4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουρουγουάη - Βενεζουέλα

Προϊστορία

2/2/2022 ΟυρουγουάηΒενεζουέλα 4 - 1
9/6/2021 ΒενεζουέλαΟυρουγουάη 0 - 0
6/10/2017 ΒενεζουέλαΟυρουγουάη 0 - 0
7/10/2016 ΟυρουγουάηΒενεζουέλα 3 - 0
10/6/2016 ΟυρουγουάηΒενεζουέλα 0 - 1
12/6/2013 ΒενεζουέλαΟυρουγουάη 0 - 1
2/6/2012 ΟυρουγουάηΒενεζουέλα 1 - 1
11/6/2009 ΒενεζουέλαΟυρουγουάη 2 - 2
14/6/2008 ΟυρουγουάηΒενεζουέλα 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 371,620 80.4%
X
€ 72,467 15.7%
2
€ 18,264 4.0%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

95 ψήφοι:

11

Σουτ στην εστία

3

6

Σουτ εκτός εστίας

3

42%

Κατοχή μπάλας

58%

2

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

6

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

2

5

Αλλαγές

3

15

Φάουλ

17

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 49396
Το κίνητρο στην Ουρουγουάη

Το κίνητρο στην Ουρουγουάη

Η Ουρουγουάη υποδέχεται τη Βενεζουέλα για την 16η αγωνιστική των προκριματικών για το Μουντιάλ του Κατάρ. Επιτακτική η νίκη για τη «Σελέστε»

Τι ισχύει:Προκριματικά της Ν. Αμερικής για το Μουντιάλ 2022. Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα της ασιατικής ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Στο πρώτο της παιχνίδι χωρίς τον Όσκαρ Ταμπάρεζ στον πάγκο της μετά από 15 χρόνια κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό στην έδρα της Παραγουάης (1-0) τα ξημερώματα της Παρασκευής. Μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και είχε δύο δοκάρια με τους Σουάρεζ (16’) και Γοδίν (24’). Δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος αλλά πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Σουάρεζ με ωραίο διαγώνιο σουτ της έδωσε το προβάδισμα. Δεν ανησύχησε ιδιαίτερα στη συνέχεια και έτσι πανηγύρισε μία σημαντική νίκη.

Έδωσε έτσι τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών που είχε γνωρίσει και παρέμεινε ζωντανή στην διεκδίκηση της απευθείας πρόκρισης στο Μουτνιάλ του Κατάρ. Ανέβηκε στην 5η θέση που οδηγεί στα μπαράζ και στο -1 από την 4αδα. Το ντεμπούτο του Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο της ήταν θετικό και τώρα μπροστά της έχει ένα πρόγραμμα, Περού (εντός) και Χιλή (εκτός), που της επιτρέπει να είναι αισιόδοξη για την πορεία της.

«Οι παίκτες έχουν κίνητρο και ξέρουν ότι η πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο εξαρτάται από αυτούς. Το μυαλό μου βρίσκεται μόνο στο Μουντιάλ και το είπα και στους παίκτες μου στην πρώτη ομιλία. Ναι υπάρχει ένα πλάνο το οποίο αναπτύσσουμε αλλά όλη η προσοχή μου είναι για την ώρα στη διοργώνωση του Κατάρ», τόνισε ο κόουτς Ντιέγκο Αλόνσο.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Βεσίνο.

H αποστολή της Ουρουγουάης:

Τερματοφύλακες: Γκιγιέρμο ντε Αμόρες (Ντεπορτίβο Κάλι), Καμπάνια (Αλ Μπατίν), Ροσέτ (Νασιονάλ), Σόσα (Ιντεπεντιέντε).

Αμυντικοί: Γκοδίν (Ατλέτικο Μινέιρο), Χοσέ Μαρία Χιμένες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κάσερες (Κάλιαρι), Κοάτες (Σπόρτινγκ), Αραούχο (Μπαρτσελόνα), Βίνια (Ρόμα), Καμπρέρα (Εσπανιόλ), Ολιβέρα (Χετάφε), Νταμιάν Σουάρες (Χετάφε).

Μέσοι: Βαλβέρδε (Ρεάλ Μαδρίτης), Βεσίνο (Ιντερ), Μπετανκούρ (Γιουβέντους), Τζορτζιάν ντε Αρασκαέτα (Φλαμένγκο), Αραμπάρι (Χετάφε), Πελίστρι (Αλαβές), Γκοριαράν (Σάντος Λαγκούνα), Φακούντο Τόρες (Ορλάντο Σίτι), Κανόμπιο (Πενιαρόλ).

Επιθετικοί: Λουίς Σουάρες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Καβάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λόπες (Τίγκρες), Ντάρβιν Νούνιες (Μπενφίκα), Οκάμπο (Νασιονάλ).



ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Στο ντεμπούτο του Πέκερμαν στον πάγκο της ήταν εμφανώς ανώτερη από την Βολιβία και πήρε μία εμφατική νίκη με 4-1 εντός έδρας. Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό από την αρχή και τελικά στο 24’ ο Ροντόν μέσα από την περιοχή της έδωσε το προβάδισμα για να έρθει δέκα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με ωραία ενέργεια να κάνει το 2-0. Μπορεί να δέχτηκε τη μείωση του σκορ στο 38’ όμως στο 55’ ο Ματσίς εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος στην αντίπαλη άμυνα και της έδωσε και πάλι «αέρα» δύο τερμάτων. Πέντε λεπτά μετά μάλιστα απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 67’ ο Ροντόν με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Πέκερμαν είχε δηλώσει πως θέλει να δει ένα άλλο πρόσωπο άμεσα και σίγουρα μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. Άλλωστε η Βενεζουέλα κέρδισε μετά από τρία παιχνίδι και μάλιστα μία ομάδα που φαινόταν να έχει μεγαλύτερο κίνητρο από την ίδια. Παραμένει βέβαια στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μείωσε την διαφορά από την Παραγουάη στους 3 βαθμούς και αυτός είναι ένας στόχος που μπορεί να κυνηγήσει.

«Για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι’ αυτό. Δώσαμε ένα καλό παράδειγμα για το τι μπορεί να ακολουθήσει στο μέλλον», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κόουτς Πέκερμαν.

Αγωνιστικά Νέα: Πρακτικά πλήρης η αποστολή.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Γκρατερόλ (Αμέρικα Κάλι), Φαρίνιες (Λανς), Ρόμο (Λέουβεν)

Αμυντικοί: Καρίγιο (Κουόπιο), Γκονζάλες (Μονάγκας), Φεραρέσι (Εστορίλ), Ερνάντες (Ατλάντα Γιουνάιτεντ), Μαρτίνες (Όλγουεϊς Ρέντι), Ροσάλες (ΑΕΚ Λάρνακας), Μακούν (Σάρλοτ), Οσόριο (Πάρμα), Βάργκας (Μετροπολιτάνος), Τσάνσελορ (Μπρέσια), Οσόριο (Πάρμα), Ναβάρο (Σικάγο), Μπονίγια (Πόρτλαντ).

Μέσοι: Ρινκόν (Τορίνο), Μορένο (ελεύθερος), Μαρτίνες (Φιλαδέλφεια Γιούνιον), Καστίγιο (Καράκας), Κάσερες (Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς), Σοτέλδο (Τορόντο), Μπέγιο (Μαζατλάν), Ματσίς (Γρανάδα), Λουίς Γκονζάλες (Ατλέτικο Τζούνιορ), Καρμόνα (Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς), Σεγκόβια (Ντεπροτίβο Λάρα), Τσακόν (Ντεπορτίβο Τακίρα)

Επιθετικοί: Ουρτάδο (Μινέιρος ντε Γκουαγιάνα), Ερικ Ραμίρες (Ντινάμο Κιέβου), Ροντόν (Έβερτον), Μαρτίνεζ (Ατλάντα)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουρουγουάη είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και όχι άδικα. Έχει καλύτερη ομάδα από τη Βενεζουέλα που μπορεί να πήρε ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Βολιβίας αλλά θα είναι έκπληξη αν δώσει συνέχεια. Η «Σελέστε» ξέρει πως αν θέλει να ελπίζει σε απευθείας πρόκριση τέτοια παιχνίδια οφείλει να τα κερδίζει. Θα πάμε με τον άσο από το ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  3 Ουρουγουάη 18 28 8 4 6 22:22
  10 Βενεζουέλα 18 10 3 1 14 14:34
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο suhler, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο kifinas, με το υψηλότερο yield +3.90% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες