4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουγγαρία - Πορτογαλία

15/6/2021 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 110

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 38' Dias Ruben

2ο Ημίχρονο 0 - 3

  1. 80' Nego Loic
  2. 84' Guerreiro Raphael
  3. 86' Orban Willi
  4. 87' Ronaldo Cristiano (πέναλτι)
  5. 92' Ronaldo Cristiano

      Προϊστορία

      15/6/2021 ΟυγγαρίαΠορτογαλία 0 - 3
      3/9/2017 ΟυγγαρίαΠορτογαλία 0 - 1
      25/3/2017 ΠορτογαλίαΟυγγαρία 3 - 0
      22/6/2016 ΟυγγαρίαΠορτογαλία 3 - 3
      10/10/2009 ΠορτογαλίαΟυγγαρία 3 - 0
      9/9/2009 ΟυγγαρίαΠορτογαλία 0 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 294,774 3.4%
      X
      € 424,751 4.9%
      2
      € 7,942,576 91.7%
      Over
      € 209,567 24.2%
      Under
      € 657,659 75.8%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      225 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Puskas Arena, Budapest
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν θέλουν να την «πατήσουν» από τους Μαγυάρους

      Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν θέλουν να την «πατήσουν» από τους Μαγυάρους

      Η Ουγγαρία υποδέχεται στο «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης την Πορτογαλία στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του έκτου ομίλου του Euro 2020. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να φανούν ανταγωνιστικοί, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα ήθελαν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε γεμάτο γήπεδο (περίπου 67.215 θεατές), κάτι που συμβαίνει μόνο σε αυτό το στάδιο.

      ΟΥΓΓΑΡΙΑ

      Το γεγονός ότι θα δώσει το «παρών» σε τελική φάση Euro για δεύτερη διαδοχική φορά, την καθιστά ήδη επιτυχημένη. Άλλωστε ποτέ στο παρελθόν δεν είχε καταφέρει κάτι ανάλογο. Στο τουρνουά της Γαλλίας το 2016 κατάφερε να περάσει από τον όμιλο και να φτάσει στους «16». Εκεί όμως αποκλείστηκε από το Βέλγιο δίχως να υπάρξουν περιθώρια για όνειρα πρόκρισης. Με βάση την κλήρωση στη φετινή διοργάνωση, δεν μπορεί να ελπίζει ξανά σε πρόκριση. Άλλωστε θα αντιμετωπίσει μεγαθήρια όπως η Πορτογαλία, η Γαλλία και η Γερμανία. Θα δώσει τα δύο από τα τρία παιχνίδια στη Βουδαπέστη, όμως αυτό δύσκολα θα αποδειχθεί αρκετό για να αποφύγει τις ήττες. Θα προσπαθήσει τουλάχιστον να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και αξιοπρεπής.

      Η Ουγγαρία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της προτίμησε να δώσει δύο φιλικούς εντός έδρας αγώνες με ομάδες που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στο Euro 2020. Αρχικά υποδέχτηκε την Κύπρο. Η νίκη με 1-0 ήρθε χάρη σε τέρμα του Σάφερ στο 36’. Η πρόβα τζενεράλε ήταν η αναμέτρηση με την Ιρλανδία. Αμυντικά παρουσιάστηκε ξανά αποτελεσματική και δεν δέχθηκε γκολ, ωστόσο δεν σκόραρε ούτε η ίδια και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal.

      Ο Ιταλός τεχνικός των Μαγυάρων Μάρκο Ρόσι υποστήριξε: «Ξέρουμε τις δυνατότητες των αντιπάλων μας. Ολόκληρη η ομάδα της Πορτογαλίας και οι 26 ποδοσφαιριστές παίζουν σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Μάλιστα έχουν φτάσει μέχρι και την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. Πρέπει να αναλύσουμε τις αδυναμίες της κάθε ομάδας ξεχωριστά. Έχουν πολλά προτερήματα και λίγες αδυναμίες, θα χρειαστεί να τις βρούμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να πιέσουμε τους εαυτούς μας στο όριο. Ξέρουμε με ποιους παίζουμε. Θα κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Σίγουρα όμως θέλουμε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα που έχουμε. Κάποιες φορές οι προσδοκίες δεν είναι ρεαλιστικές. Πάντα όμως είναι υψηλότερες από τα αποτελέσματα που πετυχαίνεις».

      Αγωνιστικά Νέα: Η μεγαλύτερη απουσία είναι αυτή του μεσοεπιθετικού και σταρ Ντομινίκ Σζομποζλάι (Λειψία) ο οποίος έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

      Η αποστολή της Ουγγαρίας:

      Τερματοφύλακες: Άνταμ Μπογκντάν (Φερεντσβάρος), Ντένες Ντίμπουζ (Φερεντσβάρος), Πέτερ Γκουλάστσι (Λειψία)

      Αμυντικοί: Μπεντεγκούζ Μπόλα (Φέχερβαρ), Έντρε Μπότκα (Φερεντσβάρος), Ατίλα Φιόλα (Φέχερβαρ), Άκος Κέτσκες (Λουγκάνο), Άνταμ Λανγκ (Ομόνοια), Γκέργκο Λόβρενσιτς (Φερεντσβάρος), Βίλι Ορμπάν (Λειψία), Λοΐκ Νέγκο (Φέχερβαρ), Ατίλα Τσάλαϊ (Φενέρμπαχτσε)

      Μέσοι: Τάμας Τσέρι (Μεζοκόβεσντ), Ντάνιελ Γκάζνταγκ (Χόνβεντ), Λάζλο Κλάινχαϊσλερ (Όσιγιεκ), Άνταμ Νάγκι (Μπρίστολι Σίτι), Άντρας Σάφερ (Ντουνάισκα Στρέντα), Νταβίντ Σιγκέρ (Φερεντσβάρος), Κέβιν Βάργκα (Κασίμπασα), Ρόλαντ Βάργκα (ΜΤΚ Βουδαπέστης)

      Επιθετικοί: Γιάνος Χαν (Πακς), Φίλιπ Χόλεντερ (Παρτιζάν), Νεμάνια Νίκολιτς (Φέχερβαρ), Ρολάντ Σάλαϊ (Φράιμπουργκ), Σζάμπολτς Σον (Ντάλας), Άνταμ Τσάλαϊ (Μάιντς)



      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

      Ένα δύσκολο κι ένα εύκολο τεστ κλήθηκε να δώσει πριν ταξιδέψει στην Ουγγαρία. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αρχικά δοκιμάστηκε επί ισπανικού εδάφους από τους γείτονες «φούριας ρόχας». Οι δύο αντίπαλοι εξουδετέρωσαν η μία την άλλη και η «λευκή» ισοπαλία (0-0) ήρθε απόλυτα λογικά. Ακολούθησε το τελευταίο φιλικό παιχνίδι στο οποίο αντιμετώπισε εντός έδρας το αδύναμο Ισραήλ. Συνάντησε αντίσταση σε ορισμένα σημεία του αγώνα, όμως σκόραρε στο φινάλε του κάθε ημιχρόνου κι έφτασε στο ευρύ 4-0. Αρχικά άνοιξε το σκορ ο Μπρούνο Φερνάντες στο 42’ και δύο λεπτά μετά ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν εντυπωσιακός. Στο 86’ ο Κανσέλο πέτυχε το 3-0 και στις καθυστερήσεις ήταν ξανά ο Φερνάντες εκείνος ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Ισραηλινών για το 4-0.

      Η κληρωτίδα δεν χαμογέλασε σε καμία περίπτωση στην Πορτογαλία, καθώς βρίσκεται στον πιο δύσκολο όμιλο του τουρνουά. Το πρώτο παιχνίδι με την Ουγγαρία είναι και το ευκολότερο, καθώς ακολουθούν «μάχες» με Γερμανία και Γαλλία. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι κρυφό ότι ο στόχος της παραμένει να διατηρήσει τα σκήπτρα που κατέκτησε πριν από πέντε χρόνια στα γήπεδα της Γαλλίας. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over. Θα είναι η έβδομη διαδοχική παρουσία της σε τελική φάση Euro και πλέον αποτελεί μία παραδοσιακή δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

      «Δεν κοιτάω τα στατιστικά και δεν ξέρω πόσα παιχνίδια είναι αήττητη η Ουγγαρία εντός έδρας. Απ’ όσα έχω δει εγώ από εκείνους στα παιχνίδια τους, έχω καταλάβει ότι θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση για να νικήσουμε. Περιμένω μία ομάδα που θα μας αντιμετωπίσει δυνατά και χωρίς φόβο. Δεν περιμένω ότι θα προσπαθήσουν να παίξουν στις αντεπιθέσεις. Ελπίζω ότι θα παίξουν ανοιχτά ξεκινώντας τις επιθέσεις τους από την άμυνα. Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά σε σχέση με το 2016. Τότε δεν είχαμε κερδίσει ποτέ και θέλαμε να τα καταφέρουμε. Είχαμε χάσει σε τελικό και ημιτελικούς. Τώρα έχουμε καταφέρει να είμαστε μεταξύ των διεκδικητών με αρκετές ομάδες ακόμα. Όπως θα θυμάστε όμως από το 2004 δεν παίζουν μόνο τα φαβορί. » ήταν τα λόγια του προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης, Φερνάντο Σάντος.

      Αγωνιστικά Νέα: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό κι αποκλείστηκε από την αποστολή ο Ζοάο Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), στη θέση του ο Νταλότ (Μίλαν) ο οποίος σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Πορτογάλων είναι έτοιμος να βοηθήσει αν χρειαστεί. Φανέλα βασικού πάντως στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Νέλσον Σεμέδο.

      Η αποστολή της Πορτογαλίας:

      Τερματοφύλακες: Άντονι Λόπες (Λυών), Ρούι Πατρίσιο (Γουλβς), Ρουί Σίλβα (Γρανάδα)

      Αμυντικοί: Νταλότ (Μίλαν), Νέλσον Σεμέδο (Γουλβς), Ζοσέ Φόντε (Λιλ), Πέπε (Πόρτο), Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Νούνο Μέντες (Σπόρτινγκ), Γκερέιρο (Ντόρτμουντ)

      Μέσοι: Ντανίλο Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζοάο Παλίνια (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζοάο Μουτίνιο (Γουλβς), Ρενάτο Σάντσες (Λιλ), Σέρτζιο Ολιβέιρα (Πόρτο), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Μπέτις)

      Επιθετικοί: Πέδρο Γκονσάλβες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Αντρέ Σίλβα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους), Ντιόγκο Ζότα (Λίβερπουλ), Γκονζάλο Γκέντες (Βαλένθια), Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ράφα Σίλβα (Μπενφίκα)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ουγγαρία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της απέναντι στην ισχυρή Πορτογαλία, στο πρώτο από τα τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια των Μαγυάρων. Στον αντίποδα οι πρωταθλητές Ευρώπης γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κομβικό, καθώς θα ακολουθήσουν οι «μάχες» με τη Γερμανία και τη Γαλλία οι οποίες θα έχουν σαφώς υψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Το «διπλό» έχει τον πρώτο λόγο όμως δεν μας καλύπτει η απόδοσή του. Θα στραφούμε στο Under θεωρώντας ότι αμφότερες οι αντίπαλοι θα είναι προσεκτικές.

      FACTS

      • Η ομάδα Ουγγαρία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 6.50 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Euro: 6ος όμιλος
        3 Πορτογαλία 3 4 1 1 1 7:6
        4 Ουγγαρία 3 2 0 2 1 3:6
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: 2
      • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +11.29% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2-3 Goals

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες