4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία - Σκωτία

1/9/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 657
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 939 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σκωτία - Δανία στις 15/11/2021

Προϊστορία

15/11/2021 ΣκωτίαΔανία 2 - 0
1/9/2021 ΔανίαΣκωτία 2 - 0
29/3/2016 ΣκωτίαΔανία 1 - 0
10/8/2011 ΣκωτίαΔανία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 466,345 83.2%
X
€ 48,923 8.7%
2
€ 45,302 8.1%
Over
€ 15,300 36.5%
Under
€ 26,632 63.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

106 ψήφοι:

Ειδήσεις

Πιο ποιοτική η Δανία

Πιο ποιοτική η Δανία

Η Δανία υποδέχεται την Σκωτία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ. Να ξεφύγουν και άλλο στην 1η θέση θέλουν οι γηπεδούχοι, να θέσουν βάσεις πρόκρισης οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΔΑΝΙΑ

Όλος ο κόσμος πάγωσε στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όταν ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του «Πάρκεν Στάντιουμ» στην Κοπεγχάγη στην αναμέτρηση με την Φινλανδία. Ο αρχηγός των «Βίκινγς» έχασε τις αισθήσεις του, για λίγη ώρα επικράτησε σιγή και το άγχος κυρίευσε τους πάντες αλλά ο νικητής Έρικσεν συνήλθε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας πλήρως τις αισθήσεις του.

Αυτή η «νίκη» ήταν το πιο σημαντικό πράγμα που πέτυχε η Δανία στο Euro αν και αγωνιστικά εξέπληξε τους πάντες. Αφού βέβαια γνώρισε την ήττα στους πρώτους δύο αγώνες, πήρε μία εντυπωσιακή νίκη επί της Ρωσίας και προκρίθηκε ως μία από τις καλύτερες τρίτες. Στη συνέχεια βρήκε στον δρόμο της τις Ουαλία και Τσεχία τις οποίες και απέκλεισε, για να βρεθεί στα ημιτελικά απέναντι στην Αγγλία.

Εκεί σε ένα δυνατό παιχνίδι το οποίο πήγε στην παράταση, «λύγισε» από την ανωτερότητα των Άγγλων αλλά έφυγε με ψηλά το κεφάλι από την διοργάνωση.

Όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα από την στιγμή που ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι καλά στην υγεία του όλα τα άλλα πέρασαν σε 2η μοίρα.

Αγωνιστικά βέβαια δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και στα προκριματικά όπου στα 3 πρώτα της παιχνίδια πέτυχε ισάριθμες νίκες με τέρματα 14-0. Πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα αυτό το εκτός έδρας απέναντι στην Αυστρία της οποίας και επικράτησε με 4-0.

«Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς τον Έρικσεν. Φυσικά είναι μία μεγάλη απώλεια για εμάς, οι περισσότεροι εδώ δεν έχουν μάθει να μπαίνουν στο γήπεδο και να μην βλέπουν τον Κρίστιαν δίπλα τους. Ακόμα τον σκεφτόμαστε στα παιχνίδια μας», τόνισε ο κόουτς Χιούλμαντ

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμειναν οι αμυντικοί Βέστεργκαρντ και Μποίλεσεν και οι φορ Κορνέλιους και Φαλκ ενώ είναι άρρωστος ο μέσος Μπίλινγκ. Οι φορ Μπρέιθγουεϊτ και Ντόλμπεργκ είναι στην αποστολή αλλά δεν είναι διαθέσιμοι σήμερα.

Η αποστολή της Δανίας:

Tερματοφύλακες: Ρένοφ (Ουνιόν Βερολίνου),Λεσλ (Μίντιλαντ), Σμάιχελ (Λέστερ)

Αμυντικοί: Κρίστενσεν (Τσέλσι), Μάκσο (Μπρόντμπι), Στρίγκερ Λάρσεν (Ουντινέζε), Αντερσεν (Κρίσταλ Πάλας), Μέλε (Αταλάντα), Μπόιλεσεν (Κοπεγχάγη), Κρίστενσεν (Σάλτσμπουργκ), Κίερ (Μίλαν), Νέλσον (Γαλατασαράι)

Μέσοι: Κρίστιανσεν (Μάλμε), Νόργκορντ (Μπρέντφορντ), Βας (Βαλένθια), Λίντστρεμ (Αϊντραχτ Φρ.), Ματίας Γιένσεν (Μπρέντφορντ), Ντάμσγκορντ (Σαμπντόρια), Χόιμπεργκ (Τότεναμ),Ντιλένι (Ντόρτμουντ)

Επιθετικοί: Σκοβ Ολσεν (Μπολόνια), Μπρουν Λάρσεν (Χόφενχαϊμ), Βιντ (Κοπεγχάγη), Ινγβαρντσεν (Ουνιόν Βερολίνου), Ντάραμι (Αγιαξ), Πόουλσεν (Λειψία)



ΣΚΩΤΙΑ

Ήταν από τα αουτσάιντερ σε έναν όμιλο με Αγγλία, Τσεχία και Κροατία, έφτασε να παίζει την πρόκριση της μέχρι την τελευταία αγωνιστική απέναντι στους Κροάτες αλλά γνώρισε την ήττα με 3-1 και αποχώρησε νωρίς από την διοργάνωση.

Δεν ήταν άδικη η τελική της κατάταξη ούτε βέβαια η εικόνα της ήταν τόσο κακή. Κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν τους Άγγλους στο μοναδικό παιχνίδι που πήρε βαθμό, σκόραρε όμως μόλις μία φορά, αυτή απέναντι στην Κροατία αλλά η απειρία της από τέτοιες διοργανώσεις μάλλον της στοίχισε.

Στα προκριματικά δείχνει πως θα παλέψει τουλάχιστον για την 2η θέση καθώς μετά τις 3 πρώτες αγωνιστικές μετράει δύο ισοπαλίες με Αυστρία και Ισραήλ και μία εύκολη επικράτησε επί την Νησιών Φερόε. Με 5 βαθμούς βρίσκεται στην 2η θέση και στο -4 από τη Δανία, μία νίκη της σήμερα θα βάλει «φωτιά» στον όμιλο.

«Ίσως στα δύο χρόνια που είμαι στην Εθνική αυτή είναι η πιο δύσκολη προετοιμασία που έχω κάνει από θέμα κλήσεων και μη και αυτό είναι απογοητευτικό. Αλλά πιστεύω ότι έχουμε τους κατάλληλους παίκτες για να πάμε στην Δανία και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», τόνισε ο κόουτς Κλαρκ ο οποίος μάλιστα ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Ομοσπονδία για άλλα τρία χρόνια

Αγωνιστικά Νέα: Έχει αρκετές απουσίες καθώς δεν κλήθηκαν οι μέσοι Άρμσροτνγκ, ΜακΤόμινεϊ και Φλεκ και ο κίπερ Μάρσαλ. Νόσησαν από κορωνοϊό οι μπακ Ο΄Ντόνελ και Πάτερσον, ο μέσος ΜακΓκιν και ο φορ Φόρεστ.

Η αποστολή της Σκωτίας:

Tερματοφύλακες:Γκόρντον (Χαρτς), Κλαρκ (Σεντ Τζόνστον),Κέλι (Μάδεργουελ)

Αμυντικοί: Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Χάνλι (Νόριτς), Τιέρνι (Αρσεναλ), ΜακΚένα (Νότιγχαμ),Γκάλαχερ (Αμπερντίν), Χέντρι (Οστάνδη), Κούπερ (Λιντς)

Μέσοι: ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), ΜακΛιν (Νόριτς),Γκίλμορ (Νόριτς), Τέρνμπουλ (Σέλτικ), Φέργκιουσον (Αμπερντίν)

Επιθετικοί: Κρίστι (Σέλτικ), Φρέιζερ (Νιούκαστλ), Ντάικς (ΚΠΡ), Τσε Ανταμς (Σαουθάμπτον)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Δανία έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση, ο Έρικσεν δεν είναι στην αποστολή αλλά είναι καλά στην υγεία του και οι γηπεδούχοι πρέπει να μάθουν να παίζουν και χωρίς αυτόν. Από όσα έδειξαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι δικαιολογημένα το φαβορί σήμερα αλλά η Σκωτία είναι σκληρό καρύδι. Το σύνολο του Κλαρκ έχει αυτοπεποίθηση από την παρουσία της σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, υστερεί σε ποιότητα των Δανών αλλά δύσκολα θα ρισκάρει. Ο άσος σε αυτές τις τιμές δεν έχει αξία, το under όμως παίζεται.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Δανία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.92 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 6ος όμιλος
  1 Δανία 10 27 9 0 1 30:3
  2 Σκωτία 10 23 7 2 1 17:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες