8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουγγαρία - Ιταλία

Προϊστορία

26/9/2022 ΟυγγαρίαΙταλία 0 - 2
7/6/2022 ΙταλίαΟυγγαρία 2 - 1
9/10/2009 ΙταλίαΟυγγαρία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 197,441 20.0%
X
€ 109,564 11.1%
2
€ 682,103 69.0%
Over
€ 17,751 20.4%
Under
€ 69,254 79.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

241 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

3

2

Σουτ εκτός εστίας

7

51%

Κατοχή μπάλας

49%

2

Οφσάιντ

6

1

Αποκρούσεις

6

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

2

20

Σέντρες

12

5

Αλλαγές

5

16

Φάουλ

12

0

Ασίστ

1

0

Αντεπιθέσεις

0

18

Πλάγια Άουτ

15

18

Εκτελέσεις Φάουλ

18

10

Ελεύθερα Λακτίσματα

5

13

Προσπάθειες Για Γκολ

11

5

«Κομμένα» Σουτ

1

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
30 έτη

Προπονητής: Marco Rossi

9  Adam Szalai Bolla Bendeguz Αλλαγή 75'

10  Dominik Szoboszlai Kleinheisler Laszlo Αλλαγή 85'

7  Loic Nego Adam Martin Αλλαγή 75'

13 Andras Schafer

8  Adam Nagy Styles Callum Αλλαγή 46'

18  Milos Kerkez Gazdag Daniel Αλλαγή 57'

5 Attila Fiola

4 Attila Szalai

6 Willi Orban

2 Adam Lang

1 Peter Gulacsi

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Puskas Arena
  • Χωρητικότητα: 67215
  • Θεατές: 57300
«Τελικός» για την πρώτη θέση

«Τελικός» για την πρώτη θέση

Η Ουγγαρία υποδέχεται την Ιταλία στη Βουδαπέστη σε έναν «τελικό» για την πρώτη θέση. Τρελαίνουν κόσμο οι γηπεδούχοι που κέρδισαν και τη Γερμανία εκτός έδρας, μόνο τη νίκη ψάχνουν οι φιλοξενούμενοι.

Μόνο πυροτέχνημα δεν έδειξε ότι ήταν το 4-0 μέσα στο «Μολινό» απέναντι στην Αγγλία καθώς την Παρασκευή άφησε «ξερή» και τη Γερμανία στη Λειψία και πήρε τη νίκη με 1-0. Μπήκε πιο επιθετικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με ένα πολύ ωραίο τακουνάκι του Σζάλαϊ στο 17’. Έκτοτε δεν περιορίστηκε απλώς στην άμυνα της αλλά προσπάθησε να γίνει εκ νέου απειλητική, δέχτηκε βέβαια περισσότερη πίεση στην άμυνα της αλλά κράτησε ανέπαφη την εστία της. Μάλιστα αν ήταν πιο προσεκτική σε κάποιες αντεπιθέσεις θα μπορούσε να βρει και δεύτερο τέρμα.

Έχει αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή τη διοργάνωση πως μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο καθώς σε τέσσερα παιχνίδια με τις Αγγλία και Γερμανία μέτρησε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα καθώς χρειάζεται ένα βαθμό απέναντι στην Ιταλία για να πάρει την πρώτη θέση και το εισιτήριο για το φάιναλ φορ. Όπως και να έχει η επιτυχία της είναι μεγάλη και ήρθε να μετριάσει τον αποκλεισμό της από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Το σημερινό μάλιστα είναι το τελευταίο παιχνίδι του αρχηγού Άνταμ Σζάλαϊ με το εθνόσημο καθώς έχει ήδη ανακοινώσει την απόφαση του να αποχωρήσει από την εθνική.

«Το παιχνίδια με την Ιταλία είναι ιδιαίτερο για εμένα και είμαι χαρούμενος που έχουμε εξασφαλίσει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση. Μετά από πέντε αγωνιστικές έχουμε δέκα βαθμούς και κανείς δεν το περίμενε από εμάς. Είμαι ευγνώμων στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους», σχολίασε ο κόουτς Ρόσι.

Αγωνιστικά Νέα: Γνωστές και σημαντικές απώλειες αυτές του αμυντικού Νάγκι (Φερεντσβάρος) και του επιθετικού Σάλαϊ (Φράιμπουργκ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκουλάτσι (Λειψία) Σάπανος (Χόνβεντ) Ντίμπους (Φερεντσβάρος)

Αμυντικοί: Λανγκ (Ομόνοια), Φιόλα (Φέχερβαρ), Ατίλα Σζάλαϊ (Φενερμπαχτσέ), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Κέτσκες (ΛΑΣΚ), Μπόλα (Γκρασχόπερς), Νέγκο (Φέχερβαρ) , Όρμπαν (Λειψία), Μόκσι (Ζαλέγκερσεγκ), Κερκέζ (Άλκμααρ)

Μέσοι: Α.Νάγκι (Πίζα), Κλαϊνχάισλερ (Οσιγιεκ), Σομποζλάι (Λειψία), Σέφερ (Ουνιόν Βερολίνου), Γκάζνταγκ (Φιλαδέλφεια Γ.), Βέκσεϊ (Φερεντσβάρος), Στιλς (Μίλγουολ), Μπαράθ (Ντεμπρετσένι)

Επιθετικοί: Βάντσα (Λομέλ), Αντάμ (Ουλσάν Χιουντάι), Άνταμ Σζάλαϊ (Μάιντζ)

Έδειξε χαρακτήρα στο «Σαν Σίρο» την Παρασκευή απέναντι στην Αγλλία, πήρε μία δίκαιη νίκη με 1-0 και τώρα θα παλέψει για την πρώτη θέση του ομίλου. Δεν έδειξε βέβαια ιδιαίτερη διάθεση να επιτεθεί στο πρώτο μέρος αλλά έφτασε κοντά στο 1-0 μόλις στο 5’ με μία κεφαλιά του Σκαμάκα που χτύπησε και στο δοκάρι μετά από απόκρουση του Πόουπ. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε κατά πολύ αλλά η ίδια ευτύχησε να προηγηθεί με ένα πολύ ωραίο τελείωμα του Ρασπαντόρι στο 67’ και έπειτα διαφύλαξε το προβάδισμα της ενώ είχε και νέο δοκάρι στο τέλος για να διπλασιάσει τα τέρματα της.

Πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και πλέον στην Βουδαπέστη θα παίξει έναν «τελικό» για την πρώτη θέση. Θέλει μόνο τη νίκη για να ξεπεράσει την αντίπαλο της και να βρεθεί η ίδια στην κορυφή. Μετά την τεράστια αποτυχία της και τον αποκλεισμό της από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ψάχνει μία εξιλέωση έστω και μικρή όπως είναι η πρώτη θέση στον όμιλο της στο Nations League. Άλλωστε εδώ που έχει φτάσει ακόμα και στην κατάσταση που είναι η Ουγγαρία θα συνιστά νέο «στραβοπάτημα». Άλλωστε οι συζητήσεις για την αντικατάσταση του Ρομπέρτο Μαντσίνι έχουν σιγήσει, αν δεν κερδίσει όμως τους Μαγυάρους δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

«Έχουμε αναλύσει τον καλύτερο τρόπο για να κάνουμε δύσκολη τη ζωή της Ουγγαρίας. Αν πάμε με την ίδια τακτική όπως στο Μιλάνο, θα χρειαστεί να επιτεθούμε με περισσότερους παίκτες. Το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε την τελευταία αγωνιστική για την πρώτη θέση είναι ικανοποιητικό και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε», επισήμανε ο κόουτς Μαντσίνι.

Αγωνιστικά Νέα: Οι πιο σημαντικές απουσίες είναι αυτές των μέσων Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Πελεγκρίνι (Ρόμα), Τονάλι (Μίλαν), του μπακ Σπινατσόλα (Ρόμα) και των επιθετικών Ιμόμπιλε (Λάτσιο) και Πολιτάνο (Νάπολι)

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντοναρούμα (Παρί Σεν Ζερμέν), Μέρετ (Νάπολι), Προβεντέλ (Λάτσιο), Βικάριο (Έμπολι)

Αμυντικοί: Μπονούτσι (Γιουβέντους), Παλμιέρι (Γουέστ Χαμ), Ατσέρμπι (Ίντερ), Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Μπαστόνι (Ίντερ), Τολόι (Αταλάντα), Ντιμάρκο (Ίντερ), Γκάτι (Γιουβέντους), Λουίς Φελίπε (Μπέτις), Μαζότσι (Σαλερνιτάνα)

Μέσοι: Ζορζίνιο (Τσέλσι), Μπαρέλα (Ίντερ), Κριστάντε (Ρόμα), Τονάλι (Μίλαν), Φρατέσι (Σασουόλο), Εσποζίτο (ΣΠΑΛ), Πομπέγκα (Μίλαν)

Επιθετικοί Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Ρασπαντόρι (Νάπολι), Γκαμπιαντίνι (Σαμπντόρια), Σκαμάκα (Γουέστ Χαμ), Γρίφο (Φράιμπουργκ), Νιόντο (Λιντς), Κανσελιέρι (Λάτσιο), Τσέρμπιν (Νάπολι)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δυνατό παιχνίδι στην Βουδαπέστη με την Ουγγαρία να αποτελεί αδιαμφισβήτητα την έκπληξη της διοργάνωσης αλλά τη μοναδική της ήττα την έχει υποστεί από την Ιταλία. Έρχεται βέβαια με τρομερή ψυχολογία μετά και το «διπλό» στη Γερμανία και σε καμία περίπτωση πλέον δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Η Ιταλία βέβαια παραμένει το φαβορί της αναμέτρησης και ξέρει πως μόνο με νίκη θα πάρει την πρώτη θέση. Ψάχνει έστω αυτή την επιτυχία μετά τον αποκλεισμό της από το Μουντιάλ, είναι καλύτερη ομάδα και θα πάμε με το διπλό.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Ιταλία 6 11 3 2 1 8:7
  2 Ουγγαρία 6 10 3 1 2 8:5
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 2
  • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο qwerty105s, με το υψηλότερο yield +12.22% στο σημείο 2-3 Goals έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες