1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κροατία - Σλοβενία

Προϊστορία

26/3/2022 ΚροατίαΣλοβενία 1 - 1
7/9/2021 ΚροατίαΣλοβενία 3 - 0
24/3/2021 ΣλοβενίαΚροατία 1 - 0
20/8/2008 ΣλοβενίαΚροατία 2 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 238,011 72.7%
X
€ 77,992 23.8%
2
€ 11,305 3.5%
Over
€ 9,581 15.6%
Under
€ 51,699 84.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

35 ψήφοι:

Ειδήσεις

Φιλικό ντέρμπι στο Κατάρ

Φιλικό ντέρμπι στο Κατάρ

Η Κροατία αντιμετωπίζει τη Σλοβενία σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ. Οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν προκριθεί στο Μουντιάλ της χώρας της Ασίας, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι έμειναν εκτός.

ΚΡΟΑΤΙΑ

Το τελευταίο της παιχνίδι τον περασμένο Νοέμβρη ήταν ένας θρίαμβος. Έπαιξε εντός έδρας με τη Ρωσία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και χρειαζόταν μόνο τη νίκη για να ξεπεράσει την «αρκούδα» και να τερματίσει στην κορυφή του γκρουπ, παίρνοντας το απευθείας εισιτήριο για το Μουντιάλ. Επικράτησε 1-0 εκμεταλλευόμενη ένα αυτογκόλ του Κουντριάσοφ στο 81’. Έκοψε πρώτη το νήμα κι εξασφάλισε θέση στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Βέβαια έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ακόμα κι αν δεν είχε κερδίσει εκείνο το παιχνίδι, πιθανότατα πάλι θα τσέκαρε το εισιτήριό της για το Κατάρ, μια και οι Ρώσοι έχουν αποβληθεί απ’ όλες τις διεθνείς διοργανώσεις εξαιτίας του πολέμου.

Η Κροατία λοιπόν σκέφτεται ήδη το Μουντιάλ, πριν από αυτό όμως θα παίξει δύο φιλικά παιχνίδια στην πόλη Αλ Ραγιάν του Κατάρ, κόντρα στη Σλοβενία και στη Βουλγαρία. Η συνέχεια περιλαμβάνει αγώνες για το Nations League τον προσεχή Ιούνιο και τον προσεχή Σεπτέμβριο. Εκεί οι αντίπαλοι θα είναι υψηλού επιπέδου, καθώς θα κληθεί να τα βάλει με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, την ισχυρή Δανία και τη μαχητική Αυστρία. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς των φιναλίστ του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν Over. Με την προσεχή αντίπαλο Σλοβενία έπαιξε και στα προκριματικά, χάνοντας 1-0 εκτός έδρας κι επικρατώντας 3-0 στο Σπλιτ.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, Ζλάτκο Ντάλιτς τόνισε: «Είναι ωραίο που επιστρέφω εδώ (σ.σ. είχε δουλέψει επτά χρόνια στο Κατάρ). Έχω όμορφες αναμνήσεις. Θέλω να υπάρξει υπέροχο κλίμα και το γήπεδο είναι πολύ όμορφο. Περιμένουμε ένα υπέροχο Παγκόσμιο Κύπελλο κι ελπίζω με την Κροατία σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε χαλαροί που έχουμε προκριθεί, θα ήθελα να παίξουμε με το Κατάρ αλλά θα έχουμε καλό αντίπαλο. Δεν σκέφτομαι την κλήρωση του Μουντιάλ. Πρέπει όμως να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Αγωνιστικά Νέα: Είχαν κληθεί αλλά έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών ο πλάγιος μπακ Βρσάλικο (Ατλέτικο Μαδρίτης) και ο κεντρικός μέσος Μπρόζοβιτς (Ίντερ).

Η αποστολή της Κροατίας:

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Γκρμπιτς (Λιλ), Ίβουσιτς (Όσιγιεκ)

Αμυντικοί: Βίντα (Μπεσίκτας), Λόβρεν (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Τσαλέτα-Τσαρ (Μαρσέιγ), Γιουράνοβιτς (Σέλτικ), Γκβάρντιολ (Λειψία), Σκόριτς (Όσιγιεκ), Σόσα (Στουτγκάρδη), Πόνγκρασιτς (Ντόρτμουντ)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Κόβατσιτς (Τσέλσι), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Γουέστ Χαμ), Μάγερ (Ρεν), Γιάκιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μόρο (Ντιναμό Μόσχας)

Επιθετικοί: Πέρισιτς (Ίντερ), Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Μπρέκαλο (Τορίνο), Όρσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Λιβάγια (Χάιντουκ), Μπούντιμιρ (Οσασούνα)



ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Με τυπική διαδικασία έμοιαζαν τα δύο τελευταία της παιχνίδια για την προκριματική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ. Τον προηγούμενο Νοέμβριο έπαιξε αρχικά με τη Σλοβακία εκτός έδρας κι αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Ακολούθησε το τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στην Κύπρο. Συνάντησε σθεναρή αντίσταση αλλά επικράτησε 2-1, χάρη σε τέρματα των Ζάιτς και Τσερίν. Τερμάτισε στην 4η θέση του γκρουπ χωρίς να πλησιάσει στην προνομιούχο δυάδα. Έτσι λοιπόν θα δει από την τηλεόραση τρίτο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας λάβει μέρος μόνο σ’ εκείνα του 2002 στη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία και στης Νότιας Αφρικής το 2010.

Αυτά τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στο Κατάρ κόντρα στην Κροατία κι απέναντι στη διοργανώτρια της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα φανούν χρήσιμα για τα ματς του Nations League που ακολουθούν τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο. Εκεί θα ψάξει την έκπληξη, καθώς θα πρέπει να συγκρουστεί με ισχυρές αντιπάλους όπως είναι η Σερβία, η Σουηδία και η Νορβηγία. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς των Σλοβένων ολοκληρώθηκαν Over.

«Είναι ένα παιχνίδι που θα είναι καλό για όλους μας. Είναι σημαντικό να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα, διότι υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν. Ο κορωνοϊός και ο πόλεμος στην Ουκρανία έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Κάποιοι αγώνες είναι πραγματικά εξαιρετικά σημαντικοί όταν έχουμε καιρό να βρεθούμε. Είναι όλα καλά στην ομάδα μας κι ανυπομονώ για τους φιλικούς αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Η Κροατία είναι ο κορυφαίος μας αντίπαλος και τους σεβόμαστε απόλυτα. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Ματίας Κεκ.

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με τους αγώνες του περασμένου Νοέμβρη, δεν κλήθηκαν δέκα ποδοσφαιριστές για διάφορους λόγους. Ξεχωρίζει η απουσία του επιθετικού Ίλισιτς (Αταλάντα) ο οποίος παλεύει με την κατάθλιψη και σιγά-σιγά φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει.

Η αποστολή της Σλοβενίας:

Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (Σαλερνιτάνα), Φρέλιχ (Ζιλ Βιθέντε)

Αμυντικοί: Μέβλια (Αλάνιασπορ), Στογιάνοβιτς (Έμπολι), Μπίγιολ ( ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μπάλκοβιτς (Φατίχ Καραγκουμρούκ), Μπλάζιτς (Φερεντσβάρος), Κάμιτσνικ (Λουντογκόρετς), Σικόσεκ (Μάριμπορ), Μπρέκαλο (Βίκινγκ)

Μέσοι: Κούρτιτς (ΠΑΟΚ), Ζάιτς (Φενέρμπαχτσε), Τσρνιγκόι (Βενέτσια), Λόβριτς (Λουγκάνο), Τσέριν (Ριέκα), Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Πέτροβιτς (Ραπίντ Βιέννης), Χόρβατ (Μούρα)

Επιθετικοί: Βέρμπιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Σπόραρ (Μίντλεσμπρο), Ζάχοβιτς (Πογκόν Στσέτσιν), Σέσκο (Σάλτσμπουργκ), Τσέλαρ (Λουγκάνο)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με πρόβα ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ μοιάζει το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Κροατία και τη Σλοβενία. Άλλωστε θα διεξαχθεί στην Ντόχα. Οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως δεν έχουν πετύχει το ίδιο και οι τυπικά φιλοξενούμενοι. Όσο κι αν ψάξει κάποιος, δεν θα βρει εύκολα λόγο για να υπάρξουν σκοπιμότητες σ’ ένα τέτοιο ματς, έστω κι αν πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι. Δεν υπάρχει προφανώς καμία αξία στο σετ αποδόσεων και θα στραφούμε στο αμφίσκορο σε άκρως ελκυστική απόδοση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Leeft, με το υψηλότερο yield +8.02% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Φιλικά] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες