7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσεχία - Μολδαβία

Προϊστορία

20/11/2023 ΤσεχίαΜολδαβία 3 - 0
27/3/2023 ΜολδαβίαΤσεχία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 556,909 88.3%
X
€ 47,159 7.5%
2
€ 26,427 4.2%
Over
€ 22,254 62.5%
Under
€ 13,364 37.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

214 ψήφοι:

Ειδήσεις

6

Σουτ στην εστία

3

6

Σουτ εκτός εστίας

5

49%

Κατοχή μπάλας

51%

1

Οφσάιντ

0

1

Κίτρινες κάρτες

6

0

Κόκκινες κάρτες

1

4

Κόρνερ

4

16

Φάουλ

16

9

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
27 έτη

Προπονητής: Jaroslav Silhavy

9  Adam Hlozek Kral Alex Αλλαγή 58'

19  Tomas Chory Chytil Mojmir Αλλαγή 86'

14  Lukas Provod Lingr Ondrej Αλλαγή 77'

8  Michal Sadilek Kusej Vasil Αλλαγή 58'

22 Tomas Soucek

18 David Doudera

12 Lukas Masopust

3 Tomas Holes

4 David Zima

6 Martin Vitik

16 Jindrich Stanek

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Andruv Stadion
  • Χωρητικότητα: 12566
  • Θεατές: 11653
Για δύο αποτελέσματα η Τσεχία, μόνο νίκη θέλει η Μολδαβία

Για δύο αποτελέσματα η Τσεχία, μόνο νίκη θέλει η Μολδαβία

Τσεχία και Μολδαβία συγκρούονται στο Όλομουτς για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro σ’ έναν τελικό πρόκρισης για τις δύο ομάδες. Για δύο αποτελέσματα οι Τσέχοι, μόνο νίκη για μια ιστορική πρόκριση θέλουν οι Μολδαβοί.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

* Τελευταία αγωνιστική

Δε «σφράγισε» την πρόκριση την περασμένη αγωνιστική φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με την Πολωνία στην Βαρσοβία. Έδωσε την κατοχή στην αντίπαλο και επιχειρούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις αλλά από μία τέτοια βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 38’. Έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος ισοφαρίζοντας νωρίς με τον Σούτσεκ (49’) και αφού γλίτωσε το 2-1 σε τετ-α-τετ του Λεβαντόφσκι στο 55’, ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ. Ενδεικτικό ότι κινδύνευσε μονάχα από μια στατική φάση στις καθυστερήσεις ενώ η ίδια είχε 2-3 καλές στιγμές για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Έφτασε τους 12 βαθμούς στον όμιλο και βρίσκεται στην 2η θέση, στο -2 από την πρωτοπόρο Αλβανία, στο +1 από την 3η Πολωνία και στο +2 από την 4η Μολδαβία. Οι Πολωνοί είναι οριστικά εκτός διεκδίκησης της δυάδας αφού δεν έχουν άλλο ματς στο γκρουπ κι έτσι της αρκεί ένας βαθμός στο σημερινό με τους Μολβαδούς για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για ακόμα ένα Euro.

Έχει μόλις μία ήττα στον όμιλο (3-3-1), αυτήν στην Αλβανία (0-3), στο ένα από τα δύο παιχνίδια που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Το άλλο ήταν απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο, Μολδαβία με την οποία είχε φέρει 0-0 στο Κισινάου. Αξιοσημείωτο ότι σκοράρει σταθερά στα επτά τελευταία, φιλικά και επίσημα.

Πριν από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, τρία βασικά στελέχη της, οι Μπράμπετς, Τσουφάλ και Κούχτα αποφάσισαν να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστή δισκοτέκ στο Όλομουτς, κάτι που έκανε έξαλλο τον προπονητή Σιλχαβί, ο οποίος και τους απέκλεισε από την αποστολή. «Για μένα είναι μεγάλη απογοήτευση και μου περιπλέκει τα πράγματα. Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Οι παίκτες ζήτησαν συγγνώμη και αποχώρησαν από την αποστολή. Πιστεύω ότι αυτό δεν θα επηρεάσει την προετοιμασία μας για τον σημαντικό αγώνα της Δευτέρα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Μολδαβία, ο Σιλχαβί τόνισε πως: «Φυσικά ο βαθμός είναι αρκετός για εμάς αλλά δεν μπορείς να παίξεις για την ισοπαλία. Ξεκάθαρα θέλουμε να είμαστε ενεργητικοί, να σκοράρουμε γκολ και να καθορίσουμε τη μοίρα του αγώνα. Όλα αυτά παρότι ο αντίπαλος αξίζει σεβασμό, έχει χάσει επίσης μόλις ένα παιχνίδι και έχει καλά αποτελέσματα».

Αγωνιστικά Νέα: Όπως προαναφέρθηκε, εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος έμεινε ο στόπερ Μπράμπετς (Άρης), ο μπακ Τσουφάλ (Γουέστ Χαμ) και ο φορ Κούχτα (Σπάρτα Πράγας). Νοκ-άουτ και από τα δύο ματς του Νοεμβρίου έχουν τεθεί ο βασικός γκολκίπερ Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης), ο βασικός μέσος Κρεϊτσί (Σπάρτα Πράγας) και ο αναπληρωματικός μέσος Σαντιλέκ (Σπάρτα Πράγας), ενώ έχει χάσει όλη την προκριματική φάση ο βασικός της φορ Σικ (Λεβερκούζεν). Δεν κλήθηκε σε σχέση με τα ματς του Οκτωβρίου ο φορ Γιούρετσκα (Σλάβια Πράγας).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κοβάρ (Λεβερκούζεν), Μάντους (Σλάβια Πράγας), Στάνιεκ (Βικτόρια Πλζεν)

Αμυντικοί: Χόλς (Σλάβια Πράγκας), , Στρονάτι (Πούσκας Ακαντέμια), Βίτικ (Σπάρτα Πράγας), Ντούντερα (Σλάβια Πράγας), Τζούρασεκ (Μπενφίκα), Ζίμα (Τορίνο)

Μέσοι: Τσέρνι (Βόλφσμπουργκ), Λινγκρ (Φέγενορντ), Μάζοπουστ (Σλάβια Πράγας), Πρόβοντ (Σλάβια Πράγας), Λ. Σάντιλεκ (Σπάρτα Πράγας), Μ. Σάντιλεκ (Τβέντε), Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Κραλ (Ουνιόν Βερολίνου)

Επιθετικοί: Τσβαντσάρα (Γκλάντμπαχ), Χλόζεκ (Λεβερκούζεν), Σίτιλ (Σλάβια Πράγκας), Κουσέι (Μλάντα Μπόλεσλαβ)Ισοφάρισε στο φινάλε την Αλβανία στην έδρα της (1-1) και έμεινε ζωντανή για την πρόκριση στα τελικά του Euro. Είχε την πρώτη μεγάλη φάση στο ματς αλλά εν τέλει βρέθηκε πίσω από πέναλτι στο 25’. Δεν πτοήθηκε, μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και είχε δύο καλές στιγμές για την ισοφάριση αλλά σταδιακά η απόδοση της έπεσε και στο 74’ γλίτωσε από δοκάρι το 0-2. Ανέβασε ξανά την πίεση της στα τελευταία λεπτά, είχε χαμένο τετ-α-τετ στο 87’ αλλά δευτερόλεπτα μετά ισοφάρισε με βολίδα του Μπαμπόγλο και πήρε το «χρυσό» βαθμό που τη διατηρεί στο κόλπο.

Επέκτεινε σε τέσσερα ματς το αήττητο στον όμιλο (2-2-0) ενώ έχει μόλις μία ήττα, αυτή στην Αλβανία (0-2). Βρίσκεται στην 4η θέση αλλά στο -2 από την 2η Τσεχία και με νίκη στο σημερινό θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Και μόνο το γεγονός πως έχει φτάσει να διεκδικεί πρόκριση ως την τελευταία αγωνιστική είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για τους «τρικολόρ» που βασίζονται στην σφιχτή τους άμυνα έχοντας 6/7 Under στον όμιλο. Το μόνο ματς που δέχτηκαν πάνω από ένα γκολ ήταν στο εντός έδρας του Ιουνίου απέναντι στην Πολωνία, την οποία όμως νίκησαν με 3-2!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Κλεσένκο ρωτήθηκε πως θα αντιδρούσε αν οι παίκτες του γλεντούσαν σε νυχτερινό μαγαζί πριν τον αγώνα όπως συνέβη με τρεις παίκτες της Τσεχίας: «Στην πραγματικότητα δε ξέρω. Σίγουρα θα υπήρξε αρνητική αντίδραση. Αυτή τη στιγμή, κάθε χειρονομία, κάθε σκέψη, κάθε λεπτομέρεια μετράει. Η όλη κατάσταση είναι περίπλοκη και πρωτοφανής, αλλά όχι με καλή έννοια. Πιστεύω ότι οι παίκτες μας γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η περίσταση και ότι θα διασκεδάσουν μόνο μετά το ματς».

Όσον αφορά τον αγώνα, τόνισε πως: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Φυσικά η Τσεχία θέλει το βαθμό αλλά θα μπούμε στο ματς μόνο για τη νίκη. Σίγουρα όχι, δεν περίμενα να φτάσουμε τόσο κοντά στην πρόκριση. Κάναμε τα πάντα βήμα βήμα και δεν ξέραμε ότι θα φτάναμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό είναι ωραίο, γιατί έχει εκπλήξεις».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψαν προβλήματα. Κανονικά διαθέσιμος ο σταρ φορ Νικοαλέσκου (Χοφενχάιμ) ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό αλλά έπαιξε για 76 λεπτά στο προηγούμενο και υπολογίζεται ξανά στο αρχικό σχήμα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τσεμποτάρι (Ζίμπρου Κισινάου), Αβράμ (Αράζ-Νατσβιβάν), Ραϊλεάν (Τσίντια Ταργκόβιτσε)

Αμυντικοί: Ρέαμπτσιουκ (Σπάρτακ Μόσχας), Μπολόχαν (Μιλσάμι), Μπαμπόγκλο (Καρπάτι Λβιβ), Πόσματς (Μπόλουσπορ), Μαραντίτσι (Τουράν Τοβούζ), Κράτσιουν (Πούστσα Νιεπολόμιτσε), Γιαρντάν (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Ιεσεάνου (Ζίμπρου Κισινάου), Πλάτιτσα (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Ρεβέντσο (Πετροκούμπι Ιντσέστι)

Μέσοι: Μ. Πλάτιτσα (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Μότπαν (Φακέλ Βορονέζ), Κογιοτσάρι (Ουνιρέα Σλομπόζια), Μπόγκατσιουκ (Τσίντια Ταργκόβιτσε), Ράτσα (Βολουντάρι), Καϊμάκοφ (Σλάβεν Κοπρίβνιτσα), Στίνα (Πανσερραϊκός)

Επιθετικοί: Νικολαέσκου (Χέρενφεν), Νταμαστσάν (Σέπσι), Κομπέτ (Σλάβια Μοζίρ), Κογιοτσάρου (Τσίντια Ταργκόβιτσε), Ποστολάτσι (Γκρενόμπλ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ κρίσιμο παιχνίδι στο Όλομουτς, με την Μολδαβία να θέλει μόνο για να «κλέψει» το εισιτήριο μέσα από τα χέρια της Τσεχίας. Βολεύονται και με ισοπαλία οι Τσέχοι, που κατεβαίνουν χωρίς τρεις βασικούς αφοί οι Μπράμπετς, Τσουφάλ και Κούχτα αποκλείστηκαν από την αποστολή λόγω νυχτοπερπατήματος. Δικαίως φαβορί οι πιο ποιοτικοί γηπεδούχοι αλλά το σετ αποδόσεων αδικεί ξεκάθαρα τους Μολδαβούς, οι οποίοι έχουν μόλις μια ήττα στον όμιλο, διαθέτουν μια πολύ σφιχτή αμυντική γραμμή και βγάζουν μαχητικότητα σ’ όλα τα παιχνίδια τους. Το γεγονός πάντως ότι χρειάζονται γκολ θα τους οδηγήσει από ένα σημείο κι έπειτα να βγουν από το καβούκι τους και αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα επιλέξουμε το Under, αγαπημένο και των δύο στην προκριματική φάση. Σίγουρα δε θα ρισκάρουν από την αρχή οι Μολδαβοί ενώ ούτε οι Τσέχοι θα επιδιώξουν να πάρουν πολύ μεγάλα ρίσκα. Αν θα παίζαμε κάτι θα πηγαίναμε με το 2-3 γκολ που καλύπτει αρκετά ενδεχόμενα.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τσεχία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.27 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μολδαβία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.27 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 5ος Όμιλος
  2 Τσεχία 8 15 4 3 1 12:6
  4 Μολδαβία 8 10 2 4 2 7:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
20/11/2023
Τσεχία
Μολδαβία
3 - 0
27/3/2023
Μολδαβία
Τσεχία
0 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.82% έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.60% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες