Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβενία - Καζακστάν

Προϊστορία

20/11/2023 ΣλοβενίαΚαζακστάν 2 - 1
23/3/2023 ΚαζακστάνΣλοβενία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 194,602 77.7%
X
€ 28,091 11.2%
2
€ 27,610 11.0%
Over
€ 46,393 31.1%
Under
€ 102,549 68.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

257 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

3

3

Σουτ εκτός εστίας

4

60%

Κατοχή μπάλας

40%

1

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

3

11

Φάουλ

17

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stozice Stadium, Ljubljana
  • Χωρητικότητα: 16038
  • Θεατές: 16432
«Τελικός» πρόκρισης στη Λιουμπλιάνα

«Τελικός» πρόκρισης στη Λιουμπλιάνα

Η Σλοβενία υποδέχεται το Καζασκτάν στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στη Δανία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας το Σαν Μαρίνο.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πολύ δύσκολο έργο, καθώς το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στη Δανία ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τους «δυναμίτες». Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 2-1. Δέχτηκε πίεση από το ξεκίνημα και κινδύνευσε σε τέσσερις περιπτώσεις στο πρώτο εικοσάλεπτο. Τελικά στο 26’ είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με κοντινή προβολή του Μέλε. Δίχως να έχει απειλήσει κατάφερε να ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά αργότερα με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Γιάνζα και το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη έμεινε ξανά πίσω στο σκορ στο 54’, με δράστη τον Ντιλέινι από τη μικρή περιοχή. Δεν είχε κουράγιο να ψάξει την ισοφάριση κι αποδέχθηκε τη μοίρα της φεύγοντας με σκυμμένο το κεφάλι.

Με αυτόν τον τρόπο η Σλοβενία είδε το σερί των πέντε αγώνων δίχως ήττα -μάλιστα είχε σημειώσει τέσσερις διαδοχικές νίκες- να σταματάει και πλέον θα τα δώσει όλα στον τελικό πρόκρισης απέναντι στο Καζακστάν, εκεί όπου της αρκεί και η ισοπαλία προκειμένου να λάβει μέρος σε τελική φάση Euro για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το μακρινό 2000. Αν ηττηθεί πάντως αποχαιρετάει το... όνειρο, καθώς δεν έχει δεύτερη ευκαιρία στα πλέι οφ. Έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου, έναν πόντο πάνω από τους Καζάκους. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και για το μέλλον του 62χρονου τεχνικού Ματίας Κεκ ο οποίος κάθεται στην άκρη του πάγκου της από το 2018 και θέλει να την οδηγήσει σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν κλήθηκαν ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Βίντεοβσεκ (Ολίμπια Λιουμπλιάνας) και ο αναπληρωματικός στόπερ Μπρέκαλο (Βίκινγκ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο), Μπέλεκ (ΑΠΟΕΛ), Τουρκ (Πάρμα)

Αμυντικοί: Στογιάνοβιτς (Σαμπντόρια), Μπιγιόλ (Ουντινέζε), Μπάλκοβεκ (Αλάνιασπορ), Μπλάζιτς (Λεχ Πόχναν), Κάρνιτσνικ (Τσέιε), Γιάνζα (Γκόρνικ Ζάμπρζε), Ντρκούσιτς (Σότσι), Ζεκ (Τσέλιε)

Μέσοι: Κούρτιτς (Ουνιβ. Κραϊόβα), Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός), Χάιτς (Φενέρμπαχτσε), Λόβριτς (Ουντινέζε), Τσέριν (Παναθηναϊκός), Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Ζουγκέλι (Μπόντο Γκλιμτ)

Επιθετικοί: Σπόραρ (Παναθηναϊκός), Σέσκο (Λειψία), Ζάχοβιτς (Πόγκον), Μλάκαρ (Πίζα), Σέλαρ (Λουγκάνο), Βιπότνικ (Μπορντό)

Την περασμένη Παρασκευή κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας το αδύναμο Σαν Μαρίνο και θεωρητικά το μόνο που ενδιέφερε, ήταν το εύρος της επικράτησής του. Παρουσιάστηκε κατώτερο των απαιτήσεων και των προσδοκιών κι αγχώθηκε παραπάνω απ’ όσο αναμενόταν. Παρ’ όλα αυτά πήρε έστω και δύσκολα τη νίκη με 3-1. Μπήκε δυνατά αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε πιο εύκολο το έργο του. Το βρήκε στο 19’ με τον Τσεσνόκοφ, ωστόσο δεν πέτυχε άλλο τέρμα μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής πάντως με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 51’ «έγραψε» το 2-0 και φάνηκε να «καθαρίζει» την υπόθεση. Δεν ήταν όμως έτσι, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και μείωσαν με τον Φραντσιόζι στο 60’, δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Κινδύνευσε μία φορά με ισοφάριση όμως στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι μετά από χρήση VAR και ο Αϊμπέτοφ το μετέτρεψε σε γκολ για το τελικό 3-1.

Το Καζακστάν πανηγύρισε δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία, πραγματοποιώντας δίχως την παραμικρή αμφιβολία, την καλύτερη πορεία του σε προκριματική φάση κάποιας μεγάλης διοργάνωσης. Η συγκομιδή των 18 βαθμών φέρνει τα «γεράκια» στην 3η θέση της κατάταξης του γκρουπ τους και θα πάνε στη Σλοβενία για «τελικό» πρόκρισης, αναζητώντας το «διπλό» που θα τους φέρει στο Euro 2026 και για πρώτη φορά σε τελική φάση κάποιου τουρνουά. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρουν πάντως, θα έχουν ευκαιρία μέσω των πλέι οφ του προσεχούς Μαρτίου, εκεί όπου αναμένεται να αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά την Ελλάδα. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Over κι αμφίσκορα.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν και είναι ξανά διαθέσιμοι ο μέσος Κουάτ (Αστανά) και ο φορ Σαμορόντοβ (Ακτομπέ). Γνωστό το πρόβλημα του μέσου κι αρχηγού Ταγκιμπέργκεν (Ορντάμπασι). Απών εκ νέου και ο χαφ Ζαϊνουτντίνοφ (Μπεσίκτας).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σάτσκι (Σαχτέρ Καραγκαντί), Σαϊζάντα (Ορντάμπασι), Ουστιμένκο (Καϊράτ)

Αμυντικοί: Μαλγί (Ορντάμπασι), Μαρότσκιν (Αστάνα), Βορογκόφσκι (Αστάνα), Αλίπ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Μπιστρόφ (Αχμάτ Γκρόζνι), Ντοσμαγκαμπέτοφ (Αστάνα), Γερλάνοφ (Ορντάμπασι), Καΐροφ (Τομπόλ), Ταπάλοβ (Κιζιλζάρ), Σκβόρτσοφ (Χίμκι), Βαλιούλιν (Τομπόλ), Κασίμ (Ακτόμπε)

Μέσοι: Κουάτ (Αστάνα), Μπεϊσεμπέκοφ (Αστάνα), Ζαϊνουτντίνοφ (Μπεσίκτας), Νταραμπάγεφ (Αστάνα), Οράζοβ (Κόπερ), Σαμοντόροβ (Ακτόμπε), Τσεσνόκοφ (Τομπόλ), Κενέσοφ (Ακτόμπε), Ζούγιεφ (ΙΜΤ Μπέογκραντ)

Επιθετικοί: Αϊμπέτοφ (Αστάνα), Σβίρεβ (Καϊράτ), Σβιρίντοβ (Σαχτέρ Καραγκαντί)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με νοκ-άουτ πρόκρισης μοιάζει ο αγώνας της Σλοβενίας με το Καζακστάν στη Λιουμπλιάνα, για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι είναι εκείνοι που «καίγονται» περισσότερο για να πετύχουν τον στόχο τους και να περάσουν σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για δεύτερη φορά στην ιστορία τους και πρώτη μετά το Euro 2000. Τους αρκούν δύο αποτελέσματα, όμως σε περίπτωση ήττας θα αποκλειστούν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν μόνο το «τρίποντο», αλλά έχουν το «μαξιλαράκι» της συμμετοχής στα πλέι οφ του προσεχούς Μαρτίου. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα στηρίξουμε το αμφίσκορο εμπιστευόμενοι τις δύο επιθέσεις.

FACTS

  • Η ομάδα Σλοβενία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σλοβενία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Euro).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.70 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 8ος Όμιλος
  2 Σλοβενία 10 22 7 1 2 20:9
  4 Καζακστάν 10 18 6 0 4 16:12
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
20/11/2023
Σλοβενία
Καζακστάν
2 - 1
23/3/2023
Καζακστάν
Σλοβενία
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: Goal
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2
  • » Ο StefG4, με το υψηλότερο yield +15.82% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες