14

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μολδαβία - Πολωνία

20/6/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 317
3 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 313 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πολωνία - Μολδαβία στις 15/10/2023

Προϊστορία

15/10/2023 ΠολωνίαΜολδαβία 1 - 1
20/6/2023 ΜολδαβίαΠολωνία 3 - 2
20/1/2014 ΜολδαβίαΠολωνία 0 - 1
7/6/2013 ΜολδαβίαΠολωνία 1 - 1
11/9/2012 ΠολωνίαΜολδαβία 2 - 0
6/2/2011 ΠολωνίαΜολδαβία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 13,207 4.6%
X
€ 31,362 11.0%
2
€ 241,560 84.4%
Over
€ 12,622 51.0%
Under
€ 12,126 49.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

158 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

5

3

Σουτ εκτός εστίας

9

32%

Κατοχή μπάλας

68%

1

Οφσάιντ

0

4

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

9

25

Φάουλ

10

1

«Κομμένα» Σουτ

4

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Zimbru Stadium
  • Χωρητικότητα: 10500
  • Θεατές: 9442
Το καθήκον τους και μόνο οι Πολωνοί

Το καθήκον τους και μόνο οι Πολωνοί

Η Μολδαβία φιλοξενεί την Πολωνία στην 4η αγωνιστική του 5ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024. Οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα στην έδρα της Αλβανίας, την οποία νίκησαν εντός έδρας οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο επίσημο ματς που έδωσαν τον Μάρτιο, ενώ εσχάτως νίκησαν τη Γερμανία σε εντός έδρας φιλικό.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Ηττήθηκε εύκολα με 2-0 από την Αλβανία εκτός έδρας χωρίς να παρουσιάσει κάτι καινούργιο σε σχέση με την πρόσφατη εικόνα της. Είχε παθητικό ρόλο σε όλο το 90λεπτο και το να δεχθεί γκολ έμοιαζε θέμα χρόνου παρ'ότι άντεξε για ένα ημίχρονο. Τελικά το «μοιραίο» ήρθε στο 52' και η «χαριστική βολή» στο 76' με την ίδια να αντιδρά αναιμικά έχοντας ουσιαστικά αποδεχθεί τη μοίρα της.

Το παλεύει πολύ αμυντικά και δεν εκτίθενται με «βαριές» ήττες αλλά στη δημιουργία και κατ' επέκταση στο γκολ έχει μεγάλο πρόβλημα. Δύο βαθμοί και μόλις ένα τέρμα σε τρία παιχνίδια μέχρι στιγμής στον όμιλο, κι αυτό στην πρεμιέρα και την εκτός έδρας ισοπαλία με τα Νησιά Φερόε, με τα οποία οι Μολδαβοί θα παλέψουν για την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Στην ποιότητα της Πολωνίας μεσοεπιθετικά και την ανάλογη προετοιμασία που έχει κάνει η ομάδα του στάθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής των Μολδαβών, Κλεσένκο.

Αγωνιστικά νέα: Σε σχέση με τα ματς του Μαρτίου επέστρεψε ο βασικός μπακ Ρέαμπτσιουκ (Ολυμπιακός) αλλά θα λείψει ξανά ο κάπτεν/χαφ Ιονίτα (Μοντένα) που έμεινε εκτός αποστολής. «Κόπηκαν» επίσης ο γκολκίπερ Κοσέλεφ (Λαμία), ο στόπερ Ντουμπραβεάνου (ΣΠΑΛ) και ο μπακ Μαραντίτσι (Τουράν Τοβούζ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σελέαντνιτς (Σερίφ Τιρασπόλ), Αβράμ (Πετροκούμπ), Ραϊλέαν (Ουνιρέα), Στραϊστράρι (Μπαλτί)

Αμυντικοί: Στεφάν (Σφιντούλ), Μούντρατς (Πετροκούμπ), Πόσματς (Μπολουσπόρ), Κρατσιούν (Χάποελ Κφαρ Σαμπά), Γιαρντάν (Πετροκούμπ), Πλάτικα (Πετροκούμπ), Ρεβένκο (Πετροκούμπ), Ρέαμπτσιουκ (Ολυμπιακός), Μπαμπόγκλο (Ολεξάντρια)

Μέσοι: Μπελούσοβ (Σπαρτάκ Βάρνα), Ντρος (Σλάβια Μοζίρ), Κογιοκάρι (Μπαλτί), Μοτπαν (Μπαλτί), Καιμάκοβ (Τορπένο Μόσχας), Στίνα (Πανσεραϊκός), Μπόγκατσιουκ (Πετροκούμπ), Ράτα (Βολουντάρι)

Επιθετικοί: Νικολαέσκου (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ), Νταμασκάν (Βολουντάρι), Κογιοκάρου (Πετροκούμπ), Ιοσιπόι (Πετρκούμπ), Ποστολάτσι (UTA Αράντ).Είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς ο 5ος όμιλος αποτελείται από πέντε ομάδες. Έτσι έδωσε εντός έδρας φιλικό με τη Γερμανία, την οποία νίκησε μάλιστα με 1-0, με γκολ του Κίβιορ στο 51', ενώ χρειάστηκε τόσο τη βοήθεια της τύχης όταν τα «πάντσερ» είχαν δοκάρι στο 56', όσο και τις μεγάλες επεμβάσεις του Σέζνι για να κρατήσει τη νίκη. Ταυτόχρονα σε αυτό ματς ειπώθηκε και το «αντίο» στον Γιακούμπ Μπλαζικόβσκι , αφού ο 34χρονος εξτρέμ φόρεσε για 109η και τελευταία φορά το εθνόσημο, αποχωρώντας από το διεθνές ποδόσφαιρο.

Στα του 5ου ομίλου τώρα οι Πολωνοί έχουν τρεις πόντους και βρίσκονται στη 2η θέση ισοβαθμώντας με την Αλβανία, την οποία νίκησαν 1-0 εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική τον Μάρτιο. Απέχουν ταυτόχρονα 4 πόντους από την κορυφή, έχοντας όμως κι ένα ματς λιγότερο σε σχέση με την Τσεχία, από την οποία ηττήθηκαν 3-1 εκτός έδρας στην πρεμιέρα. Φυσικά είναι φαβορί μαζί με τους Τσέχους ώστε να πάρουν την πρόκριση στην τελική φάση της Γερμανίας, αλλά ο Σάντος, που ανέλαβε προσφάτως την τεχνική ηγεσία, θα ήθελε στην πρώτη ου προκριματική φάση με τους Πολωνούς να κατακτήσει και την πρωτιά.

«Η Μολδαβία είναι ιδιαίτερα συμπαγής αμυντικά. Είμαστε μεν το φαβορί, αλλά τόνισα στους παίκτες πως πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αν δε θέλουν να πέσουν θύμα έκπληξης, αφού εδώ εξάλλου έχασε βαθμούς και η Τσεχία» υπογράμμισε ο εκλέκτορας των Πολωνών, Φερνάντο Σάντος.

Αγωνιστικά νέα: Νοκ άουτ λόγω τραυματισμών οι μπακ Κας (Άστον Βίλα), Ρέτσα (Σπέτσια), ο έμπειρος μέσος Γκοράλσκι (Μπόχουμ) και ο επιθετικός Μπούκσα (Λενς). Ταλαιπωρείται από ίωση ο επιθετικός Πιόντεκ (Σαλερνιτάνα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Στσέζνι (Γιουβέντους), Ντραγκόβσκι (Σπέτσια), Σκορούπσκι (Μπολόνια)

Αμυντικοί: Μπερεζίνσκι (Νάπολι), Μπεντνάρεκ (Σαουθάμπτον), Κετζιόρα (Ντινάμο Κιέβου), Κίβιορ (Άρσεναλ), Βιετέσκα (Κλερμόν), Βισνιέβσκι (Σπέτσια)

Μέσοι: Ζιελίνσκι (Νάπολι), Λινέτι (Τορίνο), Φρανκόβσκι (Λανς), Σ. Σιμάνσκι (Φέγενορντ), Ν. Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Ζαλέβσκι (Ρόμα), Μπιέλικ (Ντέρμπι), Καμίνσκι (Βόλφσμπουργκ), Σκόρας (Κλαμπ Μπριζ), Λεγκόβσκι (Πογκόν), Σλις (Λέγκια), Λέντερμαν (Ράκοφ)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπαρτσελόνα), Μίλικ (Γιουβέντους), Σβιντέρφσκι (Σάρλοτ).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας αλλά είναι εμφανές πως οι Πολωνοί δεν πατούν το... γκάζι μέχρι τώρα στα προκριματικά. Οι Μολδαβοί από την πλευρά τους είναι προσηλωμένοι στην άμυνα και δυσκολεύονται πολύ επιθετικά, αλλά θα το παλέψουν και θεωρώ πως το ποντάρισμα στο Under έχει αξία.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 5ος Όμιλος
  3 Πολωνία 8 11 3 2 3 10:10
  4 Μολδαβία 8 10 2 4 2 7:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.96% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο Oli, με το υψηλότερο yield +10.95% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες