5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβενία - Νορβηγία

Προϊστορία

24/9/2022 ΣλοβενίαΝορβηγία 2 - 1
9/6/2022 ΝορβηγίαΣλοβενία 0 - 0
16/11/2018 ΣλοβενίαΝορβηγία 1 - 1
13/10/2018 ΝορβηγίαΣλοβενία 1 - 0
11/10/2013 ΣλοβενίαΝορβηγία 3 - 0
11/9/2012 ΝορβηγίαΣλοβενία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 176,322 11.9%
X
€ 76,508 5.2%
2
€ 1,224,781 82.9%
Over
€ 35,331 21.5%
Under
€ 129,319 78.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

127 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

5

4

Σουτ εκτός εστίας

6

42%

Κατοχή μπάλας

58%

2

Οφσάιντ

2

4

Αποκρούσεις

2

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

7

9

Σέντρες

14

4

Αλλαγές

4

14

Φάουλ

16

1

Ασίστ

1

1

Αντεπιθέσεις

0

13

Πλάγια Άουτ

14

18

Εκτελέσεις Φάουλ

16

8

Ελεύθερα Λακτίσματα

5

8

Προσπάθειες Για Γκολ

12

0

«Κομμένα» Σουτ

1

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stozice Stadium, Ljubljana
  • Χωρητικότητα: 16038
  • Θεατές: 14824
Το θέλουν για διαφορετικούς λόγους

Το θέλουν για διαφορετικούς λόγους

Η Σλοβενία υποδέχεται τη Νορβηγία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Β’ κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» τους με τη Σερβία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Σουηδία.

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της, καθώς το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με τη Σερβία σ’ ένα γειτονικό ντέρμπι. Απέδειξε ότι δεν τα παρατάει ποτέ κι απέσπασε ισοπαλία 2-2. Ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα και μόλις στο 8’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ζίβκοβιτς. Δεν έβγαλε αντίδραση και παρέμεινε σε παθητικό ρόλο. Το «πλήρωσε» καθώς η εστία της παραβιάστηκε και δεύτερη φορά στο 35’ από κεφαλιά του Μίτροβιτς. Στην επανάληψη όμως εμφανίστηκε βελτιωμένη προς το καλύτερο. Στο 48’ ο Σπόραρ έδωσε την ασίστ στον Τσέριν και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ μείωσε σε 2-1. Εκμεταλλεύτηκε την αλλαγή του μομέντουμ και πέντε λεπτά αργότερα ο Σέσκο ισοφάρισε σε 2-2. Πλησίασε την ολική ανατροπή χάνοντας ακόμα μία ευκαιρία, δίχως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Σλοβενία παρέμεινε αήττητη για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, μετρώντας όμως δύο ισοπαλίες στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Είχαν προηγηθεί δύο αρνητικά αποτελέσματα και δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης. Έχει συγκεντρώσει όλους κι όλους 2 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του ομίλου της στο Nations League, αποτελώντας το μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό. Αν και σύνολο που αρέσκεται να παίζει αμυντικά, τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over κι αμφίσκορα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Ματίας Κεκ τόνισε: «Είναι καλό το σημείο εκκίνησης του αγώνα γιατί ξέρουμε καλά ποια ομάδα θα έχουμε απέναντί μας. Θα ήταν υποτιμητικό να μιλήσουμε μόνο για τον Χάαλαντ ή τον Έντεγκααρντ και τον Σέρλοθ, γιατί έχουν την πιο συμπαγή ομάδα στον όμιλό μας. Πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη γίνεται. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί για να βοηθήσουμε τον κόσμο (σ.σ. έγινε sold out) για να μας υποστηρίξει».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο μπακ Στογιάνοβιτς (Έμπολι). Κανονικά παρών ο γκολκίπερ κι αρχηγός Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης) ο οποίος έχασε κάποιες προπονήσεις. Δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα. Τραυματίστηκε και δεν συμμετέχει στην αποστολή ενώ αρχικά είχε κληθεί ο επιθετικός Τσέλαρ (Λουγκάνο).

Η αποστολή της Σλοβενίας:

Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (ΑΠΟΕΛ), Βέκιτς (Πάσος Φερέιρα)

Αμυντικοί: Μεβλίγια (Σπαρτάκ Μόσχας), Στογιάνοβιτς (Έμπολι), Μπιγιόλ (Ουντινέζε), Μπάλκοβετς (Αλάνιασπορ), Μπλάζιτς (Ανζέ), Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Κάρνιτσνικ (Λουντογκόρετς), Σικόσεκ (Μάριμπορ), Μπρέκαλο (Βίκινγκ)

Μέσοι: Κούρτιτς (ΠΑΟΚ), Ζάιτς (Φενέρμπαχτσε), Τσρνιγκόι (Βενέτσια), Λόβριτς (Ουντινέζε), Τσέριν (Παναθηναϊκός), Έλσνικ (Ολίμπια Λιουμπλιάνα), Χόρβατ (Στουρμ Γκρατς)

Επιθετικοί Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός), Σπόραρ (Παναθηναϊκός, Σέσκο (Σάλτσμπουργκ), Ζάχοβιτς (Πογκόν Στσέτσιν), Μλάκαρ (Χάιντουκ Σπλιτ)

Η τελευταία από τις τέσσερις αναμετρήσεις του περασμένου Ιουνίου ήταν εκείνη με τη Σουηδία εντός έδρας σ’ ένα παραδοσιακό σκανδιναβικό ντέρμπι. Πήρε τη νίκη με 3-2, πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ο Χάαλαντ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Κυριάρχησε πλήρως μέχρι το 25’ και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν πιέζοντας και χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες. Γρήγορο γκολ όμως βρήκε ξανά εκείνη στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Στο 54’ μετά από χρήση VAR καταλογίστηκε πέναλτι και ο Χάαλαντ ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-0. Η αντίδραση των Σουηδών ήρθε στο 62’ με ωραίο πλασέ του Φόρσμπεργκ ο οποίος μείωσε σε 2-1. Δεν αγχώθηκε καθόλου και στο 77’ ο Σέρλοθ με κεφαλιά «κλείδωσε» τη νίκη σημειώνοντας το 3-1. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μία γκάφα του Νίλαντ επέτρεψε στον Γιόκερες να διαμορφώσει το τελικό 3-2, δίχως όμως να αγχωθεί ποτέ πραγματικά.

Με αυτόν τον τρόπο η Νορβηγία επέστρεψε στις επιτυχίες κι άφησε πίσω της την ισοπαλία που είχε προηγηθεί κόντρα στη Σερβία. Έως τώρα εντυπωσιάζει στο φετινό Nations League και δεν είναι τυχαίο ότι έχει πανηγυρίσει τρία «τρίποντα» και παραμένει αήττητη. Η συγκομιδή των 10 βαθμών τη φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ και βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στα «μεγάλα σαλόνια» της διοργάνωσης. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

«Είναι σημαντικό να έχουμε όλους τους παίκτες μαζί μας διότι είμαστε ενωμένη ομάδα. Ο Έντεγκααρντ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς αλλά τον χρειαζόμαστε έστω και στον πάγκο. Ανησύχησα όμως και για τον Χάαλαντ στον τελευταίο αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουλβς. Αν και νικούσαν με 3-0 έτρεχε σαν τρελός για να βάλει κι άλλο γκολ και άρχισα να φωνάζω μπροστά από την τηλεόρασή μου ότι θα έπρεπε να ηρεμήσει» ήταν τα λόγια του προπονητή των φιλοξενούμενων, Στάλε Σολμπάκεν.

Αγωνιστικά Νέα: Επέστρεψε μετά από πολύ καιρό ο πλάγιος μπακ Ελαμπντελαουί. Τιμωρημένος ο αμυντικός Πέντερσεν (Φέγενορντ). Αμφίβολος ο αρχηγός μεσοεπιθετικός Έντεγκααρντ (Άρσεναλ) όμως όλα δείχνουν ότι προλαβαίνει. «Κόπηκε» ενώ είχε κληθεί επειδή τραυματίστηκε ο αμυντικός Στράντμπεργκ (Βαλερένγκα). Σημαντική και η απουσία του τραυματία επιθετικού Τζόσουα Κινγκ (Φενέρμπαχτσε).

Η αποστολή της Νορβηγίας:

Τερματοφύλακες: Νίλαντ (ελεύθερος), Χάνσεν (Ρόζενμποργκ), Γκρίτεμπουστ (Άαλεσουντ)

Αμυντικοί: Ελαμπντελαουί (ελεύθερος), Μέλινγκ (Ρεν), Άιερ (Μπρέντφορντ), Πέντερσεν (Φέγενορντ), Χάνσε-Όλσεν (Γάνδη), Ρίερσον (Ουνιόν Βερολίνου), Μπιόρκαν (Φέγενορντ), Όστιγκαρντ (Νάπολι), Γκρέγκερσεν (Μπορντό)

Μέσοι: Ελιουνούσι (Σαουθάμπτον), Έντεγκααρντ (Άρσεναλ), Νταλί (Νυρεμβέργη), Μπέργκε (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Θόρστβεντ (Σασουόλο), Θόρσμπι (Ουνιόν Βερολίνου), Μπεργκ (Μπόντο Γκλιμτ), Άουρσνες (Μπενφίκα), Ζαχαρίασεν (Φερεντσβάρος), Μπρίνιλντσεν (Μόλντε)

Επιθετικοί Κινγκ (Φενέρμπαχτσε), Σέρλοθ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι), Στραντ Λάρσεν (Θέλτα)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σλοβενία παίζει πιθανότατα το τελευταίο της «χαρτί» για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία του Nations League. Εντελώς διαφορετικές είναι οι βλέψεις της Νορβηγίας η οποία αν φύγει νικήτρια από τη βαλκανική χώρα, θα έχει κάνει ακόμα ένα βήμα για την οριστική κατάληψη της πρωτιάς του γκρουπ και της ανόδου στα «μεγάλα σαλόνια» της διοργάνωσης. Δίκαιος ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων όμως δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με σημείο νικητή. Θα στραφούμε στο αμφίσκορο περιμένοντας τουλάχιστον ένα γκολ κι από τις δύο πλευρές.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  2 Νορβηγία 6 10 3 1 2 7:7
  3 Σλοβενία 6 6 1 3 2 6:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Goal
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +1.26% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες