1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ουγγαρία - Βοσνία & Ερζεγοβίνη

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 332,040 82.3%
X
€ 37,433 9.3%
2
€ 33,983 8.4%
Over
€ 35,522 51.0%
Under
€ 34,098 49.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

1 X 2 O U
-6.90%+9.21%+15.88%-0.99%+2.19%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

185 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

2

8

Σουτ εκτός εστίας

3

63%

Κατοχή μπάλας

37%

0

Οφσάιντ

0

2

Αποκρούσεις

5

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

13

Κόρνερ

1

32

Σέντρες

7

4

Αλλαγές

4

10

Φάουλ

10

0

Ασίστ

0

2

Αντεπιθέσεις

1

29

Πλάγια Άουτ

17

10

Εκτελέσεις Φάουλ

10

4

Ελεύθερα Λακτίσματα

7

21

Προσπάθειες Για Γκολ

7

8

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

Προπονητής: Marco Rossi

19  Barnabas Varga Balogh Botond Αλλαγή 82'

10 Dominik Szoboszlai

20 Roland Sallai

13 Andras Schafer

5 Tamas Nikitscher

18  Zsolt Nagy Kerkez Milos Αλλαγή 82'

14  Bendeguz Bolla Csoboth Kevin Αλλαγή 75'

4 Marton Dardai

6 Willi Orban

21  Endre Botka Adam Martin Αλλαγή 82'

12 Denes Dibusz

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Puskas Arena
  • Χωρητικότητα: 67215
  • Θεατές: 46443
Με στόχο την 3η θέση

Με στόχο την 3η θέση

Ουγγαρία και Βοσνία αναμετρώνται στη Βουδαπέστη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Nations League, με τις δυο ομάδες να προέρχονται από ταπεινωτικές ήττες στην πρεμιέρα από Γερμανία και Ολλανδία αντίστοιχα.

Τι ισχύει: Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Όποια ομάδα τερματίσει τρίτη θα δώσει διπλά παιχνίδια με ομάδα που θα έχει τερματίσει στη δεύτερη θέση του γκρουπ της στη Β’ κατηγορία για μια θέση στην Α’ κατηγορία. Η τελευταία του κάθε ομίλου υποβιβάζεται.

Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους 2) Καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους 4) Συνολική διαφορά τερμάτων 5) Καλύτερη επίθεση συνολικά 6) Καλύτερη επίθεση στα εκτός έδρας παιχνίδια 7) Περισσότερες νίκες συνολικά 8) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες συνολικά 9) Λιγότεροι βαθμοί ποινής (Κίτρινη κάρτα = ένας βαθμός, αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες = τρεις βαθμοί, απευθείας κόκκινη κάρτα = τρεις βαθμοί, απευθείας κόκκινη κάρτα που ακολουθεί μετά από κίτρινη = τέσσερις βαθμοί 10) Υψηλότερη θέση στην αρχική συνολική κατάταξη του Nations League.

* Αήττητοι οι Ούγγροι στις μεταξύ τους μονομαχίες, μετρώντας 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.


Δεν κατάφερε αυτή τη φορά να κοντράρει επάξια τη Γερμανία στην πρεμιέρα της στο Nations League, και υπέστη ταπεινωτική ήττα με 5-0 στο Ντίσελντορφ. Άντεξε μέχρι το 27’, πριν έρθει ο Φίλκρουγκ να λύσει τον «γόρδιο δεσμό», ωστόσο προσπάθησε να φέρει και πάλι τον αγώνα σε ισορροπία και στο 56’ έφτασε μια «ανάσα» από την ισοφάριση, με τον Άντριχ να κόβει την τελευταία στιγμή τον Μπόλα που ήταν έτοιμος να κάνει «ζημιά». Έτσι αντί να γίνει το 1-1, δευτερόλεπτα μετά ήρθε το 2-0 από τον Μουσιάλα, ενώ με την ομάδα του Ρόσι να «ανοίγεται» για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ο Βιρτς βρήκε την ευκαιρία για το 3-0 στο 66ο λεπτό. Κάπου εκεί τελείωσαν όλα για τους Μαγυάρους, με τους Πάβλοβιτς (77’) και Χάβερτς (πεν. 81’), να φτάνουν τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Με αυτόν τον τρόπο η Ουγγαρία ξεκίνησε με μια πολύ οδυνηρή ήττα τη συμμετοχή της στο φετινό Nations League, αν και ήξερε ότι δύσκολα θα μπορούσε να συνεχίσει να βάζει διαρκώς «τρικλοποδιές» σε μια υπερδύναμη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως είναι η «Μάνσαφτ», κάτι που είχε φανεί και στο πρόσφατο Euro. Η εικόνα της πάντως δεν ήταν τόσο αποκαρδιωτική όσο παρουσιάζεται στο σκορ του αγώνα και ενδεχομένως να άξιζε έστω το γκολ της τιμής. Ούτως ή άλλως βέβαια τα ματς που πρέπει να δώσει τη μεγαλύτερη προσοχή είναι φυσικά αυτά με τους Βόσνιους, μιας και είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί ρεαλιστικά να βάλει «από κάτω», για να έχει πιθανότητες να διατηρηθεί στην Α’ Κατηγορία.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι, υπογράμμισε τη σημασία που έχει η ομάδα του να κερδίσει αυτό το παιχνίδι κόντρα στη Βοσνία, ώστε να «ξεμπλοκάρει» μετά τη βαριά ήττα από τους Γερμανούς: «Η μόνη διέξοδος από τη δύσκολη φάση που βρισκόμαστε στην παρούσα φάση είναι να κερδίσουμε το ματς απέναντι στη Βοσνία. Οφείλουμε να ξεπεράσουμε το «χαστούκι» από τη Γερμανία. Αναλαμβάνω την ευθύνη, αλλά και οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για το δικό τους κομμάτι. Η Εθνική της Βοσνίας είναι μια σωματικά δυνατή ομάδα, γεμάτη παίκτες-πολεμιστές που έχουν επίσης υψηλό επίπεδο τεχνικής και τακτικής κατάρτισης. Σεβόμαστε την Εθνική Βοσνίας και παρά το γεγονός ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας, ξεκάθαρος στόχος μας είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός για τους Ούγγρους.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκουλάτσι (Λειψία), Ντίμπους (Φερεντσβάρος), Τοθ (Μπλάκμπερν)

Αμυντικοί: Όρμπαν (Λειψία), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Ντάρνται (Χέρτα), Μπαλόγκ (Πάρμα), Γκέργκενι (Ούιπεστ), Γιακομπισβίλι (Ζιρόνα)

Μέσοι: Α. Νάγκι (Σπέτσια), Νέγκο (Χάβρη), Σάφερ (Ουνιόν Βερολίνου), Ζ. Νάγκι (Πούσκας Ακαντέμια), Μπόλα (Ραπίντ Βιέννης), Κέρκεζ (Μπόρνμουθ), Κάτα (ΜΤΚ), Νίκιτσερ (Κεσκεμέτ)

Επιθετικοί: Σάλαι (Φράιμπουργκ), Σόμποσλάι (Λίβερπουλ), Άνταμ (Αστέρας Τρίπολης), Βάργκα (Φερεντσβάρος), Σόμποθ (Σεντ Γκάλεν), Χόρβαθ (Ούιπεστ),, Ντάρνται (Χέρτα)
Γνώριζε εξαρχής ότι θα είχε πολύ «ζόρικο» έργο στο Άμστερνταμ στην πρεμιέρα της στο Nations League, αποχωρώντας τελικά από το Αϊντχόφεν με το βαρύ 5-2. Δέχθηκε γκολ νωρίς, με τον Ζίρκζεϊ να ανοίγει το σκορ για τους «Οράνιε» με ανάποδη κεφαλιά στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο οι «Δράκοι» αιφνιδίασαν λίγα λεπτά μετά, ισοφαρίζοντας με τον Ντεμίροβιτς στο 27’. Δεν κατόρθωσαν όμως να πάνε με την ισοπαλία στο ημίχρονο αφού ο Ρέιντερς έβαλε πάλι μπροστά το σύνολο του Κούμαν με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και σαν να μην έφτανε αυτό, οι Ολλανδοί βρήκαν και γρήγορο γκολ με το ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Χάκπο στο 56’ να δίνει στην ομάδα του προβάδισμα ασφαλείας. Το πάλεψαν πάντως οι παίκτες του Μπάρμπαρεζ αν και η κυριαρχία των γηπεδούχων ήταν αδιαπραγμάτευτη, μειώνοντας σε 3-2 με τον Τζέκο στο 73’. Μέχρι εκεί όμως, καθώς στα τελευταία λεπτά οι Βέγκχορστ (88’) και Σίμονς (90+2’), εξάλειψαν οριστικά τα όνειρα των φιλοξενούμενων για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, ήρθε φυσιολογικά η πρώτη ήττα για τη Βοσνία στο Nations League αφού δεν μπόρεσε επί της ουσίας ποτέ να «δαμάσει» την επιθετικότητα των Ολλανδών, με την άμυνά της να είναι γενικότερα τα τελευταία χρόνια μια «πληγή», την οποία αδυνατεί να κλείσει. Ακόμη κι έτσι βέβαια δύσκολα θα περίμενε κανείς να μπορέσει εκτός έδρας να καταφέρει έστω να μην ηττηθεί από την αρμάδα του Κούμαν, και γνωρίζει ότι για να έχει ελπίδες θα πρέπει να τα δώσει όλα στα δύο παιχνίδια απέναντι στην Ουγγαρία ώστε να καταλήξει έστω στην 3η θέση που οδηγεί σε μπαράζ.

«Η Ουγγαρία έπαιξε στο πρόσφατο Euro και με ενθουσίασε με τα τρεξίματά της και την τακτική της. Έχουν παίκτες σε πραγματικά κορυφαίους συλλόγους και σε κάθε περίπτωση είναι φαβορί απέναντι μας. Είμαι ενθουσιασμένος με την Εθνική τους Ομάδα, τον προπονητή τους, την προσέγγισή τους, τον τρόπο παιχνιδιού τους και όλα όσα έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια. Δεν νομίζω ότι ένα κακό αποτέλεσμα θα καταστρέψει όλα αυτά που έχουν πετύχει μέχρι τώρα», σχολίασε ενόψει της αποψινής αναμέτρησης ο τεχνικός της Βοσνίας, Σεργκέι Μπάρμπαρεζ.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς νεότερα προβλήματα και οι Βόσνιοι, με τους Αχμέντοτζιτς και Κολάσινατς να παραμένουν εκτός.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Βασίλι (Ζανκτ Πάουλι), Πίριτς (Αντάλιασπορ), Χάτζικιτς (Βελέζ Μόσταρ)

Αμυντικοί: Κολάσινατς (Αταλάντα), Μπίτσακτσιτς (Μπραουνσβάιγκ), Χατζικαντούνιτς (Αμβούργο), Αχμέντοτζιτς (Σέφιλντ Γουνάιτεντ), Γκαζιμπέγκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Ντέντιτς (Σάλτσμπουργκ), Μπάρισιτς (Βασιλεία), Μούγιακιτς (Παρτιζάν), Κάτιτς (Ζυρίχη), Ράντελιτς (Ριέκα)

Μέσοι: Κρούνιτς (Φενέρμπαχτσε), Χαϊραντίνοβιτς (Κασίμπασα), Ταχίροβιτς (Άγιαξ), Σάριτς (Παλέρμο), Μπούρνιτς (Καρλσρούη), Γκίγκοβιτς (Χόλσταϊν Κίελ), Χουσεΐνμπασιτς (Κολωνία), Βαρεσάνοβιτς (Ρίζεσπορ), Μπάσιτς (Όρενμπουργκ), Μπαϊρακτάρεβιτς (Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον), Ντάκοβατς (Μπάτσκα Τόπολα)

Επιθετικοί: Τζέκο (Φενέρμπαχτσε), Ντεμίροβιτς (Στουτγκάρδη), Ταμπάκοβιτς (Χόφενχαϊμ)

Βασίλης Γούσιος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Οι δυο ομάδες προέρχονται από ταπεινωτικές αλλά φυσιολογικές ήττες από τη Γερμανία και την Ολλανδία αντίστοιχα, ωστόσο γνώριζαν εξαρχής αμφότερες ότι δύσκολα θα μπορούσαν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο πέρα από την 3η θέση σε αυτόν τον όμιλο. Γι’ αυτήν επομένως θα δοθούν οι μεγάλες μάχες, με την Ουγγαρία πάντως να μοιάζει πιο «ομάδα» εν συγκρίσει με τη Βοσνία που έχει στην τεχνική της ηγεσία έναν εντελώς άπειρο προπονητή, ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί χρόνο για να «αναγεννήσει» τους «Δράκους». Συνεπώς, θα εμπιστευτούμε τους Μαγυάρους σε αυτή τη σύγκρουση και θα πάμε με τον «άσο», έστω κι αν επιβεβαιωθεί με οριακό σκορ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  3 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 2 1 0 1 1 2:5
  4 Ουγγαρία 2 1 0 1 1 0:5
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
10/9/2024
Ουγγαρία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
0 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο mamouth1 με το υψηλότερο yield +12.74% έπαιξε: 1
  • » Ο gofine, με το υψηλότερο yield +13.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +0.45% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Σχόλια

Dimitriosss 8/9/2024 15:39

X

Dimitriosss 10/9/2024 01:31

1 βασικα πιο πολυ...

Greenville9 10/9/2024 08:15

1 Kai under

Non 10/9/2024 15:00

Άσσος άνετα

Xristos88 10/9/2024 15:21

Χ

thatoxaseis 10/9/2024 17:21

Πιστεύω δεν χάνει η Βοσνία σήμερα Χ2

Matakt98 10/9/2024 18:57

Χ

sotos3 10/9/2024 19:24

2222222

mario.rama 10/9/2024 19:30

1

DjEggman 10/9/2024 21:27

1 οβερ

STAMOUEL-PAOK 10/9/2024 21:47

Χ

Thunder 10/9/2024 23:51

Είπαμε ότι δίνουν οι αναλυτές παίζουμε τα σπίτια μας στο αντίθετο

Mitsaras1982 11/9/2024 00:19

Ωραίο στήσιμο

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες