1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβακία - Σλοβενία

Προϊστορία

11/11/2021 ΣλοβακίαΣλοβενία 2 - 2
1/9/2021 ΣλοβενίαΣλοβακία 1 - 1
1/9/2017 ΣλοβακίαΣλοβενία 1 - 0
8/10/2016 ΣλοβενίαΣλοβακία 1 - 0
10/10/2009 ΣλοβακίαΣλοβενία 0 - 2
10/9/2008 ΣλοβενίαΣλοβακία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 63,233 40.5%
X
€ 51,353 32.9%
2
€ 41,542 26.6%
Over
€ 4,806 16.1%
Under
€ 25,042 83.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

118 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Anton Malatinsky
  • Χωρητικότητα: 19200
  • Θεατές: 2726
Η μονομαχία των αποτυχημένων

Η μονομαχία των αποτυχημένων

Ούτε η Σλοβενία, ούτε και η Σλοβακία έχουν πιθανότητες να περάσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Όποιος κερδίσει θα καταλάβει την τρίτη θέση και οι δύο ομάδες υποστηρίζουν ότι έχουν ακόμα μεγάλο κίνητρο.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Έκανε την... μαγκιά της την προηγούμενη αγωνιστική παίρνοντας το 2-2 από την Κροατία, αλλά δεν της έδωσε τίποτα άλλο εκτός από έναν βαθμό και ψυχολογία. Ο μοναδικός στόχος που της απέμενε είναι να φύγει με ψηλά το κεφάλι από τον όμιλο και να κατακτήσει την 3η θέση. Αξιοσημείωτο είναι πως έχει μόλις μία ήττα σε 11 εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.

«Θέλουμε να κερδίσουμε, να είμαστε τρίτοι στον όμιλο, να βασιστούμε στα προηγούμενα παιχνίδια στο παιχνίδι και σε επίπεδο αποτελεσμάτων. Έχουμε αρκετούς στόχους για να διατηρήσουμε το κίνητρο στο υψηλότερο επίπεδο. Όμως ο αντίπαλος σκέφτεται το ίδιο, ο προπονητής του έχει ήδη δηλώσει ότι θέλει να κερδίσει μαζί μας, κάλεσε τους καλύτερους παίκτες που έχει στην ομάδα», τόνισε ο Σλοβάκος τεχνικός, Στέφαν Τάρκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι είναι ο αμυντικός Χάνκο, ο μέσος Κούτσκα και ο επιθετικός Σραντς. Απουσιάζουν επίσης ο μέσος Χροσόβσκι και ο αμυντικός Χούμποτσαν.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ροντάκ (Φούλαμ), Κούτσιακ (Λέχια Γκντανσκ), Ντουμπράβκα (Νιούκαστλ)

Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα), Κοστσέλνικ (Σλόβαν Λίμπερετς), Βάλιεντ (Μαγιόρκα), Ντε Μάρκο (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Σάτκα (Λεχ Πόζναν), Σκρίνιαρ (Ιντερ), Χόλουμπεκ (Πιαστ)

Μέσοι: Χρόμαντα (Σλάβια Πράγας), Χάμσικ (Τράμπζονσπορ), Μπέρο (Φιτέσε), Ντούντα (Κολωνία), Λομπότκα (Νάπολι), Ρουσνάκ (Ρεάλ Σολτ Λέικ)

Επιθετικοί: Μπόζενικ (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Στρέλετς (Σπέτσια), Αλμάσι (Μπάνικ Οστράβα), Μακ (Φερεντσβάρος), Γίρκα (Οβιέδο), Χαράσλιν (Σπάρτα Πράγας), Σούσλοβ (Γκρόνινγκεν)

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Όλα χάθηκαν τον Οκτώβριο και στην εντός έδρας ήττα από τη Ρωσία με 2-1. Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ. Το μόνο που της έμεινε είναι να κυνηγήσει την τρίτη θέση που δεν σημαίνει τίποτα. Στα μείον της είναι πως έχει πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες με τον προπονητή να αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετούς νέους παίκτες.

«Χάσαμε την ευκαιρία να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για πειράματα. Κάθε αγώνας είναι σημαντικός στην εθνική ομάδα. Υπάρχουν προβλήματα, αλλά όσον αφορά την ομάδα, κάνω έκκληση σε κάθε άτομο και ελπίζω να μην υπάρξει κανένας που να μην έχει κίνητρο. Ελπίζω ότι παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε πλέον την ευκαιρία να προκριθούμε στο Μουντιάλ, θα έχουμε έναν ποιοτικό αγώνα, πιθανότατα με κάποιες αλλαγές και στις δύο ενδεκάδες. Έχουμε βασικές πληροφορίες για τη Σλοβακία», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ματίας Κεκ.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι είναι ο αμυντικός Μπιολ και οι μέσοι Κούρτιτς, Γνκεζντα-Τσέριν. Για διάφορους λόγους έμειναν εκτός οι επιθετικοί Ζάχοβιτς, Σέσκο και οι μέσοι Στάνκοβιτς, Τσρνίγκοϊ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ομπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (Σαλερνιτάνα), Βέκιτς (Πάσος Φερέιρα)

Αμυντικοί: Μέβλια (Αλάνιασπορ), Στογιάνοβιτς (Εμπολι), Μπάλκοβετς (Καραγκούμρουκ), Μπλάζιτς (Φερεντσβάρος), Κάρνιτσνικ (Μούρα), Ρόγκελι (Τιρόλ), Κάριτς (Ντομζάλε), Κούτερ (Μανίσασπορ)

Μέσοι: Ζάιτς (Φενέρμπαχτσε), Τσρνίγκοϊ (Βενέτσια), Λόβριτς (Λουγκάνο), Στούλατς (Εμπολι), Ελσνικ (Ολίμπια Λιουμπλιάνας), Βρχόβετς (Μάριμπορ)

Επιθετικοί: Ιλιτσιτς (Αταλάντα), Βέρμπιτς (Ντινάμο Κιέβου), Σπόραρ (Μίντλεσμπρο), Τίγιανιτς (Γκέζτεπε), Βούτσκιτς (Ριέκα), Τσέλαρ (Λουγκάνο)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει πιθανότητες πρόκρισης και στόχος τους είναι ποια θα τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου. Η Σλοβακία τρέχει ένα καλό αήττητο εντός έδρας σερί και η Σλοβενία έχει πολλές απουσίες και αναμένεται να παίξει και με αρκετούς νέους παίκτες. Θα ποντάρουμε στον άσο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σλοβακία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.50 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  3 Σλοβακία 10 14 3 5 2 17:10
  4 Σλοβενία 10 14 4 2 4 13:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες