1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαυροβούνιο - Κόσοβο

7/6/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 876
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1791 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κόσοβο - Μαυροβούνιο στις 14/10/2019

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 24' Rashica Milot

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 51' Vesovic Marko
  2. 57' Paqarada Leart
  3. 69' Mugosa Stefan
  4. 76' Muric Arijanet
  5. 82' Simic Marko
  6. 82' Rashica Milot

      Προϊστορία

      14/10/2019 ΚόσοβοΜαυροβούνιο 2 - 0
      7/6/2019 ΜαυροβούνιοΚόσοβο 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 38,690 38.2%
      X
      € 26,199 25.9%
      2
      € 36,443 36.0%
      Over
      € 1,995 19.4%
      Under
      € 8,295 80.6%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      88 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Gradski Stadion Podgorica, Podgorica
      Για τη νίκη αλλά χωρίς φιλάθλους το Μαυροβούνιο

      Για τη νίκη αλλά χωρίς φιλάθλους το Μαυροβούνιο

      Το Μαυροβούνιο υποδέχεται κεκλεισμένων των θυρών το Κόσοβο, ψάχνοντας την πρώτη του νίκη στα προκριματικά της διοργάνωσης. Θετικά ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι που έχουν ως στόχο την πρώτη πρόκριση τους σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

      Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό απέναντι στην εμφανώς ανώτερη Αγγλία και ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Μάλιστα προηγήθηκε στο 17' με σουτ του Βέσοβιτς, πριν τελειώσει όμως το ημίχρονο βρισκόταν ήδη πίσω στο σκορ με 2-1. Στην επανάληψη παραδόθηκε στον αντίπαλο της και δέχτηκε άλλα τρία τέρματα που έφεραν τη βαριά αυτή ήττα.

      Η εκτός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Βουλγαρία (1-1) κρίνεται θετική και πλέον σήμερα έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει με αξιώσεις τη δεύτερη θέση και την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που είναι και ο μεγάλος του στόχος. Τη Δευτέρα (10/6) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τσεχία.

      «Κάθε πίεση μειώνει την αποτελεσματικότητα μας και θέλω να την περιορίσω όσο γίνεται. Είναι πολύ σημαντικό ότι θέλουμε και μπορούμε να είμαστε συμπαγείς και σκληροί. Πρέπει να φτάσουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και τότε το επιθυμητό αποτέλεσμα πιστεύω ότι θα έρθει εύκολα», σημείωσε ο κόουτς Τουμπάκοβιτς.

      Αγωνιστικά Νέα:Τις υπηρεσίες των δύο πιο σημαντικών του ποδοσφαιριστών θα στερηθεί το Μαυροβούνιο. Ο λόγος για τον φορ και αρχηγό Γιόβετις (Μονακό) και για τον στόπερ Σάβιτς της Ατλέτικο Μαδρίτης.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Ντάνιελ Πέτκοβιτς (Λοριάν), Μίλαν Μιγιάτοβιτς (Μπούντουτσνοστ), Νταμίρ Λουλιάνοβιτς (Τίτογκραντ)

      Αμυντικοί Μάρκο Σίμιτς (Παχτακόρ), Ζάρκο Τομάσεβιτς (Οστάνδη), Ανταμ Μάρουσιτς (Λάτσιο), Φίλιπ Στόικοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Μπόρις Κοπίτοβιτς (Τσουκαρίτσκι), Ρίστο Ραντούνοβιτς (Αστρα Γκιουργκιού), Ιγκορ Βούγιασιτς (Ζέτα)

      Μέσοι: Νίκολα Βούκσεβιτς (Λεβάντε), Μάρκο Βέσοβιτς (Λέγκια), Βλάντιμιρ Γιόβοβιτς (Γιάμπλονετς), Μάρκο Γιάνκοβιτς (ΣΠΑΛ), Μίρκο Ιβανιτς (Ερυθρός Αστέρας), Αλεκσάνταρ Σκέκιτς (Παρτιζάν), Μάρκο Μπάκιτς (Μουσκρόν), Νεμπόισα Κόσοβιτς (Καϊράτ), Αλεκσάνταρ Μπόλιεβιτς (Μπέβερεν), Σεάντ Χακσαμπάνοβιτς (Νόρκεπινγκ), Λούκα Μίρκοβιτς (Μπούνουτσνοστ), Στέφαν Λόντσαρ (Ιστρα), Βούκαν Σαβίσεβιτς (Βίσλα Κρακοβίας), Ντένι Χότσκο (Φαμαλιτσάκο), Ντούσαν Λαγκατόρ (Σόχι)

      Επιθετικοί: Φάτος Μπεκιράι (Μακάμπι Νετάνια), Στέφαν Μούγκοσα (Ιντσεον)

      ΚΟΣΟΒΟ

      Στην πρεμιέρα των προκριματικών απέναντι στη Βουλγαρία έφερε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1, όντας όμως ανώτερο από την αντίπαλο του. Δεν κατάφερε να σκοράρει στην αρχή και από ένα κόρνερ στο 39' βρέθηκε πίσω στο σκορ. Είχε έτσι και αλλιώς τον έλεγχο του αγώνα,πίεσε αρκετά, είχε δοκάρι και στο 61' ισοφάρισε με ωραίο σουτ του Ζενέλι. Δεν μπόρεσε να φτάσει όμως στην ανατροπή και αρκέστηκε στον ένα βαθμό.

      Την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό, ενώ μέχρι σήμερα δεν αγωνίστηκε ούτε σε κάποιο φιλικό. Σημαντική αυτή η δυάδα των αγώνων, ακολουθεί τη Δευτέρα (10/6) η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βουλγαρία, θα δείξουν πολλά ανάλογα με το ποια ομάδα είναι σε θέση να διεκδικήσει την δεύτερη θέση πίσω από την Αγγλία.

      «Το Κόσοβο βρίσκεται στην 127η θέση της UEFA και το Μαυροβούνιο στην 51η και αυτός είναι πιθανόν ο καλύτερος τρόπος για να δείξουμε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Για εμάς θα είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι αλλά και πολύ ενδιαφέρον. Το γεγονός ότι θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο γενικότερα, το οποίο είναι ένα είδος θεάματος», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μπέρναρντ Σαλάντ.

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικά προβλήματα για τον Ελβετό τεχνικό καθώς δεν κλήθηκαν στην αποστολή λόγω τραυματισμού ο μεσοεπιθετικός της Λάτσιο Μπερίσα, ο μέσος της Βαλερένγκα Σάλα και ο αμυντικός μέσος της Ζυρίχης Κριέζιου.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Σαμίρ Ουικάνι (Ρίζεσπορ), Αριγιανέτ Μούριτς (Μάντσεστερ Σίτι), Βισάρ Μπεκιάι (Πρίστινα)

      Αμυντικοί: Αμίρ Ραχμάνι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μεργκρίμ Βοϊβόντα (Σταντάρ Λιέγης), Λεάρτ Παγκαράντα (Σαντχάουζεν), Φιντάν Αλίτι (Κάλμαρ), Φλόρεντ Χαρντεργκιονάι (Χάντερσφιλντ), Ιμπραχίμ Ντρέσεβιτς (Χέερενφεν), Μιρλίντ Κριεζίου (Ζυρίχη)

      Μέσοι: Μίλοτ Ράσιτσα (Βέρντερ Βρέμης), Αρμπέρ Ζενέλι (Ρεμς), Μπεσάρ Χαλίμι (Μπρόντμπι), Μπερσάντ Τσέλινα (Σουόνσι), Μπένγιαμιν Κολολί (Ζυρίχη), Εντόν Ζέργκοβα (Βασιλεία), Ιντριζ Βόκα (Λουκέρνη), Ανέλ Ρασκάι (Εσκιλστούνα), Γιλντρέν Ιμπραχιμάι (Βίκινγκ), Φλορέντ Χασάνι (Ντιοσγκιόρι)

      Επιθετικοί:Βεντάτ Μουρίκι (Ρίζεσπορ), Αντχε Νούχιου (Σέφιλντ Γουέν.), Ελμπα Ρασάνι (Οντ), Σεκίμ Ντεμπασάι (Λουκέρνη)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Με σημαντικές απουσίες αμφότερες, αν είχε κόσμο το γήπεδο ίσως και να επέλεγα τον άσο λόγω έδρας και μόνο,ωστόσο το Κόσοβο βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν θα το κοντράρω. Θα ρισκάρω με το over που το συναντάμε σε καλές αποδόσεις καθώς πιστεύω ότι και οι δύο θα προσπαθήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο χωρίς να κλειστούν

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        3 Κόσοβο 8 11 3 2 3 13:16
        5 Μαυροβούνιο 8 3 0 3 5 3:22
      1ο ΓΚΡΟΥΠ
        3 Κόσοβο 8 11 3 2 3 13:16
        5 Μαυροβούνιο 8 3 0 3 5 3:22
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      14/10/2019
      Κόσοβο
      Μαυροβούνιο
      2 - 0
      7/6/2019
      Μαυροβούνιο
      Κόσοβο
      1 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο nuncamais, με το υψηλότερο yield +8.30% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες