13

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μολδαβία - Τσεχία

27/3/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 460
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 398 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τσεχία - Μολδαβία στις 20/11/2023

Προϊστορία

20/11/2023 ΤσεχίαΜολδαβία 3 - 0
27/3/2023 ΜολδαβίαΤσεχία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 5,717 1.9%
X
€ 15,763 5.1%
2
€ 286,871 93.0%
Over
€ 11,008 56.6%
Under
€ 8,457 43.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

189 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

3

2

Σουτ εκτός εστίας

8

38%

Κατοχή μπάλας

62%

1

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

4

10

Φάουλ

13

3

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Zimbru Stadium
  • Χωρητικότητα: 10500
  • Θεατές: 5120
Να αποδείξει στο χορτάρι την ξεκάθαρη ανωτερότητά της θέλει η Τσεχία

Να αποδείξει στο χορτάρι την ξεκάθαρη ανωτερότητά της θέλει η Τσεχία

Η Μολδαβία υποδέχεται την Τσεχία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία με τα Νησιά Φερόε, ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν στο «σπίτι» τους την Πολωνία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Θεωρητικά ήταν το φαβορί του εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στα Νησιά Φερόε. Όχι μόνο δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό αλλά κινδύνευσε πολύ σοβαρά με ήττα. Τελικά την απέφυγε, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 στο φινάλε. Κακό ματς στο πρώτο ημίωρο. Αιφνιδιάστηκε η άμυνά της στο 27’ και ο Μίκελσεν παραβίασε την εστία της με ψύχραιμο πλασέ για το 0-1. Έβγαλε αντίδραση αλλά προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με μακρινά σουτ μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, δίχως να ανησυχήσει πραγματικά τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Στην επανάληψη κυριάρχησε πλήρως και «στρίμωξε» τους αντιπάλους της. Πίεσε όσο περισσότερο μπορούσε και δημιούργησε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση. Ο χρόνος κυλούσε και το άγχος μεγάλωνε. Τελικά στο 85’ κέρδισε πέναλτι και δύο λεπτά μετά ο Νικολαέσκου το εκτέλεσε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Με αυτόν τον τρόπο η Μολδαβία απέφυγε την ήττα στο ξεκίνημα της προσπάθειάς της, στην προκριματική φάση του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν διαθέτει σοβαρές πιθανότητες για να πετύχει κάτι καλό, καθώς στο 5ο γκρουπ υπάρχουν αρκετές πιο δυνατές ομάδες, παρ’ όλα αυτά θα παλέψει τουλάχιστον για να αποφύγει την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εξάλλου ποτέ στο παρελθόν δεν έχει βρεθεί σε μεγάλη διοργάνωση και δεν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές.

Αγωνιστικά Νέα: Γνωστά τα προβλήματα του αριστερού μπακ Ρέαμπτσιουκ (Ολυμπιακός), του μέσου κι αρχηγού Ιονίτα (Μόντενα) και του σέντερ μπακ Μπολόχαν (Μιλσάμι).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αβράμ (Πετροκούμπ), Κελεάντνικ (Σερίφ Τιρασπόλ), Στραϊστάρι (Σφίντουλ), Ραϊλεάν (Ουνιρέα Ντέζ)

Αμυντικοί: Κράτσιουν (Χαποέλ Κφαρ Σαμπά), Ντουμπραβάνου (ΣΠΑΛ), Γιαρντάν (Πετροκούμπ), Πόσμακ (Μπόλουσπορ), Ρεβένκο (Πετροκούμπ), Πλάτιτσα (Πετροκούμπ), Μούντρατς (Πετροκούμπ), Στέφαν (Σφίντουλ), Μπαντόγλο (Ολεκσαντρίγια)

Μέσοι: Καϊμάκοφ (Τορπέντο Μόσχας), Ντρος (Σλάβια Μοζίρ), Ράτσα (Βολουντάρι), Μπελούσοβ (Σπάρτακ Βάρνα), Μοτσπάν (Μπαλτί), Στίνα (Πανσερραϊκός), Μπόγκατσιουκ (Πετροκούμπ), Σ. Κοϊτσοκάρι (Μπαλτί)

Επιθετικοί Νικολαέουσκου (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ), Νταμασκάν (Βολουντάρι), Κοϊτσάρου (Πετροκούμπ), Γιοσιπόι (Πετροκούμπ), Ποστολάκι (Αράντ)

Την περασμένη Παρασκευή είχε μπροστά της μία πολύ μεγάλη πρόκληση, παίζοντας μπροστά στο κοινό της με την ισχυρή Πολωνία. Έκανε επίδειξη δύναμης και θριάμβευσε τόσο εύκολα όσο μαρτυρά το τελικό 3-1. Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν απολαυστικό για εκείνη. Στο 27ο δευτερόλεπτο ο Κρέιτσι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και λιγότερο από δύο λεπτά μετά ο Τσβαντσάρα με κοντινή προβολή διπλασίασε τα τέρματά της. Είδε τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν μετά το εικοσάλεπτο και να προσπαθούν να απειλήσουν με μακρινά σουτ δίχως τύχη. Στην επανάληψη έψαξε και τρίτο τέρμα και το βρήκε στο 64’ με τον Κούχτα ο οποίος πλάσαρε ψύχραιμα κι εύστοχα μέσα από τη μικρή περιοχή τελειώνοντας την υπόθεση οριστικά και αμετάκλητα. Χαλάρωσε και το μόνο που κατάφεραν οι αντίπαλοι ήταν να βρουν το γκολ της τιμής στο 87’, με τον Νταμιάν Σιμάνσκι της ΑΕΚ να μειώνει από κοντά «γράφοντας» το 3-1.

Η Τσεχία δεν θα μπορούσε να φανταστεί μία πιο ιδανική αρχή της προσπάθειάς της στα προκριματικά του Euro 2024. Άλλωστε δεν αποτελεί μυστικό ότι θεωρείται αυτοσκοπός να πάρει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας. Κι αν συνεχίσει έτσι, δεν θα δυσκολευτεί καθόλου για να τα καταφέρει. Από την κλήρωση ήταν ήδη το μεγάλο φαβορί μαζί με την Πολωνία για τις δύο πρώτες θέσεις του 5ου ομίλου κι από τη στιγμή που νίκησε τους «αετούς» στην πρεμιέρα, πλέον θα προσπαθήσει απλά να είναι σοβαρή για να αποφύγει το κάζο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τους τρεις βαθμούς σ’ έναν αγώνα υψηλής δυσκολίας όπως αυτός απέναντι στην Πολωνία. Τώρα όμως για να έχουμε πετύχει τον στόχο μας στα δύο πρώτα παιχνίδια, θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε αυτό το αποτέλεσμα κόντρα στη Μολδαβία. Παίξαμε πολύ καλά και πετύχαμε τρία γκολ στο παιχνίδι με το φαβορί του ομίλου. Αν τελειώσουμε με έξι βαθμούς από τα δύο πρώτα παιχνίδια μας θα είναι κάτι πολύ ωραίο. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να ανταποκριθούμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Γιάροσλαβ Σιλχάβι.

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά εκτός ο επιθετικός Σικ (Μπάγερ Λεβερκούζεν).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης), Στάνεκ (Βικτόρια Πλζεν), Βατσλίκ (Χάντερσφιλντ)

Αμυντικοί: Μπράμπετς (Άρης), Κουφάλ (Γουέστ Χαμ), Ντουντέρα (Σλάβια Πράγας), Χόλες (Σλάβια Πράγας), Γεμέλκα (Βικτόρια Πλζεν), Γιούρασεκ (Σλάβια Πράγας), Κρέιτσι (Σπάρτα Πράγας), Βίτικ (Σπάρτα Πράγας), Ζελένι (Σπάρτα Πράγας)

Μέσοι: Μπαράκ (Φιορεντίνα), Τσέρνι (Τβέντε), Μ. Γιουράσεκ (Σλάβια Πράγας), Κραλ (Σάλκε), Λινγκρ (Σλάβια Πράγας), Σάντιλεκ (Σπάρτα Πράγας), Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Σέβτσικ (Σλάβια Πράγας)

Επιθετικοί: Τσβαντσάρα (Σπάρτα Πράγας), Χλόζεκ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Τσίτιλ (Σίγκμα Όλομουτς), Κούχτα (Σπάρτα Πράγας), Σικ (Μπάγερ Λεβερκούζεν)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Εντελώς διαφορετικό είναι το κλίμα στο εσωτερικό των δύο εθνικών ομάδων. Η Μολδαβία κινδύνευσε σοβαρά με ήττα εντός έδρας από τα Νησιά Φερόε, την ώρα που η Τσεχία θριάμβευσε μπροστά στο κοινό της απέναντι στην ποιοτική Πολωνία. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να περάσουν με νίκη από το Κισινάου και να «σφραγίσουν» το ιδανικό τους ξεκίνημα που θα τους καθιστά πλέον φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την πρωτιά του γκρουπ. Δύσκολα θα αντέξουν οι γηπεδούχοι και θα πάμε στο «διπλό» από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 5ος Όμιλος
  2 Τσεχία 8 15 4 3 1 12:6
  4 Μολδαβία 8 10 2 4 2 7:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
20/11/2023
Τσεχία
Μολδαβία
3 - 0
27/3/2023
Μολδαβία
Τσεχία
0 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.13% έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +6.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες