Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβενία - Μολδαβία

6/9/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 954
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1339 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μολδαβία - Σλοβενία στις 14/10/2020

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 27' Rata Vadim
  2. 28' Bohar Damjan

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 47' Kouter Nino
  2. 73' Ionita Artur
  3. 88' Posmac Veaceslav
  4. 90' Stojanovic Petar

      Προϊστορία

      14/10/2020 ΜολδαβίαΣλοβενία 0 - 4
      6/9/2020 ΣλοβενίαΜολδαβία 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 258,268 83.6%
      X
      € 38,599 12.5%
      2
      € 12,162 3.9%
      Over
      € 16,625 11.9%
      Under
      € 122,605 88.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      91 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadion Stozice
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 16038
      Ψάχνει αντίδραση η Σλοβενία

      Ψάχνει αντίδραση η Σλοβενία

      Η Σλοβενία, που την Πέμπτη έπαιξε αρκετά συντηρητικά κόντρα στην Ελλάδα, υποδέχεται την Μολδαβία, η οποία έκανε την έκπληξη και πήρε βαθμό απέναντι στο Κόσοβο.

      ΣΛΟΒΕΝΙΑ

      Παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες κόντρα στην Ελλάδα και κράτησε το 0-0 στην έδρα της, σ’ ένα κακό παιχνίδι με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις. Σ’ αυτό δε βοήθησε και ο τρόπος παιχνιδιού της, αφού σχεδόν σε όλο το παιχνίδι περίμενε στην άμυνα, δίνοντας την κατοχή στην ελληνική ομάδα. Δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα από την ελληνική επίθεση και λίγο πριν το φινάλε θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη, με τον Σπόραρ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση για γκολ στη μοναδική ευκαιρία της στο παιχνίδι.

      Μετά το παιχνίδι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κεκ ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν φοβήθηκε την Ελλάδα: «Φόβο; Φοβάμαι μόνο για τον κορωνοϊό. Αν και η Ελλάδα έχει καλή ομάδα, στο ποδόσφαιρο δε φοβάμαι τίποτα. Σε μερικές περιπτώσεις έφταναν πολύ εύκολα στην περιοχή μας και μερικές φορές αντιδράσαμε πολύ αργά. Χρειάζεται να κάνουμε αρκετή δουλειά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

      Βάσει της εμφάνισης της, δεν ήταν άσχημος ο βαθμός απέναντι στην Ελλάδα, αλλά πλέον χρειάζεται μόνο νίκη αν θέλει να διεκδικήσει την πρωτιά του ομίλου. «Έχουμε πλέον τη δυνατότητα να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Προφανώς θέλουμε τη νίκη με την Μολδαβία. Πρέπει να έχουμε περισσότερο κατοχή της μπάλας και να γίνουμε πιο επιθετικοί», ανέφερε ο Κεκ.

      Αγωνιστικά Νέα: Γνωστά τα προβλήματα με την απουσία του σταρ επιθετικού Ίλισιτς (Αταλάντα) καθώς και των επιθετικών Μάταβζ (Αλ-Βάχντα), Μπέριτς (Σικάγο Φάιρ), του κεντρικού μέσου Κρχιν (-), του αριστερού χαφ Βέρμπιτς (Ντιναμό Κιέβου), του κάπτεν/μπακ Γιόκιτς (Ουφά) και του στόπερ Στρούνα (Χιούστον Ντιναμό).

      Εξέτισε και υπολογίζεται κανονικά ο έμπειρος μέσος Κούρτιτς (Πάρμα), με τον νεαρό Πέτροβιτς να επιστρέφει στην Εθνική Ελπίδων. Ο αμυντική μέσος Λόβριτς προπονείται με την ομάδα αλλά δεν έχει αποκτήσει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής με την Εθνική, καθώς είναι γεννημένος στην Αυστρία κι έχει ήδη αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές της χώρας. Η ομοσπονδία της Σλοβενίας έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και βρίσκεται σε αναμονή.

      ΜΟΛΔΑΒΙΑ

      Έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο εντός έδρας με το Κόσοβο, το οποίο έγινε στην Ιταλία. Είχε παθητικό ρόλο, αλλά ευτύχησε να σκοράρει στη μοναδική ευκαιρία της στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ στο 19’ με τον Νικολέσκου. Καλή ανασταλτικά, δεν έδωσε χώρους στους φιλοξενούμενους που απειλούσαν κυρίως από μακρινά σουτ, αλλά στο 71’ δέχτηκε την ισοφάριση σε μία από τις λίγες φορές που η αντίπαλος της «ξεκλείδωσε» την άμυνα της. Δεν κατάφερε να απαντήσει ενώ κινδύνεψε σε μία φάση με την ανατροπή.

      Αν μη τι άλλο θετικό ξεκίνημα στο Nations League, όπου μετά και την ισοπαλία στο Σλοβενία-Ελλάδα, όλες οι ομάδες έχουν από ένα βαθμό. Έτσι έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί 8 διαδοχικών ηττών.

      Θέλει να αποδείξει ότι δεν είναι η φτωχός συγγενής του ομίλου, αλλά η αλήθεια είναι πως το πιθανότερο είναι πως θα αποτελέσει ρυθμιστή του γκρουπ, έχοντας κάνει ήδη τη ζημιά στο Κόσοβο. Η αποστολή έφτασε στην Λιουμπλιάνα οδικώς από την Ιταλία όπου έδωσε το πρώτο παιχνίδι στον όμιλο.

      Αγωνιστικά Νέα: Κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον σκόρερ της Πέμπτης, Ιορδανέσκου να έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώθηκε από την Ομοσπονδία, που δεν έκανε καν αναφορά στο θέμα. Χτύπησαν κόντρα στο Κόσοβο κι είναι αμφίβολοι για το σημερινό ο αμυντικός μέσος Καρπ και ο μπακ Ρέμπιατσουκ. Επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στην Εθνική ομάδα ο 33χρονος στόπερ Επουρεάνου (Μπασακσεχίρ), ένας από τους κορυφαίους παίκτες του μολδαβικού ποδοσφαίρου, ωστόσο προέρχεται από τραυματισμό και δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο. Υπενθυμίζεται ότι έμειναν εκτός οι έμπειροι μέσοι Αντόνιουκ, Ντενόφ (Μιλσάμι), Γκινσάρι (Κρίλια), Σεμποτάρου (Κλιντσένι) και ο φορ Σιντορένκο (Βλάζνια Σκόδρας).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Σλοβενία δέχτηκε αρκετή κριτική από τα Μέσα της χώρας για τη συντηρητική προσέγγιση παιχνιδιού κόντρα στην Ελλάδα. Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν αντίδραση στο σημερινό, όπου θέλουν μόνο νίκη στη μάχη για την πρωτιά του ομίλου. Παραμένουν με σημαντικές απουσίες αλλά έχουν σαφώς το προβάδισμα απέναντι στην κατώτερη ποιοτικά Μολδαβία, η οποία την Πέμπτη μετουσίωσε σε γκολ τη μία φάση που δημιούργησε κόντρα στο Κόσοβο και πήρε έναν σπουδαίο βαθμό. Δύσκολα θα κάνουν δεύτερη σερί έκπληξη οι φιλοξενούμενοι όμως δεν υπάρχει πάντως αξία στον άσο. Αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι, θα πηγαίναμε με το No Goal στο 1.72, μιας και η Μολδαβία με την εικόνα που έδειξε κόντρα στο Κόσοβο, δύσκολα θα βρει δίχτυα.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        9 Σλοβενία 6 14 4 2 0 8:1
        12 Μολδαβία 6 1 0 1 5 1:11
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Σλοβενία 6 14 4 2 0 8:1
        4 Μολδαβία 6 1 0 1 5 1:11
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      14/10/2020
      Μολδαβία
      Σλοβενία
      0 - 4
      6/9/2020
      Σλοβενία
      Μολδαβία
      1 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο thanasis1963, με το υψηλότερο yield +7.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες