3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καζακστάν - Σλοβακία

Προϊστορία

13/6/2022 ΚαζακστάνΣλοβακία 2 - 1
6/6/2022 ΣλοβακίαΚαζακστάν 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 304,961 37.8%
X
€ 72,344 9.0%
2
€ 429,786 53.3%
Over
€ 43,355 29.5%
Under
€ 103,684 70.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

129 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

5

3

Σουτ εκτός εστίας

6

33%

Κατοχή μπάλας

67%

1

Οφσάιντ

0

1

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

1

0

Κόρνερ

8

5

Αλλαγές

4

16

Φάουλ

15

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Astana Arena
  • Θεατές: 28745
Υπερτερούν ποιοτικά οι Σλοβάκοι στο ντέρμπι πρωτιάς

Υπερτερούν ποιοτικά οι Σλοβάκοι στο ντέρμπι πρωτιάς

Το Καζακστάν υποδέχεται τη Σλοβακία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία εκτός έδρας με αντίπαλο τη Λευκορωσία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν στο Αζερμπαϊτζάν.

Την περασμένη Παρασκευή ταξίδεψε στη Σερβία ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λευκορωσία, με την τελευταία να χρησιμοποιεί ως έδρα το Νόβι Σαντ λόγω τιμωρίας. Φλέρταρε μ’ ένα μεγάλο «διπλό» αλλά περιορίστηκε σε ισοπαλία 1-1. Παρά την καταρρακτώδη βροχή οι δύο αντίπαλοι πρόσφεραν αρκετά καλό θέαμα με πολλές καλές στιγμές. Θέλησε να αιφνιδιάσει και το κατάφερε ανοίγοντας το σκορ στο 13’ με ωραία κεφαλιά στην κίνηση από τον Αϊμπέτοφ. Δέχτηκε πίεση στη συνέχεια και ανησύχησε σε τρεις περιπτώσεις, χάνοντας κι εκείνο μία τεράστια ευκαιρία πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη δεν βρήκε δεύτερο γκολ σε τρεις σημαντικές φάσεις και «στριμώχτηκε» προς το φινάλε για να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα. Έδειχνε ικανή να τα καταφέρει όμως στο 84’ ο Μάλκεβιτς με κεφαλιά «έγραψε» το 1-1. Κινδύνευσε ακόμα και με ήττα σε προσπάθεια του σκόρερ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Ευτυχώς για εκείνο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι κι έμεινε το 1-1.

Το Καζακστάν συνεχίζει να εντυπωσιάζει μετά τους τρεις πρώτους αγώνες στο Nations League. Παραμένει αήττητο πανηγυρίζοντας δύο «τρίποντα» και μετρώντας επίσης μία ισοπαλία. Έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας. Και τα τρία ματς του ήταν Under.

Με δεδομένο ότι από την αρχή της διοργάνωσης ο βασικός στόχος ήταν η αποφυγή της τελευταίας θέσης και της αποφυγής των περιπετειών αναφορικά με τον υποβιβασμό, θα μπορούσε εύκολα να καταλάβει ο καθένας ότι ήδη η πορεία των Καζάκων είναι επιτυχημένη. Αν πάντως φτάσουν μέχρι το τέλος το ποδοσφαιρικό τους... θαύμα, θα πρόκειται για μία ιστορική επιτυχία.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο μέσος Κουάτ (Αστάνα). Πρόβλημα και με τον χαφ Οραζόβ (Ακτόμπε).

Η αποστολή του Καζακστάν:

Τερματοφύλακες: Ποκατίλοβ (Ακτόμπε), Σχάτσκι (Σαχτιόρ Καραγκάντι), Σέισεν (Ταράζ), Σαϊζάντα (Ορνταμπάσι)

Αμυντικοί: Λογκβινένκο (Ακτόμπε), Μάλι (Τομπόλ), Αχμέτοφ (Ταράζ), Μαρότσκιν (Τομπόλ), Γιερλάνοβ (Ακτόμπε), Μπίστροβ (Αχμάτ Γκρόζνι), Άλιπ (Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης), Καΐροφ (Τομπόλ), Κουσιάποβ (Αστάνα), Σουγιουμπάγιεφ (Άκσου), Γκάμπισεβ (Σαχτιόρ Καραγκάντι), Βογκορόφσκι (Μόλενμπεκ)

Μέσοι: Κουάτ (Αστάνα), Ντοσμαγκαμπέτοφ (Σαχτιόρ Καραγκάντι), Κενέσοφ (Ακτόμπε, Νταραμπάγιεβ (Αστάνα), Ταγκιμπέργκεν (Τομπόλ), Βασίλιεβ (Τομπόλ), Οραζόβ (Ακτόμπε), Αστάνοβ (Ορντάμπασι), Μπαϊτανά (Ταράζ), Αστάνοβ (Ορνταμπάι), Ναρζιντάλγιεφ (Κάσπι)

Επιθετικοί: Αϊμπέτοφ (Αστάνα), Σαμοντόροφ (Ακτόμπε), Ζακσιλίκοβ (Τομπόλ), Σουσενάτσεβ (Καϊράτ), Ζούμαμπεκ (Ταράζ)

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να πάει μέχρι το Αζερμπαϊτζάν για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της, αμέσως μετά την απομάκρυνση του Στέφαν Τάρκοβιτς από την τεχνική της ηγεσία. Το «ηλεκτροσόκ» έπιασε τόπο και «δραπέτευσε» με νίκη (0-1). Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο μπήκε δυνατά αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε πιο εύκολο το έργο της. Στο 21’ έφτιαξε την καλύτερή της φάση με την κεφαλιά του Βάλιεντ μετά από κόρνερ να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Ανησύχησε όλες κι όλες δύο φορές μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και δεν καταγράφηκαν αρκετές σημαντικές φάσεις. Στο 81’ όμως η μεσοεπιθετική της γραμμή «έκρυψε την μπάλα» και ο Βάις ο οποίος είχε ξεκινήσει τη φάση, με πανέμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 85’ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Χαρασλίν αλλά ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR, χωρίς να αλλάξει πάντως κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Με αυτόν τον τρόπο η Σλοβακία πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της σε τρεις αγώνες στο Nations League, φτάνοντας τις δύο διαδοχικές επιτυχίες μακριά από τη βάση της, την ώρα που έχει υποστεί εντός έδρας ήττα από το Καζακστάν πριν από περίπου μία εβδομάδα. Η συγκομιδή των 6 βαθμών φέρνει τα «γεράκια» στη 2η θέση του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης, μόλις έναν πόντο πίσω από τους Καζάκους. Ο στόχος φυσικά δεν είναι άλλος από την πρωτιά και την άνοδο. Και τα τρία ματς της στο τουρνουά ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

Για δεύτερο παιχνίδι θα κρατήσουν τα ηνία ως υπηρεσιακοί τεχνικοί οι Σάμουελ Νόβακ και Μάρεκ Μίνταλ οι οποίοι αντικαθιστούν προσωρινά τον Στέφαν Τάρκοβιτς, με τον τελευταίο να έχει πληρώσει το «μάρμαρο» για τα κακά αποτελέσματα που προηγήθηκαν. Όλα δείχνουν ότι ο επόμενος εκλεκτός για το «τιμόνι» της εθνικής ομάδας της χώρας, θα γίνει γνωστός αμέσως μετά το φινάλε των υποχρεώσεων του Nations League κι εντός του Ιουνίου.

Αγωνιστικά Νέα: Κομβική η απουσία του έμπειρου εξτρέμ Βάις (Σλόβαν Μπρατισλάβας) ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Δεν μπορεί ξανά να προσφέρει ο βασικός στόπερ και ηγέτης Σκρίνιαρ (Ίντερ).

Η αποστολή της Σλοβακίας:

Τερματοφύλακες: Ροντάκ (Φούλαμ), Πλαχ (Πιαστ), Τάκατς (Σπαρτάκ Τρνάβα)

Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα), Σκρίνιαρ (Ίντερ), Γκιομπέρ (Σαλερνιτάνα), Σάτκα (Λεχ Πόζναν), Χάνκο (Σπάρτα Πράγας), Κότσέλνικ (Σλόβαν Λίμπερετς), Βάλιεντ (Μαγιόρκα), Ντε Μάρκο (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Χβάταλ (Ολομουτς)

Μέσοι: Χροσόβσκι (Γκενκ), Λομπότκα (Νάπολι), Κούτσκα (Γουότφορντ), Χέρκ (Γκράσχοπερς), Μπέρο (Φιτέσε), Ντούντα (Κολωνία), Ρουσνάκ (Σιάτλ), Σούσλοβ (Γκρόνινγκεν)

Επιθετικοί: Σχρανζ (Σλάβια Πράγας), Βάις (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Χαράσλιν (Σπάρτα Πράγας), Ρεγκάλι (Ρουζομπέροκ), Αλμάσι (Μπάνικ Οστραβά), Μποζένικ (Φορτούνα Ντίσελντορφ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Καζακστάν αποτελεί δίχως αμφιβολία την ευχάριστη έκπληξη του Nations League μέχρι τώρα παραμένοντας αήττητο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Το έργο του βέβαια θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι στη Σλοβακία η οποία αναζητά μία εκδίκηση για την ήττα της πριν από μία εβδομάδα εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν το «διπλό» που θα τους φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου και παράλληλα θα αποδείξει ότι ήταν απόλυτα σωστή κίνηση η απομάκρυνση του Στέφαν Τάρκοβιτς. Μας καλύπτει οριακά η επικράτηση των Σλοβάκων και θα αποτελέσει την επιλογή μας θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Σλοβακία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Καζακστάν, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Nations League: League C).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Καζακστάν 6 13 4 1 1 8:6
  3 Σλοβακία 6 7 2 1 3 5:6
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
13/6/2022
Καζακστάν
Σλοβακία
2 - 1
6/6/2022
Σλοβακία
Καζακστάν
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: X
  • » Ο FVSTIRAS, με το υψηλότερο yield +2.77% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες