10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία - Σλοβενία

Προϊστορία

17/11/2023 ΔανίαΣλοβενία 2 - 1
19/6/2023 ΣλοβενίαΔανία 1 - 1
6/2/2008 ΣλοβενίαΔανία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 643,298 81.0%
X
€ 90,143 11.3%
2
€ 61,111 7.7%
Over
€ 10,166 38.5%
Under
€ 16,240 61.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

212 ψήφοι:

8

Σουτ στην εστία

1

5

Σουτ εκτός εστίας

1

64%

Κατοχή μπάλας

36%

2

Οφσάιντ

3

0

Αποκρούσεις

6

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

2

23

Σέντρες

5

5

Αλλαγές

5

13

Φάουλ

13

2

Ασίστ

0

1

Αντεπιθέσεις

2

20

Πλάγια Άουτ

23

16

Εκτελέσεις Φάουλ

15

2

Ελεύθερα Λακτίσματα

8

13

Προσπάθειες Για Γκολ

2

0

«Κομμένα» Σουτ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Parken
  • Χωρητικότητα: 38065
  • Θεατές: 35608
Ο νικητής έφυγε για Euro

Ο νικητής έφυγε για Euro

Δανία και Σλοβενία αναμετρούνται στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης για την προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro με τον νικητή να εξασφαλίζει την πρόκριση στην τελική φάση της Γερμανίας. Αν δεν τα καταφέρουν θα έχουν δεύτερη ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική απέναντι σε Β. Ιρλανδία και Καζακστάν αντίστοιχα.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Έκανε το 2x2 στα ματς του Οκτωβρίου απέναντι σε Καζακστάν (3-1 εντός) και Σαν Μαρίνο (2-1 εκτός) και βρίσκεται μισό βήμα από την πρόκριση στην τελική φάση του Euro. «Καθαρή» η νίκη τους κόντρα στους Καζάκους, εν συνεχεία δυσκολεύτηκε ανέλπιστα κόντρα στους ερασιτέχνες του Σαν Μαρίνο δεχόμενη την ισοφάριση στο 61’ αλλά βρήκε γρήγορα δεύτερο τέρμα και πήρε το τρίποντο.

Τρέχει σερί τεσσάρων νικών στον όμιλο και ισοβαθμεί με την Σλοβενία στην κορυφή, όντας στο +4 από το 3ο Καζακστάν. Με νίκη στο σημερινό θα προκριθεί και μαθηματικά στα τελικά του Euro εξασφαλίζοντας και την κορυφή του ομίλου. Την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός με την προτελευταία Β. Ιρλανδία (20/11) και θα έχει άλλη μία ευκαιρία για την πρόκριση αν δεν τα καταφέρει στο σημερινό.

Sold-out το «Πάρκεν», στην έδρα της έχει το 4x4 στα προκριματικά με 11-2 τέρματα. Η τελευταία εντός έδρας ήττα της σε προκριματικά Euro ήταν τον Οκτώβριο του 2014 από την Πορτογαλία. Έκτοτε τρέχει αήττητο 11 αγώνων (8-3-0).

Υπήρξε κριτική για την κακή πορεία της Δανίας πριν τις τέσσερις σερί νίκες που την έφεραν ένα βήμα μακριά από την πρόκριση. «Πρέπει να θυμόμαστε ότι όταν η Εθνική Δανίας προκρίνεται σε τελική φάση είναι μεγάλο πράγμα. Και είμαστε τόσο κοντά», σχολίασε σχετικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Χιούλμαντ και αναφέρθηκε για τις απουσίες στο σημερινό: «Το πλάνο είναι έτοιμο. Δεν είναι η ομάδα που είχα στο μυαλό μου πριν μία-δύο εβδομάδες αλλά παραμένουμε μια δυνατή ομάδα και θα φέρουμε ποιότητα».

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκαν και αποχώρησαν από την αποστολή ο ηγετικός επιθετικός χαφ Έρικσεν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ο βασικός φορ Χόιλουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και οι εξτρέμ Σκοβ Όλσεν (Κλαμπ Μπριζ), Σκοβ (Χοφενχάιμ). Δεν κλήθηκαν λόγω τραυματισμών ο κάπτεν/στόπερ Κιέρ (Μίλαν), ο μπακ Μπα (Μπενφίκα), ο μέσος Μπίλινγκ (Μπόρνμουθ) και ο νεαρός μπακ Γιέλερτ (Κοπενχάγη). Νέα πρόσωπα σε σχέση με τα ματς του Οκτωβρίου ο στόπερ Βέστεργκαρντ (Λέστερ), ο μέσος Ντιλέινι (Άντερλεχτ) και ο εξτρέμ Ντρέγιερ (Άντερλεχτ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σμάιχελ (Άντερλεχτ), Ρένοου (Ουνιόν Βερολίνου), Χέρμανσεν (Λέστερ)

Αμυντικοί: Κρίστενσεν (Μπαρτσελόνα), Λάρσεν (Τραμπζονσπόρ), Μέλε (Βόλφσμπουργκ), Βέστεεργκαρντ (Λέστερ), Άντερσεν (Κρίσταλ Πάλας), Νέλσον (Γαλατασαράι), Κρίστιανσεν (Μπολόνια)

Μέσοι: Ντιλέινι (Άντερλεχτ), Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Γιένσεν (Μπρέντφορντ), Νόργκαρντ (Μπρέντφορντ), Λίνστρεμ (Νάπολι), Χιούλμαντ (Σπόρτινγκ), Ο’ Ρίλεϊ (Σέλτικ)

Επιθετικοί: Πούλσεν (Λειψία), Ντόλμπεργκ (Άντερλεχτ), Βιντ (Βόλφσμπουργκ) Ντάραμι (Ρέιμς), Ντρέγιερ (Άντερλεχτ).Πήρε δύο νίκες στα ματς του Οκτωβρίου με Φινλανδία (3-0 εντός) και Β. Ιρλανδία (1-0 εκτός) και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στα τελικά του Euro για 2η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 2000. Πολύ άνετη η νίκη της απέναντι στους Φινλανδούς, αντίθετα ζορίστηκε στο Μπέλφαστ με την Β. Ιρλανδία αλλά βρήκε τη λύση με γκολ του Τσέριν ενώ από το 58’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω.

Μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες και ισοβαθμεί με την Δανία στην κορυφή του ομίλου, ενώ βρίσκεται στο +4 από το 3ο Καζακστάν το οποίο υποδέχεται την επόμενη (τελευταία) αγωνιστική. Με νίκη στο σημερινό θα «σφραγίσει» την πρόκριση στην τελική φάση του Euro ενώ θα το κάνει και με ισοπαλία αν το Καζακστάν δεν κερδίσει το Σαν Μαρίνο. Στο πιο πιθανό σενάριο που θέλει τους Καζάκους να κερδίζουν το Σαν Μαρίνο και την ίδια να μην παίρνει «διπλό» στην Δανία, τότε θα παίξει για δύο αποτελέσματα στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με το Καζακστάν στην έδρα της.

Έχει γίνει συζήτηση στην Σλοβενία για το αν πρέπει να τα δώσει όλα στο σημερινό παιχνίδι με τους ισχυρούς Δανούς για τη νίκη-πρόκριση ή να επενδύσει στο ματς που ακολουθεί με το Καζακστάν στην έδρα της όπου θα της αρκούν δύο αποτελέσματα για να πάρει το δεύτερο εισιτήριο. Ο τεχνικός της Κεκ πάντως δε θέλησε να αποκαλύψει πως θα προσεγγίσει το παιχνίδι και το αν σκέφτεται να προφυλάξει κάποιους βασικούς.

«Ξέρουμε τη σημασία του παιχνιδιού και την ποιότητα του αντιπάλου που μας περιμένει στην Κοπεγχάγη. Αλλά ξέρουμε και τη δική μας ποιότητα. Θέλω να παίξουμε με τόλμη και αποφασιστικότητα. Η πρόκληση είναι μεγάλη. Αν κάποιος χρειάζεται έξτρα κίνητρο, πιθανότατα δεν είναι στο σωστό μέρος. Αυτά είναι τα παιχνίδια που ζεις γι’ αυτά. Είναι προνόμιο» δήλωσε για το σημερινό ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κεκ.

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με τα ματς του Οκτωβρίου δεν κλήθηκαν ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Βίντεοβσεκ (Ολίμπια Λιουμπλιάνας) και ο αναπληρωματικός στόπερ Μπρέκαλο (Βίκινγκ). Ο επιθετικός Σπόραρ (Παναθηναϊκός) και ο μπακ Στογιάνοβιτς (Σαμπντόρια) κινδυνεύουν να χάσουν το ματς με το Καζακστάν αν πάρουν κίτρινη στο σημερινό και ο Κεκ ρωτήθηκε αν σκέφτεται να μην τους ξεκινήσει βασικούς στο σημερινό: «Και το πρώτο ματς μπορεί να φέρει θετικό αποτέλεσμα. Έχει να κάνει με κάτι εσωτερικό και δε θέλω να τοποθετηθώ δημόσια».

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο), Μπέλεκ (ΑΠΟΕΛ), Τουρκ (Πάρμα)

Αμυντικοί: Στογιάνοβιτς (Σαμπντόρια), Μπιγιόλ (Ουντινέζε), Μπάλκοβεκ (Αλάνιασπορ), Μπλάζιτς (Λεχ Πόχναν), Κάρνιτσνικ (Τσέλιε), Γιάνζα (Γκόρνικ Ζάμπρζε), Ντρκούσιτς (Σότσι), Ζεκ (Τσέλιε)

Μέσοι: Κούρτιτς (Ουνιβ. Κραϊόβα), Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός), Χάιτς (Φενέρμπαχτσε), Λόβριτς (Ουντινέζε), Τσέριν (Παναθηναϊκός), Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Ζουγκέλι (Μπόντο Γκλιμτ)

Επιθετικοί: Σπόραρ (Παναθηναϊκός), Σέσκο (Λειψία), Ζάχοβιτς (Πόγκον), Μλάκαρ (Πίζα), Σέλαρ (Λουγκάνο), Βιπότνικ (Μπορντό)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο νικητής «σφραγίζει» την πρόκριση στα τελικά του Euro και ο ηττημένος θα έχει δεύτερη ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική. Η διαφορά είναι ότι η Δανία παίζει με την αδιάφορη Β. Ιρλανδία ενώ η Σλοβενία θα υποδεχτεί το 3ο Καζακστάν σ’ έναν ενδεχόμενο τελικό πρόκρισης. Αυτό έχει δημιουργήσει αρκετή κουβέντα για το αν οι Σλοβένοι θα πρέπει να τα δώσουν όλα στο σημερινό ματς στην Κοπεγχάγη απέναντι στους ισχυρούς -αλλά λαβωμένους- Δανούς, που έχουν να χάσουν στην έδρα τους σε προκριματικά Euro εδώ και εννέα χρόνια, ή να κάνουν συντήρηση δυνάμεων και να προφυλάξουν ενέργεια για το καθοριστικό ματς με τους Καζάκους. Πιο ποιοτική ομάδα η Δανία αλλά έχει απουσίες βασικών παικτών δεν έχει πείσει με την εικόνα της στα προκριματικά για να υποστηρίξει τέτοιες τιμές στον άσο. Θα πάμε με το 2-3 γκολ που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα. Δύσκολα θα ανοίξει πολύ ένα ματς με τέτοιο διακύβευμα.

FACTS

  • Η ομάδα Δανία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.61 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σλοβενία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
    Σημείο: 2 με απόδοση 5.50 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σλοβενία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 5.50 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 8ος Όμιλος
  1 Δανία 10 22 7 1 2 19:10
  2 Σλοβενία 10 22 7 1 2 20:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.22% έπαιξε: 1X
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2
  • » Ο StefG4, με το υψηλότερο yield +15.82% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες