2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελβετία - Ιταλία

5/9/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 1113
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 964 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ιταλία - Ελβετία στις 12/11/2021

Προϊστορία

12/11/2021 ΙταλίαΕλβετία 1 - 1
5/9/2021 ΕλβετίαΙταλία 0 - 0
16/6/2021 ΙταλίαΕλβετία 3 - 0
5/6/2010 ΕλβετίαΙταλία 1 - 1
12/8/2009 ΕλβετίαΙταλία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 109,882 8.8%
X
€ 182,918 14.7%
2
€ 952,106 76.5%
Over
€ 17,984 17.6%
Under
€ 84,179 82.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

143 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: St. Jakob Park
  • Χωρητικότητα: 38512
  • Θεατές: 31500
Από γκέλα η Ιταλία, κομβικές απουσίες στην Ελβετία

Από γκέλα η Ιταλία, κομβικές απουσίες στην Ελβετία

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία, που γκέλαρε την περασμένη αγωνιστική στο εντός με την Βουλγαρία (1-1), αντιμετωπίζει την αποδεκατισμένη Ελβετία στην Βασιλεία με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει πολύ κοντά στην πρόκριση.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΕΛΒΕΤΙΑ

Με νίκη συνδυάστηκε το ανεπίσημο ντεμπούτο του Μουράτ Γιακίν στον πάγκο της, επικρατώντας με 2-1 της Ελλάδας σε φιλικό παιχνίδι στη Βασιλεία. Κυρίαρχη στο ξεκίνημα, προηγήθηκε μόλις στο 7’ με όμορφο γκολ του Τσούμπερ, ενώ στο 21΄έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα. Πιέστηκε μετά το 25’ και τελικά δέχτηκε το γκολ στο 34’, ενώ κινδύνευσε σε δύο περιπτώσεις με ένα δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο. «Χτύπησε» στην κόντρα στο ξεκίνημα της επανάληψης και έκανε το 2-1 στο 51’ με τον Βάργκας, ενώ ο Τσούμπερ, που έδωσε την ασίστ, «άγγιξε» το 3-1 στο 57’. Στη συνέχεια οπισθοχώρησε αλλά έκανε σωστή διαχείριση, αφού με εξαίρεση ένα χαμένο τετ-α-τετ του Παυλίδη, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ελληνική ομάδα, ενώ στις καθυστερήσεις είχε ακόμα μια σημαντική ευκαιρία για ένα τρίτο τέρμα.

Έχει ξεκινήσει με 2x2 στην προκριματική φάση του Μουντιάλ. Την πρώτη αγωνιστική κέρδισε με 3-1 την Βουλγαρία εκτός έδρας, ενώ στη συνέχεια επικράτησε με 1-0 της Λιθουανίας στην έδρα της. Βρίσκεται στην 2η θέση και στο -4 από την Ιταλία αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα. Θέλει μόνο νίκη στο σημερινό ώστε να αποκτήσει βάσιμες ελπίδες για την πρωτιά, ακολουθεί το επίσης απαιτητικό ματς με την Β. Ιρλανδία στο Μπέλφαστ.

«Παίζουμε απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, όμως δε χρειάζεται να κάνουμε τους αντίπαλους μας να φαίνονται δυνατότεροι από ότι είναι. Διαθέτουμε αρκετή ποιότητα ως ομάδα και μας περιμένω να είμαστε πολύ επιθετικοί μπροστά στον κόσμο μας. Έχουμε μια καλή ευκαιρία να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την πρωτιά», ανέφερε ο Γιακίν, ο οποίος αντικατέστησε τον απόλυτα πετυχημένο Πέτκοβιτς μετά το φινάλε του Euro.

Αγωνιστικά Νέα: Στις πολλές απουσίες ήρθε να προστεθεί αυτή του ηγετικού μέσου Τσάκα (Άρσεναλ) ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Δεν υπολογίζονται ο σταρ εξτρέμ Σακίρι (Λυών), οι επιθετικοί Εμπολό (Γκλάντμπαχ), Γαβράνοβιτς (Καϊσέρισπορ) και οι μπακ Μπενίτο (-), Εμπαπού (Βόλφσμπουργκ). Τιμωρημένος είναι ο βασικός μέσος Φρέουλερ (Αταλάντα)

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Εμβογκό (Αϊντχόβεν), Κομπέλ (Ντόρτμουντ)

Αμυντικοί: Ροντρίγκες (Τορίνο), Σάαρ (Νιούκαστλ), Ακάντζι (Ντόρτμουντ), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Βίντμερ (Μάιντς), Κόμερτ (Βασιλεία), Λοτόμπα (Νις), Γκαρσία, Ζέσιγκερ (Γιάνγκ Μπόις)

Μέσοι: Τσάκα (Άρσεναλ), Τσούμπερ (ΑΕΚ), Φρέουλερ (Αταλάντα), Ζακάρια (Γκάντμπαχ), Σο (Άιντραχτ), Στέφεν (Βόλφσμπουργκ), Αέμπισερ (Γιανγκ Μπόις)

Επιθετικοί: Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Φάσναχτ (Γιανγκ Μπόις), Ζεκίρι (Άουγκσμπουργκ), Εντογιέ (Βασιλεία)ΙΤΑΛΙΑ

Γκέλαρε στο πρώτο της παιχνίδι μετά την κατάκτηση του Euro, μένοντας στο 1-1 με την Βουλγαρία στη Φλωρεντία. Προηγήθηκε στην πρώτη της ευκαιρία με όμορφο γκολ του Κιέζα (16’) αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 40’ έπειτα από αντεπίθεση. Δεν πτοήθηκε και είχε κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Ήταν η πρώτη της απώλεια στον όμιλο μετά από 4 παιχνίδια (3-1-0), παραμένει στην κορυφή και στο +4 από την 2η Ελβετία, έχοντας δύο παιχνίδια περισσότερα. Σε περίπτωση νίκης στο σημερινό θα «κλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά του ομίλου. Με την ισοπαλία επί των Βούλγαρων, επέκτεινε το αήττητο σερί της σε 35 παιχνίδια (27-8-0), ισοφαρίζοντας το αντίστοιχο ρεκόρ της Ισπανίας και της Βραζιλίας.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της, Μαντσίνι δήλωσε: «Νομίζω ότι εάν παίξουμε όπως με την Βουλγαρία έχουμε καλή πιθανότητα να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε επειδή χάσαμε βαθμούς την Πέμπτη. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να τα καταφέρουμε και αν παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε, τότε μπορούμε να νικήσουμε. Θα είναι δύσκολο γιατί κάθε παιχνίδι με την Ελβετία είναι έτσι. Δεν πρέπει να μείνουμε στο Euro. Η 11η Ιουλίου ήταν μια φανταστική νύχτα αλλά δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε τώρα. Το μέλλον είναι διαφορετικό και πρέπει να παλέψουμε ξανά για τη νίκη».

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο δίνεται ο βασικός μέσος Βεράτι (Παρί ΣενΖερμέν) και φαβορί για να τον αντικατστήσει είναι ο Λοκατέλι, ο οποίος μάλιστα σκόραρε 2 γκολ κόντρα στην Ελβετία στη νίκη των Ιταλών με 3-0 στη φάση των ομίλων του Euro. Προφυλάχθηκε κόντρα στην Βουλγαρία ο κάπτεν/στόπερ Κιελίνι (Γιουβέντους) και υπολογίζεται κανονικά για το σημερινό.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ντοναρούμα (Παρί Σεν Ζερμέν), Σιρίγου (Τζένοα), Μέρετ (Νάπολι), Γκολίνι (Τότεναμ)

Αμυντικοί: Κιελίνι, Μπονούτσι (Γιουβέντους), Φλορέντσι, Καλάμπρια (Μίλαν), Έμερσον (Λυών), Ατσέρμπι (Λάτσιο), Ντι Λορένζο (Νάπολι), Μπιράγκι (Φιορεντίνα), Τολόι (Αταλάντα), Μπαστόνι (Ίντερ), Μαντσίνι (Ρόμα)

Μέσοι: Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζορζίνιο (Τσέλσι), Μπαρέλα, Σένσι (Ίντερ), Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Ζανιόλο (Ρόμα), Λοκατέλι (Γιουβέντους), Πεσίνα (Αταλάντα), Καστροβίλι (Φιορεντίνα)

Επιθετικοί: Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Ινσίνιε (Νάπολι), Μπερναντέσκι, Κιέζα, Κιν (Γιουβέντους), Μπεράρντι, Ρασπαντόρι, Σκαμάκα (Σασουόλο)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ιταλία πλήρωσε την αστοχία της στο ματς με την Βουλγαρία και δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Ελβετία έχοντας κάνει το 4x4 στον όμιλο. Με νίκη στο σημερινό πάντως «καθαρίζει» σε πολύ μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση και βρίσκει την αντίπαλο της με κομβικές απουσίες. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στους πρωταθλητές Ευρώπης.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Ιταλία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ιταλία έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 3.25 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ελβετία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.87 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 3ος όμιλος
  1 Ελβετία 8 18 5 3 0 15:2
  2 Ιταλία 8 16 4 4 0 13:2
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: Goal
  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +8.87% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες