1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουαλία - Δανία

Προϊστορία

26/6/2021 ΟυαλίαΔανία 0 - 4
16/11/2018 ΟυαλίαΔανία 1 - 2
9/9/2018 ΔανίαΟυαλία 2 - 0
19/11/2008 ΔανίαΟυαλία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,229,461 12.4%
X
€ 1,295,423 13.1%
2
€ 7,375,121 74.5%
Over
€ 236,363 24.5%
Under
€ 729,630 75.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

246 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Johan Cruijff ArenA
  • Χωρητικότητα: 56130
  • Θεατές: 14645
Με ψυχολογία η Ουαλία, ποιοτικότερη η Δανία

Με ψυχολογία η Ουαλία, ποιοτικότερη η Δανία

Ουαλία και Δανία έρχονται αντιμέτωπες στο Άμστερνταμ στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της φάσης των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι στη συνέχεια.

* Ο νικητής του σημερινού ζευγαριού θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 3 Ιουλίου στο Μπακού όποιον προκριθεί από το Ολλανδία-Τσεχία

ΟΥΑΛΙΑ

Αντιμετώπισε στην Ρώμη την Ιταλία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, έχοντας ήδη στην ουσία εξασφαλίσει την πρόκριση της, έπαιξε χωρίς άγχος αλλά γνώρισε την ήττα με 1-0 από την αντίπαλο της. Δεν έδειξε ιδιαίτερη διάθεση να επιτεθεί στην αρχή του παιχνιδιού αλλά είχε την πρώτη της καλή στιγμή με κεφαλιά του Γκάντερ στο 27’ που κατέληξε λίγο άουτ. Από στημένη φάση ωστόσο έμεινε πίσω στο 39’ και είδε να σβήνουν οι ελπίδες της για κάτι καλό όταν στο 55’ ο Αμπαντού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπερναρντέσκι. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στην συνέχεια όμως στο 75’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπέιλ ο οποίος από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Τερμάτισε έτσι στην 2η θέση του ομίλου καθώς για να πέσει παρακάτω θα χρειαζόταν η Ελβετία να πετύχει άλλα δύο γκολ στο παιχνίδι της με την Τουρκία. Προφανώς η πορεία της είναι ήδη επιτυχημένη, έδειξε καλό πρόσωπο και στα 3 παιχνίδια της και τώρα έχει την ευκαιρία να περάσει ακόμα και στους «8». Δύο συμμετοχές σε Euro και δύο προκρίσεις από τους ομίλους αν μη τι άλλο είναι θετικότατος απολογισμός για την Ουαλία που δείχνει να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την φουρνιά ποδοσφαιριστών που έχει βγάλει και κυρίως ότι έχει στις τάξεις της τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Δύσκολα θα ρισκάρει βέβαια απέναντι στην Δανία, με την ταχύτητα της και την ποδοσφαιρική ευφυΐα του Μπέιλ θα προσπαθήσει να κάνει για άλλη μία φορά την έκπληξη. Είδαμε πάντως στους 3 αγώνες μία σφιχτή ομάδα που έχει ένα καθαρό πλάνο στο γήπεδο.

«Είμαστε φιλόδοξοι και εγώ και οι παίκτες και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Ξέρουμε ότι στην καλή μας μέρα μπορούμε να βάλουμε προβλήματα στον καθένα. Νομίζω πλέον πως εμπιστεύομαι περισσότερο τον εαυτό μου. Είμαι περήφανος για όλους», σχολίασε ο κόουτς Πέιτζ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μέσος Αμπαντού αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδια και έτσι θα είναι και η μοναδική απουσία των Ουαλών.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γουέιν Χένεσι (Κρίσταλ Πάλας), Ντάνι Γουόρντ (Λέστερ), Άνταμ Ντέιβις (Στόουκ)

Αμυντικοί: Μπεν Ντέιβις (Τότεναμ), Τζο Ρόντον (Τότεναμ), Κρις Μέρφαμ (Μπόρνμουθ) Ρις Νόρινγκτον-Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Νέκο Γουίλιαμς (Λίβερπουλ), Τομ Λόκιερ (Λούτον), Κρις Γκάντερ (Τσάρλτον), Κόνορ Ρόμπερτς (Σουόνσι). Μpεν Καμπάνγκο (Σουόνσι)

Μέσοι: Τζo Άλεν (Στόουκ), Τζο Μόρελ (Λούτον), Έιθαν Αμπάντου (Τσέλσι), Μάθιου Σμιθ (Μάντσεστερ Σίτι), Τζόναθαν Γουίλιαμς (Κάρντιφ), Άαρον Ράμσεϊ (Γιουβέντους), Ντίλαν Λέβιτ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρούμπιν Κόλγουιλ (Κάρντιφ), Ντέιβιντ Μπρουκς (Μπορνμουθ)

Επιθετικοί: Κίφερ Μουρ (Κάρντιφ), Χάρι Γουίλσον (Κάρντιφ), Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντέιβιντ Μπρουκς (Μπόρνμουθ), Τάιλερ Ρόμπερτς (Λιντς)

ΔΑΝΙΑ

Η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη επήλθε για την Δανία στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου της στο Euro. Οι Σκανδιναβοί επικράτησαν με 4-1 της Ρωσίας και σε συνδυασμό με την ήττα της Φινλανδίας από το Βέλγιο, πήραν την 2η θέση και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μπορεί στην αρχή να χρειάστηκε η απόκρουση του Σμάιχελ στο 18’ για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, στο 38’ όμως πήρε το προβάδισμα με ένα εκπληκτικό σουτ του Ντάμσγκαρντ. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους Δανούς και στο 58’ ήρθε ο Κουρζάγιεφ να τους χαρίσει το 2-0. Ο Πόουλσεν δεν μπορούσε να μην εκμεταλλευτεί το δώρο του αντιπάλου του που γύρισε λανθασμένα την μπάλα και σε κενή εστία διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 70’ ωστόσο δέχθηκε την μείωση του σκορ με ένα αυστηρό πέναλτι που δόθηκε εις βάρος της αλλά εννιά λεπτά ο Κρίστενσεν έπιασε ένα φανταστικό σουτ εκτός περιοχής,κάνοντας το 3-1 και στην ουσία σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του. Οι Δανοί άρχισαν το πάρτι στις κερκίδες και στο 82’ ο Μέλε έβαλε το κερασάκι στην τούρτα γράφοντας το τελικό σκορ.

Η Δανία έχει ποιοτική ομάδα, με καλές μονάδες και δεμένο σύνολο. Όσα έγιναν στον αγώνα με την Φινλανδία και το γεγονός ότι υποχρεώθηκαν οι παίκτες να συνεχίσουν το παιχνίδι σίγουρα έπαιξαν ρόλο στην ήττα τους στην πρεμιέρα. Το σημαντικότερο από όλα βέβαια είναι πως ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι καλά στην υγεία του και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η Δανία έδειξε τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο, έβαλε δύσκολο στο Βέλγιο παρά την ήττα της και «σκόρπισε» την Ρωσία.

«Μετά τα τρία ματς στο «Πάρκεν» ανυπομονούμε για αυτή την στιγμή. Έχω μεγάλο σεβασμό στην Ουαλία και σε όσα έχει καταφέρει, όπως ο ημιτελικός το 2016. Είναι μία χώρα που υποστηρίζει την εθνική της 100% και οι παίκτες παίζουν ο ένας για τον άλλον», σχολίασε ο κόουτς Χιούλμαντ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κάσπερ Σμάιχελ (Λέστερ), Φρέντερικ Ρένοφ (Σάλκε), Γιόνας Λεσλ (Μίντιλαντ).

Αμυντικοί: Σίμον Κιάερ (Μίλαν), Αντρέας Κρίστενσεν (Τσέλσι), Ματίας Γιόργκενσεν (Κοπεγχάγη), Γιάνικ Βέστεργκααρντ (Σαουθάμπτον), Γιοακίμ Άντερσεν (Φούλαμ), Γιανς Στρίγκερ Λάρσεν (Ουντινέζε), Γιοακίμ Μέλε (Αταλάντα), Ντάνιελ Βας (Βαλένθια), Νικολάι Μπόιλεσεν (Κοπεγχάγη).

Μέσοι: Ματίας Γένσεν (Μπρέντφορντ), Πιέρ Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Κρίστιαν Νόργκααρντ (Μπρέντφορντ),Τόμας Ντιλέινι (Ντόρτμουντ), Άντερς Κρίστιανσεν (Μάλμε),Ρόμπερτ Σκοβ (Χόφενχαϊμ), Μίκελ Ντάμσγκααρντ (Σαμπντόρια).

Επιθετικοί: Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ (Μπαρτσελόνα), Αντρέας Κορνέλιους (Πάρμα), Αντρέας Σκοβ Όλσεν (Μπολόνια), Κάσπερ Ντόλμπεργκ (Νις), Γιουσούφ Πούλσεν (Λειψία), Γιόνας Βιντ (Κοπεγχάγη)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουαλία έδειξε στον όμιλο της πως μπορεί να βάλει δύσκολα σε κάθε ομάδα, άλλωστε στην προηγούμενη διοργάνωση έφτασε ως το ημιτελικά έχοντας αποκλείσει και το Βέλγιο. Απέναντι της βέβαια θα βρει μία ομάδα που έχει ψυχολογία, παίζει και για τον Έρικσεν και είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Με όσα έχουμε δει βέβαια ως τώρα οι αποδόσεις αδικούν λίγο τους Ουαλούς. Το σύνολο του Πέιτζ μπορεί να κάνει την ζημιά απέναντι σε έναν σαφώς βέβαια ποιοτικότερο αντίπαλο. Θα πάμε με την διπλή ευκαιρία στο 1Χ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ουαλία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.46 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.84% έπαιξε: X
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες