Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαυροβούνιο - Κύπρος

Προϊστορία

17/11/2020 ΜαυροβούνιοΚύπρος 4 - 0
5/9/2020 ΚύπροςΜαυροβούνιο 0 - 2
23/3/2018 ΚύπροςΜαυροβούνιο 0 - 0
9/9/2009 ΜαυροβούνιοΚύπρος 1 - 1
6/6/2009 ΚύπροςΜαυροβούνιο 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 90,130 71.7%
X
€ 12,335 9.8%
2
€ 23,182 18.4%
Over
€ 2,125 39.4%
Under
€ 3,272 60.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

83 ψήφοι:

Με πολλές απουσίες στην επίθεση η Κύπρος

Με πολλές απουσίες στην επίθεση η Κύπρος

Το Μαυροβούνιο υποδέχεται την Κύπρο στην Ποντγκόριτσα και θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου και την άνοδο στην League B. Με σημαντικές απουσίες στην επίθεση οι Κύπριοι, που χρειάζονται μόνο νίκη για να ελπίζουν στην παραμονή.

* Κεκλεισμένων των θυρών

* Το Μαυροβούνιο θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από το Λουξεμβούργο για να τερματίσει πρώτο. Από την άλλη, η Κύπρος θέλει νίκη και μη νίκη του Αζερμπαϊτζάν για να μην τερματίσει στην τελευταία θέση.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Είχε στόχο μόνο τη νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου με το Αζερμπαϊτζάν αλλά «κόλλησε» στο 0-0 στο ουδέτερο «Ιβάν Λάλιακ-Ίβτς». Από μια καλή στιγμή για την κάθε ομάδα στο πρώτο μέρος, βρέθηκε με παίκτη λιγότερο λίγο πριν την ανάπαυλα για αχρείαστο φάουλ του Ιβάνοβιτς στη μεσαία γραμμή κι έπαιξε σε όλο το δεύτερο μέρος με αριθμητικό μειονέκτημα. Είχε μόλις μια φάση με το δοκάρι σε μακρινή λόμπα του Γιόβετιτς, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο γκολκίπερ του χρειάστηκε να κάνει σημαντική επέμβαση, κρατώντας το μηδέν.

Μπορεί η νίκη να μην ήρθε, ωστόσο η ήττα του Λουξεμβούργου στην Κύπρο το έφερε στο +1 από τη δεύτερη θέση. Ως εκ τούτου σε περίπτωση νίκης στο σημερινό θα εξασφαλίσει την άνοδο στην League B. Να σημειωθεί πως δεν ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμία με το Λουξεμβούργο, έτσι αν ηττηθεί θα χρειαστεί να χάσει και το Λουξεμβούργο στο δικό του παιχνίδι για να πάρει την πρωτιά. Χωρίς νίκη στα δύο τελευταία στο θεσμό (0-1-1), ενώ έχει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, φιλικά και επίσημα (1-3-1).

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της, Χατζιμπέγκιτς δήλωσε: «Περιμένω νίκη και κάνουμε τα πάντα προς αυτή την κατεύθυνση. Από το ξεκίνημα ο στόχος ήταν να βγούμε πρώτοι και να ανέβουμε σε ανώτερη κατηγορία. Πλέον είμαστε ένα βήμα μακριά από αυτό. Παίζουμε απέναντι σε αντίπαλο που κερδίσαμε εκτός, όμως αυτοί κέρδισαν το φαβορί του γκρουπ, Λουξεμβούργο πριν το μεταξύ μας παιχνίδι. Μετά τον θρίαμβο τους η Κύπρος σίγουρα θα πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει και εμάς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα που εξασφαλίζει την πρόκριση στην League B. Και αυτοί έχουν κίνητρο γιατί θέλουν να αποφύγουν την τελευταία θέση και να μην πέσουν στην League D. Και δύο ομάδες έχουν την επιθυμία και τη θέληση, εμείς θα ιδρώσουμε τη φανέλα και θα δούμε τι θα γίνει στο φινάλε».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο βασικός επιθετικός μέσος Ιβάνοβιτς (Μπουντούτσνοστ), ενώ αμφίβολος δίνεται ο βασικός στόπερ Σάβιτς (Ατλέτικο). Εξέτισαν οι αμυντικοί Σίμιτς (Πάκτακορ) και Ρασπόποβιτς (Ριέκα). Δεν έχουν κληθεί στην αποστολή λόγω τραυματισμού ο πολύτιμος μέσος Βούκσεβιτς (Λεβάντε) και ο μπακ-χαφ Βέσοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Πέτκοβιτς (Ναζέ), Ντραγκόγεβιτς (Μπουντούτσνοστ), Μιγιάτοβιτς (ΜΤΚ)

Αμυντικοί: Σάβιτς (Ατλέτικο), Ρασπόποβιτς (Ριέκα), Σίμιτς (Πάκτακορ), Βούγιασιτς (Παρτιζάν), Ραντούνοβιτς (Άστρα), Τομάσεβιτς (Αστάνα), Μίλοβιτς (Βόζντοβατς), Μπάλιτς (Ζαγκλέμπιε)

Μέσοι: Γιόβοβιτς (Γιάμπλονετς), Κόσοβιτς (Καιράτ), Μπόλγεβιτς (Σταντάρ Λιέγης), Μπάκιτς (Μουσκρόν), Σαβίσεβιτς (Σαμσουνσπόρ), Χαξαμπάνοβιτς (Νόρκεπινγκ)

Επιθετικοί: Μπετσιράι (Βίσλα Κρακοβίας), Γιόβετιτς (Μονακό), Ισλάμοβιτς (Ρόζενμποργκ), Βουίνοβιτς (Βόζντοβατς), Μουγκόσα (Ίντσεον)

ΚΥΠΡΟΣ

Πήρε την πρώτη της νίκη στο Nations League, επικρατώντας με 3-1 του Λουξεμβούργου στην έδρα της. Βρέθηκε πίσω στο 5ο λεπτό από αυτογκόλ του Κούσουλου έπειτα από κακή αντίδραση της άμυνας αλλά στο 33’ και χωρίς να είχε απειλήσει έως τότε στο παιχνίδι, κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Σελίμοβιτς. Ο Κάστανος ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1 πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της ομάδας στο φετινό Nations League. Ανώτερη στο δεύτερο μέρος, δε συνάντησε κανένα πρόβλημα και στο 71’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με δεύτερο γκολ του Κάστανου, ενώ είχε 1-2 καλές στιγμές για ένα τρίτο γκολ.

Ήταν η πρώτη της νίκη μετά από 13 μήνες, βάζοντας τέλος σ’ ένα αρνητικό σερί 9 αγώνων με 8 ήττες και 1 ισοπαλία. Παράλληλα απέκτησε ελπίδες για την αποφυγή του υποβιβασμού στην League D, αφού παραμένει μεν τέταρτη αλλά στο -1 από το 3ο Αζερμπαϊτζάν. Να σημειωθεί πως δεν ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας κι έτσι χρειάζεται μόνο νίκη αλλά και να μην κερδίσουν οι Αζέροι το Λουξεμβούργο για να αποφύγει την 4η θέση.

Ο Βέλγος τεχνικός, Γιόχαν Βάλεμ, ο οποίος έχει αναλάβει την προσπάθεια για την ανανέωση της Εθνικής, δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου και μας περιμένει μια πολύ δύσκολη αποστολή, όμως, για εμάς, θα είναι ένα πολύ καλό τεστ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα με το Λουξεμβούργο που μας βοηθά στην αυτοπεποίθηση. Μας περιμένει μια δύσκολη δοκιμασία απέναντι στην πολύ ποιοτική ομάδα του Μαυροβουνίου και το πιο σημαντικό για εμάς, είναι να παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι από αγώνα σε αγώνα».

Αγωνιστικά Νέα: Πηγαίνει με σημαντικές απουσίας στην επίθεση, αφού τιμωρημένοι είναι οι επιθετικοί Ηλία (Εθνικός Άχνας) και Αντωνίου (ΑΕ Λεμεσού), που έπαιξαν βασικοί κόντρα στο Λουξεμβούργο, ενώ δεν ταξίδεψε στο Μαυροβούνιο ο κάπτεν/εξτρέμ Χριστοφή (Ανόρθωση), ο οποίος δεν είναι πλήρως έτοιμος για να αγωνιστεί. Εκτός για διάφορους λόγους ο φορ Σωτηρίου (Αστάνα), ο μπακ Γουίλερ (ΑΠΟΕΛ) και ο χαφ Ιωάννου (Ρόντα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Δημητρίου (Απόλλων Λεμ.), Κυριακίδης (Ομόνοια), Μιχαήλ (Ολυμπιακός Λευκορωσίας)

Αμυντικοί: Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης), Ιωάννου (Νότιγχαμ Φόρεστ), Κυριάκου, Αντωνίου (ΑΕΛ), Καρώ (Σαλερνιτάνα), Σιέλης (ΑΠΟΕΛ), Γκόγκιτς (Χιμπέρνιαν), Ιωάννου (ΑΕΚ Λάρνακα)

Μέσοι: Αρτυματάς (Ανόρθωση), Κυριάκου, Κατελάης (Απόλλων Λεμεσού), Κούσουλος, Τζιώνης (Ομόνοια), Κάστανος (Φροζινόνε), Παπαφώτης (ΑΕ Λεμεσού)

Επιθετικοί: Κακουλλής, Λοΐζου (Ομόνοια), Μακρής (ΑΕΚ), Πίττας (Απόλλων Λεμεσού)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Μαυροβούνιο θέλει τη νίκη για να «κλειδώσει» την πρωτιά του ομίλου και είναι το φαβορί κόντρα στην Κύπρο των πολλών απουσιών στην επίθεση. Πιο ποιοτική και έμπειρη ομάδα οι γηπεδούχοι, ωστόσο δεν επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί στα τρία τελευταία παιχνίδια που έδωσαν και ο άσος στο 1.61 είναι κάτω από τα όρια του αποδεκτού. Ενδεικτικά και μόνο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Μαυροβούνιο, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under
  • Η ομάδα Μαυροβούνιο δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Η ομάδα Κύπρος δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Κύπρος, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Nations League: League C).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Μαυροβούνιο 6 13 4 1 1 10:2
  4 Κύπρος 6 4 1 1 4 2:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kostas05, με το υψηλότερο yield +3.52% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες