1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιταλία - Ελβετία

16/6/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 114
3 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1044 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ιταλία - Ελβετία στις 12/11/2021

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 26' Locatelli Manuel

2ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 49' Gavranovic Mario
  2. 52' Locatelli Manuel
  3. 79' Embolo Breel
  4. 89' Immobile Ciro

      Προϊστορία

      12/11/2021 ΙταλίαΕλβετία 1 - 1
      5/9/2021 ΕλβετίαΙταλία 0 - 0
      16/6/2021 ΙταλίαΕλβετία 3 - 0
      5/6/2010 ΕλβετίαΙταλία 1 - 1
      12/8/2009 ΕλβετίαΙταλία 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 8,466,962 88.2%
      X
      € 627,874 6.5%
      2
      € 508,666 5.3%
      Over
      € 386,265 34.9%
      Under
      € 719,565 65.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      256 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadio Olimpico
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 70634
      Εντυπωσίασε στην πρεμιέρα η Ιταλία

      Εντυπωσίασε στην πρεμιέρα η Ιταλία

      Ιταλία και Ελβετία αναμετρούνται στο «Ολίμπικο» της Ρώμης για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Euro 2020. Οι Ιταλοί εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα επικρατώντας με 3-0 της Τουρκίας, ενώ οι Ελβετοί παρά την καλή εμφάνιση κόλλησαν στο 1-1 με την Ουαλία.

      * «Ολίμπικο», Ρώμη

      ΙΤΑΛΙΑ

      Ιδανικότερη πρεμιέρα δε γίνονταν καθώς διέλυσε με 3-0 την Τουρκία στο «Ολίμπικο» και άφησε υποσχέσεις εν όψει της συνέχειας. Πραγματοποίησε ίσως την πειστικότερη εμφάνιση της 1ης αγωνιστικής, έχοντας την απόλυτη υπεροχή απέναντι σε μια αντίπαλο που έπαιζε μόνο άμυνα. Δεν δημιούργησε πολλές απειλές στο πρώτο μέρος, φωνάζοντας πάντως για πέναλτι στο φινάλε του ημιχρόνου, αλλά στο ξεκίνημα της επανάληψης προηγήθηκε με αυτογκόλ του Ντεμιράλ (53’). Έκτοτε βρήκε περισσότερους χώρους και «καθάρισε» το παιχνίδι με τους Ιμόμπιλε (66’) και Ινσίνιε (79’).

      Μπήκε με το δεξί στο Euro και πέρασε με το… καλημέρα στην κορυφή του ομίλου και στο +2 από Ελβετία και Ουαλία που αναδείχθηκαν ισόπαλες στο άλλο παιχνίδι. Με νίκη στο σημερινό «κλειδώνει» σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά του ομίλου. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας 9 διαδοχικές νίκες με 28 γκολ ενεργητικό και 0 παθητικό, ενώ τρέχει εντυπωσιακό αήττητο 28 αγώνων (23-5-0). Η τελευταία ήττα της ήταν στις 10 Σεπτεμβρίου του 2018 απέναντι στην Πορτογαλία.

      Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Μαντσίνι δήλωσε: «Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας και σεβόμαστε απόλυτα την Ελβετία. Ειδικά στην επίθεση έχουν παίκτες που μπορούν να αλλάξουν ένα ματς σε μια στιγμή. Είναι μια ομάδα με έξυπνο προπονητή που ξέρει τι χρειάζεται να κάνει. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί να προχωρήσουμε σε ορισμένες αλλαγές αλλά αυτό δε θα αλλάξει την ομάδα μας. Έχουμε 26 παίκτες και όλοι τους μπορούν να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Παραμένω αισιόδοξος ότι η Ιταλία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά».

      Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού ο μπακ Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν επομένως ο Μαντσίνι πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε Ντι Λορέντζο ή Τολόι για το ρόλο του δεξιού μπακ. Από την άλλη αμφίβολος δίνεται ο βασικός μέσος Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν) που δεν έπαιξε ούτε στην πρεμιέρα. Όλα καλά με το φορ Μπεράρντι (Σασουόλο), ο οποίος αποκόμισε μικροτραυματισμό στο ματς με την Τουρκία.

      Πιθανή Ενδεκάδα: Ντοναρούμα – Ντι Λορέντζο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σπινατσόλα – Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Λοκατέλι – Μπεράρντι, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Άλεξ Μερέτ (Νάπολι), Σαλβατόρε Σιρίγκου (Τορίνο)

      Αμυντικοί: Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Λάτσιο), Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ίντερ), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Τζόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν),Λεονάρντο Σπινατσόλα (Ρόμα), Ραφαέλ Τολόι (Αταλάντα), Έμερσον (Τσέλσι)

      Μέσοι: Νικολό Μπαρέλα (Ίντερ), Μπρίαν Κριστάντε (Ρόμα), Μάνουελ Λοκατέλι (Σασουόλο), Γκαετάνο Καστροβίλι (Φιορεντίνα), Ματέο Πεσίνα (Αταλάντα), Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζορζίνιο (Τσέλσι).

      Επιθετικοί: Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Ντομένικο Μπεράρντι (Σασουόλο), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Φεντερίκο Κιέζα (Γιουβέντους),Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Λορέντσο Ινσίνιε (Νάπολι), Τζιάκομο Ρασπαντόρι (Σασουόλο).

      ΕΛΒΕΤΙΑ

      «Στραβοπάτησε» στην πρεμιέρα με την Ουαλία, μένοντας στο 1-1 με τους Βρετανούς στο Μπακού. Ήταν η καλύτερη ομάδα στο ματς αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και το πλήρωσε με δύο χαμένους βαθμούς. Κινδύνευσε πρώτη στο παιχνίδι αλλά ο Ζόμερ αντέδρασε σωστά στο 15’ και στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν ένας ελβετικός μονόλογος. Είχε τέσσερις χαμένες στιγμές στο πρώτο μέρος, οι τρεις από τον Σεφέροβιτς και τελικά άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Εμπολό (49’). Έκτοτε αρκέστηκε στο να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ και ισοφαρίστηκε στην πρώτη ευκαιρία των Ουαλών (74’) από στατική φάση. Δεν πτοήθηκε και στα τελευταία λεπτά πίεσε ασφυχτικά για το 2-1. Η είσοδος του Γκαβράνοβιτς της έδωσε πνοή επιθετικά, με τον Ελβετό μάλιστα να βρίσκει δίχτυα στο 85’ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Εμπολό αστόχησε από καλή θέση και το 1-1 έμεινε ως το φινάλε.

      Ανάμεικτα συναισθήματα από το ματς της πρεμιέρας, αφού ναι μεν πραγματοποίησε θετική εμφάνιση, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ασθενέστερη –θεωρητικά- ομάδα του ομίλου. Πλέον θα βρει μπροστά της το φαβορί του γκρουπ και σε αντίθεση με τους «ατζούρι» προέρχεται από ταξίδι, αφού την πρώτη αγωνιστική έπαιξε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Παράλληλα δημιουργήθηκε θέμα στην Ελβετία για την αντικατάσταση του σταρ Σακίρι στο 66ο λεπτό, με τον παίκτη να έδειξε εμφανώς απογοητευμένος και τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πέτκοβιτς να δέχεται αρκετή κριτική από Μέσα της χώρας. «Σκεφτόμουν ήδη το επόμενο παιχνίδι» δήλωσε ο Βοσνο-Ελβετός τεχνικός ο οποίος διέψευσε ότι υπάρχει θέμα στις σχέσεις τους: «Τον αγαπώ και θα τον αγαπώ πάντα ως παίκτη και ως άνθρωπο».

      Εν όψει του σημερινού, ο Πέτκοβιτς που επιστρέφει στο «Ολίμπικο» μετά τη θητεία του ως προπονητής της Λάτσιο (2012-14), δήλωσε: «Θα παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Σεβόμαστε την Ιταλία καθώς είναι μια από τις ομάδες που είναι φαβορί για τον τίτλο, αλλά δεν πρέπει να τους δείξουμε πολύ σεβασμό. Είναι επίσης σημαντικό να δείξουμε τη δική μας ποιότητα και να εκπλήξουμε την αντίπαλο μας. Πρέπει να κυκλοφορούμε τη μπάλα γρηγορότερα και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο τρίτο μισό του γηπέδου. Πρέπει να παίξουμε χωρίς φόβο αλλά με σεβασμό. Είναι σημαντικό να τα δώσουμε όλα απέναντι στη δυνατότερη ομάδα του ομίλου».

      Αγωνιστικά Νέα: Κανονικά διαθέσιμος αναμένεται να είναι ο βασικός γκολκίπερ Ζόμερ σύμφωνα με τον Πέτκοβιτς παρότι η γυναίκα του παίκτη είναι ετοιμόγεννη. Μένει να φανεί αν ο Γκαβράνοβιτς χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα μετά την πολύ καλή του εμφάνιση ως αλλαγή κόντρα στους Ουαλούς.

      Πιθανή Ενδεκάδα: Ζόμερ – Ελβέντι, Σαρ, Ακάντζι – Εμπαμπού, Τζάκα, Σακίρι, Φρόιλερ, Ροντρίγκες – Εμπολό, Σεφέροβιτς

      Η αποστολή:


      Τερματοφύλακες: Γιαν Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Ιβόν Εμβογκό (Αϊντχόφεν),Γιόνας Ομλίν (Μονπελιέ)

      Αμυντικοί: Ρικάρντο Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Φαμπιάν Σερ (Νιούκαστλ), Μανουέλ Ακαντζί (Ντόρτμουντ), Νίκο Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Σιλβάν Βίντμερ (Βασιλεία), Λορίς Μπενίτο (Μπορντό), Κέβιν Εμπαμπού (Βόλφσμπουργκ), Εράι Τσίμερτ (Βασιλεία), Μπεσίρ Ομέρατζιτς (Ζυρίχη), Ζορντάν Λοτόμπα (Νις)

      Μέσοι: Γκρανίτ Τζάκα (Άρσεναλ), Σερντάν Σακίρι (Λίβερπουλ), Στέφεν Ζούμπερ (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Ντένις Ζακάρια (Γκλάντμπαχ), Ρέμο Φρόιλερ (Αταλάντα), Εντιμίλσον Φερνάντες (Μάιντς), Τζιμπρίλ Σο (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης)

      Επιθετικοί: Χάρις Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Αντμίρ Μεχμέντι (Βόλφσμπουργκ),Μπρέελ Εμπολό (Γκλάντμπαχ), Μάριο Γκαβράνοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ρούμπεν Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Κρίστιαν Φάσναχτ (Γιουνγκ Μπόις).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ιταλία εντυπωσίασε στην πρεμιέρα και θέλει να κάνει το 2x2 στη Ρώμη ώστε να εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση για τα νοκ-άουτ. Η Ελβετία, που πλήρωσε την αστοχία της στο ματς με την Ουαλία, μοιάζει υψηλότερο εμπόδιο από την Τουρκία και θα προσπαθήσει να πάρει κάτι από το παιχνίδι, στηριζόμενη στην ανασταλτική της λειτουργία. Οι «ατζούρι» βγάζουν δυσκολία απέναντι σε κλειστές άμυνες αλλά την ίδια ώρα δέχονται δύσκολα γκολ (μηδέν παθητικό στα 9 τελευταία). Προβάδισμα στο Under.

      FACTS

      • Η ομάδα Ιταλία νίκησε στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ελβετία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 2.02 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ελβετία νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 6.05 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Euro: 1ος όμιλος
        1 Ιταλία 3 9 3 0 0 7:0
        3 Ελβετία 3 4 1 1 1 4:5
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.83% έπαιξε: 1
      • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
      • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.60% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες