Για τη νίκη ο Ολυμπιακός απέναντι στον «πληγωμένο» Λεβαδειακό
*Α’ γύρος (27/09): Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 3-2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Υπέστη οδυνηρή ήττα από τον ΟΦΗ στη Λιβαδειά (0-1) για τον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό στο κύπελλο και δεν θα δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Μάλιστα, δεν κατάφερε να επιβληθεί των Κρητικών σε κανένα από τα τρία μεταξύ τους ματς που έλαβαν χώρα το τελευταίο δεκαήμερο.
Η ομάδα του Παπαδόπουλου πέταξε στα σκουπίδια τη μεγάλη ευκαιρία για την παρθενική της παρουσία σε έναν τελικό κυπέλλου, αφού αν και έπαιζε με παίκτη περισσότερο για πάνω από 60 λεπτά, έφυγε ηττημένη από το χορτάρι και παράλληλα χωρίς να βρει δίχτυα για πρώτη φορά φέτος. Έμεινε πίσω στο σκορ λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη προσπάθησε με κάθε τρόπο να βρει την πολυπόθητη ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του ΟΦΗ και έμεινε εκτός συνέχειας.Πλέον οι Βοιωτοί καλούνται να ανασυνταχθούν άμεσα ενόψει των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο την είσοδο στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας. Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ με 3-2 την προηγούμενη αγωνιστική, η διαφορά από τον Παναθηναϊκό μειώθηκε στους 6 βαθμούς, με τους «πράσινους» να έχουν παιχνίδι λιγότερο. Μετά τον απαιτητικό αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν o βασικός μεσοεπιθετικός Μπάλτσι (23/6) που θα εκτίσει τιμωρία λόγω καρτών, ο πολύτιμος στόπερ Λιάγκας (23/2) και οι ενίοτε βασικοί εξτρέμ Λαγιούς (17/5) και Συμελίδης (18/4) λόγω τραυματισμού.
Κατάθεση σε λιγότερο από 1 λεπτό μετά την 👉εγγραφή. Άμεσες αναλήψεις & αποκλειστική προσφορά* μέσω Agones.gr!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Βγήκε ηττημένος από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης» (0-1) και εγκατέλειψε την πρωτοπορία στη βαθμολογία της Stoiximan Super League. Aυτή ήταν η δεύτερη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα για τους «ερυθρόλευκους» που βρίσκονται πλέον στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα και στο -2 από την ΑΕΚ, ενώ ακολουθεί ο ΠΑΟΚ σε απόσταση ενός βαθμού και με έναν αγώνα λιγότερο.
Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ αιφνιδιάστηκε από τους «πράσινους» στο «αιώνιο» ντέρμπι και αναγκάστηκε να κυνηγά στο σκορ από το 7ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, δεν βρήκαν ρυθμό σε κανένα σημείο του αγώνα και έδειξαν εγκλωβισμένοι μέσα στην αμυντική τακτική του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να απειλήσουν σοβαρά μόλις μία φορά τον Λαφόν δέκα λεπτά πριν το τέλος, με τον Μάρτινς να χάνει ένα… άχαστο γκολ σχεδόν πάνω στη γραμμή ώστε να δώσει νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Πέραν τούτου ουδέν για τον Ολυμπιακό που μετά την ήττα καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ενώ έρχεται και ευρωπαϊκό ματς.
Αρχικά, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα σε ένα ματς - παγίδα κόντρα στη φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, ενώ στη συνέχεια θα υποδεχθεί τη Λεβερκούζεν για τα Play Offs του Champions League.
Αγωνιστικά Νέα: Θα προβεί σε αλλαγές ο Μεντιλίμπαρ λόγω των απανωτών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Απών θα είναι ο βασικός εξτρέμ Ποντένσε (25/2) που τιμωρήθηκε με ποινή μία αγωνιστικής για την ομπρέλα που έριξε στην εξέδρα της ΑΕΚ, ενώ ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός τον βασικό φορ Ταρέμι (27/16) και τον πολύτιμο μπακ Ορτέγκα (26/1) λόγω του περιορισμού με τους μη κοινοτικούς. Έτοιμος για το ντεμπούτο του είναι ο νεοφερμένος εξτρέμ Αντρέ Λουίζ, ενώ επιστρέφουν ο βασικός στόπερ Πιρόλα (20/0) που πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο μπακ Μπρούνο (15/0). Πάγια εκτός ο τερματοφύλακας Πασχαλάκης (3 συμ).
Εκτίμηση
Δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ που καλείται να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα για να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Ο Λεβαδειακός δείχνει να κάνει αγωνιστική «κοιλιά» τον τελευταίο μήνα και οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να το εκμεταλλευτούν, μαζί με την απογοήτευση των Βοιωτών από τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Πάμε στο «διπλό», αν και η απόδοση δεν ικανοποιεί.
Μίντλεσμπρο
Λίνκολν Σίτι
Μπρίστολ Σίτι
Μίλγουολ
Νόριτς
Γουέστ Μπρομ
Πόρτσμουθ
ΚΠΡ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Μπέρμιγχαμ
Στόουκ
Σουόνσι
Τσάρλτον
Ντέρμπι
Μπελγράνο
Ιντεπ. Ριβαντάβια
Νιούελς Ολντ Μπόις
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Αλντοσίβι
Τίγκρε
Σαν Λορέντζο
Ουνιόν Σάντα Φε
Πλατένσε
Μπόκα Τζούνιορς
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Αούστρια Λουστενάου
Βολφσμπέργκερ
Στουρμ Γκρατς
Αλτάχ
Λέουβεν
Κλαμπ Μπριζ
Γκενκ
Βέστερλο
Κόρτραϊκ
Αντβέρπ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Ατλέτικο Παραναένσε
Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο
Σάο Πάουλο
Κοριτίμπα
Φλουμινένσε
Παλμέιρας
Καϊζερσλάουτερν
Καρλσρούη
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Κολοράντο Ράπιντς
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Μόντρεαλ Ίμπακτ
DC Γιουνάιτεντ
Νάσβιλ
Ίντερ Μαϊάμι
Ντιναμό Χιούστον
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Ορλάντο Σίτι
Σινσινάτι
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Σεντ Λούις Σίτι
Τορόντο
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Σάρλοτ
Κολόμπους Κρου
Λος Άντζελες
Σαν Ντιέγκο
Σεβίλλη
Ράγιο Βαγιεκάνο
Αλαβές
Χετάφε
Βενέτσια
Μόντενα
Κατανζάρο
Σουντιρόλ
Ουντινέζε
Πάντοβα
Τορίνο
Καραρέζε
Άτλας
Τίγκρες
Μοντερέι
Χουάρεζ
Ατλάντε
Τολούκα
Κφουμ Όσλο
Λίλεστρομ
Ρανχάιμ
Στρομσγκόντσετ
Μπρίνε
Μος
Λιν
Οντ
Βίλεμ
Ναϊμέγκεν
Εξέλσιορ
Αϊντχόφεν
Ουτρέχτη
Άλκμααρ
Φορτούνα Σιτάρντ
Καμπούρ
Ρίο Άβε
Πόρτο
Ακαντέμικο Βίσεου
Σάντα Κλάρα
Αλβέρκα
Εστρέλα Αμαδόρα
Νταντί Γιουνάιτεντ
Σέλτικ
Ντανφέρμλιν
Ρος Κάουντι
Αμπερντίν
Νταντί
Φάλκενμπεργκ
Νόρμπι
Σάντβικενς ΙΦ
Νόρκεπινγκ
Σούντσβαλ
Χέλσινγκμποργκ
Νόρντικ Γιουνάιτεντ
Βάρμπεργκ Μπόις
Μιάλμπι
Σίριους
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ
Παναθηναϊκός
Βόλος Elabet
ΟΦΗ
Κηφισιά
Άρης
Παναιτωλικός
ΑΕΛ Novibet
Αστέρας Τρίπολης
Ατρόμητος
Πανσερραϊκός