2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΠΑΟΚ - Κηφισιά

27/8/2023 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 591
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 249 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κηφισιά - ΠΑΟΚ στις 21/12/2023

Προϊστορία

21/12/2023 ΚηφισιάΠΑΟΚ 0 - 6
27/8/2023 ΠΑΟΚΚηφισιά 2 - 1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

208 ψήφοι:

Ειδήσεις

8

Σουτ στην εστία

3

6

Σουτ εκτός εστίας

2

77%

Κατοχή μπάλας

23%

6

Οφσάιντ

2

2

Αποκρούσεις

6

1

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

5

12

Φάουλ

14

18

Πλάγια Άουτ

16

16

Εκτελέσεις Φάουλ

18

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Toumba Stadium
  • Χωρητικότητα: 28703
  • Θεατές: 8876
Με ροτέισον για το 2x2 ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Με ροτέισον για το 2x2 ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Ο ΠΑΟΚ, που μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα και την Πέμπτη πήρε «διπλό» στην έδρα της Χαρτς, υποδέχεται την νεοφώτιστη Κηφισιά θέλοντας να μην πατήσει την… μπανανόφλουδα και να κάνει το 2x2 πριν την κρίσιμη ρεβάνς με τους Σκωτσέζους για την είσοδο στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Το βράδυ της Πέμπτης κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Χαρτς στην Σκωτία και βρίσκεται με το ένα πόδι στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Βρέθηκε πίσω μόλις στο 9’ από πέναλτι όμως απάντησε με το ίδιο νόμισμα τρία λεπτά μετά χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Σβαμπ το οποίο κέρδισε ωραία ο Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης του «Δικεφάλου», όντας μέσα σε όλες τις φάσεις της ομάδας του και από δικό του τρομερό σουτ εκτός περιοχής ήρθε το 2ο γκολ στο 75’. Για το 2-1 χρειάστηκε και η μεγάλη επέμβαση του Κοτάρσκι σε τεράστια ευκαιρία των Σκωτσέζων λίγο μετά το ημίωρο. Συνολικά ήταν μια καλή εμφάνιση για τους Θεσσαλονικείς, που καλούνται να «κλειδώσουν» την πρόκριση την ερχόμενη Πέμπτη στην έδρα τους.

«Το παιχνίδι ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε. Ανταποκριθήκαμε μ’ ένα σχεδόν τέλειο τρόπο. Καταφέραμε να φύγουμε από το γήπεδο με τη νίκη, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προετοιμασμένοι για το δεύτερο παιχνίδι. Να έχουμε ταπεινότητα και το ίδιο πνεύμα. Ανταποκριθήκαμε σε ένα παιχνίδι με μεγάλες μπάλες, με δεύτερες μπάλες, καταστάσεις στις οποίες αν δεν προσέχαμε θα ήταν δύσκολα. Αν δεν είμαι ικανοποιημένος απόλυτα για κάτι, είναι γιατί δεν κρατήσαμε όσο θα θέλαμε τον έλεγχο της μπάλας», δήλωσε μετά το ματς ο τεχνικός του Λουτσέσκου.

Στο πρωτάθλημα, μπήκε με το δεξί επικρατώντας με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Πιο δύσκολη βέβαια επικράτηση απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, σ’ ένα ματς όπου παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές ελέω Ευρώπης. Κινδύνευσε σοβαρά με το 0-1 στο 19’ αλλά τρία λεπτά μετά πήρε το προβάδισμα με τον Μουργκ. Γλίτωσε από χαμένο πέναλτι των Αρκάδων στο 41’ και στο δεύτερο μέρος «κλείδωσε» το ματς σ’ ένα πεντάλεπτο με δύο γκολ του Ζίβκοβιτς (54’, 59’).

Αγωνιστικά Νέα: Με αρκετές απουσίες ελέω τραυματισμών και Χαρτς. Εκτός για λόγους ξεκούρασης έμειναν οι βασικοί στόπερ Εκόνγκ (1/0) και Κουλιεράκης (-) ενώ δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή λόγω τραυματισμών ο φορ Σαμάτα (1/0) και ο μέσος Φ. Σοάρες (-). Μπήκε στην αποστολή ο εξτρέμ Νάρεϊ παρότι είναι κοντά στη μεταγραφή του στην Αλ Καλίτζ, όπως επίσης ο μπακ Μπάμπα και ο χαφ Οζντόεφ (1/0), που δεν αγωνίστηκαν στο Εδιμβούργο. Αντίθετα εκτός έμεινε ο μπακ Σάστρε που δεν έχει λεπτό φέτος.Δεν κύλησε ιδανικά το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της στη μεγάλη κατηγορία, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Αγώνας που διεξήχθη σε δύο μέρες καθώς διεκόπη στο ημίχρονο λόγω χαλασμένου προβολέα στο γήπεδο και συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα. Σε δεύτερο ρόλο στο πρώτο μέρος, βρέθηκε πίσω από πέναλτι στο 31’ ενώ γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις το δεύτερο τέρμα χάρη στον Κρίστινσον. Μπήκε πιο αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας ακυρωθέν γκολ στο 48’ και πέντε λεπτά μετά δέχτηκε το 2-0 από απευθείας φάουλ. Κέρδισε μεν μέτρα στη συνέχεια όμως δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική και ολοκλήρωσε το ματς χωρίς τελική στο στόχο. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα στο 82’ και μάλιστα δέχτηκε τρίτο στο 90+8’.

«Θέλουμε ακόμη δουλειά, ήταν ένα καλό μάθημα το σημερινό. Υπάρχουν κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να τους υπολογίσουμε, εμείς δεν είμαστε ηλεκτρολόγοι. Πάντως πιστεύω πως εν έτει 2023 θα πρέπει να είναι πιο σωστές οι συνθήκες για να διεξάγονται οι αγώνες», δήλωσε ο τεχνικός της Αναστασίου.

Ως νεοφώτιστη είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό και η εικόνα της στην πρεμιέρα έδειξε πως χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά με δεδομένο και τις πολλές προσθαφαιρέσεις του καλοκαιριού. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έδειξε ασύνδετη και με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών. Αναμφίβολα ήταν μία εμφάνιση-«καμπανάκι» για τον Αναστασίου και το επιτελείο του εν όψει της συνέχειας.

Αγωνιστικά Νέα: Ο έμπειρος στόπερ Μποτία και ο νεοφερμένος χαφ Ίλιεφ βρίσκονται για πρώτη φορά στην αποστολή αλλά ο πρώτος είναι άγνωστο αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Χτύπησε στην πρεμιέρα και θα λείψει έως δύο μήνες ο χαφ Πρίτσας (1/0), εκτός έμειναν επίσης ο εξτρέμ Σάντος (1/0) και ο στόπερ Σοάρες (-).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Όπως και στην πρεμιέρα με τον Αστέρα, ο Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισον εν όψει της κρίσιμης ρεβάνς με την Χαρτς. Η ψυχολογία είναι στο ζενίθ από τα τελευταία καλά αποτελέσματα και βάση την αποκαρδιωτική εικόνα της Κηφισιάς στην πρεμιέρα, οι Θεσσαλονικείς δεν ενδέχεται να αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς και να στρέψουν πλήρως το ενδιαφέρον τους στους Σκωτσέζους, θα πάμε με τον άσο ημίχρονο.

FACTS

  • Η ομάδα ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.05 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΠΑΟΚ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας ΠΑΟΚ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.77 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Σούπερ Λιγκ
  1 ΠΑΟΚ 26 60 19 3 4 66:21
  11 Κηφισιά 26 21 4 9 13 31:56
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
21/12/2023
Κηφισιά
ΠΑΟΚ
0 - 6
27/8/2023
ΠΑΟΚ
Κηφισιά
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.07% έπαιξε: 1
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +17.58% στο [ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1] έπαιξε: 1
  • » Ο Taxis, με το υψηλότερο yield +1.39% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες