2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πολωνία - Σλοβενία

19/11/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 876
3 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 2' Kurtic Jasmin
  2. 3' Szymanski Sebastian
  3. 14' Matavz Tim
  4. 32' Reca Arkadiusz

2ο Ημίχρονο 3 - 2

  1. 54' Lewandowski Robert
  2. 61' Ilicic Josip
  3. 70' Krychowiak Grzegorz
  4. 81' Goralski Jacek
  5. 85' Kedziora Tomasz
  6. 86' Kurtic Jasmin

      Προϊστορία

      19/11/2019 ΠολωνίαΣλοβενία 3 - 2
      6/9/2019 ΣλοβενίαΠολωνία 2 - 0
      14/11/2016 ΠολωνίαΣλοβενία 1 - 1
      9/9/2009 ΣλοβενίαΠολωνία 3 - 0
      6/9/2008 ΠολωνίαΣλοβενία 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 222,823 69.6%
      X
      € 66,941 20.9%
      2
      € 30,244 9.5%
      Over
      € 6,028 38.2%
      Under
      € 9,761 61.8%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      155 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Καθυστέρηση έναρξης 2ου ημιχρόνου
      • Γήπεδο: Stadion Narodowy, Warsaw
      Να κλείσουν θετικά

      Να κλείσουν θετικά

      Η Πολωνία η οποία έχει εξασφαλίσει και την πρώτη θέση του ομίλου, υποδέχεται στη Βαρσοβία τη Σλοβενία με σκοπό να κλείσει με άλλη μία νίκη τα προκριματικά.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΠΟΛΩΝΙΑ

      Πήρε μία δίκαιη εκτός έδρας νίκη στο Ισραήλ το Σάββατο (1-2). Απείλησε μόλις στο 3' και ένα λεπτό μετά ο Κριχόβιακ από κοντά έκανε το 1-0. Ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος, η αστοχία της όμως και ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν της επέτρεψαν να φτάσει σε δεύτερο τέρμα. Τελικά τα κατάφερε με μία κοντινή προβολή του Πιόντεκ στο 54' και στο 88΄δέχθηκε απλά τη μείωση του σκορ.

      Ο Λεβαντόφσκι έμεινε για 63΄στον πάγκο προκειμένου να πάρει ανάσες και ίσως κάτι τέτοιο συμβεί και σήμερα. Άλλωστε ο Πολωνός φορ θα υποβληθεί σε επέμβαση στη βουβωνική χώρα σε λίγο καιρό, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πιέζεται. O κόουτς Μπρζέτσεκ πάντως θα ήθελε να δει την ομάδα του να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο καθώς ο ίδιος έχει αμφισβητηθεί έντονα για την εικόνα που παρουσιάζει.

      Ο προπονητής των Πολωνών πάντως δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει στον τερματοφύλακα της Σλοβενίας, Γιαν Όμπλακ, ο οποίος είχε δηλώσει μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού (2-0 υπέρ της Σλοβενίας), ότι κουράστηκε περισσότερο στις συνεντεύξεις που έδωσε μετά, παρά στον αγωνιστικό χώρο.

      «Ο Όμπλακ είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο αλλά του λείπει η ταπεινότητα. Ίσως γι αυτό πάμε εμείς στο Euro και όχι η Σλοβενία», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν από την αρχική αποστολή ο φορ της Νάπολι, Μίλικ και ο τερματοφύλακας της Γουέστ Χαμ, Φαμπιάνσκι. Τραυματίστηκε και αποχώρησε ο αριστερός μπακ Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας) και ο δεξιός μπακ Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια).

      Η αποστολή της Πολωνίας:

      Τερματοφύλακες: Σζέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Μαγιέτσκι (Λέγκια)

      Αμυντικοί: Γκλικ (Μονακό), Πίστσεκ (Ντόρτμουντ), Γιέντρετζικ (Λέγκια), Σιονέκ (Σπαλ), Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον), Κεντζιόρα (Ντιναμό Κιέβου), Ρέκα (Σπαλ)

      Μέσοι: Γκροζίτσκι (Χαλ), Κριχόβιακ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Κλιχ (Λιντς), Γκοράλσκι (Λουντογκόρετς), Φρανκόβσκι (Σικάγο),Καντζιόρ (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Σζιμάνσκι (Ντινάμο Μόσχας), Μπιέλικ (Ντέρμπι Κάουντι), Φουρμάν (Βίσλα Πλοκ), Γιόζβιακ (Λεχ Πόζναν)

      Επιθετικοί: Λεβαντόβσκι (Μπάγερν), Πίοντεκ (Μίλαν), Κοβνάσκι (Φορτούνα Ντίσελντορφ)

      ΣΛΟΒΕΝΙΑ

      Έκανε το καθήκον της και επιβλήθηκε με 1-0 της Λετονίας το Σάββατο, όμως η Αυστρία πήρε επίσης τους τρεις βαθμούς και έτσι οι Σλοβένοι θα δουν το Euro 2020 από το σπίτι τους. Είχε την υπεροχή του αγώνα, έχασε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ενώ είχε και δοκάρι με τον Κούριτς. Τελικά άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ στο 53' και έκτοτε κράτησε εύκολα το προβάδισμα.

      Απέτυχε να προκριθεί σε ακόμη ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση της ούτε μέσω του Nations League. Ελπίζει σε μία καλή εμφάνιση σήμερα για να κλείσει με θετικό τρόπο την πορεία της, παραμένοντας στην τρίτη θέση του ομίλου.

      «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς,γνωρίζουμε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο καθώς αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο του ομίλου, αλλά στόχος μας είναι η τρίτη θέση. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα καθώς ο Στρούνα είναι τιμωρημένος, ενώ κάποιοι παίκτες δεν έχουν επανέλθει πλήρως από τον αγώνα με την Λετονία», επισήμανε ο κόουτς Κεκ.

      Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μπακ Στρούνα (Χιούστον), δεν ακολούθησε την αποστολή. Τραυματίες οι μέσοι Βέτριχ (Ρίζεσπορ) και Μάιερ (Λέτσε) όπως και ο φορ Μπέριτς (Σεντ Ετιέν) που έμεινα επίσης εκτός.

      Η αποστολή της Σλοβενίας:

      Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (ΑΠΟΕΛ), Βίντμαρ (Ολίμπια Λιουμπλιάνας)

      Αμυντικοί: Γιόκιτς (Ούφα), Μεβλίγια (Σότσι), Στογιάνοβιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Μίλετς (Μάριμπορ), Μπάλκοβετς (Έμπολι), Μπλάζιτς (Φερεντσβάρος),Μίτροβιτς (Μάριμπορ), Κορούν (Πιαστ)

      Μέσοι: Ιλίτσιτς (Αταλάντα), Κούρτιτς (ΣΠΑΛ), Κριν (Ναντ), Βέρμπιτς (Ντινάμο Κιέβου), Ζάιτς (Φενέρμπαχτσε), Μπίγιολ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Βόυτσκιτς (Τβέντε), Ρεπ (Χάρτμπεργκ), Τσέριν (Νυρεμβέργη).

      Επιθετικοί:Μάταβζ (Φίτεσε), Μπέζιακ (ΑΠΟΕΛ), Σπόραρ (Σλόβαν Μπρατισλάβας).

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Πολωνία είναι ανώτερη ομάδα και στην έδρα της θέλει να πάρει τη νίκη για να αφήσει μία καλή εντύπωση στο τέλος. Η τρίτη θέση το μοναδικό κίνητρο για τους φιλοξενούμενους, που μπορούν να βρεθούν εκεί όμως ακόμα και με ήττα. Σε αποδεκτές τιμές ο άσος και θα τον προτιμήσουμε.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        32 Πολωνία 10 25 8 1 1 18:5
        34 Σλοβενία 10 14 4 2 4 16:11
      7ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Πολωνία 10 25 8 1 1 18:5
        3 Σλοβενία 10 14 4 2 4 16:11
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο giam, με το υψηλότερο yield +5.79% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες