7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Ιρλανδία - Σλοβενία

Προϊστορία

17/10/2023 Βόρεια ΙρλανδίαΣλοβενία 0 - 1
7/9/2023 ΣλοβενίαΒόρεια Ιρλανδία 4 - 2
28/3/2016 Βόρεια ΙρλανδίαΣλοβενία 1 - 0
29/3/2011 Βόρεια ΙρλανδίαΣλοβενία 0 - 0
3/9/2010 ΣλοβενίαΒόρεια Ιρλανδία 0 - 1
1/4/2009 Βόρεια ΙρλανδίαΣλοβενία 1 - 0
11/10/2008 ΣλοβενίαΒόρεια Ιρλανδία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 80,814 16.9%
X
€ 86,384 18.0%
2
€ 311,979 65.1%
Over
€ 27,948 30.9%
Under
€ 62,466 69.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

198 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

4

2

Σουτ εκτός εστίας

3

42%

Κατοχή μπάλας

58%

1

Οφσάιντ

1

5

Κίτρινες κάρτες

2

1

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

2

11

Φάουλ

11

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Windsor Park
  • Χωρητικότητα: 20332
  • Θεατές: 16332
Μονόπλευρο το κίνητρο

Μονόπλευρο το κίνητρο

Η Βόρεια Ιρλανδία φιλοξενεί τη Σλοβενία στην 8η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024. Από εντός έδρας νίκη επί του Σαν Μαρίνο προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ και οι φιλοξενούμενοι αντίστοιχα επικράτησαν εντός έδρας της Φινλανδίας.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Νίκησε εύκολα με 3-0 τους ερασιτέχνες του Σαν Μαρίνο εντός έδρας χωρίς να συναντήσει αντίσταση. Ένα σουτ γυριστό σουτ του Σμιθ στο 5' κι ένα ακόμα αντίστοιχο του Μαγκίνις στο 11' έδωσαν από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στους Βρετανούς, οι οποίοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια πριν τελικά διαμορφώσουν το τελικό σκορ με τέρμα του ΜακΜέναμιν στο 81'.

Επιτέλους νίκη μετά από 7 μήνες και πέντε σερί ήττες στον όμιλο για τη Βόρεια Ιρλανδία λοιπόν, που τελευταί φορά είχε πανηγυρίσει τρίποντο ξανά επί του Σαν Μαρίνο στην εκτός έδρας πρεμιέρα. Φυσικά αυτά όλα έχουν να κάνουν μόνο με το τυπικό σκέλος του γοήτρου της ομάδας, αφού με 6 βαθμούς σε 7 ματς εξασφάλισε απλά πως δεν θα είναι ουραγός στον όμιλο, αλλά για διεκδικήσει της πρόκρισης ούτε... κουβέντα. Σε κάθε περίπτωση πάντως έδωσε τη «μάχη» της με αξιοπρέπεια, αφού 4/5 ήττες της ήρθαν με σκορ 1-0.

Τα ευχάριστα νέα έχουν να κάνουν με το γεγονός πως την περασμένη Τρίτη (10/10) ανακοινώθηκε πως θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αγγλίας, της Ουαλίας, της Σκωτίας και της Ιρλανδίας, ενώ 5 αγώνες του τουρνουά θα λάβουν χώρα στο Μπέλφαστ.

«Στόχος μας να φτιάξουμε μία ομάδα που θα είναι απόλυτα ανταγωνιστική στα προκριματικά των επόμενων δύο διοργανώσεων και θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάικλ Ο' Νιλ.

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός ΜακΝερ (Μίντλεσμπρο) αφού συμπλήρωσε κάρτες. Εκτός λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Μπράουν (Όξφορντ Γιουνάιτεντ), ο μέσος Γουάιτ (Πόρτσμουθ) και ο επιθετικός Λέιβερι (Μπλάκπουλ). Εκτός κλήσεων ο μέσος Τζόουνς (Γουίγκαν).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φάρελ (Άαρχους), Χάζαρντ (Πλίμουθ), Σάουθγουντ), Τσέλτεναμ)

Αμυντικοί: Έβανς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ΜακΝερ (Μίντλεσμπρο), Λιούις (Γουότφορντ), Μπάλαρντ (Σάντερλαντ), Χιούμ (Σάντερλαντ), Σπένσερ (Μάδεργουελ), Τολ (Μπόλτον)

Μέσοι: Σάβιλ (Μίλγουολ), Τόμπσον (Στόουκ Σίτι), ΜακΚαν (Πρέστον), Τσαρλς (Σαουθάμπτον), ΜακΜέναμιν (Σεντ Μίρεν), Κένεντι (Κιλμάρνοκ), Σμιθ (ΚΠΡ), Πράις (Σταντάρ Λιέγης), Λέιν (Πόρτσμουθ), Λάιονς (Κιλμάρνοκ).

Επιθετικοί: Ματζένις (Γουίγκαν), Γουάσινγκτον (Ντέρμπι Κάουντι), Ντ. Τσαρλς (Μπόλτον), Τέιλορ (Γουίκομ), Μάρσαλ (Γουέστ Χαμ)Έκανε... πάρτι κόντρα στη Φινλανδία εντός έδρας, αφού επικράτησε με 3-0. Άνοιξε το σκορ στο 15' με εύστοχο πέναλτι του Σέσκο, το οποίο είχε κερδίσει ο Σπόραρ, ενώ στο 28' οι δύο παίκτες συνδυάστηκαν με τον Σέσκο να πετυχαίνει με πλασέ το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Οι Σλοβένοι ήλεγξαν απόλυτα το ματς και στις δύο φορές που απειλήθηκαν στην επανάληψη, ο Όμπλακ φώναξε «παρών», με τον Γιανζ στο 90'+3' να διαμορφώνει το τελικό σκορ, πετυχαίνοντας ένα πολύ σημαντικό γκολ, αφού με αυτό υπερκαλύφθηκε η διαφορά της ήττας με 2-0 στο εκτός έδρας ματς από τους Σκανδιναβούς.

Η Σλοβενία πανηγύρισε έτσι την τρίτη σερί νίκης της στον όμιλο και με 16 βαθμούς ισοβαθμεί στην 1η θέση με τη Δανία, υπερτερώντας κατά ένα γκολ στη διαφορά τερμάτων (16-6 έναν 15-6), αφού το πρώτο μεταξύ τους ματς είχε λήξει ισόπαλο. Το σημαντικό είναι πως με τρία παιχνίδια να απομένουν είναι στο +4 από Καζάκους και Φινλανδούς, έχοντας να αντιμετωπίσει εντός έδρας τους πρώτους και υπερτερώντας οριστικά στην ισοβαθμία με τους δεύτερους.

«Νιώθουμε καλά. Κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας και έχουμε αυτοπεποίθηση πως θα πετύχουμε τον στόχο μας, αλλά πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, αφού έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια μπροστά μας» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ματίας Κεκ.

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επιθετικού Σέσκο (Λειψία), που έγινε αλλαγή μετά από τραυματισμό στο ματς με τη Φινλανδία.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Βιντ Μπέλετς (ΑΠΟΕΛ), Τουρκ (Πάρμα).

Αμυντικοί: Στογιάνοβιτς (Σαμπντόρια), Μπιζόλ (Ουντινέζε), Μπάλκοβετς (Αλάνιασπορ), Μπλάζιτς (Λεχ Πόζναν), Κάρνιτσνικ (Τσέλιε), Μπρέκαλο (Βίκινγκ), Γιάνζα (Γκόρνικ Ζ.), Ντρκούσιτς (Σότσι), Ζετς (Τσέλιε)

Μέσοι: Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός), Τσέριν (Παναθηναϊκός), Κούρτιτς (Κραϊόβα), Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Λόβριτς (Ουντινέζε), Έλσνικ (Ολίμπια Λουμπλιάνας), Ζάγιτς (Φενέρμπαχτσε), Γιαν Μλάκαρ (Πίζα).

Επιθετικοί: Σπόραρ (Παναθηναϊκός), Σέσκο (Λειψία), Ζάχοβιτς (Πογκόν), Κέλαρ (Λουγκάνο), Μλάκαρ (Πίζα), Βίποτνικ (Μπορντό).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σλοβενία έχει τεράστιο κίνητρο, καθώς με νίκη «σφραγίζει» ουσιαστικά την πρόκριση στη τελική φάση. Σε καλή φόρμα οι φιλοξενούμενοι, που παρά τη «μαχητική» εικόνα που έχει δείξει η Βόρεια Ιρλανδία, ειδικά στο Μπέλφαστ, θεωρώ πως θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη που χρειάζονται εύκολα ή δύσκολα. Οι τιμές μάλιστα στις οποίες βρίσκουμε το διπλό κάνουν την επιλογή μας ακόμα πιο εύκολη.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 8ος Όμιλος
  2 Σλοβενία 10 22 7 1 2 20:9
  5 Βόρεια Ιρλανδία 10 9 3 0 7 9:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Paoktssis με το υψηλότερο yield +3.70% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2
  • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +2.06% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες