6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβενία - Βόρεια Ιρλανδία

7/9/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 924
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 234 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βόρεια Ιρλανδία - Σλοβενία στις 17/10/2023

Προϊστορία

17/10/2023 Βόρεια ΙρλανδίαΣλοβενία 0 - 1
7/9/2023 ΣλοβενίαΒόρεια Ιρλανδία 4 - 2
28/3/2016 Βόρεια ΙρλανδίαΣλοβενία 1 - 0
29/3/2011 Βόρεια ΙρλανδίαΣλοβενία 0 - 0
3/9/2010 ΣλοβενίαΒόρεια Ιρλανδία 0 - 1
1/4/2009 Βόρεια ΙρλανδίαΣλοβενία 1 - 0
11/10/2008 ΣλοβενίαΒόρεια Ιρλανδία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 271,314 59.8%
X
€ 97,876 21.6%
2
€ 84,890 18.7%
Over
€ 5,319 30.5%
Under
€ 12,124 69.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

171 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

7

6

Σουτ εκτός εστίας

6

47%

Κατοχή μπάλας

53%

3

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

4

12

Φάουλ

9

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
27 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stozice Stadium, Ljubljana
  • Χωρητικότητα: 16038
  • Θεατές: 12587
Ο πρώτος λόγος ανήκει στη Σλοβενία

Ο πρώτος λόγος ανήκει στη Σλοβενία

Η Σλοβενία θα κοντραριστεί με την Ιρλανδία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» τους απέναντι στη Δανία, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από το Καζακστάν.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την ισχυρή Δανία κι έπρεπε να αφήσει πίσω της την ήττα που είχε προηγηθεί στη Φινλανδία λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα. Παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και το ματς τελείωσε ισόπαλο 1-1. Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της φάση στο παιχνίδι με τον Σπόραρ να πλασάρει σωστά μέσα από την περιοχή για το 1-0. Δεν χάρηκε ιδιαίτερα καθώς στο 42’ ο Χόιλουντ με προβολή παραβίασε την εστία της ισοφαρίζοντας 1-1. Στην επανάληψη ήταν φανερό ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε διάθεση για ρίσκο. Κινδύνευσε σοβαρά στο 63’ όταν σώθηκε από το δοκάρι όμως έξι λεπτά αργότερα άγγιξε κι εκείνη το γκολ, με το δοκάρι να μην της επιτρέπει να πανηγυρίσει για δεύτερη φορά. Πιέστηκε κάπως στο φινάλε όμως το 1-1 έμελλε να «σφραγίσει» τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Με αυτόν τον τρόπο η Σλοβενία έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες και θα παλέψει να επιστρέψει άμεσα στα «τρίποντα» προκειμένου να μην χάσει άλλο έδαφος, στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να πάρει ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024. Έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου της, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τη Δανία, ωστόσο απέχει μόλις δύο πόντους από την κορυφή και δικαιούταν να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

Αγωνιστικά Νέα: Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται ο εξτρέμ Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός). Πρόβλημα με τον χαφ Ζάιτς (Φενέρμπαχτσε). Δεν κλήθηκαν σε σχέση με τον Ιούνιο ο τερματοφύλακας Τουρκ (Πάρμα) και οι μέσοι Τσμιγκόι (Ρετζιάνα), Χόρβατ (Στουρμ Γκρατς).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (ΑΠΟΕΛ), Βλντόβσεκ (Ολίμπια Λιουμπλιάνα)

Αμυντικοί: Στογιάνοβιτς (Σαμπντόρια), Μπιγιόλ (Ουντινέζε), Μπάλκοβετς (Αλάνιασπορ), Μπλάζιτς (Λεχ Πόζναν), Κάρνιτσνικ (Τσέλιε), Μπρέκαλο (Βίκινγκ), Γιάνζα (Γκόρνικ Ζάμπρζε), Ντρκούσιτς (Σότσι)

Μέσοι: Κούρτιτς (Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα), Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός), Ζάιτς (Φενέρμπαχτσε), Λόβριτς (Ουντινέζε), Τσέριν (Παναθηναϊκός), Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Έλσνικ (Ολίμπια Λιουμπλιάνα)

Επιθετικοί: Σπόραρ (Παναθηναϊκός), Σέσκο (Λειψία), Ζάχοβιτς (Πογκόν Στσέτσιν), Τσέλαρ (Λουγκάνο), Μλάκαρ (Πίζα), Βιπότνικ (Μπορντό), Μάτκο (Τσέλιε)

Τον περασμένο Ιούνιο κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας το Καζακστάν, σ’ έναν αγώνα ο οποίος θεωρητικά ήταν στα μέτρα της. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό και γνώρισε την ήττα (0-1). Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο και κινδύνευσε σοβαρά στο 15’, έχοντας όμως τη δική της κλασική και πολύ μεγάλη ευκαιρία πέντε λεπτά αργότερα. Πίεσε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου δίχως να πετύχει κάτι ιδιαίτερο. Παρόμοια η εικόνα και στην επανάληψη όταν και δοκίμασε να σκοράρει κυρίως μέσω μακρινών σουτ που δεν είχαν ιδιαίτερη τύχη. Ο χρόνος κυλούσε και ήταν φανερό ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε διάθεση για ρίσκο. Στο 88’ όμως ο Αϊμπέτοφ πήρε την μπάλα λίγο πιο μπροστά από τη μεσαία γραμμή κι αφού εξέθεσε τους αμυντικούς της πλάσαρε σωστά για το 1-0, ρίχνοντάς στο καναβάτσο, μια και δεν υπήρχε χρόνος για να αντιδράσει κι αποδέχθηκε τη μοίρα της.

Η Βόρεια Ιρλανδία γνώριζε ότι δεν είχε καθόλου εύκολο έργο στον συγκεκριμένο όμιλο που κληρώθηκε στα προκριματικά του Euro 2024, ωστόσο είναι αλήθεια ότι έχει απογοητεύσει πλήρως με τα αποτελέσματά της, καθώς έχει δεχθεί τρεις συνεχόμενες «σφαλιάρες» που έχουν δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στο εσωτερικό της. Βέβαια είναι αλήθεια ότι και στα τρία αρνητικά αποτελέσματα πάλεψε σκληρά όμως έχασε με το ίδιο σκορ (1-0). Οι Βρετανοί λοιπόν προσπαθούν όμως είναι ανήμποροι να γλιτώσουν την ήττα. Και τα τέσσερα ματς τους ήταν Under και No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: «Κόπηκαν» οκτώ παίκτες σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις του Ιουνίου. Έμειναν εκτός οι αμυντικοί Μπράντλεϊ (Λίβερπουλ), Ντόνελι (Νταντί), Λιούις (Γουότφορντ), οι μέσοι Λέιν (Πόρτσμουθ), Γκάλμπρεϊθ (Λέιτον Όριεντ) και Γκος (ελεύθερος), όπως και οι επιθετικοί Μάρσαλ (Γουέστ Χαμ), Μπόνις (Λάρνε).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φάρελ (Άαρχους), Χάζαρντ (Πλίμουθ), Σάουθγουντ (Τσέλτεναμ)

Αμυντικοί: Έβανς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κάθκαρτ (ελεύθερος), ΜακΝερ (Μίντλεσμπρο), Μπάλαρντ (Σάντερλαντ), Μπράουν (Όξφορντ Γιουνάιτεντ), Χιουμ (Σάντερλαντ), Σπένσερ (Μάδεργουελ), Τολ (Μπόλτον)

Μέσοι: Σάβιλ (Μίλγουολ), Γουάιτ (Πόρτσμουθ), Τόμσπον (Στόουκ Σίτι), Τζόουνς (Γουίγκαν), ΜακΚαν (Πρέστον), Τσαρλς (Σαουθάμτπον), ΜακΜέναμιν (Σεντ Μίρεν), Πράις (Σταντάρ Λιέγης), Σμιθ (ΚΠΡ), Κένεντι (Κιλμάρνοκ), Λάιονς (Κιλμάρνοκ)

Επιθετικοί: Ματζένις (Γουίγκαν), Γουάσινγκτον (Ντέρμπι Κάουντι), Ντ. Τσαρλς (Μπόλτον)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα φαίνεται ότι έχει η Σλοβενία, καθώς θα αντιμετωπίσει τη δεύτερη πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, τη Βόρεια Ιρλανδία. Οι Βαλκάνιοι διαθέτουν την ποιότητα και τα αγωνιστικά στοιχεία εκείνα που θα τους επιτρέψουν να «λυγίσουν» την αντίσταση των Βρετανών, με τους τελευταίους να είναι αλήθεια ότι δεν αποτελούν κάτι το ιδιαίτερο. Ο «άσος» προσφέρεται σε αποδεκτή απόδοση και θα τον επιλέξουμε θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 8ος Όμιλος
  2 Σλοβενία 10 22 7 1 2 20:9
  5 Βόρεια Ιρλανδία 10 9 3 0 7 9:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Kanavaro, με το υψηλότερο yield +21.14% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο qwerty105s, με το υψηλότερο yield +12.22% στο σημείο 2-3 Goals έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες