2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λευκορωσία - Καζακστάν

10/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 196
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 692 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Καζακστάν - Λευκορωσία στις 22/9/2022

Προϊστορία

22/9/2022 ΚαζακστάνΛευκορωσία 2 - 1
10/6/2022 ΛευκορωσίαΚαζακστάν 1 - 1
14/10/2020 ΛευκορωσίαΚαζακστάν 2 - 0
7/9/2020 ΚαζακστάνΛευκορωσία 1 - 2
9/2/2011 ΛευκορωσίαΚαζακστάν 1 - 1
10/10/2009 ΛευκορωσίαΚαζακστάν 4 - 0
1/4/2009 ΚαζακστάνΛευκορωσία 1 - 5

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 53,557 47.3%
X
€ 40,899 36.1%
2
€ 18,687 16.5%
Over
€ 1,363 19.9%
Under
€ 5,473 80.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

119 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

3

6

Σουτ εκτός εστίας

3

60%

Κατοχή μπάλας

40%

0

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

11

Κόρνερ

4

5

Αλλαγές

5

11

Φάουλ

11

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Karadjordje Stadium
  • Χωρητικότητα: 18458
Με φόρα το Καζακστάν για νέο θρίαμβο

Με φόρα το Καζακστάν για νέο θρίαμβο

Η Λευκορωσία θα κοντραριστεί με το Καζακστάν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία εντός έδρας με το Αζερμπαϊτζάν, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν στη Σλοβακία.

* Το ματς θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Καραντόρντ Στάντιουμ» στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, καθώς η UEFA έχει αποφασίσει να «εξορίσει» τους Λευκορώσους, που θα παίξουν χωρίς την παρουσία οπαδών τους, λόγω της έμμεσης εμπλοκής τους υπέρ των Ρώσων στην στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία.

Έπαιξε δεύτερο σερί ματς ως τυπικά γηπεδούχος στη Σερβία, αντιμετωπίζοντας το Αζερμπαϊτζάν. Μετά από ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα απ’ όλους, οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0. Από το ξεκίνημα του αγώνα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις. Στάθηκε τυχερή στο 19’ όταν από την εκτέλεση φάουλ του Μαχμούντοφ ο γκολκίπερ Παβλιουτσένκο απέκρουσε την τελευταία στιγμή με την μπάλα να χτυπάει στη συνέχεια στο δοκάρι και να επιστρέφει στα χέρια του. Είχε τη δική της μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με την κεφαλιά του Σεφτσένκο να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και το παιχνίδι «άναψε» ξανά στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Στο 84’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω σωστής αποβολής του Αλίγεφ με απευθείας κόκκινη κάρτα για βίαιο μαρκάρισμα. Είχε άλλη μία καλή στιγμή στις καθυστερήσεις δίχως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Με αυτόν τον τρόπο η Λευκορωσία απέφυγε μία δεύτερη διαδοχική ήττα, ωστόσο δεν κατόρθωσε να κάνει και σεφτέ. Τώρα καλείται να δώσει τον τρίτο της σερί αγώνα ως τυπικά γηπεδούχος επί σερβικού εδάφους και στη συνέχεια θα παίξει όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της. Τα «λευκά φτερά» έχουν συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό και βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με το Αζερμπαϊτζάν. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν No Goal.

Φαίνεται ότι έχει προκύψει θέμα με τον προπονητή Γκεόργκι Κοντρατίεφ και σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος δεν αποκλείεται να απομακρυνθεί από τη θέση του. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι προσλήφθηκε το 2021 κι αρχικά ήταν υπηρεσιακός, πριν τελικά μονιμοποιηθεί στο πόστο του, δίχως πάντως εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αγωνιστικά Νέα: Απόντες λόγω τιμωρίας ο Μουταλίμοφ (Σουμγκαγίτ), όπως και οι αμυντικοί Καλίλζάντε (Ζίρα), αλλά και οι μέσοι Όζομπιτσ (Καραμπάγκ), Γκαράγιεφ (Καραμπάγκ) και Αμπντουλάγιεβ (Σουμγκαγίτ).

Η αποστολή της Λευκορωσίας:

Τερματοφύλακες:Κατκέβιτς (Ντινάμο Μινσκ), Παβλιουτσένκο (Νιετσιέτζα), Πλότνικοβ (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ)

Αμυντικοί: Παλιάκοβ (Αστανά), Πολιτσέβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Σεβτσένκο (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Κανταρκέβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Σβιάτσόβ (Ντινάμο Μινσκ),Μπεγκούνοβ (Ντινάμο Μινσκ), Πιατσένιν (Ορενμπούργκ), Γιούντενκοβ (Μακτααράλ), Βολκόβ (Χίμκι), Νετσάγιεφ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ)

Μέσοι: Κλιμόβιτς (Γκιρμότ), Γιαμπλόνσκι (Αρης Λεμεσού), Εμπόνγκ (Αστανά), Μπίκοβ (Ντιναμό Μινσκ), Σεντκό (Τορπέντο Μόσχας), Σέλιαβα (Ροστόφ), Μπεσμέρτνι (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Γκρόμικο (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Μπότσεροβ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Μαλκέβιτς (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Ιβάν Μπάχαρ (Ντινάμο Μινσκ), Γκρέτσικο (Ντιναμό Μινσκ)

Επιθετικοί: Πάντστρελοβ (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Αντρέι Σολοβέι (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ)

Την περασμένη Κυριακή υποχρεώθηκε να ταξιδέψει στη Σλοβακία και γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα. Ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και «δραπέτευσε» μ’ ένα ιστορικό «διπλό» (0-1). Θέλησε να αιφνιδιάσει με την έναρξη του ματς και δημιούργησε τρεις σημαντικές φάσεις στο πρώτο τέταρτο, δίχως να καταφέρει να πετύχει πάντως γκολ. Ευτύχησε πάντως να προηγηθεί στο 26’ με τον Νταραμπάγιεφ να πλασάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να αναπαύεται στο βάθος της εστίας των γηπεδούχων. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα έπαιξε για να προφυλάξει το υπέρ του αποτέλεσμα. Η πίεση που δέχτηκε ήταν αφόρητη κι ευτυχώς για εκείνο είχε σε σπουδαία ημέρα τον γκολκίπερ Σχάτσκι. Στο 62’ σώθηκε από το δοκάρι σε προσπάθεια του Χαρασλί και στο 76’ η εστία του παραβιάστηκε αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς υποδείχθηκε φάουλ στην αρχή της φάσης έπειτα από χρήση VAR. Άντεξε ηρωικά και το φινάλε το βρήκε δικαίως να πανηγυρίζει.

Το Καζακστάν ξεκίνησε την προσπάθειά του στον τρίτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Nations League με βασικό του στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Μέχρι τώρα έχει κατορθώσει να πετύχει δύο τεράστιες νίκες και η συγκομιδή των 6 βαθμών φέρνει τα «γεράκια» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ακόμα βέβαια ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορούν να ελπίζουν ακόμα και για την πρωτιά και την άνοδο. Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς τους ήταν No Goal.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για την υποστήριξη στον αγώνα με τη Σλοβακία. Τους ακούγαμε σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Παίξαμε πολύ καλά τακτικά κι έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε. Βγάλαμε στο γήπεδο αυτά για τα οποία είχαμε προετοιμαστεί και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στον αγώνα με τη Λευκορωσία. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Σλοβακία είναι το φαβορί του ομίλου» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Μαγκομέντ Αντίγιεφ.

Αγωνιστικά Νέα: Δίχως κάποιον καινούριο «πονοκέφαλο».

Η αποστολή του Καζακστάν:

Τερματοφύλακες: Ποκατίλοβ (Ακτόμπε), Σχάτσκι (Σαχτιόρ Καραγκάντι), Σέισεν (Ταράζ), Σαϊζάντα (Ορνταμπάσι)

Αμυντικοί: Λογκβινένκο (Ακτόμπε), Μάλι (Τομπόλ), Αχμέτοφ (Ταράζ), Μαρότσκιν (Τομπόλ), Γιερλάνοβ (Ακτόμπε), Μπίστροβ (Αχμάτ Γκρόζνι), Άλιπ (Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης), Καΐροφ (Τομπόλ), Κουσιάποβ (Αστάνα), Σουγιουμπάγιεφ (Άκσου), Γκάμπισεβ (Σαχτιόρ Καραγκάντι), Βογκορόφσκι (Μόλενμπεκ)

Μέσοι: Κουάτ (Αστάνα), Ντοσμαγκαμπέτοφ (Σαχτιόρ Καραγκάντι), Κενέσοφ (Ακτόμπε, Νταραμπάγιεβ (Αστάνα), Ταγκιμπέργκεν (Τομπόλ), Βασίλιεβ (Τομπόλ), Οραζόβ (Ακτόμπε), Αστάνοβ (Ορντάμπασι), Μπαϊτανά (Ταράζ), Αστάνοβ (Ορνταμπάι), Ναρζιντάλγιεφ (Κάσπι)

Επιθετικοί: Αϊμπέτοφ (Αστάνα), Σαμοντόροφ (Ακτόμπε), Ζακσιλίκοβ (Τομπόλ), Σουσενάτσεβ (Καϊράτ), Ζούμαμπεκ (Ταράζ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η... εξορία της Λευκορωσίας στη Σερβία τελειώνει με τον τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα, αυτήν την φορά απέναντι στο πρωτοπόρο Καζακστάν που έχει εντυπωσιάσει. Οι γηπεδούχοι δεν ονειρεύονται τόσο την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία του Nations League όσο την αποφυγή του υποβιβασμού στην ακόμα πιο χαμηλή κατηγορία. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν ένα τρίτο σερί «τρίποντο» που θα τους κάνει πια ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση. Θα γίνει «μάχη» και δύσκολα θα «ανοίξει» το ματς. Μοιάζει καλή επιλογή η ισοπαλία στο ημίχρονο και θα την στηρίξουμε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Καζακστάν 6 13 4 1 1 8:6
  4 Λευκορωσία 6 3 0 3 3 3:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kountakide, με το υψηλότερο yield +13.90% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: Over
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +3.95% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες