6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βραζιλία - Ουρουγουάη

15/10/2021 03:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 817
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 926 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουρουγουάη - Βραζιλία στις 18/10/2023

Προϊστορία

18/10/2023 ΟυρουγουάηΒραζιλία 2 - 0
15/10/2021 ΒραζιλίαΟυρουγουάη 4 - 1
18/11/2020 ΟυρουγουάηΒραζιλία 0 - 2
16/11/2018 ΒραζιλίαΟυρουγουάη 1 - 0
24/3/2017 ΟυρουγουάηΒραζιλία 1 - 4
26/3/2016 ΒραζιλίαΟυρουγουάη 2 - 2
24/7/2015 ΒραζιλίαΟυρουγουάη 1 - 2
26/6/2013 ΒραζιλίαΟυρουγουάη 2 - 1
7/10/2009 ΒραζιλίαΟυρουγουάη 3 - 1
6/6/2009 ΟυρουγουάηΒραζιλία 0 - 4

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

139 ψήφοι:

Από την πρώτη απώλεια βαθμών η Βραζιλία

Από την πρώτη απώλεια βαθμών η Βραζιλία

Η Βραζιλία έπειτα από εννιά σερί νίκες βρήκε εμπόδιο στην Κολομβία και τώρα φιλοξενεί την Ουρουγουάη με σκοπό την επιστροφή στα τρίποντα.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα άλλης ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Το σερί των νικών της σταμάτησε στις εννιά για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αφού πήγε στη Κολομβία και έφυγε με το 0-0. Ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, απείλησε περισσότερες φορές, αλλά πήρε τον βαθμό. Παρά το ρεκόρ 9-1-0, ο δημιουργικός τομέας της ομάδας εξακολουθεί να μην αρέσει πολύ και υπάρχει μια μικρή γκρίνια προς τον προπονητής, ο οποίος απαντά πως όλα είναι εντός σχεδιασμού.

«Την τελευταία φορά που υπήρξε επείγουσα ανάγκη για ταξινόμηση της ομάδας, παίξαμε τα πρώτα παιχνίδια με ανάγκη για αποτελέσματα. Δεν είχαμε τη δυνατότητα που έχουμε σήμερα. Είναι διαφορετικές στιγμές. Η κριτική και ο έπαινος είναι μέρος αυτής. Αλλά εκφράζω ότι υπάρχουν διαφορετικά στάδια και κύκλοι και ότι η ομάδα θα συνεχίσει να αυξομειώνεται» ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τίτε.

Αγωνιστικά Νέα: Αναμένεται να παίξει με αλλαγές, αφού ο προπονητής χρησιμοποιεί σχεδόν όλους τους παίκτες. Κόντρα στους Ουρουγουανούς, ο Νεϊμάρ θα έχει την παρέα του Γκάμπριελ Ζεσούς στην επίθεση.

H αποστολή της Βραζιλίας

Tερματοφύλακες: Αλισον (Λίβερπουλ), Εβερσον (Ατλέτικο Μινέιρο), Γουεβέρτον (Παλμέιρας).

Αμυντικοί: Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντανίλο (Γιουβέντους), Εντερ Μιλιτάο (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλεξ Σάντρο (Γιουβέντους), Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Γκιλέρμε Αράνα (Ατλέτικο Μινέιρο), Λούκας Βερίσιμο (Μπενφίκα), Εμερσον (Τότεναμ).

Μέσοι: Ντάγκλας Λουίζ (Αστον Βίλα), Εβερτον Ριμπέιρο (Φλαμένγκο), Λούκας Πακετά (Λυόν), Εντενίλσον (Ιντερνασιονάλ), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Ζέρσον (Μαρσέιγ), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Επιθετικοί: Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα (Φλαμένγκο), Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης), Αντονι (Αγιαξ), Ραφίνια (Λιντς), Αρτούρ Καμπράλ (Βασιλεία).

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Την περασμένη εβδομάδα πήγε στο Μπουένος Άιρες και έφυγε με άδεια τα χέρια μετά την ήττα με 3-0 από την Αργεντινή. Δεν άξιζε να χάσει με ένα τόσο βαρύ σκορ, αφού είχε τις ευκαιρίες της ακόμα και να προηγηθεί, αλλά τις σπατάλησε. Έτσι, σταμάτησε και το αήττητο σερί της στα έξι παιχνίδια με ρεκόρ 2-4-0 και βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου σε ισοβαθμία με την 3ο Εκουαδόρ και είναι στο +1 από την 5η Κολομβία, αλλά και στο +4 από την 6η Παραγουάη. Υπενθυμίζεται πως οι 4 πρώτοι περνούν απευθείας στο Μουντιάλ ενώ ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα από άλλη Ήπειρο.

«Κανείς δεν θυμάται τα αποτελέσματα των Προκριματικών. Tο σημαντικό είναι να προκριθείς. lσως η Βραζιλία ήταν κάπως συντριπτική, αλλά αυτοί ήταν οι πρώτοι βαθμοί που έχασαν, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Δεν θα υποστηρίξουμε τις ελπίδες μας ότι η Βραζιλία είναι κακή, γιατί δεν το πιστεύω. Η ιδέα, όπως και στο παιχνίδι με την Κολομβία, είναι από την αρχή να προσπαθήσουμε να έχουμε ισορροπία στην άμυνα και την επίθεση, να ανακτήσουμε την μπάλα όταν την έχει ο αντίπαλος» δήλωσε ο τεχνικός Ταμπάρες.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα ο μεσοεπιθετικός Ντε Αρασκαέτα και οι στόπερ Χιμένες, Αραούχο.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μουσλέρα (Γαλατάσαραϊ), Καμπάνια (Αλ-Μπατίν), Ροσέτ (Νασιονάλ Μοντεβιδέο)

Αμυντικοί: Χιμένες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γοδίν (Κάλιαρι), Αραούχο (Μπαρτσελόνα),Γκονζάλες (Πενιαρόλ), Βίνια (Ρόμα), Κάσερες (Κάλιαρι), Πικέρεζ (Παλμέιρας), Κόατες (Σπόρτινγκ)

Μέσοι: Βεσίνο (Ίντερ), Μπεντανκούρ (Γιουβέντους), Ντε λα Κρουζ (Ρίβερ Πλέιτ), Νάντες (Κάλιαρι), Ντε Αρασκαέτα (Φλαμένγκο), Βαλβέρδε (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκοριαράν (Σάντος Λαγκούνα), Περέιρο (Κάλιαρι),Τορέιρα (Φιορεντίνα).

Επιθετικοί: Καβάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σουάρεζ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπράιαν Ροντρίγκες (Λος Άντζελες),Νούνιεζ (Μπενφίκα), Μαρτίνεζ (Πενιαρόλ), Άλβαρεζ Μαρτίνεζ (Πενιαρόλ).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βραζιλία είναι με το ενάμιση πόδι στο Μουντιάλ και παίζει αρκετά πιο χαλαρά με τον προπονητή της να χρησιμοποιεί και περισσότερους παίκτες της αποστολής. Πάντως, παρόλα αυτά δεν απειλείται ιδιαίτερα και δεν δέχεται εύκολα γκολ. Από την άλλη, η Ουρουγουάη δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά στις σπαταλά και θα τα βρει πιο σκούρα σήμερα και θα ποντάρουμε στο Under.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  1 Βραζιλία 17 45 14 3 0 40:5
  3 Ουρουγουάη 18 28 8 4 6 22:22
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο suhler, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες