1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιταλία - Ελβετία

Προϊστορία

12/11/2021 ΙταλίαΕλβετία 1 - 1
5/9/2021 ΕλβετίαΙταλία 0 - 0
16/6/2021 ΙταλίαΕλβετία 3 - 0
5/6/2010 ΕλβετίαΙταλία 1 - 1
12/8/2009 ΕλβετίαΙταλία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 822,856 78.3%
X
€ 136,870 13.0%
2
€ 90,529 8.6%
Over
€ 30,264 24.4%
Under
€ 93,834 75.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

137 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico, Rome
  • Χωρητικότητα: 70634
  • Θεατές: 45699
«Τελικός» για την απευθείας πρόκριση

«Τελικός» για την απευθείας πρόκριση

Η Ιταλία φιλοξενεί την Ελβετία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της προκριματικής φάσης της ζώνης της Ευρώπης για το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την 3η θέση στην τελική φάση του Nations League, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εκτός έδρας τη Λιθουανία.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΙΤΑΛΙΑ

Θα μπει στη «μάχη» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από δύο μήνες. Δεν έπαιξε τον Οκτώβριο καθώς συμμετείχε στην τελική φάση του Nations League που διεξήχθη σε Μιλάνο και Τορίνο. Αν κι έπαιζε εντός έδρας δεν κατάφερε να ανέβει στην κορυφή. Έπαιξε στα ημιτελικά με την Ισπανία και ηττήθηκε 2-1 μένοντας με δέκα παίκτες πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Έχανε με δύο τέρματα διαφορά και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Πελεγκρίνι. Διασκέδασε πάντως τις εντυπώσεις νικώντας στο μικρό τελικό του Βέλγιο με 2-1 και τερματίζοντας στην 3η θέση. Στον τελευταίο της αγώνα για τα προκριματικά είχε κοντραριστεί με τη Λιθουανία εντός έδρας. Δεν είχε καμία διάθεση για αστεία και την είχε διαλύσει με 5-0. Ο Κεν είχε σκοράρει δύο φορές, με τους Ρασπαντόρι και Ντι Λορέντσο να σημειώνουν ακόμα δύο γκολ και τους αντιπάλους να στέλνουν μία φορά την μπάλα άθελά τους στο βάθος της εστίας τους.

Η Ιταλία είδε το πολύ μεγάλο αήττητο σερί της να σταματάει στο παιχνίδι με την Ισπανία αλλά ευελπιστεί να «χτίσει» ένα νέο. Βέβαια το πρώτο που την ενδιαφέρει είναι να νικήσει την Ελβετία και να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς και συγκατοικεί στην κορυφή με την προσεχή της αντίπαλο, υπερτερώντας στη διαφορά τερμάτων. Τα πέντε από τα έξι ματς της «Σκουάντρα Ατζούρα» στην προκριματική φάση ήταν No Goal, ενώ πέντε ήταν και τα Under.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης Ρομπέρτο Μαντσίνι επισήμανε: «Οι αγώνες με την Ελβετία είναι πάντα πολύ δύσκολοι. Δεν πρέπει να παίξουμε με φόβο. Θα πρέπει να δείξουμε τη χαρά μας στο γήπεδο και τότε θα έχουμε την κατάλληλη υποστήριξη από τον κόσμο μας. Διακυβεύεται η συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το Ολίμπικο θα μας δώσει δύναμη και πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θα κερδίσουμε. Ο Μπελότι μπορεί να μην έχει παίξει ενενηντάλεπτο τον τελευταίο καιρό αλλά αν σκοράρει στα πρώτα 60-65 λεπτά θα είμαι ευτυχισμένος».

Αγωνιστικά Νέα: Είχαν κληθεί αλλά «κόπηκαν» λόγω τραυματισμών ο σέντερ μπακ κι αρχηγός ΚΙελίνι (Γιουβέντους), οι μέσοι Πελεγκρίνι (Ρόμα) και Τζανιόλο (Ρόμα) και ο επιθετικός Ιμόμπιλε (Λάτσιο).

Η αποστολή της Ιταλίας:

Τερματοφύλακες: Ντοναρούμα (Παρί Σεν Ζερμέν), Σιρίγκου (Τζένοα), Κράνιο (Κάλιαρι), Μέρετ (Νάπολι)

Αμυντικοί: Κιελίνι (Γιουβέντους), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Έμερσον (Λυών), Ατσέρμπι (Λάτσιο), Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Μπιράγκι (Φιορεντίνα), Μπαστόνι (Ίντερ), Μαντσίνι (Ρόμα), Καλάμπρια (Μίλαν)

Μέσοι: Ζορζίνιο (Τσέλσι), Μπαρέλα (Ίντερ), Κριστάντε (Ρόμα), Λοκατέλι (Γιουβέντους), Πεσίνα (Αταλάντα), Τονάλι (Μίλαν), Κατάλντι (Λάτσιο), Πομπέγκα (Τορίνο)

Επιθετικοί: Ινσίνιε (Νάπολι), Μπελότι (Τορίνο), Μπερναρνέσκι (Γιουβέντους), Κιέζα (Γιουβέντους), Μπεράρντι (Σασουόλο), Ρασπαντόρι (Σασουόλο), Σκαμάτσα (Σασουόλο)



ΕΛΒΕΤΙΑ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στη Λιθουανία. Το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της απέναντι στην αδύναμη αντίπαλο. Το έκανε με το εμφατικό 4-0 που δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Συνάντησε αντίσταση περίπου για μισή ώρα και στη συνέχεια πάτησε «γκάζι» κι εξαφανίστηκε. Μετά από δύο χαμένες ευκαιρίες ο Εμπολό στο 31’ με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα και στο 42’ ο Στέφεν με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ σημείωσε το 0-2. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήταν ξανά ο Εμπολό εκείνος που διαμόρφωσε το 0-3. Η επανάληψη είχε εξελιχθεί σε τυπική διαδικασία. Έψαξε κι άλλα τέρματα και τελικά βρήκε μόνο ένα με τον Γκαβράνοβιτς να πετυχαίνει με κεφαλιά στα τελευταία δευτερόλεπτα το τελικό 0-4.

Με αυτόν τον τρόπο η Ελβετία πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική της επιτυχία στην προκριματική φάση και παράλληλα παραμένει αήττητη με απολογισμό τεσσάρων νικών και δύο ισοπαλιών. Η συγκομιδή των 14 βαθμών φέρνει τους «ροσοκροκιάτι» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρέα με την προσεχή αντίπαλο Ιταλία. Ωστόσο υστερεί στη διαφορά τερμάτων έχοντας πετύχει δύο γκολ λιγότερα από τους πρωταθλητές Ευρώπης. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal.

«Θέλουμε να προκριθούμε στο Κατάρ χωρίς να περάσουμε από τη διαδικασία των πλέι οφ. Γι’ αυτό έχουμε έρθει στη Ρώμη για να κερδίσουμε. Γιατί να μην είναι δυνατόν; Φυσικά η Ιταλία είναι το φαβορί αλλά και η Σουηδία ήταν το αουτσάιντερ στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 αλλά την απέκλεισε. Είναι εξοργιστικό ότι χάσαμε παίκτες πριν από το συγκεκριμένο αγώνα αλλά δεν έχει νόημα να παραπονιόμαστε. Σκεφτόμαστε πολλά για το σύστημα αλλά είναι στο χέρι μας να βρούμε τις απαραίτητες λύσεις» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Μουράτ Γιακίν.

Αγωνιστικά Νέα: Έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού ο εξτρέμ Τσούμπερ (ΑΕΚ). Στα «πιτς» επίσης ο γκολκίπερ Κόμπελ (Ντόρτμουντ), ο αμυντικός Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), ο χαφ Τσάκα (Άρσεναλ) και οι επιθετικοί Εμπολό (Γκλάντμπαχ), Σεφέροβιτς (Μπενφίκα) και Φάσναχτ (Γιουνγκ Μπόις).

Η αποστολή της Ελβετίας:

Τερματοφύλακες: Σόμερ (Γκλάντμπαχ), Ομλίν (Μονπελιέ), Κον (Σάλτσμπουργκ)

Αμυντικοί: Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Σαρ (Νιουκάστλ), Ακάντζι (Ντόρτμουντ), Βίντμερ (Μάιντζ), Μπαμπού (Βόλφσμπουργκ), Κόμερτ (Βασιλεία), Γκαρσία (Γιουνγκ Μπόις), Όκοχ (Σάλτσμπουργκ)

Μέσοι: Σακίρι (Λυών), Φρόιλερ (Αταλάντα), Ζακάρια (Γκλάντμπαχ), Σο (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Στέφεν (Βόλφσμπουργκ), Φρέι (Βασιλεία), Άμπισχερ (Γιουνγκ Μπόις), Ιμέρι (Σερβέτ)

Επιθετικοί: Γκαβράνοβιτς (Καϊσερίσπορ), Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Ζεκίρι (Άουγκσμπουργκ), Οκαφόρ (Σάλτσμπουργκ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ιταλία και η Ελβετία θα παίξουν στην ουσία έναν «τελικό» για την πρωτιά του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα γήπεδα του Κατάρ σ’ ένα χρόνο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ισοβαθμούν με τους αντιπάλους τους αλλά υπερτερούν στη διαφορά τερμάτων και φιγουράρουν στην κορυφή. Είναι βέβαιο ότι οι φιλοξενούμενοι θα ταξιδέψουν στη Ρώμη με στόχο τη «ζημιά», όμως η «Σκουάντρα Ατζούρα» έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Άλλωστε δεν έχει χάσει ποτέ στο «Ολίμπικο» από το 1953 κι έπειτα σε επίσημο αγώνα! Οι παίκτες του Μαντσίνι δεν θέλουν να μπλέξουν σε περιπέτειες και είναι σε θέση να επικρατήσουν. Θα ποντάρουμε τον άσο σε οριακά αποδεκτή απόδοση θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 3ος όμιλος
  1 Ελβετία 8 18 5 3 0 15:2
  2 Ιταλία 8 16 4 4 0 13:2
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.90% έπαιξε: X
  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Ημ.X
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.09% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες