέδρασε αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο τα παράτησε και της κόστισε. Στο 85’ ο Γιόβιτς με νέα κεφαλιά «έγραψε» το 3-1 και στις καθυστερήσεις ήταν η σειρά Ράντονιτς να παραβιάσει την εστία της διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τη Σλοβενία σε ισάριθμες αναμετρήσεις για το τέταρτο γκρουπ της δεύτερης κατηγορίας του Nations League. Φυσικά χωρίς βαθμούς στέκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα κι αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να παραμείνει εκεί και να υποβιβαστεί. Δεν έχει κερδίσει ούτε μία φορά μέσα στο 2022 και μοιάζει ο αδύναμος κρίκος. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της πάντως ολοκληρώθηκαν Under.

«Χάσαμε δίκαια από τη Σερβία και στην πραγματικότητα με την εικόνα που δείξαμε και την αντίσταση που προβάλλαμε θα χάναμε σίγουρα από οποιαδήποτε ομάδα αυτού του επιπέδου. Τα λάθη ήταν πάρα πολλά και ήταν προφανές ότι έγιναν ατομικά λάθη λόγω έλλειψης ποιότητας. Είναι θέμα χαρακτήρα τώρα των αθλητών να συνεχίσουν να παλεύουν μέχρι το τέλος αυτού του κύκλου αγώνων. Δεν πρέπει να χάσουμε την αξιοπρέπειά μας. Η ευθύνη είναι πρώτα δική μου» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Ματίας Κεκ ο οποίος πάντως δεν ταξίδεψε με την αποστολή καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Τη θέση του θα πάρει ο άμεσος συνεργάτης του Μπόστιαν Σέζαρ.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο μέσος Ζάιτς (Φενέρμπαχτσε). Αμφίβολοι αλλά με πιθανότητες οι μέσοι Έλσνικ (Ολίμπια Λιουμπλιάνας), Στούλατς (Έμπολι) και ο επιθετικός Κράμερ (Λέγκιια Βαρσοβίας). Έχει μείνει εκτός ως γνωστόν ο μεσοεπιθετικός Ίλισιτς (Αταλάντα).

Η αποστολή της Σλοβενίας:

Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (Σαλερνιτάνα), Βέκιτς (Πάσος Φερέιρα), Τουρκ (Πάρμα)

Αμυντικοί: Μέβλια (Αλάνιασπορ), Στογιάνοβιτς (Εμπολι), Μπάλκοβετς (Καραγκούμρουκ), Μπλάζιτς (Φερεντσβάρος), Κάρνιτσνικ (Λουντογκόρετς), Μπίγιολ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας),Μίλετς (Μάριμπορ), Σίκοσεκ (Μάριμπορ), Μπρέκαλο (Βίκινγκ)

Μέσοι: Ζάιτς (Φενέρμπαχτσε), Τσρνίγκοϊ (Βενέτσια), Λόβριτς (Ουντινέζε), Στούλατς (Εμπολι), Ελσνικ (Ολίμπια Λιουμπλιάνας), Κούρτιτς (ΠΑΟΚ), Βέρμπιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Χόρβατ (Μούρα), Τσέρλιν (Ριέκα)

Επιθετικοί: Σπόραρ (Μίντλεσμπρο), Τσέλαρ (Λουγκάνο), Ζάχοβιτς (Πογκόν), Σέτσκο (Σάλτσμπουργκ), Κράμερ (Λέγκια Βαρσοβίας)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Νορβηγία έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στο Nations League και φαίνεται ότι ο Στάλε Σολμπάκεν «χτίζει» κάτι πολύ καλό. Απέναντι στη Σλοβενία που μοιάζει ο αδύναμος κρίκος του ομίλου, οι Σκανδιναβοί φαίνεται ότι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Το παιχνίδι θα κριθεί από τη δική τους απόδοση και η επικράτησή τους βρίσκεται σε τιμές που μας αφήνουν πλήρως αδιάφορους. Δύσκολη η προσέγγιση στα γκολ καθώς οι φιλοξενούμενοι ενδεχομένως να αμυνθούν μαζικά για να μην διασυρθούν. Θα εμπιστευτούμε πάντως τους γηπεδούχους και θα ποντάρουμε τη νίκη τους στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

FACTS

  • Η ομάδα Νορβηγία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  2 Νορβηγία 6 10 3 1 2 7:7
  3 Σλοβενία 6 6 1 3 2 6:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες