Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κόσοβο - Μαυροβούνιο

14/10/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 1074
2 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 7' Muriqi Vedat
  2. 7' Jovovic Vladimir
  3. 10' Rrahmani Amir
  4. 16' Scekic Aleksandar
  5. 34' Muriqi Vedat

2ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 85' Vojvoda Mergim
  2. 85' Vukcevic Nikola
  3. 90' Jankovic Marko
  4. 91' Kololli Benjamin

      Προϊστορία

      14/10/2019 ΚόσοβοΜαυροβούνιο 2 - 0
      7/6/2019 ΜαυροβούνιοΚόσοβο 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 231,427 86.2%
      X
      € 20,692 7.7%
      2
      € 16,205 6.0%
      Over
      € 13,337 65.6%
      Under
      € 7,006 34.4%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Δευτέρα, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      219 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadiumi Fadil Vokrri, Pristina
      Μόνο νίκη για να ελπίζει θέλει το Κόσοβο

      Μόνο νίκη για να ελπίζει θέλει το Κόσοβο

      Το Κόσοβο που θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει ζωντανό για την 2η θέση του ομίλου, υποδέχεται στην Πρίστινα το Μαυροβούνιο, που είναι βαθμολογικά αδιάφορο αλλά κυνηγάει την παρθενική του νίκη στην προκριματική φάση και πρώτη μετά από ένα χρόνο σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      • Πριν το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, ο Σέρβος προπονητής του Μαυροβουνίου, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, αρνήθηκε να κάτσει στον πάγκο για το λόγο ότι η χώρα του δεν αναγνωρίζει την ανεξαρτησία του Κοσόβου. Ο Σέρβος τεχνικός δέχτηκε αφόρητες πιέσεις από την πατρίδα του στις οποίες τελικά υπέκυψε και εν τέλει αποτέλεσε παρελθόν από την Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου. Ωστόσο δεν ήταν ο μόνος που δε θέλησε να δώσει το παρών στο παιχνίδι, καθώς οι ποδοσφαιριστές Φίλιπ Στοΐκοβιτς και Μίρκο Ίβανιτς που αγωνίζονται στον Ερυθρό Αστέρα, δέχτηκαν εξίσου πιέσεις τόσο από την ομάδα όσο και από τους οργανωμένους οπαδούς προκειμένου να μην αγωνιστούν στο παιχνίδι κάτι που τελικά συνέβη.

      ΚΟΣΟΒΟ

      Έλαβε τέλος το αήττητο 15 αγώνων που έτρεχε μετά την εκτός έδρας ήττα του Σεπτεμβρίου με 5-3 από την Αγγλία. Αιφνιδίασε την αντίπαλο της, παίρνοντας το προβάδισμα από το πρώτο λεπτό με τον Μπερίσα, ωστόσο στη συνέχεια δέχτηκε ασφυχτική πίεση και δέχτηκε πέντε γκολ ως το ημίχρονο. Δεν πέταξε λευκή πετσέτα και μείωσε σε 5-3 στο 55’ με τους Μπερίσα (49’) και Μουρίκι (55’ πεν.), αλλά δεν κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα γκολ και να αγχώσει τους Άγγλους.

      Δεν είχε υποχρεώσεις την προηγούμενη αγωνιστική αλλά είδε τους Τσέχους να επικρατούν με 2-1 της Αγγλίας, κάτι που σημαίνει πως βρίσκεται πλέον στο -4 από την 2η θέση με ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Τσέχους. Με δεδομένο πως πηγαίνει στην Πράγα την επόμενη αγωνιστική (14/11), θέλει νίκη και μόνο νίκη στο σημερινό για να παραμείνει ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης. Στο 2-2-1 το ρεκόρ του στον όμιλο με 10-10 τέρματα, διανύει φυσικά ιστορική πορεία ενώ την ίδια ώρα έχει στο τσεπάκι εισιτήριο για τα πλει-οφ του Μαρτίου στο Nations League. Την Παρασκευή υποδέχεται το Γιβραλτάρ σε φιλικό στην Πρίστινα και πήρε νίκη με 1-0, σε ένα παιχνίδι όπου κατέβηκε με αναπληρωματικούς.

      «Αν θέλουμε να συνεχίζουμε να ελπίζουμε στο όνειρο της πρόκρισης πρέπει να κερδίσουμε το Μαυροβούνιο. Η νίκη της Τσεχίας περιόρισε τις πιθανότητες μας για πρόκριση αλλά δε σκέφτομαι από τώρα τα μπαράζ του Nations League», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ελβετός ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Μπερνάρ Σαλάντ.

      Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο πολύτιμος χαφ Χάλιμι (Σαντχάουζεν), ωστόσο επιστρέφουν από τραυματισμούς ο σημαντικός εξτρέμ Ράσιτσα (Βέρντερ) και ο χαφ Κόλολι (Ζύριχη). Παραμένουν εκτός οι χαφ Κριέζιου (Ζυρίχη) και Ζένελι (Ρεμς), ενώ ο μπακ Τζεμάιλι (Ξαμάξ), και ο φορ Κάστρατι (Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ) ενίσχυσαν την Εθνική Ελπίδων.

      H αποστολή

      Τερματοφύλακες: Ουικάνι (Τορίνο), Μούριτς (Νότιγχαμ), Μπεκάι (Πρίστινα)

      Αμυντικοί: Ραχμάνι (Βερόνα), Βοϊβόντα (Σταντάρ Λιέγης), Αλίτι (Kάλμαρ), Χαντεργκιονάι (Χάντερσφιλντ), Ντρέσεβιτς (Χέρενφεν), Πακαράντα (Σαντχάουζεν)

      Μέσοι: Ράσιτσα (Βέρντερ Βρέμης), Μπερίσα (Λάτσιο), Βότσα (Λουκέρνη), Ρασκάι (Εσκιλστούνα), Κολόλι (Ζυρίχη), Τσελίνα (Σουόνσι), Χασάνι (Ντιοσγκιoύρ), Σχάλα (Βαλερένγκα), Ζεγκρόβα (Βασιλεία), Μουσλίγια (Αννόβερο), Μπερίσα (Αχμάτ Γκρόζνι)

      Επιθετικοί: Μουρικί (Φενερμπαχτσέ), Νιουχιού (Σέφιλντ Γουέσντεϊ), Ρασάνι (Οντ Γκρένλαντ)

      ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

      Την Παρασκευή αναδείχθηκε ισόπαλο 0-0 με την Βουλγαρία στην Ποντγκόριτσα, σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές συγκινήσεις. Δεν απείλησε σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους, όπου κινδύνεψε σε δύο περιπτώσεις με το 0-1, είχε μια σημαντική στιγμή στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) αλλά μέχρι εκεί. Είχε την πρωτοβουλία αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις και το 0-0 ήρθε φυσιολογικά. Στα αξιοσημείωτα πως ήταν το πρώτο παιχνίδι στην προκριματική φάση, όπου δε δέχτηκε γκολ.

      Δεν κυνηγάει κάτι στον όμιλο, όντας στην προτελευταία θέση και χωρίς νίκη μετά από έξι παιχνίδια (0-3-3). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εμφάνιση κόντρα στη Βουλγαρία, αναφέρθηκε στο άγχος που υπήρχε στους παίκτες του και ξεκαθάρισε πως αυτά τα εναπομείναντα παιχνίδια προσφέρονται για δοκιμές εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ.

      «Αναλύσαμε το παιχνίδι με τη Βουλγαρία και δεν υπάρχει απαισιοδοξία στην ομάδα. Οι παίκτες μου ενδεχομένως επηρεάστηκαν από το γεγονός πως ήθελαν να αποδείξουν πράγματα. Το μόνο θετικό ήταν ότι δε χάσαμε. Το σημερινό παιχνίδι είναι ένα καλό τεστ για μας. Προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες διοργανώσεις, η ατμόσφαιρα θα είναι εκκωφαντική και ο αντίπαλος μας θέλει τη νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση, όμως και εμείς κυνηγούμε τη νίκη», δήλωσε ο Χατζιμπέγκιτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο ηγέτης της άμυνας Σάβιτς (Ατλέτικο) χτύπησε κόντρα στη Βουλγαρία και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό. Δεν προέκυψε κάποιο άλλο πρόβλημα. Πλήγμα με την απουσία του κάπτεν/φορ Γιόβετιτς (Μονακό) ο οποίος είναι τραυματίας. Εκτός λόγω τραυματισμού επίσης ο μέσος Βέσοβιτς (Λέγκια) όπως και ο στόπερ Τομάσεβιτς (Αστάνα). Ο Χατζιμπέγκιτς έκανε πράξη τα λόγια του και κάλεσε πέντε παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα, τους Σοφράνατς, Μπουλάτοβιτς και Κογιάτσεβιτς από την Σουτιέσκα, τον Σέκουλιτς από τη Ζέτα και τον Μίρκοβιτς από την Μπούντουτσνοτ.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Πέτκοβιτς (Ανζέ), Μιγιάτοβιτς (Λέφσκι Σόφιας), Ντραγκόγιεβιτς (Πιούνικ)

      Αμυντικοί: Σάβιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Σίμιτς (Πακχτακόρ), Μάρουσιτς (Λάτσιο), Σόφρανατς (Σουτιέσκα), Μπουλάτοβιτς (Σουτιέσκα)

      Μέσοι: Βούκσεβιτς (Λεβάντε), Γιόβοβιτς (Γιάμπλονετς), Γιάνκοβιτς (ΣΠΑΛ), Σκέκιτς (Παρτιζάν), Κόσοβιτς (Καϊράτ), Μπόλγεβιτς (Σταντάρ Λιέγης), Γιάνκοβιτς (Σουτιέσκα), Χακσαμπάνοβιτς (Νόρκεπινγκ), Σαβίτσεβιτς (Βίσλα Κρακοβίας), Χότσκο (Μουσκρόν), Μίρκοβιτς (Σουτιέσκα), Κογιάσεβιτς (Σουτιέσκα), Σέκουλιτς (Ζέτα)

      Επιθετικοί: Μπετσιράι (Μακάμπι Νετάνια), Μουγκόσα (Ίντσεον Γιουνάιτεντ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το Κόσοβο έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την πορεία του στην προκριματική φάση, είναι η ομάδα με το βαθμολογικό κίνητρο στο σημερινό παιχνίδι και αποτελεί δίκαια το φαβορί του αποψινού αγώνα, όμως δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο για να το επιλέγουμε σε αποδόσεις λίγο παραπάνω από το 1.60. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν χωρίς άγχος κυνηγώντας την πρώτη τους νίκη στον όμιλο και τέτοια παιχνίδια κρύβουν κινδύνους. Αν πρέπει να επιλέξουμε κάτι από το παιχνίδι είναι το 2-3 γκολ στο 1.97 της Stoiximan. Στις σκέψεις μας και το αμφίσκορο, καθώς οι γηπεδούχοι μετρούν 5/5 G/G, όμως η επιθετική αφλογιστία των φιλοξενούμενων (μόλις 3 γκολ ενεργητικό) μας βάζουν σε δεύτερες σκέψεις.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        3 Κόσοβο 8 11 3 2 3 13:16
        5 Μαυροβούνιο 8 3 0 3 5 3:22
      1ο ΓΚΡΟΥΠ
        3 Κόσοβο 8 11 3 2 3 13:16
        5 Μαυροβούνιο 8 3 0 3 5 3:22
      Εμφάνιση όλων
      Μαυροβούνιο - Τελ. αγώνες
      25/3/2024
      Μαυροβούνιο
      Βόρεια Μακεδονία
      1 - 0
      21/3/2024
      Λευκορωσία
      Μαυροβούνιο
      0 - 2
      19/11/2023
      Ουγγαρία
      Μαυροβούνιο
      3 - 1
      16/11/2023
      Μαυροβούνιο
      Λιθουανία
      2 - 0
      17/10/2023
      Σερβία
      Μαυροβούνιο
      3 - 1
      12/10/2023
      Μαυροβούνιο
      Λίβανος
      3 - 2
      10/9/2023
      Μαυροβούνιο
      Βουλγαρία
      2 - 1
      7/9/2023
      Λιθουανία
      Μαυροβούνιο
      2 - 2
      20/6/2023
      Μαυροβούνιο
      Τσεχία
      1 - 4
      17/6/2023
      Μαυροβούνιο
      Ουγγαρία
      0 - 0
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      14/10/2019
      Κόσοβο
      Μαυροβούνιο
      2 - 0
      7/6/2019
      Μαυροβούνιο
      Κόσοβο
      1 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Gkio, με το υψηλότερο yield +6.14% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Ημ.1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες