Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβακία - Καζακστάν

6/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 723
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 695 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Καζακστάν - Σλοβακία στις 13/6/2022

Προϊστορία

13/6/2022 ΚαζακστάνΣλοβακία 2 - 1
6/6/2022 ΣλοβακίαΚαζακστάν 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 230,450 89.7%
X
€ 17,153 6.7%
2
€ 9,370 3.6%
Over
€ 6,474 25.8%
Under
€ 18,597 74.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

109 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

3

11

Σουτ εκτός εστίας

4

67%

Κατοχή μπάλας

33%

0

Οφσάιντ

0

4

Κίτρινες κάρτες

6

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

4

5

Αλλαγές

5

10

Φάουλ

15

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Anton Malatinsky
  • Χωρητικότητα: 19200
  • Θεατές: 4146
Ξεκάθαρο φαβορί οι Σλοβάκοι

Ξεκάθαρο φαβορί οι Σλοβάκοι

Η Σλοβακία υποδέχεται το Καζακστάν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη απέναντι στη Λευκορωσία, ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν εντός έδρας το Αζερμπαϊτζάν.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας την υποχρέωσε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λευκορωσία. Δεν ταξίδεψε βέβαια στο Μινσκ αλλά στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, καθώς εκεί θα δίνουν οι αντίπαλοί της τα παιχνίδια και όχι στη βάση τους, λόγω τιμωρίας της UEFA για την έμμεση εμπλοκή τους στην εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία. Κατάφερε να φύγει μ’ ένα πολύτιμο «διπλό» (0-1). Ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες δίχως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν από τρεις καλές στιγμές. Στο ξεκίνημα της επανάληψης πίεσε ψάχνοντας το γκολ που θα την έβαζε σε θέση «οδηγού». Το βρήκε στο 61’ με το Σούσλοφ να κάνει μία σέντρα-σουτ, την μπάλα να περνάει απ’ όλους και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο κλείστηκε στα «καρέ» της κι ανησύχησε μία φορά, δίχως να αλλάξει κάτι μέχρι το φινάλε.

Η Σλοβακία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον τρίτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Nations League και δεν αποτελεί μυστικό ότι στοχεύει στην κορυφή και στην άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. Σίγουρα είναι σε θέση να τα καταφέρει καθώς διαθέτει το πιο ποιοτικό σύνολο απ’ όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο γκρουπ. Τα «γεράκια» σπανίως ρισκάρουν και δεν είναι τυχαίο ότι τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους ήταν No Goal.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Στέφαν Τάρκοβιτς τόνισε: «Εκτίμησα πολύ τη νίκη που πήραμε στο παιχνίδι με τη Λευκορωσία. Δεν ήρθε μετά από την καλύτερή μας εμφάνιση. Θυμήθηκα έναν αγώνα με τη Ρωσία που έγινε το ακριβώς αντίθετο. Είχαμε παίξει πολύ καλά αλλά είχαμε χάσει. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά και να βρει η ομάδα τον πραγματικό της εαυτό και τέτοια αποτελέσματα θα μας βοηθήσουν πολύ».

Αγωνιστικά Νέα: Γνωστά τα προβλήματα, δεν υπάρχει κάποιος σημαντικός καινούριος «πονοκέφαλος».

Η αποστολή της Σλοβακίας:

Τερματοφύλακες: Ροντάκ (Φούλαμ), Πλαχ (Πιαστ), Τάκατς (Σπαρτάκ Τρνάβα)

Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα), Σκρίνιαρ (Ίντερ), Γκιομπέρ (Σαλερνιτάνα), Σάτκα (Λεχ Πόζναν), Χάνκο (Σπάρτα Πράγας), Κότσέλνικ (Σλόβαν Λίμπερετς), Βάλιεντ (Μαγιόρκα), Ντε Μάρκο (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Χβάταλ (Ολομουτς)

Μέσοι: Χροσόβσκι (Γκενκ), Λομπότκα (Νάπολι), Κούτσκα (Γουότφορντ), Χέρκ (Γκράσχοπερς), Μπέρο (Φιτέσε), Ντούντα (Κολωνία), Ρουσνάκ (Σιάτλ), Σούσλοβ (Γκρόνινγκεν)

Επιθετικοί: Σχρανζ (Σλάβια Πράγας), Βάις (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Χαράσλιν (Σπάρτα Πράγας), Ρεγκάλι (Ρουζομπέροκ), Αλμάσι (Μπάνικ Οστραβά), Μποζένικ (Φορτούνα Ντίσελντορφ)

Την περασμένη Παρασκευή έπαιξε εντός έδρας με το Αζερμπαϊτζάν. Θεωρητικά δεν ήταν το φαβορί της αναμέτρησης αλλά μέσα στις τέσσερις γραμμές κατάφερε και πήρε τη νίκη με 2-0, αποδεικνύοντας ότι στο «σπίτι» του δεν αστειεύεται. Στο πρώτο μέρος δεν είχε καθόλου καλή συγκέντρωση κι έμοιαζε εκτός τόπου και χρόνου. Δεν δημιούργησε ούτε μία σημαντική ευκαιρία και κινδύνευσε σοβαρά σε πέντε περιπτώσεις. Παρ’ όλα αυτά η εστία του δεν παραβιάστηκε. Στην επανάληψη μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο κι ευτύχησε να προηγηθεί στο 50’. Ο Αϊμπέτοφ δοκίμασε την τύχη του από μακρινή απόσταση με το σουτ του να κοντράρει να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Κόντρα στη ροή του αγώνα επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημείωσε και δεύτερο τέρμα «γράφοντας» το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι τα είχαν χαμένα κι αποδέχθηκαν τη μοίρα τους, χωρίς να υπάρξουν άλλες συγκινήσεις στο παιχνίδι.

Με αυτόν τον τρόπο το Καζακστάν πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα στο τρίτο γκρουπ της τρίτης κατηγορίας του Nations League. Σίγουρα ο πρώτος στόχος είναι να αποφύγει την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό κι αυτό το «τρίποντο» δεν είναι καθόλου απίθανο να φανεί κομβικό σε βάθος χρόνου. Πρόκειται για ένα σύνολο το οποίο συμμετέχει συχνά σε «κλειστούς» αγώνες. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς των Καζάκων ολοκληρώθηκαν No Goal.

« Δεν έχω να πω πολλά. Εμείς προσπαθούμε να μιλάμε λίγο και να κάνουμε πολλά στο γήπεδο. Δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για εμάς. Κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι με το Αζερμπαϊτζάν. Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Πάντοτε υπάρχουν πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιωθούν. Θα χρειαστεί να αλλάξουμε πράγματα κόντρα στη Σλοβακία και θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Μαγκομέντ Αντίγιεφ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν φρέσκα προβλήματα και όλοι οι απόντες έλειψαν και στο προηγούμενο.

Η αποστολή του Καζακστάν:

Τερματοφύλακες: Ποκατίλοβ (Ακτόμπε), Σχάτσκι (Σαχτιόρ Καραγκάντι), Σέισεν (Ταράζ), Σαϊζάντα (Ορνταμπάσι)

Αμυντικοί: Λογκβινένκο (Ακτόμπε), Μάλι (Τομπόλ), Αχμέτοφ (Ταράζ), Μαρότσκιν (Τομπόλ), Γιερλάνοβ (Ακτόμπε), Μπίστροβ (Αχμάτ Γκρόζνι), Άλιπ (Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης), Καΐροφ (Τομπόλ), Κουσιάποβ (Αστάνα), Σουγιουμπάγιεφ (Άκσου), Γκάμπισεβ (Σαχτιόρ Καραγκάντι), Βογκορόφσκι (Μόλενμπεκ)

Μέσοι: Κουάτ (Αστάνα), Ντοσμαγκαμπέτοφ (Σαχτιόρ Καραγκάντι), Κενέσοφ (Ακτόμπε, Νταραμπάγιεβ (Αστάνα), Ταγκιμπέργκεν (Τομπόλ), Βασίλιεβ (Τομπόλ), Οραζόβ (Ακτόμπε), Αστάνοβ (Ορντάμπασι), Μπαϊτανά (Ταράζ), Αστάνοβ (Ορνταμπάι), Ναρζιντάλγιεφ (Κάσπι)

Επιθετικοί: Αϊμπέτοφ (Αστάνα), Σαμοντόροφ (Ακτόμπε), Ζακσιλίκοβ (Τομπόλ), Σουσενάτσεβ (Καϊράτ), Ζούμαμπεκ (Ταράζ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες που ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στον τρίτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Nations League, θα συναντηθούν με στόχο τη νίκη που θα της φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Σλοβακία δεν έκαμψε εύκολα την αντίσταση της Λευκορωσίας αλλά πήρε αυτό που ήθελε. Παρόμοια η κατάσταση και για το Καζακστάν το οποίο «λύγισε» το Αζερμπαϊτζάν. Δεν υπάρχει η παραμικρή αξία στον «άσο» που προσφέρεται σε υπερβολικά χαμηλές τιμές. Θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι δεν θα ξεφύγει το σκορ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Καζακστάν 6 13 4 1 1 8:6
  3 Σλοβακία 6 7 2 1 3 5:6
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
13/6/2022
Καζακστάν
Σλοβακία
2 - 1
6/6/2022
Σλοβακία
Καζακστάν
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: Ημ.X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες