4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιταλία - Ουγγαρία

7/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 112
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 693 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουγγαρία - Ιταλία στις 26/9/2022

Προϊστορία

26/9/2022 ΟυγγαρίαΙταλία 0 - 2
7/6/2022 ΙταλίαΟυγγαρία 2 - 1
9/10/2009 ΙταλίαΟυγγαρία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 958,284 87.5%
X
€ 62,777 5.7%
2
€ 74,045 6.8%
Over
€ 18,079 25.9%
Under
€ 51,655 74.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

200 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

5

8

Σουτ εκτός εστίας

3

56%

Κατοχή μπάλας

44%

1

Οφσάιντ

1

5

Αποκρούσεις

5

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

6

26

Σέντρες

16

5

Αλλαγές

5

12

Φάουλ

7

2

Ασίστ

0

1

Αντεπιθέσεις

2

27

Πλάγια Άουτ

14

8

Εκτελέσεις Φάουλ

13

6

Ελεύθερα Λακτίσματα

11

18

Προσπάθειες Για Γκολ

13

3

«Κομμένα» Σουτ

5

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Orogel Stadium-Dino Manuzzi
  • Χωρητικότητα: 23860
  • Θεατές: 14942
Βελτιωμένη η Ιταλία, από σπουδαία νίκη η Ουγγαρία

Βελτιωμένη η Ιταλία, από σπουδαία νίκη η Ουγγαρία

Η Ιταλία υποδέχεται την Ουγγαρία για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Έβγαλαν αντίδραση κόντρα στη Γερμανία οι γηπεδούχοι, από σπουδαία νίκη προέρχονται οι φιλοξενούμενοι.

Η ήττα στον τελικό του «Finalissima» απέναντι στην Αργεντινή έφερε απογοήτευση, ο Μαντσίνι ανανέωσε την ενδεκάδα και το δείγμα στην ισοπαλία με τη Γερμανία (1-1) ήταν θετικό. Είχε σαφώς μεγαλύτερη όρεξη και διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο αν και άφησε περισσότερο την μπάλα στα πόδια της αντιπάλου της. Προσπάθησε να βγει μπροστά, σημάδεψε αρκετά τον Σκαμάκα στην κορυφή της επίθεσης αλλά ο φορ της Σασσουόλο ήταν τις περισσότερες φορές άστοχος στις τελικές προσπάθειες που επιχειρούσε και στο 35’ σημάδεψε το δοκάρι.

Στην επανάληψη ήταν ακόμα πιο κινητική, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και τελικά άνοιξε το σκορ με τον Πελεγκρίνι έπειτα από ασίστ του 18χρονου Γκνοντό στο 70’. Η χαρά της βέβαια δεν κράτησε για πολύ καθώς τρία λεπτά μετά δέχθηκε την ισοφάριση και ως το τέλος δεν μπόρεσε να πάρει και πάλι το προβάδισμα.

Μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με την εμφάνιση της και με το αποτέλεσμα καθώς στην ενδεκάδα μπήκαν αρκετά νέα πρόσωπα και έδειξαν ικανά να ανταποκριθούν στις όποιες απαιτήσεις υπάρχουν. Η νίκη απέναντι στην Ουγγαρία είναι επιτακτική προκειμένου να φέρει μεγαλύτερη ηρεμία στην ομάδα καθώς ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αγγλία το Σάββατο.

«Η Ουγγαρία είναι μία ομάδα που αμύνεται καλά, έχει δυνατούς παίκτες και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν είναι εύκολο για εμάς, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Σίγουρα θα κάνω κάποιες αλλαγές αλλά όχι πολλές», σημείωσε ο κόουτς Μαντσίνι

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολη η συμμετοχή του τερματοφύλακα Ντοναρούμα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντοναρούμα (Παρί Σεν Ζερμέν), Κράνιο (Κάλιαρι), Μέρετ (Νάπολι), Γκολίνι (Τότεναμ), Σιρίγου (Τζένοα)

Αμυντικοί: Μπονούτσι (Γιουβέντους), Ατσέρμπι (Λάτσιο), Μπαστόνι (Ίντερ), Φλορέντσι (Μίλαν), Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Σπινατσόλα (Ρόμα), Λατσάρι (Λάτσιο), Μαντσίνι (Ρόμα), Καλάμπρια (Μίλαν), Ντιμάρκο (Ίντερ), Λουίζ Φελίπε (Λάτσιο), Γκάτι (Φροζινόνε), Σκαλβίνι (Αταλάντα), Μπιράγκι (Φιορεντίνα)

Μέσοι Μπαρέλα (Ίντερ), Κριστάντε (Ρόμα), Πεσίνα (Αταλάντα), Τονάλι (Μίλαν), Πελεγκρίνι (Ρόμα), Λοκατέλι (Γιουβέντους), Πομπέγκα (Τορίνο), Ρίτσι (Τορίνο), Φρατέζι (Σασσουόλο),

Επιθετικοί:Μπελότι (Τορίνο), Ρασπαντόρι (Σασουόλο), Σκαμάκα (Σασουόλο), Πολιτάνο (Νάπολι), Γκνοντό (Ζυρίχη), Καπράρι (Βερόνα), Τσανσελιέρι (Βερόνα), Ζέρμπιν (Φροζινόνε) Δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την Αγγλία το Σάββατο και κατάφερε να πάρει μία σπουδαία εντός έδρας νίκη με 1-0. Δεν περιορίστηκε απλά σε παθητικό ρόλο, δημιούργησε ευκαιρίες και «άγγιξε» το 1-0 στο 12’. Πίεζε ψηλά, έβγαινε γρήγορα στις αντεπιθέσεις και στο 64’ κέρδισε πέναλτι. Ο Σόζμποζλαϊ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Πίκφορντ «γράφοντας» το 1-0 και μπορεί από εκείνο το σημείο και έπειτα να άφησε την κατοχή στην αντίπαλο της αλλά ήταν η ίδια που έφτασε πιο κοντά στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος.

Δίνει συνέχεια τόσο από την πολύ καλή παρουσία της στο προηγούμενο Nations League όσο και από αυτή στο Euro 2020. Είναι αρκετά συμπαγής στην άμυνα της, επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και το αποτέλεσμα απέναντι στην Αγγλία δεν ήταν άδικο. Προφανώς οτιδήποτε πέρα από την τελευταία θέση του ομίλου θα συνιστά τεράστια επιτυχία για την ίδια και λογικά θα εμφανιστεί με το ίδιο πλάνο και κόντρα σε Ιταλία, Γερμανία.

«Για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα με ομάδες όπως η Ιταλία πρέπει να τα κάνουμε σχεδόν όλα τέλεια. Επίσης ελπίζουμε να μην είναι σε καλή κατάσταση και η Ιταλία. Έπειτα ελπίζουμε να μας βοηθήσει λίγο και η τύχη, στη ζωή του και στο ποδόσφαιρο είναι σημαντικό. Είναι δύσκολο να επαναληφθούν τα ποδοσφαιρικά θαύματα αλλά οι τρεις πόντοι που πήραμε απέναντι στην Αγγλία μας έδωσε τη δυνατότητα να αποφύγουμε τους μηδέν βαθμούς, όπως πολλοί έλεγαν ότι θα πάρουμε», σχολίασε ο κόουτς Ρόσι.

Αγωνιστικά Νέα: > Εκτός έμεινε ο μέσος Κλαϊχνάισλερ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκουλάτσι (Λειψία) Σάπανος (Χόνβεντ) Ντίμπους (Φερεντσβάρος)

Αμυντικοί: Λανγκ (Ομόνοια), Φιόλα (Φέχερβαρ), Ατίλα Σζάλαϊ (Φενερμπαχτσέ), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Κέτσκες (Νίζνι), Μπόλα(Γκρασχόπερς), Νέγκο (Φέχερβαρ), Ζ.Νάγκι (Πούσκας Ακαντέμια), Σπάντλερ (Πούσκας Ακαντέμια), Όρμπαν (Λειψία)

Μέσοι: Α.Νάγκι (Πίζα), Κλαϊνχάισλερ (Οσιγιεκ), Σομποσλάι (Λειψία), Σέφερ (Ουνιόν Βερολίνου), Γκάζνταγκ (Φιλαδέλφεια Γ.), Βέκσεϊ (Φερεντσβάρος), Στιλς (Μπάρνσλεϊ), Μπαράθ (Ντεμπρετσένι)

Επιθετικοί: Βάντσα (ΜΤΚ), Σεν (Ντάλας), Αντάμ (Πακς), Σαλόι (Κάνσας Σίτι), Άνταμ Σζάλαϊ (Μάιντζ), Σαλάι (Φράιμπουργκ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ιταλία έδειξε ανανεωμένη κόντρα στη Γερμανία και θέλει τη νίκη απέναντι στη Ουγγαρία για να ανεβάσει την ψυχολογία της. Η ανανέωση που επιχειρεί ο Μαντσίνι θα ήταν καλό να στηριχτεί και με θετικά αποτελέσματα αλλά οι Μαγυάροι έχουν δείξει πως μπορούν να προκαλέσουν «ζημιές». Το έκαναν με την Αγγλία, με το ίδιο στυλ θα αγωνιστούν και τώρα και γι’ αυτό το under έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Ιταλία 6 11 3 2 1 8:7
  2 Ουγγαρία 6 10 3 1 2 8:5
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο erase, με το υψηλότερο yield +61.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες