2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τουρκία - Ουγγαρία

3/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 695
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1338 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουγγαρία - Τουρκία στις 22/3/2024

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 37' Yilmaz Burak
  2. 45' Siger David

2ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 60' Fiola Attila
  2. 75' Lang Adam
  3. 80' Szoboszlai Dominik
  4. 90' Kahveci Irfan

      Προϊστορία

      22/3/2024 ΟυγγαρίαΤουρκία 1 - 0
      18/11/2020 ΟυγγαρίαΤουρκία 2 - 0
      3/9/2020 ΤουρκίαΟυγγαρία 0 - 1
      26/3/2013 ΤουρκίαΟυγγαρία 1 - 1
      16/10/2012 ΟυγγαρίαΤουρκία 3 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 301,239 72.0%
      X
      € 77,984 18.6%
      2
      € 39,280 9.4%
      Over
      € 4,573 28.0%
      Under
      € 11,746 72.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      189 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Yeni 4 Eylul Stadyumu, Sivas
      Τον πρώτο λόγο η Τουρκία

      Τον πρώτο λόγο η Τουρκία

      Η Τουρκία υποδέχεται στην Σεβάστια την Ουγγαρία για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου στη League B' του Nations League.

      *Κεκλεισμένων των θυρών.

      ΤΟΥΡΚΙΑ

      Πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία στα προκριματικά του Euro, τερματίζοντας στην 2η θέση πίσω από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία παίρνοντας φυσικά την πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης. Μάλιστα έμεινε αήττητη κόντρα στο σύνολο του Ντεσάμπ, κερδίζοντας με 2-0 στην Τουρκία και φέρνοντας ισοπαλία στο Παρίσι (1-1). Μοναδική ήττα που γνώρισε ήταν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ισλανδία (1-0) αλλά δεν της στοίχισε. Εξαιρετική η αμυντική της λειτουργία, δέχτηκε μόλις 3 γκολ σε 10 παιχνίδια και η ομάδα φαίνεται ότι κατευθύνεται στη σωστή κατεύθυνση.

      Μεγάλο μερίδιο επιτυχίας βέβαια πιστώνεται και στον προπονητή της, Σενόλ Γκιουνές ο οποίος από τη μέρα που ανέλαβε έχει περάσει την δική του φιλοσοφία στην ομάδα. Στο προηγούμενο Nations League η εικόνα της δεν ήταν καλή, έμεινε στην τελευταία θέση απέναντι σε Σουηδία και Ρωσία αλλά η τωρινή Τουρκία δεν θυμίζει σε πολλά εκείνη την ομάδα. Την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σερβία.

      «Μας λείπουν κάποιοι παίκτες αλλά θα παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Η αντίπαλος μας είναι έμπειρη και η αλήθεια είναι ότι ψάχνουν για μία αλλαγή. Θα παίξουμε ποδόσφαιρο κάτω από την σκιά της πανδημίας και θα μας λείψει η δύναμη της έδρας μας», σχολίασε ο κόουτς Γκιουνές.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμειναν οι μέσοι Μάλι (Βόλφσμπουργκ), Μπαϊράμ (Γαλατασαράι) και Τόρουτς (Φενερμπαχτσέ) και οι επιθετικοί Τοσούν (Κρίσταλ Πάλας) και Γιαλτσίν (Μπεσίκτας)

      Η αποστολή της Τουρκίας:

      Τερματοφύλακες: Γκιουνόκ (Μπασακσεχίρ), Ακάν (Ρίζεσπορ, Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ)

      Αμυντικοί: Τσελίκ (Λιλ), Σανγκαρέ (Αντάλιασπορ), Σογιουντσού (Λέστερ), Αϊχάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Ντεμιράλ (Γιουβέντους), Καμπάκ (Σάλκε), Μεράς (Χάβρη), Τσετίν (Ρόμα), Καλντιρίμ (Μπασάκσεχιρ) Μούλντουρ (Σασσουόλο)

      Μέσοι: Καρατσά (Αλάνιασπορ), Γιαζιτσί (Λιλ), Παρμάκ (Τραμπζονσπόρ), Μπελόζογλου (Φενέρμπαχτσε), Τεκντεμίρ (Μπασακσεχίρ), Γιοκουσλού (Θέλτα), Τουφάν (Φενέρμπαχτσε), Τσαχλάνογλου (Μίλαν), Καχβετσί (Μπασακσεχίρ), Ουντέρ (Ρόμα), Κοκτσού (Φέγιενορντ), Χακάν Γιαντάς (Φενερμπαχτσέ),

      Επιθετικοί: Γιλμάζ (Λιλ), Ουνάλ (Χετάφε), Καραμάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Κουτουτσού (Σάλκε)

      ΟΥΓΓΑΡΙΑ

      Θα μπορούσε να είχε πετύχει και κάτι καλύτερο από την 4η θέση στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος απέναντι σε Κροατία, Ουαλία, Σλοβακία, και Αζερμπαϊτζάν. Στην ουσία στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στους Ουαλούς εκτός έδρας έπαιζε την πρόκριση της, έψαχνε μόνο τη νίκη αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-0. Έμεινε έτσι δύο βαθμούς πίσω από την 2η θέση, έχει όμως την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση μέσω των προκριματικών του Nations League.

      Στην προηγούμενη διοργάνωση βρέθηκε στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα, εκμεταλλεύτηκε το δώρο που της έκανε η εθνική μας την τελευταία αγωνιστική και τερμάτισε στην 2η θέση πίσω από την Φινλανδία, η οποία όμως πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση από τα προκριματικά. Έτσι οι Ούγγροι θα αντιμετωπίσουν την Βουλγαρία στον ημιτελικό των play off και αν προκριθούν μία εκ των Ισλανδία-Ρουμανία.

      Ο Ιταλός Μάρκο Ρόσι συνεχίζει στον πάγκο της εθνικής προσπαθώντας σιγά σιγά να πετύχει μία μικρή ανανέωση. Μέτριο το πρόσωπο της ομάδας μέχρι στιγμής, κύριος στόχος η πρόκριση στο Euro μέσω των play off. Την Κυριακή υποδέχεται την Ρωσία.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμεινε ο έμπειρος εξτρέμ Τζούτζακ καθώς ακόμα δεν έχει βρει κάποια ομάδα. Αρκετές οι αλλαγές καθώς δεν κλήθηκαν οι μέσοι Κλάινχαϊστερ (Όσιγιεκ) και Κόβατς (Φέχερβαρ), τραυματίες είναι οι αμυντικοί Καντάρ (Σάντονγκ), Μπέσε (Λέουβεν), Λόβρενσιτς (Φέχερβαρ), Μπάρατ (Χόνβεντ), Χάνγκια (Φέχερβαρ) και Μπότκα (Φερεντσβάρος).

      Η αποστολή της Ουγγαρίας:

      Τερματοφύλακες: Γκουλάσι (Λειψία), Ντίμπους (Φερεντσβάρος), Κόβαστσικ (Φεχέρβαρ)

      Αμυντικοί: Λανγκ (Ομόνοια), Μπέσε (Λέουβεν), Φιόλα (Φέχερβαρ), Όρμπαν (Λειψία), Ατίλα Σάλαι (Απόλλων Λεμεσού), Κέτσκες (Λουγκάνο), Μπόλα (Φέχερβαρ)

      Μέσοι: Ά. Νάγκι (Μπρίστολ Σίτι), Πατκάι (Φεχέρβαρ), Κόβακς (Φεχέρβαρ), Σομποσζλάι (Ζάλτσμπουργκ), Χόλμαν (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Καλμάρ (Ντουνάισκα Στρέντα), Σίγκερ (Φερεντσβάρος), Τσέρι (Μεζόκοβεσντ), Σάφερ (Ντουνάισκα Στρέντα), Σζόκε (Χέρακλες)

      Επιθετικοί: Άνταμ Σάλαι (Μάιντς), Νίκολιτς (Φέχερβαρ), Ρόλαντ Σάλαι (Φράιμπουργκ), Χολέντερ (Λουγκάνο), Σίμον (Ούιπεστ), Μπαμπάτι (Ζάλαγκερτσεγκ)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Τουρκία δείχνει ότι θέλει να αλλάξει επίπεδο και τέτοια παιχνίδια έχει τον τρόπο να τα παίρνει. Χάνει βέβαια αρκετή από τη δυναμική της λόγω της απουσίας των οπαδών της αλλά και πάλι μοιάζει πιο δυνατή σαν σύνολο. Η Ουγγαρία μπορεί να παλέψει το παιχνίδι αλλά δύσκολα θα αντέξει μέχρι το τέλος. Οριακά αποδεκτός ο άσος στο 1.55.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        9 Ουγγαρία 6 11 3 2 1 7:4
        12 Τουρκία 6 6 1 3 2 6:8
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Ουγγαρία 6 11 3 2 1 7:4
        4 Τουρκία 6 6 1 3 2 6:8
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +7.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες