3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβενία - Κύπρος

Προϊστορία

14/11/2021 ΣλοβενίαΚύπρος 2 - 1
30/3/2021 ΚύπροςΣλοβενία 1 - 0
16/10/2018 ΣλοβενίαΚύπρος 1 - 1
9/9/2018 ΚύπροςΣλοβενία 2 - 1
10/9/2013 ΚύπροςΣλοβενία 0 - 2
12/10/2012 ΣλοβενίαΚύπρος 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 437,202 84.6%
X
€ 63,057 12.2%
2
€ 16,472 3.2%
Over
€ 15,779 34.6%
Under
€ 29,870 65.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

79 ψήφοι:

Να μαζέψει τα κομμάτια της θέλει η Κύπρος

Να μαζέψει τα κομμάτια της θέλει η Κύπρος

Η Σλοβενία θα κοντραριστεί με την Κύπρο στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της προκριματικής φάσης της ζώνης της Ευρώπης για το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στη Σλοβακία, ενώ οι φιλοξενούμενοι διασύρθηκαν εκτός έδρας από τη Ρωσία.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στη Σλοβακία ούτως ώστε να δώσει έναν αγώνα χωρίς την παραμικρή βαθμολογική σημασία. Με βάση τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και παραχώρησε ισοπαλία 2-2. Προηγήθηκε στο 18’ με μία ωραία συνεργασία που κατέληξε σε κεφαλιά του Ζάιτς. Κλείστηκε στα «καρέ» της κι άντεξε μέχρι το ημίχρονο, με το δοκάρι να τη σώζει σε μία περίπτωση. Στην επανάληψη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπλάζιτς στο 57’. Μετά από χρήση VAR καταλογίστηκε εις βάρος της πέναλτι και ο αμυντικός της αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ντούντα ισοφάρισε στο 58’ από τα έντεκα μέτρα. Φρόντισε να αιφνιδιάσει ξανά τους γηπεδούχους και τρία λεπτά αργότερα προηγήθηκε με κεφαλιά του Μέβλια. Έπαιξε ξανά αμυντικά αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, καθώς στο 74’ ο Στρέλετς νίκησε τον Όμπλακ για το τελικό 2-2.

Αυτό ήταν το δεύτερο διαδοχικό μη νικηφόρο αποτέλεσμα για τη Σλοβενία η οποία ξεκίνησε την προκριματική φάση ελπίζοντας ότι θα διεκδικούσε μέχρι το τέλος την πρόκριση, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν σε καμία περίπτωση όπως περίμενε κι επιθυμούσε. Η συγκομιδή των 11 βαθμών τη φέρνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια και υστερεί στην ισοβαθμία με τη Σλοβακία λόγω χειρότερες διαφοράς τερμάτων. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας Ματίας Κεκ επισήμανε: «Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για ένα καλό τέλος στην προκριματική φάση. Ένα από τα πράγματα που με ενόχλησαν περισσότερο ήταν ο αγώνας στη Λευκωσία. Παίξαμε άσχημα και η ήττα ήταν ένα σημείο καμπής σε αυτά τα προκριματικά. Ως εκ τούτου περιμένω μία Σλοβενία με κίνητρο, οργανωμένη κι αποφασισμένη. Ο στόχος και οι σκέψεις μας είναι να τελειώσουμε με νίκη. Θα αναλύσουμε τα πάντα μετά το τέλος. Ελπίζω ότι όσοι παίξουν θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να νικήσουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και θα εκτίσει την ποινή του ο αμυντικός Μπλάζιτς (Φέρεντσβαρος). Εξέτισαν και είναι ξανά διαθέσιμοι ο αμυντικός Μπιολ και οι μέσοι Κούρτιτς, Γνκεζντα-Τσέριν.

Η αποστολή της Σλοβενίας:

Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (Σαλερνιτάνα), Βέκιτς (Πάσος Φερέιρα)

Αμυντικοί: Μέβλια (Αλάνιασπορ), Στογιάνοβιτς (Εμπολι), Μπάλκοβετς (Καραγκούμρουκ), Μπλάζιτς (Φερεντσβάρος), Κάρνιτσνικ (Μούρα), Ρόγκελι (Τιρόλ), Κάριτς (Ντομζάλε), Κούτερ (Μανίσασπορ)

Μέσοι: Ζάιτς (Φενέρμπαχτσε), Τσρνίγκοϊ (Βενέτσια), Λόβριτς (Λουγκάνο), Στούλατς (Εμπολι), Ελσνικ (Ολίμπια Λιουμπλιάνας), Βρχόβετς (Μάριμπορ)

Επιθετικοί: Ιλιτσιτς (Αταλάντα), Βέρμπιτς (Ντινάμο Κιέβου), Σπόραρ (Μίντλεσμπρο), Τίγιανιτς (Γκέζτεπε), Βούτσκιτς (Ριέκα), Τσέλαρ (Λουγκάνο)



ΚΥΠΡΟΣ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι το ταξίδι στη Ρωσία είχε υψηλό βαθμό δυσκολίας. Η βασική της προσπάθεια θα γινόταν για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Τα κατάφερε μόνο για ένα ημίχρονο. Στη συνέχεια κατέρρευσε και διασύρθηκε 6-0. Ήταν νωθρή στο ξεκίνημα και το «πλήρωσε» στο 4’ με τον Ερόκιν να ανοίγει το σκορ. Έβγαλε αντίδραση και στάθηκε καλά μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, απειλώντας μάλιστα σε μία περίπτωση. Η επανάληψη εξελίχθηκε σε εφιάλτη, δίχως να έχει φανεί ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Στο 55’ ο Σμολόφ πέτυχε το 2-0 και στο 56’ ο Μοστοβόι πέρασε όλη την άμυνα για το 3-0. Έξι λεπτά αργότερα ο Σουτόρμιν διαμόρφωσε το 4-0. Είχε παραδοθεί και στο 82’ έγινε το 5-0 από τον Ζαμπολότνι, πριν ο Ερόκιν σκοράρει για το τελικό 6-0 στο 87’, σε μία βραδιά που θα πρέπει να μην επαναληφθεί και να ξεχαστεί το συντομότερο δυνατό.

Η Κύπρος «τρέχει» ένα μεγάλο αρνητικό σερί έξι αναμετρήσεων δίχως νίκη. Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει υποστεί πέντε ήττες κι έχει αναδειχθεί ισόπαλη σε μία περίπτωση. Η συγκομιδή των 5 βαθμών κρίνεται άκρως απογοητευτική και τη φέρνει μόλις στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τη Μάλτα. Θα προσπαθήσει να βγάλει την υποχρέωση χωρίς νέα «ζημιά» και θα κοιτάξει στη συνέχεια τι μπορεί να βελτιώσει. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over.

« Επιβάλλεται να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Στη ζωή όπως και στο ποδόσφαιρο, όταν πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς. Παίζουμε για την αξιοπρέπειά μας και για το εθνόσημό μας. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και ανταγωνιστικοί» ήταν τα λόγια του προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Νίκου Κωστένογλου ο οποίος θα καθίσει για τελευταία φορά στην άκρη του πάγκου μια και είναι αποφασισμένο να αποτελέσει παρελθόν.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψε κάποιος καινούριος «πονοκέφαλος».

Η αποστολή της Κύπρου:

Τερματοφύλακες: Παναγή (ΑΕ Λεμεσού), Μιχαήλ (ΑΠΟΕΛ), Δημητρίου (Απόλλων Λεμεσού)

Αμυντικοί: Καρώ (ΑΠΟΕΛ), Ψάλτης (Ομόνοια), Ιωάννου (Κόμο), Σωτηρίου (ΑΕ Λεμεσού), Μ. Δημητρίου (ΠΑΕΕΚ), Ανδρέου (Σαρλερουά), Αντωνιάδης (Ανόρθωση) , Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης), Σωτηρίου (ΑΕ Λεμεσού)

Μέσοι: Γκόγκιτς (Χιμπέρνιαν), Μάμας (ΑΕΚ Λάρνακας), Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Αβραάμ (Ανόρθωση), Παπουλής (Ομόνοια), Πίττας (Απόλλων Λεμεσού), Αρτυματάς (Ανόρθωση), Κυριακού (Απόλλων Λεμεσού), Τζιωνής (Ομόνοια) , Λοΐζου (Ομόνοια), Κατελάρης (Απόλλων Λεμέσου)

Επιθετικοί: Σωτηρίου (Λουντογκόρετς), Κακκουλής (Ομόνοια)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

«Βαρύ» είναι το κλίμα στο εσωτερικό της Κύπρου μετά τον ντροπιαστικό διασυρμό από τη Ρωσία. Το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σλοβενία έχει κι αυτό υψηλό βαθμό δυσκολίας. Βέβαια στον πρώτο γύρο οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου είχαν πανηγυρίσει τη μοναδική τους νίκη σε αυτήν την προκριματική φάση απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο. Ο βασικός στόχος των φιλοξενούμενων είναι να αποφύγουν μία νέα «ζημιά». Πολλές οι απουσίες των -αδιάφορων βαθμολογικά- γηπεδούχων. Μας καλύπτουν τα 2-3 γκολ και θα τα στηρίξουμε.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Σλοβενία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.74 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κύπρος έχασε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  4 Σλοβενία 10 14 4 2 4 13:12
  5 Κύπρος 10 5 1 2 7 4:21
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο STAR1, με το υψηλότερο yield +13.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες