5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μολδαβία - Σλοβενία

14/10/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 759
0 - 4
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 3

  1. 9' Lovric Sandi
  2. 26' Bijol Jaka
  3. 37' Vuckic Haris (πέναλτι)
  4. 40' Nicolaescu Ion
  5. 42' Vuckic Haris

2ο Ημίχρονο 0 - 4

  1. 54' Platica Sergiu
  2. 55' Vuckic Haris (πέναλτι)

      Προϊστορία

      14/10/2020 ΜολδαβίαΣλοβενία 0 - 4
      6/9/2020 ΣλοβενίαΜολδαβία 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 2,860 5.3%
      X
      € 4,652 8.7%
      2
      € 46,250 86.0%
      Over
      € 1,523 13.1%
      Under
      € 10,086 86.9%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      144 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadionul Zimbru, Chisinau
       Εξαρτάται από τους Σλοβένους

      Εξαρτάται από τους Σλοβένους

      Η Μολδαβία φιλοξενεί τη Σλοβενία για την 4η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην Αθήνα από την Ελλάδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέρασαν νικηφόρα από το Κόσοβο.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΜΟΛΔΑΒΙΑ

      Την περασμένη Κυριακή ταξίδεψε στην Αθήνα ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Εθνική Ελλάδας, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα χρειαζόταν αρκετή τύχη για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ηττήθηκε «καθαρά» 2-0, έχοντας έντονα παράπονα για τη διαιτησία. Αμύνθηκε μαζικά σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο και στο πρώτο μέρος δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αφού η «γαλανόλευκη» δεν μπορούσε να διασπάσει εύκολα τη διπλή ζώνη άμυνας που είχε στήσει ο Τούρκος τεχνικός της. Τα πάντα άλλαξαν στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου. Ο Κουρμπέλης έκανε ωραία πάσα στον Παυλίδη κι αυτός κέρδισε πέναλτι από τον Πόσματς, καθώς ο Μολδαβός κεντρικός αμυντικός τον τράβηξε, σε μία φάση που αμφισβήτησαν οι Μολδαβοί. Ο ρέφερι καταλόγισε την παράβαση κι απέβαλε τον αμυντικό των φιλοξενούμενων. Ο Μπακασέτας δεν αστόχησε από τη λευκή βούλα και την ανάγκασε να μείνει πίσω στο σκορ σε κρίσιμο σημείο. Στην επανάληψη είδε τους γηπεδούχους να σκοράρουν και δεύτερη φορά στο 50’ με τον Μάνταλο να νικάει τον Ναμάσκο. Από το... πουθενά και χωρίς να έχει απειλήσει ούτε μία φορά, κέρδισε πέναλτι λίγο πριν το τέλος. Ο Μιλιντσεάνου ανέλαβε την ευθύνη όμως ο Βλαχοδήμος τον νίκησε μπλοκάροντας μάλιστα την μπάλα. Στις καθυστερήσεις σώθηκε από το δοκάρι και τελικά έχασε με το τιμητικό 2-0.

      Ο μοναδικός στόχος της Μολδαβίας σε αυτό το Nations League είναι να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου και να μην παίξει στα πλέι άουτ για υποβιβασμό στην τελευταία κατηγορία της διοργάνωσης. Προς το παρόν έχει συγκεντρώσει μόλις έναν πόντο και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια και υστερεί στην ισοβαθμία με το Κόσοβο. Και τα τρία ματς της μέχρι στιγμής ολοκληρώθηκαν Under, ενώ τα δύο από αυτά ήταν και No Goal.

      Ο Τούρκος προπονητής των Μολδαβών Ενγκίν Φιράτ είχε παράπονα από τη διαιτησία μετά την ήττα από την Ελλάδα: « Δεν ξέρω εάν πρέπει να γελάσω ή όχι με αυτό που έδωσε ο διαιτητής. Αυτό το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα. Μέχρι εκείνο το σημείο είχαμε σταθεί καλά και η Ελλάδα δεν είχε ευκαιρίες. Είναι καθοριστική αυτή η φάση και είναι απίστευτο να δίνεται πέναλτι και αποβολή. Από τη στιγμή που σημειώθηκε το γκολ αυτό ήταν αδύνατο να ανακάμψει η ομάδα μας και είχαμε και την ατυχία με το πέναλτι μας που δεν βάλαμε».

      Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε κόντρα στη «γαλανόλευξη» ο κεντρικός αμυντικός Πόσματς και θα απουσιάσει. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο «φρέσκο» πρόβλημα με τις απουσίες των Νταμασκάν, Γιάρνταν, Κογιοτσάρι, Ντράγκαν και Άμπρος να είναι γνωστές από το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας.

      Η αποστολή της Μολδαβίας:

      Τερματοφύλακες: Κόσελεφ (Φορτούνα Σιτάρντ), Ναμάσκο (Κέσλα), Τσεμποτάρι (Πετρολούλ)

      Αμυντικοί: Ράκου, Πλάτικα (Πετροκαμπ), Αρμάς (Βολουντάρι), Ρέαμπτσιουκ (Πάσος Φερέιρα), Επουεράνου (Μπασακσεχίρ), Μαράντιτσι (Τσέλιε), Μούντρατς (Σλάβια Μοζίρ), Κράτσιουν (Χόνβεντ), Γκράουρ (Άστρα), Πόσμακ (Σέριφ)

      Μέσοι: Ιονίτα (Μπενεβέντο), Καρπ (Ούφα), Κότσιουκ (Σαμπάχ), Ρατά (Κιντία), Καϊμάκοφ (Ολίμπια), Σούβοροφ (Σφίντουλ)

      Επιθετικοί: Νικολαέσκου (Ντουναίσκα Στρέντα), Μιλιντσεάνου (Βαντούζ), Μπόιτσουκ (Ακαντ. Κλιντσένι)



      ΣΛΟΒΕΝΙΑ

      Έδωσε το πρώτο από τα δύο διαδοχικά παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν μακριά από τη βάση της, αντιμετωπίζοντας το Κόσοβο. Δεν έθελξε για ακόμα μία φορά με την απόδοσή της όμως μπόρεσε να πάρει αυτό που ήθελε, φεύγοντας μ’ ένα πολύτιμο διπλό (0-1). Απείλησε λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου όμως η προσπάθεια του Λόβριτς έφυγε άουτ. Στο 22’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε υπέροχη κάθετη πάσα στον Βούκτσιτς. Ο τελευταίος βγήκε μόνος του απέναντι στον γκολκίπερ των γηπεδούχων και με ψύχραιμο συρτό σουτ σκόραρε για το 0-1. Πιέστηκε έντονα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως ο Όμπλακ έδιωξε μακριά τον κίνδυνο σε τρεις περιπτώσεις. Είχε παθητικό ρόλο και στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να ασκούν πίεση, όμως να μην μπορούν να νικήσουν τον γκολκίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε και πήρε το «τρίποντο».

      Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη για τη Σλοβενία η οποία θα κονταροχτυπηθεί με την Ελλάδα για την κορυφή του τρίτου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας που δίνει το εισιτήριο για το επόμενο «σκαλοπάτι» του Nations League. Μεγάλο της «όπλο» μέχρι στιγμής η άμυνα της, αφού δεν έχει παραβιαστεί η εστία της ούτε μία φορά έπειτα από τρία ενενηντάλεπτα. Και τα τρία παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

      «Πήραμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλαμε και δεν δεχτήκαμε γκολ. Η εμφάνισή μας κρίνεται επιτυχημένη και τώρα κοιτάμε τον επόμενο αγώνα μας. Υπήρχαν πολλά καλά πράγματα στο γήπεδο αλλά και κάποια άλλα που θα πρέπει να τα διορθώσουμε με τη δουλειά στις προπονήσεις. Έχουμε αυτοπεποίθηση κι ενθουσιασμό μετά τη νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι» ήταν τα λόγια του κόουτς των Σλοβένων, Ματίας Κεκ.

      Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες ο αμυντικός Στογιάνοβιτς και δεν είναι διαθέσιμος. Γνωστές οι απουσίες των μέσων Καμπλ, Κριν, Μάγιερ, Ζάιτς, Κούτερ, αλλά και των κορυφαίων επιθετικών Ίλισιτς και Σπόραρ. Δεν έχει υπάρξει κάποιο «φρέσκο» πρόβλημα.

      Η αποστολή της Σλοβενίας:

      Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (Σαλερνιτάνα), Ρόζμαν (Τσέλιε)

      Αμυντικοί: Μέβλια (Σότσι), Σκούμπιτς (Κόνιασπορ), Μπάλκοβετς (Καραγκουρμούκ), Μπλάζιτς (Φερεντσβάρος), Μίτροβιτς (Μάριμπορ), Γιούρτσεβιτς (Όσιγιεκ), Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς)

      Μέσοι: Κούρτιτς (Πάρμα), Βέρμπιτς (Ντιναμό Κιέβου), Μπιγιόλ (Ανόβερο), Βούτσκιτς (Σαραγόσα), Βέτριχ (Γκαζιαντέπ), Ρεπ (Χάρτμπεργκ), Λόβριτς (Λουγκάνο), Τίγιανιτς (Ρακόβ Τσεστόχοβα), Πέτροβιτς (Ραπίντ Βιέννης)

      Επιθετικοί: Μπόχαρ (Όσιγιεκ), Κράμερ (Ζυρίχη), Μπίζιακ (Ούφα)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Μολδαβία έδειξε πριν λίγες ημέρες απέναντι στην Εθνική Ελλάδας ότι δεν αποτελεί κάτι ιδιαίτερο ως ομάδα και δεν έχει πολλές δυνατότητες. Κόντρα στη Σλοβενία θα έχει ξανά πολύ δύσκολο έργο, αφού οι φιλοξενούμενοι παρά τις απουσίες τους, είναι αρκετά επίπεδα ψηλότερα. Δικαιολογημένα σε χαμηλές τιμές το διπλό, δεν μας προσελκύει, όμως θα προτιμήσουμε τη νίκη των Σλοβένων στο πρώτο ημίχρονο, αφού στις δύο έως τώρα επιτυχίες τους έχουν σκοράρει σε αμφότερες τις περιπτώσεις πριν συμπληρωθεί το ημίωρο.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        9 Σλοβενία 6 14 4 2 0 8:1
        12 Μολδαβία 6 1 0 1 5 1:11
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Σλοβενία 6 14 4 2 0 8:1
        4 Μολδαβία 6 1 0 1 5 1:11
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      14/10/2020
      Μολδαβία
      Σλοβενία
      0 - 4
      6/9/2020
      Σλοβενία
      Μολδαβία
      1 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 0-1 Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες