Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Ουγγαρία

Προϊστορία

14/10/2024 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΟυγγαρία
10/9/2024 ΟυγγαρίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 903 27.1%
X
€ 1,617 48.4%
2
€ 817 24.5%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

1 X 2 O U
+12.90%0.00%-2.22%+2.44%0.00%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

60 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Bilino Polje Stadium
  • Χωρητικότητα: 15292
Για την αποφυγή της τελευταία θέσης

Για την αποφυγή της τελευταία θέσης

Η Βοσνία υποδέχεται την Ουγγαρία για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας του Nations League με τις δύο ομάδες να μάχονται για την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Τι ισχύει: Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Όποια ομάδα τερματίσει τρίτη θα δώσει διπλά παιχνίδια με ομάδα που θα έχει τερματίσει στη δεύτερη θέση του γκρουπ της στη Β’ κατηγορία για μια θέση στην Α’ κατηγορία. Η τελευταία του κάθε ομίλου υποβιβάζεται.

Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους 2) Καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους 4) Συνολική διαφορά τερμάτων 5) Καλύτερη επίθεση συνολικά 6) Καλύτερη επίθεση στα εκτός έδρας παιχνίδια 7) Περισσότερες νίκες συνολικά 8) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες συνολικά 9) Λιγότεροι βαθμοί ποινής (Κίτρινη κάρτα = ένας βαθμός, αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες = τρεις βαθμοί, απευθείας κόκκινη κάρτα = τρεις βαθμοί, απευθείας κόκκινη κάρτα που ακολουθεί μετά από κίτρινη = τέσσερις βαθμοί 10) Υψηλότερη θέση στην αρχική συνολική κατάταξη του Nations League.



Το βράδυ της Παρασκευής υποδέχτηκε τη Γερμανία ψάχνοντας ένα μεγάλο αποτέλεσμα, όμως εν τέλει ηττήθηκε με 2-0. Στο πρώτο δεκάλεπτο προσπάθησε να επιτεθεί αλλά στη συνέχεια είχε παθητικό ρόλο και με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο 35’ βέβαια έχασε τεράστια ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα καθώς ο Ντεμίροβιτς σε μία αντεπίθεση βρήκε με σουτ το οριζόντιο δοκάρι κι έτσι ένα λεπτό μετά η ίδια δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Τα πράγματα έγιναν σαφώς δυσκολότερα στη συνέχεια καθώς δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει όσο θα ήθελε την μπάλα. Στο 70’ βέβαια ο Τζέκο από κοντά μείωσε και έδωσε ενδιαφέρον στην αναμέτρηση αλλά η Βοσνία δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Μέχρι στιγμής έχει φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στον όμιλο και σήμερα παίζει στην ουσία την παραμονή της σε αυτόν. Οι ήττες από Γερμανία και Ολλανδία θεωρούνται εντός προγράμματος, η εκτός έδρας ισοπαλία στην Ουγγαρία θετικό αποτέλεσμα όμως η νίκη σήμερα. Άλλωστε ο κόουτς Μπάρμπαρεζ δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα και ευελπιστεί να το κάνει σήμερα. Η παρουσία της στην Α’ Κατηγορία είναι από μόνη της μία επιτυχία και μετά την απογοητευτική της εικόνα στα προκριματικά του Euro αλλά και στα πλέι οφ ψάχνει μία αντίδραση και από κάπου να «κρατηθεί».

«Είναι σημαντικό το ματς, ίσως λόγω της κατάστασης στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να κερδίσουμε. Σίγουρα είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε να κερδίσουμε. Ανυπομονούμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε», τόνισε ο κόουτς Μπάρμπαρεζ.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο αμυντικός Μπάρισιτς (Βασιλεία) κι ο επιθετικός Ντεμίροβιτς (Στουτγκάρδη).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Βασίλι (Ζανκτ Πάουλι), Χάντζικιτς (Βέλεζ Μόσταρ), Ζλόμισλιτς (Ριέκα)

Αμυντικοί: Μπάρισιτς (Βασιλεία), Κάτιτς (Ζυρίχη), Μπίτσακτσιτς (Μπράουνσβαϊχ), Κολάσινατς (Αταλάντα), Γκαζιμπέγκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Μούγιακιτς (Παρτίζαν), Ομέροβιτς (Όσιγιεκ), Ράντελιτς (Ριέκα)

Μέσοι: Μπούρνιτς (Καρλσρούη), Γκίγκοβιτς (Χόλσταϊν Κιέλου), Χουσεϊνμπασιτς (Κολωνία), Ντζάκοβατς (Μπάτσκα Τόπολα), Χαϊραντίνοβιτς (Κασίμπασα), Κούλασιν (Μπόρατς Μπάνια Λούκα), Μπαϊρακτάρεβιτς (Νιού Ίνγκλαντ), Σάριτς (Παλέρμο), Ταχίροβιτς (Άγιαξ), Μπάσιτς (Όρενμπουργκ)

Επιθετικοί: Τζέκο (Φενέρμπαχτσε), Ντεμίροβιτς (Στουτγκάρδη), Ταμπάκοβιτς (Χόφενχαϊμ).



Έφτασε πολύ κοντά σε μία μεγάλη νίκη την Παρασκευή αλλά τελικά περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ολλανδία. Μπορεί να κρατούσε ελάχιστα την μπάλα στα πόδια της, είχε 16% κατοχή στο πρώτο μέρος, όμως αρχικά απείλησε με τον Σάλαϊ στο 17’ και στο 32’ ο ίδιος παίκτης αυτή τη φορά βρήκε στόχο με ωραία προβολή και της έδωσε το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο βέβαια επέλεξε ένα ακόμα πιο αμυντικό πρόσωπο, πιέστηκε αρκετά αλλά στο 79’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Ωστόσο δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί κι από μία στατική φάση στο 83’ δέχθηκε την ισοφάριση.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς σίγουρα αυτή η ισοπαλία της αφήνει μία πικρή γεύση αλλά δεν αλλάζει και πολλά σε σχέση με τη σημερινή αναμέτρηση. Με νίκη βέβαια θα έβαζε υποψηφιότητα ακόμα και για τη δεύτερη θέση, τώρα έχει την πολυτέλεια να βολεύεται και με την ισοπαλία για να αποφύγει την τελευταία. Έδειξε βέβαια για άλλη μία φορά πως της πηγαίνουν τα ματς που η ίδια είναι αουτσάιντερ κάτι που σήμερα δεν ισχύει. Θεωρώ πως έχει καλύτερο σύνολο από τη Βοσνία αλλά το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο σε μία δύσκολη έδρα και η ίδια καλείται να δείξει χαρακτήρα.

«Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα απέναντι στην Ολλανδία αλλά μου έμεινε μία πικρή γεύση καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το γκολ που δεχθήκαμε. Αυτή τη διάθεση, την όρεξη για νίκη αξίζει να την αναγνωρίσουμε. Δεν μου αρέσει να παίζω αμυντικά αλλά απέναντι σε τέτοιες ομάδες πρέπει να το κάνεις. Θα χρειαστεί να κάνουμε παραπάνω για να κερδίσουμε τη Βοσνία», τόνισε ο κόουτς Ρόσι.

Αγωνιστικά Νέα: Καμία νέα απώλεια.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντιμπούζ (Φερεντσβάρος), Σαπάνος (Αλ Φατέχ), Τοτ (Μπλάκμπερν)

Αμυντικοί: Μπαλόγκ (Πάρμα), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Μ. Νταρντάι (Χέρτα), Φιόλα (Ούιπεστ), Όρμπαν (Λειψία), Σουτς (Πλίμουθ), Γκέρα (Ντίοσγκιορι)

Μέσοι: Μπόλα (Ραπίντ Βιέννης), Κάτα (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Νάγκι (Σπέτσια), Νάγκι (Ακαδημία Πούσκας), Π. Νταρντάι (Χέρτα), Σάφερ (Ουνιόν Βερολίνου), Νικίτσχερ (Κεσκεμέτ), Γκάζνταγκ (Φιλαδέλφεια Γιούνιον)

Επιθετικοί: Άνταμ (Αστέρας Τρίπολης), Κσόμποθ (Σεν Γκάλεν), Σον (Μπόλτον), Ρ. Σάλαϊ (Γαλατάσαραϊ), Σομποζλάι (Λίβερπουλ), Βάργκα (Φερεντσβάρος).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βοσνία θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, να κάνει μία μικρή υπέρβαση και να πάρει τη νίκη που θα την κάνει μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Από την άλλη η Ουγγαρία βολεύεται και με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το αποτέλεσμα που κατάφερε να πάρει απέναντι στην Ολλανδία και θεωρώ θα δείξει ένα πιο αμυντικό πρόσωπο. Θα πάω με την ισοπαλία στο ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  3 Ουγγαρία 3 2 0 2 1 1:6
  4 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 3 1 0 1 2 3:7
Εμφάνιση όλων
Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Τελ. αγώνες
14/10/2024
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Ουγγαρία
11/10/2024
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Γερμανία
1 - 2
10/9/2024
Ουγγαρία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
0 - 0
7/9/2024
Ολλανδία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
5 - 2
9/6/2024
Ιταλία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
1 - 0
3/6/2024
Αγγλία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
3 - 0
21/3/2024
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Ουκρανία
1 - 2
19/11/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Σλοβακία
1 - 2
16/11/2023
Λουξεμβούργο
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
4 - 1
16/10/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Πορτογαλία
0 - 5

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Az09gh56 με το υψηλότερο yield +6.75% έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Σχόλια

Greenville9 14/10/2024 00:13

X

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες